سرگرمی


2 دقیقه پیش

تصاویری که شما را به فکر فرو می‌برد (34)

یک عکس، یک طرح یا یک نقاشی؛ بعضاً چنان تاثیری روی بیننده دارد که شنیدن ساعت ها نصیحت و یا دیدن ده ها فیلم نمی‌تواند داشته باشد. هنرمندانی که به ساده ترین روش ها در طول تاریخ ...
2 دقیقه پیش

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه

دیدنی های امروز؛ سه شنبه 18 خرداد ماه وبسایت عصرایران: نماز تراویح مسلمانان اندونزی در نخستین شب آغاز ماه رمضان – آچهمعترضان عوارض زیست محیطی یک پروژه انتقال آب در کاتالونیا ...

سیگاری ها حتما بخوانند!


در گذشته ۹۰% ترک دخانیات بدون درمان دارویی و به طور موفق صورت می­گرفت ولی در حال حاضر بیش از یک سوم سیگاری­ها با استفاده از دارو موفق به ترک می­شوند.

عصرایران: در گذشته ۹۰% ترک دخانیات بدون درمان دارویی و به طور موفق صورت می­گرفت ولی در حال حاضر بیش از یک سوم سیگاری­ها با استفاده از دارو موفق به ترک می­شوند.

حقیقت۱:
اعتیاد به نیکوتین سنگین­ترین، پرعارضه و پر هزینه ­ترین  و مرگبارترین اعتیاد شناخته شده است.

حقیقت۲:
۶۰% قربانیان سرطان ریه ظرف یک­سال و ۸۰% سه سال بعد از تشخیص جان می سپارند (از هر ۱۰ نفر مبتلا به سرطان ریه ۹ نفر آنان مصرف کننده دخانیات بوده­ اند)

حقیقت۳:
خطر سکته در زنان ۳۵ تا ۶۴ساله سیگاری، ۵ برابر بیشتر از زنان غیرسیگاری است.

حقیقت۴:
مصرف دخانیات به ویژه سیگار در سنین جوانی و یا به مدت طولانی، خطر سرطان سینه را به شدت افزایش می­دهد.

حقیقت۵:
بیش از ۴۵% ایرانیان در محل کار یا خانه خود در معرض مستقیم دود سیگار قرار دارند.

حقیقت۶:
ترکیبات نیکوتین خون نیمی از کودکان ایرانی، بالاتر از حد مجاز است و  والدین بسیاری از این کودکان حتی یک­بار نیز سیگار مصرف نکرده­ اند.

حقیقت۷:
سرطان دهانه رحم در زنان سیگاری ۵ بار بیشتر از غیرسیگاری­ها است.

حقیقت۸:
هزینه­ های درمانی افراد سیگاری دو برابر هزینه مصرف سیگار آنان است و اغلب این هزینه نیز از محل بودجه مشترک با افراد غیر سیگاری پرداخت می­شود.

حقیقت۹:
از هر دو نفر سیگاری، یک نفرشان، ۱۵ تا ۲۵ سال زودتر از موعد مقرر می­میرد.

حقیقت۱۰:
در ایران، ۵ میلیون سال به دلیل مرگ­های زود هنگام ناشی از مصرف دخانیات از دست می­رود.

حقیقت۱۱:
آتش­سوزی­های به دلیل ته سیگار سوخته یکی از دلایل عمده خسارت ناشی از این حوادث را شامل می­شود.

حقیقت۱۲:
از بین بردن خاک، تخریب جنگل­ها، مصرف آفت کش­ها، آلودگی آب­های زیر زمینی و هوا از مضرات زیست محیطی دخانیات است.

حقیقت۱۳:
نیمی از کودکان جهان (حدود ۷۰۰ میلیون نفر) در معرض استنشاق دود تحمیلی سیگار قرار دارند.

حقیقت۱۴:
سیگار یک قاتل حرفه ­ای است که به جای کشتن سریع مقتول آن­را با آرامی و سر فرصت و با بدترین شکل­ خود به دام مرگ و تباهی می­ کشاند. بعضی از عوارض دخانیات آن­قدر دهشتناک است که در مقابل آن مرگ رنگ می­بازد.

حقیقت۱۵:
شروع مصرف دخانیات به دلیل نداشتن مهارت­های زندگی، احساس نیاز به مقبولیت در گروه­های همسن، مشکلات و عوامل استرس­زا و افسردگی در ارتباط مستقیم است.

حقیقت۱۶:
سیگار در ایجاد شش بیماری از ۸ بیماری منجر به مرگ زودرس در جهان نقش دارد.

حقیقت۱۷:
شرکت­های چند ملیتی تولید دخانیات، بعد از ناامنی در بازارهای داخلی، امید بسیار زیادی برای تصاحب بازارهای کشورهای جهان سوم داشته و برای این­کار برنامه­ ریزی گسترده­ ای را انجام داده ­اند.

