دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

یازده دلیل برای مهاجرت به ویندوز ۱۰



دستیار صوتی کورتانا , آموزش نصب ویندوز 10

ویندوز 10 از امکانات و قابلیت های جدیدی برخوردار است.

 

با عرضه ویندوز 10 بررسی امکانات و ویژگی‌های آن آغاز شده است. اگر چه این ویندوز به علت برخی قابلیت هایش از توانمندی بیشتری برای جمع آوری اطلاعات شخصی کاربران برخوردار است، اما مزایای زیادی هم دارد.

 

در ادامه به بررسی برخی از این ویژگی ها که احتمالا شما را به مهاجرت از ویندوزهای قدیمی تر مانند 7 و 8.1 به ویندوز 10 ترغیب می کند می پردازیم.

 

ویندوز 10 رایگان و سازگار است
مسائل مالی همیشه محرک خوبی برای تصمیم گیری در مورد خرید و استفاده از یک محصول است. مایکروسافت پس از آنکه متوجه استقبال خوب از سیستم عامل های رایگان و پربازده آندروید، iOS و ... شد هم تصمیم گرفت ویندوز جدیدش را تا حدی متن باز کرده و با این سیستم عامل ها و برنامه های آنها سازگار کند و علاوه بر این از دریافت مبالغ کلان برای خرید یا مهاجرت به ویندوز دست برداشت و استفاده از ویندوز 10 را برای کاربران نسخه های اصل و غیرتقلبی ویندوز 7 و 8.1 رایگان اعلام کرد. البته کاربران ویندوزهای تقلبی و قدیمی تر باید برای استفاده از ویندوز 10 مبالغی را پرداخت کنند.

 

مایکروسافت خود این بار پیش دستی کرده و با ارسال پیامی برای کاربران ویندوزهای مورد تایید به آنها در مورد نحوه مهاجرت به ویندوز 10 اطلاع رسانی کرده تا آنها بدانند چگونه باید این سیستم عامل سه گیگابایتی را بارگذاری و نصب کنند.

 

اما همه موضوع رایگان بودن ویندوز 10 نیست و طبیعی است که این سیستم عامل از امکانات و قابلیت های جدیدی نیز برخوردار باشد. برخی از این توانمندی ها در ویندوز 8.1 هم وجود داشتند، اما در ویندوز 10 ارتقا یافته یا به گونه ای مناسب اصلاح شده اند تا کارکردن با آنها ساده تر باشد.

 

سرعت مناسب راه اندازی
یکی از کابوس های همه کاربران ویندوز سرعت نسبتا بالای راه اندازی این سیستم عامل در مقایسه با دیگر سیستم عامل ها و کندشدن تدریجی آن در گذر زمان است. بررسی ها نشان می دهد ویندوز 10 در مقایسه با ویندوز 8.1 هم سریع تر راه اندازی می شود و حتی می توان گفت این ویندوز سریع تر از مک بوک و سیستم عامل OS X است. با عرضه موتور سه بعدی جدید DirectX 12 هم می توان بازی های سریع تری طراحی کرد و هم سرعت اجرای بازی های مختلف را افزایش داد.

 

مزایای ویندوز 10  , آموزش کار با ویندوز 10

 

بهبود دستیار صوتی کورتانا
صحبت کردن با ویندوز ضرورتی است که مایکروسافت باید بدان سمت حرکت می کرد. به خصوص که دستیار صوتی سیری شرکت اپل و google now مدتهاست مورد توجه قرار گرفته اند. در ویندوز 10 به راحتی می توانید از دستیار صوتی درخواست پخش موسیقی کنید یا بخواهید یادداشتی برایتان نوشته شود. استفاده بهینه از قابلیت یادآور ویندوز برای مدیریت و سازماندهی برنامه ها نیز درنظر گرفته شده است. به عنوان مثال می توانید از کورتانا بخواهید تا وقتی از نزدیکی یک مغازه رد شدید به یادتان بندازد که باید شیر بخرید. همچنین می توانید به این شیوه احوال پرسی از مادرزنتان در زمانی که همسرتان به وی زنگ می زند را فراموش نکنید و استحکام زندگی زناشویی را افزایش دهید.

 

در مدل جدید کورتانا نه تنها می توانید از فرامین صوتی استفاده کنید، بلکه خواهید توانست از توانمندی بالای این نرم افزار برای شناسایی و به خاطرسپردن علایق خود بهره ببرید. بدین طریق کورتانا امتیاز تیم های ورزشی محبوب شما، وضعیت آب و هوای محلی و حتی شرایط ترافیک در اطراف خانه تان را به خاطر سپرده و به یادتان می آورد.

