دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

۴ قابلیت مفید آزمایشگاه جیمیل که بهتر است همین حالا آن‌ها را فعال کنید!



قابلیت‌های آزمایشگاه جی‌میل, بازگردانی ایمیل ارسال شده

جی‌میل ابزاری بسیار قدرتمند در دنیای مجازی است که شما می‌توانید قابلیت‌های آن را با فعال کردن افزونه‌های موجود در آزمایشگاه آن افزایش دهید. اگر شما با این آزمایشگاه تازه آشنا شده‌اید، این یک موقعیت آزمایشی برای آشنایی با خصوصیات کاربردی‌تر جی‌میل می‌باشد.

 

قابلیت‌هایی که از این آزمایش سربلند بیرون می‌آیند، به صورت یک قابلیت استاندارد برای جی‌میل به کار برده می‌شوند-مثلا قابلیت محبوب ارسال و آرشیو از ابتدا در آزمایشگاه جی‌میل بوده است- اما تا زمانی که آن‌ها در آزمایشگاه هستند، همیشه احتمال از کار افتادن، تغییر و یا حذفشان وجود دارد.

 

قابلیت‌های آزمایشگاه جی‌میل, بازگردانی ایمیل ارسال شده

 

برای فعال‌سازی قابلیت‌های آزمایشگاه جی‌میل، به آیکون چرخ‌دنده در بالا و سمت چپ صفحه جی‌میل مراجعه کرده و وارد تنظیمات شوید. سپس در سر‌برگ labs شما می‌توانید قابلیت‌های مورد نظرتان را با انتخاب گزینه فعال و ذخیره سازی تغییرات به‌کار بگیرید. اگر در هنگام استفاده از هر‌کدام از این قابلیت‌ها دچار مشکل شدید، می‌توانید با رفتن به این آدرس جی‌میل خود را بازیابی کنید که در این صورت این قابلیت‌ها غیر‌فعال خواهندشد.

فرض کنید شما حاضر به آزمایش قابلیت‌های آزمایشگاه جی‌میل شده‌اید، در این صورت چهار قابلیت آزمایشگاه جیمیل که حتما باید امتحان کنید در زیر به شما معرفی خواهد شد.

 

بازگردانی ایمیل ارسال شده
اگر شما قصد ارسال یک ایمیل با اظهارنظرهای تند و منتقدانه و یا ایمیلی از روی خشم و عصبانیت را دارید، معمولا پس از ارسال، احساس اضطراب ناگهانی ناشی از پشیمانی از ارسال آن ایمیل سراغ شما می‌آید. اگر شما توانایی کنترل خود را در چنین موقعیت‌هایی ندارید، قابلیت بازگردانی ایمیل ارسال شده در آزمایشگاه جی‌میل گزینه‌ای مناسب برای نجات شما از این موقعیت می‌باشد.

 

قابلیت‌های آزمایشگاه جی‌میل, بازگردانی ایمیل ارسال شده

 

این قابلیت، ایمیل‌های شما را با تاخیر ۵، ۱۰، ۲۰ و یا ۳۰ ثانیه‌ ارسال می‌کند که به شما زمانی مناسب برای جلوگیری از ارسال پیامتان با کلیک بر روی گزینه Undo را خواهد داد. مدنظر داشته باشید هنگامی‌که این قابلیت را فعال کردید، کافیست زمان تاخیر را در سر‌برگ جنرال در تنظیمات مشخص کنید.


پاسخ‌های آماده
برای اکثر کاربران پیش آمده که ایمیل مشخصی را بار‌ها و بار‌ها ارسال کنند. به طور مثال پیام‌های مربوط به تایید دریافت یک ایمیل، در دسترس نبودن و یا در حال انجام کاری بودن (busy). قابلیت پاسخ‌های آماده آزمایشگاه گوگل اجازه نوشتن و ذخیره سازی این پیام‌های تکراری را به شما می‌دهد. بنابر این تنها با یک کلیک شما می‌توانید پیام مورد نظرتان را ارسال کنید.

 

قابلیت‌های آزمایشگاه جی‌میل, بازگردانی ایمیل ارسال شده


هنگامی که این قابلیت را فعال کردید، ایجاد یک پیام آماده، بسیار ساده است. در صندوق ورودی خود بر روی گزینه Compose کلیک کرده و پیامی که قصد ذخیره‌سازی آن را دارید تایپ کنید. سپس در علامت پیکان پایین سمت راست پنجره، گزینه پاسخ‌های آماده و پس از آن پاسخ آماده جدید را انتخاب کنید.