حقیقت۱۸:
دخانیات سبب کاهش درآمد بیش از ۲۰۰ هزار میلیون دلار در سال می­شود که بیشتر آن مربوط به کشورهای در حال توسعه است.

حقیقت۱۹:
کمپانی­های تولید دخانیات بعد از وضع قوانین ممنوعیت تبلیغات با ایجاد کارخانجات تولید مواد غذایی و محصولات بهداشتی با نام تجاری سیگار خود به تبلیغ غیرمستقیم آن می­پردازند.

حقیقت۲۰ :
یک فرد سیگاری به طور متوسط سالانه ۱٫۵۵ کیلو گرم تنباکو مصرف می­کند،برای مقایسه باید گفت که وزن مغز نیز در حدود همین مقدار است.

حقیقت۲۱:
وابستگی به نیکوتین شایع­ترین، مهلک­ترین و پرخرج­ترین وابستگی به مواد است ضمن این­که از شدیدترین انواع آن اعتیاد نیز به شمار می­رود.

حقیقت۲۲:
دخانیات با فقر و بی­سوادی رابطه مستقیم دارد و در بعضی نقاط بیش از نیمی از در آمد خانواده صرف مصرف مواد دخانی می­شود.

حقیقت۲۳:
مصرف سالیانه مصرف دخانیات در یک فرد سیگاری برابر با متوسط هزینه تحصیل یک دانش­آموز است.

حقیقت۲۴:
حدود ۴% دانش­آموزان بیش از ۵۰% پول تو جیبی­شان را صرف مواد دخانی می­ کنند.

حقیقت۲۵:
مصرف دخانیات در دراز مدت باعث کاهش تمرکز و کندی در روند تصمیم­گیری و تفکر می­شود.

حقیقت۲۶:
شرکت­های دخانی از این حقیقت که سیگارهای ملایم، کم خطرتر از سیگارهای معمولی نیست کاملاً مطلع هستند.

حقیقت۲۷:
پیش­بینی می­شود که در آینده تعداد سیگاری­های جهان از مرز ۲ میلیارد نفر بگذرد و مرگ و میر نیز از ۱۰ میلیون نفر فراتر رود و ۷۰% این تعداد نیز در جهان سوم زندگی می­کنند.

حقیقت۲۸:
نیمی از جمعیت مصرف­کننده دخانیات در جهان در نهایت به واسطه دخانیات جان خود را از دست می دهند.

حقیقت۲۹:
شیوع مصرف دخانیات در جهان در طی بیست سال گذشته ۲ برابر شده است.

حقیقت۳۰:
با هزینه­ای که ایرانیان بابت سیگار و دیگر انواع دخانیات می­پردازند، می­توان ۱۰ دانشگاه در سال تاسیس کرد.

حقیقت۳۱:
در گواهی فوت افراد سیگاری، می­توان مستقیماً علت مرگ را مصرف دخانیات نوشت.

حقیقت۳۲:
ابتلا جوانان به دخانیات،خطر اعتیاد به مواد مخدر و دیگر ناهنجاری­های اجتماعی و فرهنگی را افزایش می­دهد.

حقیقت۳۳:
روزانه در حدود یک­صد هزار نفر در جهان به صورت حرفه­ای سیگار کشیدن خود را شروع می­کنند.

حقیقت۳۴:
در دنیا روزانه به ازای هر ساکن کره زمین سه نخ سیگار به فروش و مصرف می­رسد.

حقیقت۳۵:
در گذشته ۹۰% ترک دخانیات بدون درمان دارویی و به طور موفق صورت می­گرفت ولی در حال حاضر بیش از یک سوم سیگاری­ها با استفاده از دارو موفق به ترک می­شوند.


ویدیو مرتبط :
آیا زنان حتما باید با چادر نماز بخوانند؟

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

کاربران اینترنت حتما بخوانند/ مصوبه جدید تغییر قیمت اینترنت/ جدول



مصوبه جدید تغییر قیمت اینترنت/ محاسبه نرخ اینترنت براساس حجم دانلود

کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات درحال بررسی طرحی است که براساس آن نرخ اینترنت کاربران به ازای حجم دانلود دریافتی محاسبه شود و فروش حجمی اینترنت از سوی شرکتهای اینترنتی به ازای هر گیگابایت دانلود، نرخ مشخصی داشته باشد.

حسن رضوانی - معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه این نرخ های جدید اینترنت حداکثر تا دوماه آینده اعلام می‌شود، تصویب این تعرفه ها را با هدف امکان نظارت بر فروش حجمی اینترنت عنوان کرد.

وی با تاکید براینکه مصوبه قیمت و تعرفه اینترنت حجمی برای رفع پاره ای از اشکالات از کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به معاونت صدور مجوز رگولاتوری ارجاع داده شده است، ادامه داد: با رفع این اشکالات این طرح در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات بررسی و پیش بینی می‌شود که حداکثر تا دو ماه آینده تصویب نهایی شود.