 

برنامه های جهانی شده
اگر کاربر ویندوز 7 بودید، امکان استفاده از فروشگاه آنلاین خاصی را نداشتید. اما ویندوز 10 به شما امکان می دهد تا نرم افزار مورد نیازتان را برای انجام امور کوچک و بزرگ بیابید. اجرای تمامی برنامه ها هم به طور تمام صفحه یا در پنجره های کوچک تر ممکن است. افزایش کارآیی و بهره وری برنامه های مختلف و تنوع برنامه های چندرسانه ای مانند برنامه های مدیریت عکس، ویدیو، موسیقی، نقشه ها، افراد مخاطب، نامه ها و تقویم از جمله دیگر مزایای ویندوز 10 است. تمامی این برنامه ها را هم می توان به طور لمسی یا به طور سنتی از طریق موشواره و صفحه کلید اجرا کرد.

 

فناوری مناسب لمسی
امروزها همه محصولات الکترونیک قدرتمند لمسی هستند. لذا از رایانه های شخصی و رومیزی هم انتظار می رود که با لمس انگشت به خوبی کار کنند. افرادی که قبلا از تبلت ها و نوت بوک های مجهز به ویندوز 8.1 استفاده کرده بودند می گویند امکانات لمسی این سیستم عامل تا حدی گیج کننده و به میزانی نامناسب بوده است.

 

اما در ویندوز 10 شرایط تغییر کرده است. برای استفاده از ویندوز 10 بر روی دستگاه‌های لمسی، بدنیست به جای منوی استارت از صفحه آغازین استفاده کنید. بدین منظور ابتدا برنامه‌های درحال اجرا را ذخیره کنید. مدنظر داشته باشید که برای اجرای عمل انتقال باید از ویندوز خارج شوید. حال بر روی منوی استارت کلیک کرده و عبارت Navigation Properties را تایپ کنید، حالا بر روی Navigation properties کلیک کنید. اکنون بر روی سربرگ Start menu کلیک کنید و گزینه Use the Start menu instead of the strat screen را بسته به نوع محیط مورد نیاز انتخاب کنید.

 

نکته مهم دیگر در مورد وضعیت لمسی ویندوز 10 بهینه سازی آن برای تبلت هاست. برای این کار باید بخش Notifications یا مرکز اعلان‌ها را باز کنید و Tablet Mode را انتخاب کنید تا حالت بهینه شده برای لمس فعال شود. البته ویندوز 10 به صورت خودکار می‌تواند با توجه به سخت‌افزار رابط کاربری خود را تنظیم کند و وقتی تبلت را به داک کیبورددار متصل می‌کنید محیط کاربری دسکتاپ را در اختیارتان قرار دهد.

 

Action Center
گوشی های هوشمند همگی اعلان های مربوط به دریافت پیام های جدید، به روزرسانی ها و حتی اخبار تازه را به سرعت در دسترس کاربران قرار می دهند. لذا کاربران رایانه های شخصی هم انتظار دسترسی به چنین خدماتی را دارند و ویندوز 10 هم مشابه با Notification Center سیستم عامل مک چنین کاری را انجام می دهد. اعلان های به نمایش درآمده مربوط به ایمیل ها، خود سیستم ( به عنوان مثال نصب وصله به روزرسان) و برنامه های مختلف است. همچنین می توان هشداری در مورد وضعیت آب و هوا یا تولد را دریافت نمود. از این طریق می توانید به تنظیمات سریعی مانند بلوتوث، وای‌فای، موقعیت مکانی و … نیز دسترسی داشته باشید.

 

مزایای ویندوز 10  , آموزش کار با ویندوز 10

یکی از امکانات مرورگر edge سرعت بالای آن است.

 

رونمایی از مرورگر تازه
مرورگر edge که ابتدا با عنوان آزمایشی اسپارتان معرفی شده بود، تکمیل شده و به مرورگر پیش فرض ویندوز 10 مبدل شده است. امری که سروصدای شرکت های سازنده مرورگرهای رقیب را درآورده و آنها مطابق معمول مایکروسافت را به انحصارطلبی متهم کرده اند. افزایش سازگاری با برنامه ها و افزونه های مختلف، سرعت بالاتر، حالت خاص برای قرائت متون، امکان نوشتن بر روی متون، سازگاری با کورتانا و ... از جمله مشخصات edge است.

