ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

خبیری: خدا رحم کرد که شیخ‌سلمان رئیس فیفا نشد/ سرنوشت برای فوتبال ایران تکرار شد!



 اخبارورزشی,خبرهای   ورزشی ,فدراسیون فوتبال

نایب رئیس فدراسیون فوتبال گفت: اگر شیخ سلمان فقط چند رای دیگر می‌آورد در همان دور اول انتخاب می‌شد اما به نظرم خدا به فوتبال رحم کرد که این اتفاق نیفتاد.

مهدی خبیری در گفت‌وگو با فارس، در مورد انتخاب اینفانتینو به عنوان رئیس فیفا گفت: انتخاب خوبی بود چون کسی انتخاب شد که تقریبا با فرهنگ فوتبال و تشکیلات بین‌المللی آشنایی دارد و سال‌ها به عنوان یک فرد مدرن در این حیطه کار کرده است. از سوی دیگر شیخ سلمان درست است که رئیس AFC محسوب می‌شود اما او مراحل مدیریت در این سطوح را طی نکرده و اصولا آدمی است که در بحرین صاحب نفوذ است و برای معرفی خودش به فوتبال آسیا از یک سری توانمندی‌های دیگر استفاده کرده است و این درحالی است که ما جلوتر از او افراد دیگر را هم داشته‌ایم که در فوتبال بهتر از او بوده‌اند اما همان طور که گفتم شیخ سلمان با توانمندی‌های دیگرش توانسته جایگاه امروزش را به دست بیاورد.

وی ادامه داد: اگر شیخ سلمان فقط چند رای دیگر می‌آورد در همان دور اول انتخاب می‌شد اما به نظرم خدا به فوتبال رحم کرد که این اتفاق نیفتاد. در مجموع اینفانتینو ویژگی‌هایش نسبت به شیخ سلمان برتر بود.

خبیری در پاسخ به این سوال که سفر اینفانتینو به ایران تا چه اندازه در انتخابش تاثیرگذار بود گفت: در این خصوص جالب است بگویم که سرنوشت برای فوتبال ایران تکرار شد چرا که برای انتخابات 2002 نیز ما برای بلاتر این کار را کردیم. در آن زمان حیاتو رقیب بلاتر بود و دکتر چانگ از کره در آسیا به دنبال جمع کردن رای برای حیاتو به کشورهای مختلف آسیایی سفر می‌کرد که در آن زمان بن‌همام با بنده تماس گرفته و از فدراسیون ایران درخواست کرد تا اقداماتی را به نفع بلاتر انجام دهیم که ما نیز این خواسته او را محقق کردیم و وقتی بلاتر رئیس شد، این موضوع برای فدراسیون فوتبال ایران نیز یک نکته مثبت بود و حتی در مواقعی به راحتی با یک تلفن مسائل و مشکلاتمان را حل می‌کردیم.

دبیرکل سابق فدراسیون فوتبال تاکید کرد: آمدن اینفانتینو به ایران برای ما یک امتیاز محسوب می‌شود و چقدر خوب که کفاشیان پس از این سفر موضعش را طوری نشان داد که هنوز کسی نمی‌داند او به اینفانتینو رای داده یا شیخ سلمان! یعنی الان هر دو طرف احساس می‌کنند که کفاشیان به آن‌ها رای داده و این کار خوبی بود. البته اسدی نیز گفته بود که آرا مخفی است و اصلا نباید گفت به چه کسی رای داده‌ایم. شما نیز مطمئن باشید کفاشیان هیچ گاه نمی‌گوید به چه کسی رای داده اما این خوب است که هر دو نفر فکر می‌کنند که رئیس فدراسیون فوتبال به آن‌ها رای داده است.

وی با بیان اینکه فکر می‌کنم انتخاب اینفانتینو به طور کلی برای فوتبال خوب بود یادآور شد: او به 6 زبان زنده دنیا صحبت می‌کند و این توانمندی در مقایسه با کسی که هنوز با انگلیسی صحبت کردن مشکل دارد و ما نمی‌فهمیم او چه می‌گوید، توانمندی بالایی محسوب می‌شود.  حتی نیازی نیست تا اینفانتینو به دنبال خودش مترجمی را بکشاند، البته بلاتر هم همین طور بود و 4-5 زبان را به راحتی صحبت می‌کرد.

خبیری در مورد اینکه تا چه اندازه روی حل مناقشه ایران و عربستان می‌توان روی اینفانتینو حساب کرد گفت: به نظرم باید از این فرصت استفاده کنیم و احتمالا فدراسیون نیز دنبال این کار هست و مطمئناً این اختلاف را می‌توان از این طریق پیگیری کرد. رای اولیه AFC یک خطای بزرگ از سوی این کنفدراسیون بود، خطایی که شیخ سلمان مرتکب شدو از همین جا می‌توان فهمید که اگر شیخ سلمان رئیس فیفا می‌شد چه مصیبت بزرگی برای فوتبال به وجود می‌آمد.


