ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

نوراللهی: به فکر صعود در ریاض هستیم


بازیکن تیم پرسپولیس گفت: کار سختی در عربستان خواهیم داشت اما با ارائه یک فوتبال باکیفیت می‌توانیم از این مرحله هم صعود کنیم.

خبرگزاری فارس: احمد نوراللهی درخصوص بازی پرسپولیس در بازی برگشت در ریاض مقابل حریف عربستانی این تیم گفت: خوشبختانه ما در بازی رفت نتیجه خوبی گرفتیم و موفق شدیم الهلال را که سال گذشته به فینال آسیا رفته بود شکست دهیم، اما همه می‌دانند الهلال از نظر سیستم و بازیکن چقدر تیم با کیفیتی است و ما توانستیم با حمایت هواداران، تدابیر کادر فنی و همچنین تلاش بازیکنان از سد این تیم بگذریم و امیدوار هستم که در بازی برگشت هم بتوانیم مقابل الهلال موفق باشیم و به مرحله بعد برویم.

وی درباره دیدار پرسپولیس در عربستان در روز سه‌شنبه تصریح کرد: قطعا بازی ما در عربستان بسیار سخت خواهد بود، چراکه این تیم در زمین خودش بازی می‌کند و مسئله دیگر این است که مصدومان الهلال همگی به این بازی خواهند رسید، اما باید با انجام یک فوتبال با کیفیت به مصاف الهلال برویم تا بتوانیم به جمع 8 تیم برتر آسیا صعود کنیم.

نوراللهی در پاسخ به این سؤال که چقدر به صعود پرسپولیس از این مرحله امیدوار است،‌ افزود: ما همه سعی و تلاش‌مان را می‌کنیم تا با دست پُر از عربستان برگردیم و قطعاً دعای خیر مردم هم پشت ما هست تا بتوانیم یک موفقت دیگر رقم بزنیم.

وی در باره مصدومیتش هم افزود: از همان ابتدای فصل کپسول مفصلی کتفم پاره شد و درد زیادی داشتم، اما به خاطر عرق و تعصبم به پیراهن پرسپولیس و اینکه همیشه آرزو داشتم این لباس را بر تن کنم با درد کار را ادامه دادم اما انشاءالله بعد از صعود در عربستان من هم مصدومیتم را عمل خواهم کرد.


ویدیو مرتبط :
سهیل اخلاصی-مهدی نوراللهی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

افول دبی؛ صعود ابوظبی



 

 

افول دبی

 

 

کارشناسان بر این باورند که پول تزریقی از سوی ابوظبی می‌تواند مسیر روابط اقتصادی دبی با جهان غرب را تغییر دهد.

 

 

هیچ سمبلی را برای انتقال ثروت در کشورهای حوزه خلیج فارس نمی‌توان بزرگتر از این یافت که نام بلندترین ساختمان دبی به نام رهبر ابوظبی تغییر یافته است. ابوظبی، دبی غرق در بدهی را با پول خود از بحران نجات داد.

 


سال‌ها پایتخت امارات متحده عربی، ابوظبی، نقش یک همسایه ثروتمند اما ساکت را ایفا می‌کرد تا اینکه دبی همیشه درخشان در عرصه بین‌المللی انگشت‌نما شد و این زمانی بود که سررسید بدهی‌های بین‌المللی دبی فرارسیده بود.

 


ابوظبی غرق در پول‌های نفتی، سال گذشته میلادی ۲۵ میلیارد دلار به دبی داد تا به این سرزمین که سابقا بسیار پررونق بود کمک کند تا بدهی خود را به سرمایه‌گذاران خارجی پس دهد. رکود جهانی رشد دبی را به حداقل رساند. این عملیات نجات سبب شد تا تصویر جهانی ابوظبی به یک قطب قدرت و جاه‌طلبی بدل شود. هنگامی که دبی سرگرم ساخت شهرک‌های فانتزی در دل صحرا بود، ابوظبی قراردادهایی را برای تاسیس شعب موزه‌های لوور و گاگنهایم منعقد می‌ساخت.

 

 

اما آتش‌بازی و مراسم نور افشانی که به مناسبت بهره برداری از برج جدید دبی به ارتفاع نیم مایل (نزدیک به ۸۳۰ متر) برپا شد، در وهله اول این موضوع را به یاد می‌آورد که پول اعطا شده به دبی شرایطی را به دبی تحمیل می‌کند. حکام محافظه‌کارتر ابوظبی اکنون از اهرم‌های خود برای اعمال کنترل بیشتر بر سیاست‌های اقتصادی دبی، قواعد آزادانه اجتماعی و معاملات بین‌المللی این امیرنشین استفاده می‌کنند.

 


هانی صبرا، کارشناس خاورمیانه مرکز مشاوره‌ای یورآسیا می‌گوید: «فرمانبرداری سیاسی دبی بزرگترین سپاسگزاری دبی از ابوظبی است که به‌خاطر نجات آن از بحران بدهی‌های ماه گذشته انجام می‌گیرد.»

 


ابوظبی تلویحا افتخار گشایش بلندترین برج دبی را ربود و آن را از آن خود کرد. مدت‌های مدیدی بود که به این برج، برج دبی گفته می‌شد، اما به‌طور پنهانی نام آن به برج خلیفه تغییر یافت و روز دوشنبه به عموم مردم با این نام معرفی شد که از نام امیر ابوظبی و رییس امارات متحده عربی، شیخ خلیفه بن زاید آل نهیان برگرفته شد.

 


کریستوفر دیویدسون یک کارشناس منطقه خلیج‌فارس از دانشگاه دورهام انگلیس می‌گوید: «فرصتی طلایی برای ابوظبی فراهم شده است تا کنترل سیاسی خود را بر دبی و کل امارات افزایش دهد.»

 


سال‌ها بود که ابوظبی مترصد فرصتی بود تا به مرکز ثقل کشور امارات که متشکل از هفت امیرنشین است، تبدیل شود و در این میان دبی بیشترین مقاومت را در برابر هرگونه نظارت یا کنترل خارجی از خود نشان می‌داد. حقیقت این است که پول تزریقی از سوی ابوظبی می‌تواند مسیر روابط اقتصادی دبی با جهان غرب را تغییر دهد و مهمتر اینکه می‌تواند بر حجم مبادلات عظیم تجاری ایران با دبی تاثیرگذار شود.

 


به‌رغم دبی، ابوظبی بر این باور است که باید بی‌صدا و آرام به‌پیش رفت و اینکه هرگونه تصمیمی در زمینه سیاست یا اقتصاد چیزی نیست، جز یک موضوع خانوادگی بین ابوظبی و سایر امیرنشین‌های خانواده امارات.

 


شکیل از واحد اطلاعات اکونومیست می‌گوید: «ابوظبی پنانسیل‌ها و اهداف خود را به اعلام عموم نمی‌رساند» و آنهایی که امیدوارند بحران بدهی‌های دبی سایر کشورهای نفت‌خیز حوزه خلیج فارس را مجبور ‌کند تا در مورد مسایلشان کمتر رازدار باشند، باید همچنان در انتظار بمانند.