 

تغییرات امنیتی
در ویندوز 10 هم مانند ویندوز 8 از قابلیت بوت امن استفاده شده است. این قابلیت باعث می شود در زمان راه اندازی سیستم عامل اجرای هیچ کد مشکوکی که مورد تایید مایکروسافت نباشد امکان پذیر نباشد و لدا این کدها امکان نصب بر روی سخت افزارهای رایانه ای را نخواهند داشت. در ویندوز 8 روش هایی برای دور زدن این قابلیت وجود داشت، اما در ویندوز 10 تلاش شده تا تمامی آنها مسدود شود.

 

سه قابلیت تازه امنیتی ویندوز 10 عبارتند از Device Guard، Microsoft Passport و Windows Hello. Windows Hello یکی از جالب ترین این قابلیت هاست که به کاربر امکان می دهد از اسکنر عنبیه، اسکنر اثر انگشت یا سیستم تشخیص چهره به جای رمز عبور استفاده کند. تا پیش از این استفاده از اسکنر اثر انگشت در ویندوز از طریق برنامه‌هایی همچون hp protect tools امکان‌پذیر بود. همچنین Family features ایجاد حساب کاربری ویژه کودکان در ویندوز 10 را ممکن می کندکه در آن نکات امنیتی به مراتب بیشتر از حالت عادی رعایت می‌شود.

 

این حساب کاربری برای مدیریت دقیق نحوه استفاده از وب سایت ها و برنامه های مختلف قابل استفاده است و با استفاده از آن می توان ساعت استفاده کودک از هر برنامه یا اینترنت را محدود کرد. لازم به ذکر است که استفاده از برخی قابلیت‌های Windows hello همچون سیستم تشخیص چهره، مستلزم دارا بودن سخت‌افزارهایی‌ همچون دوربین سنجش دقیق است.

 

Device Guard هم از روش هایی مدرن برای بررسی امضای دیجیتال و تعیین هویت برنامه ها استفاده می کند تا قفل کردن برنامه های مشکوک و احتمالا آلوده تسهیل شود. با استفاده از این روش آلوده کردن و دستکاری نرم افزارهای امنیتی و ضدویروس هم موجب به خطر افتادن امنیت رایانه های مجهز به ویندوز 10 نخواهد شد.

 

دستیار صوتی کورتانا , آموزش نصب ویندوز 10

قابلیت دسکتاپ مجازی یکی از امکانات جدید ویندوز 10 می باشد.

 

دسکتاپ های مجازی
کاربران رایانه های مک از سالها پیش می توانستند از قابلیت دسکتاپ مجازی استفاده کنند. حالا این قابلیت به ویندوز 10 هم اضافه شده است. استفاده از خدمات یاد شده در ویندوز 10 بسیار ساده است. تنها کافیست بر روی دکمه Task View در نوار وظیفه کلیک کنید تا یک دسکتاپ مجازی دیگر ایجاد کرده یا بین دسکتاپ‌ها سوییچ کنید. دکمه‌های ترکیبی میان‌بر این دستور هم دکمه ویندوز + Tab هستند. این قابلیت برای آن دسته از کاربرانی که عادت به اجرای چندین برنامه در آن واحد دارند و از داشتن چندین صفحه‌نمایش محروم هستند کار ساز خواهد بود.

 

بازگشت منوی استارت
پس از حذف منوی استارت از ویندوز 8.1 بسیاری از کاربران قدیمی نسبت به این مساله اعتراض کردند و خواستار تجدیدنظر مایکروسافت در این تصمیم خود شدند. منوی استارت از سال 1995 بخشی جدایی ناپذیر از سیستم عامل ویندوز بوده و لذا حذف آن بدون درنظر گرفتن ابزار جایگزین به ابزاری برای انتقاد از مایکروسافت مبدل شد. منوی استارت ویندوز 10 برای اولین بار از قابلیت شخصی سازی برخوردار است و کاربران می توانند امکاناتی را بر مبنای سلیقه شخصیشان به آن اضافه کرده یا حذف نمایند. کاربران ویندوز 10 با کلیک بر روی منوی استارت و قراردادن موشواره در مرز بالایی یا کناری منو ، آن را به صورت طولی یا عرضی بزرگ یا کوچک نمایند.