 

حال برای پیام خود نام مناسبی انتخاب کنید و گزینه Ok را کلیک کنید. هنگامی که شما قصد استفاده از یک پیام آماده را دارید، کافیست دوباره به علامت پیکان پایین سمت چپ پنجره رفته و پاسخ‌های آماده را انتخاب و پس از آن اسم پیامی که قصد استفاده از آن دارید را انتخاب کنید.


قابلیت پیش‌نمایش
هنگامی که شما قصد دیدن محتویات ایمیل‌های صندوق ورودی خود را از ابتدا دارید زمان شما بسیار هدر می‌رود. قابلیت پیش‌نمایش، رابط کاربری جیمیل را به صورت چند قسمتی نمایش می‌دهد و در نتیجه شما به ایمیل‌های خود با بالا و پایین آوردن گزینه پیمایش تسلط خواهید داشت.

 

قابلیت‌های آزمایشگاه جی‌میل, بازگردانی ایمیل ارسال شده


هنگامی که این قابلیت را فعال کردید، یک آیکون جدید کنار آیکون چرخ‌دنده ظاهر می‌شود. شما می‌توانید از این گزینه برای فعال و غیر فعال کردن این قابلیت و همچنین نمایش پیام‌ها به صورت افقی و یا عمودی استفاده کنید.


پیش‌روی خودکار
اگر شما از جمله افرادی هستید که ایمیل‌های جدید خود را که معمولا تعداد آن‌ها زیاد است، در زمان‌های مشخص بررسی می‌کنند- که حتما همین‌گونه است- می‌دانید که پس از بررسی یک پیام، برای باز کردن پیام‌های بعدی باید به اینباکس خود بازگردید. قابلیت پیشروی خودکار زمان شما را با حرکت خودکار به پیام قدیمی‌تر(اگر شما پیام‌هایتان را از بالا به پایین بررسی می‌کنید) و پیام جدید‌تر(اگر شما پیام‌هایتان را از پایین به بالا بررسی می‌کنید) بهینه می‌کند. شما می‌توانید اولویت‌بندی خود را در سربرگ General و زیر گزینه تنظیمات به انجام برسانید.

منبع:farnet.ir


ویدیو مرتبط :
فعال کردن قابلیت Undo Send در جیمیل

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

غذاهای مفید برای کودکان بیش‌فعال



 

 

غذاهای مفید برای کودکان بیش‌فعال

 

اسید چرب امگا - 3 که برای رشد و عملکرد مغز ضروری است ممکن است رفتار، حافظه و کمبودهای رفتاری و شخصیتی را بهبود بخشد.

 

 

اختلالات توجه یا attention deficit disorder) ADD) یکی از مشکلات رفتاری کودکان می‌باشد که متأسفانه در سال‌های اخیر بر تعداد آن به طور چشم‌گیری افزوده شده است.

 

در این مطلب تصمیم داریم غذاهای مفید برای کودکان بیش فعال را معرفی نماییم و در مطلب بعدی، غذاهای مضر برای این دسته از کودکان را نام ببریم. با ما همراه باشید.

 


غذاهای مفید


* اسیدهای چرب امگا - 3، امگا -6 و آراشیدونیک اسید

برخی از اسیدهای چرب که در بدن ساخته نمی‌شوند، ولی در حفظ سلامت انسان نقش حیاتی به عهده دارند، اسیدهای چرب ضروری نامیده می‌شوند. اسیدهای چرب ضروری عبارتند از: اسیدهای چرب امگا - 3، امگا -6 و آراشیدونیک اسید.

 

مغز انسان حدود 6 درصد چربی دارد که اسیدهای چرب امگا - 3 سهم بیشتری را به خود اختصاص داده است. یکی از نقش‌های مهم اسیدهای چرب ضروری، ارتباط و انتقال بین سلول‌های مغز است. اسید چرب امگا - 3 که برای رشد و عملکرد مغز ضروری است ممکن است رفتار، حافظه و کمبودهای رفتاری و شخصیتی را بهبود بخشد.

 

یافته‌های مطالعات نشان داده است کودکان مبتلا به بیش فعالی دارای سطح پایین‌تری از اسیدهای چرب ضروری هستند که در نتیجه مشکلاتی در یادگیری، رفتار، خواب و عملکرد ایمنی آنان ایجاد می‌کند؛ به طوری که در پسران 6 تا 12 سال که دارای سطح پایین اسیدهای چرب امگا -3 بودند، مشکلات کم خوابی بیشتری دیده شده است.