  اخبار ورزشی  -  فارس


ویدیو مرتبط :
مستند فیفا درباره فوتبال ایران با دوبله فارسی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

رئیس فیفا: فوتبال در ایران رو به توسعه است



 

 

 رئیس فیفا: فوتبال در ایران رو به توسعه است

 

حضور دو روزه رئیس فیفا در مسقط برای تماشای بازی‌های آسیایی ساحلی توجه رسانه های جهان را به خود جلب کرد. او در ساعات پایانی حضورش در دهکده بازیها برای دیدن بازی تیم های ازبکستان و قطر به ورزشگاه المثنی آمد.وی درباره حضورش در عمان گفت:« من از همه چیز راضی‌ام و هر آن چه که در ورزشگاه اصلی برگزاری بازیها و زمین های تمرینی اطراف ورزشگاه می بینم عالی به نظر می رسد و این نشان از برنامه ریزی خوب عمانی ها و میزبانی خوب آنهاست. البته مسوولان ورزش عمان برای میزبانی نخستین دوره جام جهانی فوتبال ساحلی اقدام کرده اند و فیفا هم دوست دارد فوتبال ساحلی در آسیا بهتر از گذشته توسعه پیدا کند.»

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که شنیده شده وی به فوتبال ساحلی علاقه ویژه ای دارد، گفت:«بله، من به فوتبال ساحلی علاقه ویژه ای دارم و بر برگزاری منظم رقابتهای فوتبال ساحلی در قاره ها و برگزاری جام های جهانی به موقع تاکید داشته ام و در دوره ریاستم بر فیفا توجه و بودجه ویژه ای را به این کار اختصاص داده ام و به دنبال توسعه فوتبال ساحلی در جهان هستم چرا که فوتبال ساحلی ورزشی فراگیر و ارزان و پرطرفدار است و جذابیت واقعی فوتبال و حرکات زیبا و فوتبال روی هوا را به همراه دارد و مردم جهان در هر سن و سالی و هر جایی که ساحل وجود داشته باشد یا منطقه ای شنی و ماسه ای باشد می توانند فوتبال بازی کنند.»

بلاتر در پاسخ به این سوال که فوتبال ساحلی ایران را می شناسد یا درباره آن چیزی شنیده گفت:« فوتبال در ایران در همه زمینه ها رو به توسعه است و مطمئنا فوتبال ساحلی هم از این توسعه بی نصیب نخواهد بود.»

وی از نتیجه بازی ایران و لبنان پرسید و پس از شنیدن نتیجه نه بر چهار به نفع ایران لبخند زد و محل ورزشگاه را به مقصد فرودگاه مسقط ترک کرد.

همچنین سپ بلاتر صبح روز افتتاحیه در یک کنفرانس خبری شرکت کرد و در صحبت‌هایی با تعریف و تمجید از امکانات قطر و دیگر کشورهای عربی منطقه خلیج فارس اعلام کرد که قطر می تواند تعدادی از بازیهای رقابتهای جام جهانی 2022 را در کشورهای همسایه و خارج از خود قطر برگزار کند! حتی کشورهای همسایه قطر در خاورمیانه می توانند برای کسب میزبانی تعدادی از بازیها اعلام آمادگی کنند. بلاتر در این باره به خبرنگاران گفت:«فکر می کنم که این امکان وجود دارد که تعدادی از بازیهای جام جهانی 2022 در خارج از قطر و در کشورهای همسایه قطر برگزار شود. دنیای عرب بارها تلاش‌هایی را برای کسب میزبانی جام جهانی انجام داده و این رویا اکنون می تواند محقق شود. درباره این موضوع من با قطری ها گفت وگو خواهم کرد زیرا خیلی از کشورهای مسلمان از جمله مراکش و مصر پیش از این خواستار میزبانی جام جهانی بودند. میلیاردها مسلمان در جهان زندگی می کنند و خوشحال می شوند که کشورهای مسلمان میزبان این رویداد مهم باشند. البته تا مسابقات 2022، دوازده سال فرصت است و فکر می کنم هم ما با قطری‌ها به نتیجه برسیم و هم کشورهای همسایه قطر می توانند امکانات سخت افزاری برای برگزاری برخی از دیدارهای جام جهانی را در کشورشان فراهم کنند.»

سپ بلاتر وجود فاکتور پول و سرمایه در انتخاب قطر به عنوان میزبان جام جهانی 2022 را رد کرد و گفت:« نباید فراموش کنیم که قطر یک کشور مسلمان در خاورمیانه است و هدف ما توسعه فوتبال در تمام نقاط دنیا و بین همه مذاهب است، ضمن اینکه قطر برای میزبانی این مسابقات انگیزه زیادی دارد و تلاش زیادی را برای کسب این میزبانی انجام داد و تاکنون مسابقات بین المللی مهمی را نظیر رقابت‌های جام ملت‌های آسیا 2011 را زیر نظر فیفا در کشور خود میزبانی می‌کند. فوتبال باید در سراسر دنیا گسترش پیدا کند. با انتخاب قطر، ما درهای فوتبال را به سوی دنیا و فرهنگ جدیدی باز کردیم. دنیای عرب که قبلا با نامزدی مراکش و مصر چندین بار شانس خود را امتحان کرده بود، بالاخره توانست به حق خود برسد.».../فوتبال3