 

همچنین در ویندوز 10 شما می توانید به راحتیTileها یا کاشی ها را حذف کنید ، کاشی های جدید اضافه کنید و حتی آن ها را بزرگ یا کوچک کنید .برای افزودن کاشی یک نرم افزار یا یک اپ ( app ) کافیست روی آن راست کلیک کنید و گزینه Pin to start را انتخاب کنید . پس از آن این کاشی به سمت راست منوی شما انتقال می یابد . همچنین شما می توانید موقعیت مکانی کاشی ها را به صورت Drag & Drop تغییر دهید .برای حذف یک کاشی هم کافیست روی آن راست کلیک کنید و گزینه Unpin from Start را انتخاب کنید . همچنین برای تغییر اندازه یک کاشی کافیست روی آن راست کلیک نموده و گزینه Resize را انتخاب کنید و سپس در منوی جدیدی که باز می شود اندازه موردنظرتان را انتخاب کنید .

 

برای تغییر رنگ پس زمینه منوی استارت هم در یک فضای خالی در منو، راست کلیک کنید و گزینه Personalize را انتخاب کنید. با این کار پنجره Color and Appearance برای شما باز می شود که می توانید رنگ موردنظر خود را انتخاب کنید . همچنین اگر رنگ مورد علاقه ی خود را پیدا نکردید کافیست روی گزینه Show color mixer کلیک کنید و رنگ دلخواهتان را بسازید .در نهایت در منوی استارت جدید ویندوز 10 با کلیک راست روی کاشی نرم افزار مورد نظرتان و انتخاب گزینه uninstall خواهید توانست هر نرم افزار را حذف نمایید.

 

همگرایی با کنسول بازی ایکس باکس
یکی از امکانات چشمگیر ویندوز 10 که اعلام آن با استقبال قابل توجهی مواجه شد، سازگار شدن ویندوز 10 با کنسول بازی ایکس باکس به منظور اجرای بازی های ویدیویی در محیط این سیستم عامل است. ویندوز 10 علاوه بر رایانه های شخصی بر روی کنسول ایکس باکس هم اجرا می شود و لذا از این طریق و با نصب برنامه Windows 10 Xbox می توانید از شرایط دوستان آنلاینتان مطلع شوید و با استفاده از رایانه های شخصی به طور چند نفره در کنار کاربران کنسول بازی ایکس باکس بازی کنید. برای انجام این کار در شبکه های محلی نیازی به اینترنت نیست، اما در غیر این صورت باید به اینترنت واقعا پرسرعت دسترسی داشته باشید!
منبع:farsnews.com


ویدیو مرتبط :
۱۰ دلیل برای مهاجرت به ویندوز ۱۰: مولتی تسکینگ

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

10 دلیل که ویندوز 8، سِوِن را نابود می کند



 

 

10 دلیل که ویندوز 8، سِوِن را نابود می کند

 

احتمالا ویندوز 8 مایکروسافت تا سال آینده در دسترس نخواهد بود. اما بر مبنای آن چه که تا کنون از این ویندوز می دانیم؛ این سیستم عامل می تواند خیلی بهتر از ویندوز 7 باشد

شاید هیچ شرکتی پر نفوذ تر از مایکروسافت در حوزه سیستم های عامل دسکتاپ پیدا نشود. این غول نرم افزاری، سراسر بازار سیستم عامل را در جهان به دست گرفته و ثابت کرده که قادر است هر نسخه ویندوز را با تغییرات زیادی نسبت به نسخه های قبلی اش ارائه دهد. هیچ چیز هم که نباشد، مایکروسافت فضای بازار سیستم های عامل را به خوبی می شناسد و می داند که باید برای موفقیت در این بازار چه کاری انجام دهد.

ویندوز 7 مایکرسافت مسلما یکی از مهم ترین نسخه های ویندوز در تاریخ زندگی این سیستم عامل بود. بعد از ارائه ویندوز ویستا، بازار مخالف مایکروسافت شروع به رشد کرد و بسیاری از فروشندگان، به قوانینی برای داون گرید کردن کامپیوتر به ویندوز XP تن دادند. مشتریان هم به اندازه ای که مایکروسافت انتظار داشت، از ویستا استقبال نکردند. به علاوه شرکت ها اصلا ویندوز ویستا را به حساب نمی آوردند. خب همه ی این ها بد است.

