متفرقه


2 دقیقه پیش

با زخم های زندگی چه کنیم؟

در این سلسله مطالب مباحثی درباره زندگی معنای زندگی روابط و احساسات و ... توسط دکتر شیری ارائه خواهد شد. صبح بخیر: ممکن است شما هم مانند بسیاری از افراد جامعه برای حل مشکلات ...
2 دقیقه پیش

نظر آیت‌الله محقق داماد درمورد سید حسن

آیت الله سید مصطفی محقق داماد، برادر حضرت آیت الله سید علی محقق داماد در پاسخ به سئوالی در خصوص اجتهاد آیت الله سید حسن خمینی، گفت: نظر بنده در مورد ایشان همان نظر اخوی ...

مجله ضیافت


شماره 6



ویدیو مرتبط :
کیم هیون جونگ در مجله ایرانی و چند مجله خارجی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

پنجمین شماره مجله «فرخار» منتشر شد



 

  پنجمین شماره مجله «فرخار» منتشر شد

 

 

مجله «فرخار ۵» در قلمرو شعر با مقاله هایی از کاظم کهدویی، محمدامین زواری، ری را عباسی و محمدکاظم کاظمی و شعرهایی از امان الله میرزایی، شکریه عرفانی، سیدالیاس علوی و عزیز الله نهفته از سوی خانه ادبیات افغانستان و توسط انتشارات سوره مهر منتشر شد.

 

این مجله با همکاری و حمایت مرکز آفرینش های ادبی حوزه هنری و خانه ادبیات افغانستان در بخش های مقاله، هفت خوان، شعر افغانستان، معرفی، شعر ایران، شعر تاجیکستان، نقد و گزارش توسط انتشارات سوره مهر منتشر شده است.

«نگاهی به شعر مقاومت افغانستان» نوشته کهدویی، «تاملی نمادشناختی در نام های جغرافیایی مربوط به منطقه بلخ در شاهنامه» اثر زواری، «نگاهی به صلح و انسان دوستی در شعر سعدی» از عباسی و «شعر جوان افغانستان، موقعیت ها...» نوشته کاظمی عنوان مقاله های این شماره مجله «فرخار» هستند.

بخش «هفت خوان» به ویژه نامه ادبی قندپارسی اختصاص یافته است و شعرهایی از سید نادر پژوهش، مرجان اصغری، علی جعفری، حکیم علی پور، فاطمه روشن، حبیب بزرگمهر، محمد رفیعی و حسین آرش را شامل می شود.

در بخش «شعر افغانستان» شعرهایی از انجیلا پگاهی، سید فریدون ابراهیمی، کاوه جبران، سید عاصف حسینی، روح الله روحانی، محمد واعظی، نادیه فضل و معصومه موسوی گنجانده شده است.

در بخش «معرفی» پنجمین شماره مجله «فرخار» نیز مطالبی درباره محمد جعفری و غزل های او می خوانیم.

بخش «شعر ایران» به منوچهر آتشی اختصاص یافته است. همچنین در این بخش می توانیم شعرهایی از محمود اکرامی فر، مهدی عابدی، خسرو احتشامی، علی اکبر فغانی، مهدی جهاندار، محمد مهدی سیار، حامد ابراهیم پور، مجید سعدآبادی و سعید زارع را بخوانیم.

شعرهایی از فرزانه خواجه نیا، محمدعلی عجمی، رحمت نذری و نظام قاسم از شاعران تاجیکی نیز در بخش «شعر تاجیکستان» گنجانده شده است.

در بخش نقد این مجله مطالبی با عنوان «دل شوره یی بر لب های شاعر»(علی محمد مودب)، «هر طور می فهمی و می خواهی»(حفیظ الله شریعتی)، «نوسان میان کهن گرایی و ...»(معصومه صابری)، «گیسوان فروهشته شب»(کاوه رمضانی) و «سمت نهم»(سعدی سلطانی طارمی) دیده می شود.

همچنین گزارشی از پنجمین جشنواره ادبی قند پارسی و گفت و گویی با میرزا شکورزاده از دیگر مطالبی هستند که در این مجله می خوانیم.

مجله «فرخار 5» در قلمرو شعر با همکاری خانه ادبیات افغانستان و مرکز آفرینش های ادبی حوزه هنری، توسط انتشارات سوره مهر در شمارگان 1200 نسخه و قیمت 4000 تومان منتشر شده است.... / خبرگزاری کتاب ایران