اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

انتخاب دختر نمونه مسلمان در اندونزی


رقابت برای انتخاب دختر نمونه در جهان اسلام روز جمعه در اندونزی پایان یافت و یک تونسی این مقام را کسب کرد.

رقابت برای انتخاب دختر نمونه در جهان اسلام روز جمعه در اندونزی پایان یافت و یک تونسی این مقام را کسب کرد.

یک دختر تونسی روز جمعه در فینال این رقابت ها که در جاکارتا پایتخت اندونزی برگزار شد، موفق به کسب رتبه برتر شد.

این رقابت ها به دنبال نشان دادن قابلیت زنان جهان اسلام با حجاب کامل اسلامی است.

به نوشته روز شنبه رسانه های محلی اندونزی، در این رقابت ها 'فاطمه بن گوئه راچه ' 25 ساله مهندس رایانه از تونس جایزه ساعت طلا و سفر به مکه مکرمه را دریافت کرد و خواستار آزادی فلسطین شد.

در فینال این رقابت 18 زن از جهان اسلام از جمله یک پزشک حضور داشت.

شرکت کنندگان در این رقابت ها باید با حجاب کامل اسلامی حضور یابند و به تلاوت قرآن کریم بپردازند و نظرات خود را در خصوص مسایل اسلامی بیان کنند.

مهارت های زندگی از دیگر بخش های رقابت برای انتخاب دختر نمونه جهان اسلام است.

در دوره قبل این رقابت ها که سال گذشته برگزار شد 'اوبابی عایشه آجیبولا' از نیجریه اول شد و جایزه نقدی دو هزار و 200 دلاری به همراه سفر به مکه مکرمه را دریافت کرد.

شبکه های تلویزیونی اندونزی آیین پایانی این رقابت را به صورت زنده از جاکارتا پخش کردند.

این رقابت ها را بنیاد جهانی زنان مسلمان با هدف ترویج ارزش های اسلامی در میان زنان مسلمان در جهان در اندونزی برگزار می کند.

رقابت برای انتخاب دختر نمونه جهان اسلام از 13 تا 21 نوامبر (22 تا 30 آبان) در اندونزی برگزار شد.


ویدیو مرتبط :
مصاحبه با یک مسلمان اندونزی در کوه احد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

چگونگی انتخاب اسباب بازی برای دختر یا پسر؟



 

چگونگی انتخاب اسباب بازی برای دختر یا پسر؟

 

به صد دختر هر کدام یک توپ و صد پسر نفری یک عروسک بدهید، پس از گذشت ساعتی پسرها با پاهایشان عروسک را مثل توپ به این طرف و آن طرف پرتاب خواهند کرد و دختران هم به نوازش و تیمار توپ ها مشغول خواهند شد.

 

این مثال در اکثر موارد درست از آب در می آید. به طور کلی پسرها فعال تر و پرانرژی تر از دخترها هستند و دخترها به هنگام بازی روحیه ای پرورش دهنده دارند.

 

حتی در بازی های کامپیوتری، پسرها بازی های مهیج تر و پرتحرک تر را ترجیح می دهند، اما دخترها سعی می کنند بازی هایی را انتخاب کنند که تکیه برایجاد ارتباط متقابل دارند. در تفاوتهای عمده ی فیزیولوژیک و روحی بین دختر و پسر شکی وجود ندارد؛ اما در بسیاری از موارد والدین آگاهانه به این تفاوتها دامن می زنند و سبب می شوند که روز به روز دنیای آنها از هم فاصله ای بیشتر بگیرد.

 

کمتر دیده می شود که مادر یا پدری پسر خود را تشویق به خرید عروسک یا لوازم آشپزخانه کنند، یا برای کودک دخترشان جرثقیل و کامیون بخرند براستی چرا ما این تفاوت ها را قایل می شویم؟

 

حتی خودمان هم نمی دانیم این را باید بپذیریم که تفاوت میان پسر و دختر انکار ناپذیر است، اما والدین باید بکوشند تا آنها را با دنیای یکدیگر آشنا سازند تا در آینده پدر و مادرهای موفق و همراه تری باشند.

 

محققین معتقدند که برای رشد خلاقیت، نگرش و مهارت های گوناگون باید اسباب بازیهای مختلف در اختیار پسران و دختران قرار داده شود. درضمن هیچ مدرکی در دست نیست تا ثابت کند پسران با بازی کردن با اسباب بازیهای دخترانه، خصوصیات زنانه پیدا می کنند و یا دختران در صورت بازی با اسباب بازی های پسرانه دارای خصوصیات مردانه می شوند. در بیشتر موارد تولید کنند گان روی جعبه ی اسباب بازی علامت: «مخصوص دختران» یا «مخصوص پسران» را چاپ می کند و این موضوع نباید خریداران را تحت تاثیر قرار دهد. پسران و دختران نیاز دارند تا از طریق اسباب بازی به تجربه اندوزی و کسب مهارت بپردازند. آنها از طریق بازی با وسایل بازی مثل لوازم خانه، عروسک، وسایل بازی چرخدار، بازیهای ویدویی، آدمک شخصیت های مختلف، مطالب بسیاری یاد می گیرند.


اینگونه وسایل بازی تخیلات بچه ها را تحریک کرده و در نتیجه به آنها مهارتهای مختلف را می آموزد.

 

والدینی که با نگرش انحصاری اصرار دارند که اسباب بازی های به اصطلاح دخترانه یا پسرانه را برای دختر یا پسرشان بخرند، در نهایت فرزندشان را از کسب مهارتهای مختلف و تجربه اندوزی های با ارزش در دنیای جنس مخالفشان محروم کرده اند.

 

البته این به معنای منع دختران از نوازش و درآغوش گرفتن عروسک و یا بازداشتن پسرها از بازی با آدمکهای قهرمانان و یا پوشیدن لباس آنها نیست.

 

بیایید به کودکمان بیاموزیم که دختران و پسران و زنان و مردان متفاوتند اما قادرند که دنیای یکدیگر را بفهمند ولمس کنند. و همیشه به یاد داشته باشید. اگر او بخاطر به هم ریختن اطرافش سرزنش شود ازبازی کردن لذت زیادی نخواهد برد و بازی باعث رشد و ایجاد اعتماد به نفس در او خواهد شد.

 

توجه به مسائل فوق از لحاظ درک روحیه متقابل دختران و پسران حائز اهمیت می باشد. لذا عوامل زیر می توانند حادثه ساز باشند:

 

۱) نبودن سرپرست در زمان بازی

 

۲) متناسب نبودن اسباب بازی با سن بچه ها

 

۳) اسباب بازی هایی با طرح یا ساخت ناقص

 

۴) نگهداری غلط از وسایل بازی و نگهداری اسباب بازیهای شکسته و خراب

 

منبع: tebyan-zn.ir