 

- کنجد، تخم کدو تنبل و تخم گل آفتابگردان، منابع خوب اسیدهای چرب امگا 6 هستند. ثابت شده است که بیش‌فعالی با افزایش مصرف اسیدهای چرب ضروری بهبود می‌یابد.

 

- ماهی تن، قزل‌آلا، ساردین و ماهی کولی و نیز تخم کتان همگی تأمین‌کننده اسیدهای چرب امگا- 3 هستند. مصرف دو عدد ماهی در هفته برای این کودکان توصیه می‌شود.



* کلسیم

کمبود کلسیم ممکن است بیش فعالی را به وجود آورد. بنابراین می‌توان با تنظیم یک برنامه غذایی مناسب حاوی کلسیم نظیر شیر، پنیر، ماست، نان، بستنی، سبزیجات برگ سبز مانند کلم، برگ‌های سبز شلغم، یا مکمل‌های کلسیم، این کمبود را بر طرف کرد.



* منیزیم

نتایج برخی از بررسی‌ها نشان داده‌اند که کمبود منیزیم در کودکان بیش فعال وجود دارد، به طوری که با دریافت منیزیم بیش فعالی در آنان به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.

 

منابع غذایی منیزیم عبارتند از: مغزها، حبوبات، غلات آسیاب نشده و نیز سبزیجات برگ تیره و شیر.

 

کنجد، تخم کدو تنبل و تخم گل آفتابگردان، منابع خوب اسیدهای چرب امگا 6 هستند. ثابت شده است که بیش‌فعالی با افزایش مصرف اسیدهای چرب ضروری بهبود می‌یابد.

 

* روی

یافته‌های مختلف ارتباط بین کمبود روی و بیش فعالی را نشان داده است، به طوری که سطح سرمی روی در کودکان مبتلا به بیش فعالی به طور قابل توجهی پایین‌تر از کودکان طبیعی بوده است.

 

کمبود روی در کودکان مشکلاتی از قبیل خشونت، کج خلقی، گریه‌های زیاد، بیزاری و نفرت و ناتوانی در تمرکز را ایجاد می‌کند.

 

گوشت، ماکیان، شیر و محصولات لبنی 80 درصد کل میزان روی مواد غذایی را تشکیل می‌دهند. جگر، پنیر، غلات کامل، لوبیاهای خشک، مغزها و محصولات سویا نیز منابع نسبتاً خوب روی هستند.


* ویتامین‌های گروه B

کمبود ویتامین‌های گروه B در کودکان بیش فعال شایع است. نتایج یک مطالعه روی 27 کودک مبتلا به بیش فعالی نشان داد که مصرف روزانه 200 تا 300 گرم فسفاتیدیل سرین به مدت 2 ماه منجر به بهبودی قابل توجهی (92 درصد) در ظرفیت یادگیری و رفتاری آنان شده است.



توصیه‌های تغذیه‌ای برای کودکان مبتلا به بیش فعالی


استفاده بیشتر از پروتئین‌ها مثل مرغ، تخم مرغ، گوشت قرمز

درمان کمبودهای تغذیه‌ای و استفاده از مکمل‌های غذایی

استفاده از میوه و سبزی تازه

افزایش مصرف آب

 


برخی از غذاهای آرام بخش که توصیه می‌شود در رژیم غذایی فرزندانتان بگنجانید

 

1) سبزی‌های ترد مانند کرفس، هویج، فلفل دلمه‌ای، کلم بروکلی و گل کلم به همراه سس کم چرب، ماست و سالاد.

 

2) ماست کم چرب یا پنیر کم چرب مخلوط شده با میوه یا آب میوه غلیظ.

 

3) تخمه یا میوه مغزدار مانند بادام، بادام زمینی، بادام هندی، گردو، تخمه آفتاب گردان، تخمه کدو و سویا.

 

4) میوه‌های تازه و خشک.

 

5 ) کراکرهای سبوس دار با پنیر کم چرب، کره بادام زمینی، کره بادام.

 

6 ) غلات سالم با حداقل 3 گرم فیبر، شیر کم چرب، بستنی تهیه شده از میوه تازه و شیرینی‌های خانگی را که سالم‌تر است جایگزین شیرینی‌جات ناسالم کنید.

 

7) قبل یا نزدیک به ساعت خواب کودکان از شیر کم‌چرب، فرآورده‌های سویا، کره بادام زمینی و پنیر استفاده نمایید تا خواب آرامی داشته باشند.

 

در مطلب بعد، غذاهای مضر برای این کودکان را متذکر خواهیم شد.


منابع:

ماهنامه دنیای تغذیه - دکتر نگار بهروز

خراسان نیوز

ماهنامه دنیای سلامت شماره 33