رضوانی تفاوت این مصوبه را با مصوبه تعرفه های فعلی اینترنت مربوط به فروش حجم دانلود از سوی شرکتهای اینترنتی برشمرد و گفت: تاکنون فروش حجمی اینترنت قیمت و تعرفه قانونی مشخصی نداشت اما با این مصوبه در فروش حجمی اینترنت وحدت رویه ایجاد شده و کاربر به راحتی می تواند محاسبه کند که چه مقدار اینترنت مصرف کرده و چه مبلغی را باید بپردازد.

معاون سازمان تنظیم مقررات ارتباطات با بیان اینکه تاکنون شرکتهای اینترنتی برای فروش اینترنت سقف حجم دانلود اعلام می کردند، افزود: برای مثال کاربر به ناچار باید اینترنت با دانلود 4 یا 5 گیگابایت بر ثانیه را برای یک ماه خریداری می کرد اما در مصوبه جدید کاربر این اختیار را دارد که حجم دانلود را به ازای مصرف ماهانه و سالانه خود انتخاب کند و تنها بابت همان مصرفی که دارد هزینه اش را پرداخت کند.

وی تصریح کرد: شاید در نگاه اول این مصوبه تغییر محسوسی برای نرخ اینترنت کاربران به همراه نداشته باشد اما با توجه به رقابت شرکتها و سقف های تعرفه ای برای حجم دانلود، در نهایت این قیمتها به نفع کاربر نهایی خواهد بود.

رضوانی گفت: این طرح از سوی معاونت صدور مجوز رگولاتوری و با مشورت و همکاری شرکت های زیرساخت و مخابرات و شرکتهای اینترنتی به کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات پیشنهاد داده شده است که در جلسات آینده این کمیسیون نهایی می‌شود.

به گزارش مهر، این درحالی است که کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در مردادماه سال گذشته طرحی را به تصویب رساند که براساس آن نحوه ارائه سرویسهای پرسرعت اینترنت (ADSL) شفاف سازی شده و براساس آن اپراتورهای ارائه دهنده این سرویس نباید هیچگونه محدودیتی در میزان حجم آپلود، دانلود و زمان اتصال در طول دوره ارائه خدمات ایجاد کنند.

جدول فعلی نرخ استفاده از اینترنت ADSL

به گزارش مهر، نرخ استفاده از اینترنت پرسرعت مبتنی بر فناوری ADSL به شرح زیر اعلام شده است که این ارقام با توجه بهنرخ اشتراک و میزان حجم دانلود کاربران تغییر می کند.

 

تعرفه حداکثر ضریب اشتراک پهنای باند
59200 ریال 64 کیلوبیت بر ثانیه
99200 ریال 128 کیلوبیت بر ثانیه
125600ریال 256 کیلوبیت بر ثانیه
204800 ریال 512 کیلوبیت بر ثانیه
383200 ریال 1024 کیلوبیت بر ثانیه
745600 ریال 2048 کیلوبیت بر ثانیه

 

نرخ اشتراک و میزان دانلود

نرخ اشتراک و میزان دانلود با توجه به سرعت اتصال خطوط برای کاربران ADSL در جدول زیر آمده است. (نرخ اشتراک 1 به 10 به معنای استفاده همزمان حداکثر 10 نفر از ظرفیت یک خط

است).

سرعت اتصال خط  برحسب کیلوبیت برثانیه

نرخ اشتراک1 به 1

نرخ اشتراک 1 به 10

حداکثر مقدار دانلود با نرخ اشتراک یک به یک در یکماه برحسب گیگابایت

 

حداکثر مقدار دانلود با نرخ اشتراک یک به ده در یکماه برحسب گیگابایت

 

حداکثر سرعت دانلود حداکثر سرعت دانلود
64 8 0.8 20 2
128 16 1.6 41 4
256 32 3.2 83 8
512 64 6.4 165 16
1024 128 12.8 331 33
2048 256 25.6 663

 

به گزارش مهر، عموما ظرفیت خطوط اینترنت براساس کیلوبیت بر ثانیه (kbps) سنجیده و سرعت دانلود براساس کیلوبایت (kBps) اندازه گیری می شود که روش تبدیل آنها به یکدیگر با استفاده از فرمول ظرفیت تقسیم بر 8 مساوی سرعت قابل حصول است و لازم است کاربران در زمان اندازه گیری ظرفیت خط و یا سرعت دانلود خود به این واحدها توجه کنند.

در صورتیکه کاربران سرویس اینترنت پرسرعت شکایتی در این رابطه از اپراتورهای خود داشته باشند با مراجعه به سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به نشانی www.cra.ir ، تماس تلفنی، نمابر و یا مکاتبه می توانند شکایت خود را به رگولاتوری منعکس کنند./مهر