با ویندوز 7، مایکروسافت توانست ویستا را به خوبی تعمیر کند. در واقع این نسخه همان سیستم عاملی است که ویستا باید می بود. و حالا مایکروسافت هم تایید کرده که ویندوز 7 سریع ترین فروش را در تاریخ ویندوز داشته است. این واضح است که مصرف کنندگان هم از ویندوزی که هم اکنون استفاده می کنند؛ حداقل بیشتر از ایکس پی راضی هستند.

با این حال که ویندوز 8 فقط در گوشه صحنه، ایستاده است؛ شایعات مایکروسافتی حول محور این سیستم عامل و امکانات آن، می چرخند. اگر چه فعلا اطلاعات کمی از این سیستم عامل در دسترس است؛ اما یک چیز را به طور قطع می توان گفت: این که 8 از 7 بهتر خواهد بود. اما چرا؟

 

1. ویندوز 8، برمبنای یک سیستم عامل خوب، بهبود می یابد:
ویندوز 8 یک آپدیت بزرگ به شمار نمی رود. در عوض، این سیستم عامل نسخه ای بهبود یافته از ویندوز 7 خواهد بود. همانطور که اشاره شد، ویندوز 7 در میان مصرف کنندگان و شرکت های مشتری، به موفقیت رسیده است. از چیز هایی که تاکنون درباره ویندوز 8 میدانیم، واضح است که مایکروسافت نمی خواهد چیزی که خراب نیست (ویندوز 7) را درست کند! پس احتمالا ویندوز 8 بسیار شبیه جدش بوده و خیلی از امکانات آن را به رخ می کشد. البته بهبود هایی که همیشه به مشتریان ارائه می شود هم در این ویندوز موجود خواهند بود.

 

2. امنیت بهبود خواهد یافت:
با هر عرضه ی سیستم عامل توسط مایکروسافت - یا هر شرکت دیگر - بسیاری نقایص امنیتی برطرف می شوند. این کمپانی امنیت را بعد از عرضه سرویس پک 2 ویندوز ایکس پی، افزایش داده است. ویندوز ایکس پی تقریبا امن بود. البته نسبت به نسل های پیشینش و نه نسبت به سیستم عامل های رقیب! سرویس پک ها بودند که به امنیت ویستا کمک نمودند. اما ویندوز 7 مسلما امن ترین ورژن این سیستم عامل می باشد. پس از آن جایی که مایکروسافت همیشه برای امن تر کردن سیستم عاملش تلاش کرده؛ انتظار داریم که ویندوز 8، از 7 هم کاملا امن تر باشد.

 

3. سازگاری کلیدی با ARM:
با توجه به این که مصرف کنندگان محصولات الکتریکی در سال های اخیر، علاقه زیادی به ARM نشان دادند؛ استیو بالمر، مدیر عامل مایکروسافت اعلام کرد که ورژن بعدی ویندوز دستگاه های مبتنی بر ARM پشتیبانی خواهد کرد. این بسیار بسیار مهم است. حالا کمپانی هایی که می خواهد محصولاتی مبتنی بر چیپ ARM بسازند، فرصت استفاده از ویندوز را پیدا می کنند. نه تنها این حرکت به مایکروسافت و فروشندگان همکارش کمک می کند، بلکه احتمالا گزینه های بیشتری هم به مصرف کنندگانی که به استفاده از ویندوز تمایل دارند؛ داده خواهد شد. به عقیده ی بسیاری این یک بازی برد- برد است.

 

4. یک فروشگاه اپلیکیشن؟شاید!
این بعید نیست که مایکروسافت برای ارائه ی یک فروشگاه اپلیکیشن؛ نقشه کشیده باشد. اگر این امر صورت گیرد و با وجود این که اپلیکیشن های بسیار زیادی برای ویندوز در دسترس است؛ ممکن است مایکروسافت قادر باشد که در این زمینه حتی با مک نسخه Lion از شرکت اپل هم رقابت کند. همان سیستم عاملی که با AppStore داخلی به فروش خواهد رسید. آینده ی سیستم عامل های دسکتاپ، حقیقتا به وجود یک فروشگاه اپلیکیشن خوب برای آن ها بستگی خواهد داشت. فعلا نمی دانیم اما اگر در آینده خبر احداث فروشگاه اپلیکیشنی برای ویندوز را بشنویم؛ خوشحال خواهیم شد.

 

5. روشن شدن فوری : همان چیزی که لازم است
یکی از بزرگترین مسائل این است که ویندوز روی بعضی کامپیوتر ها، زمان زیادی را برای بوت شدن تلف می کند. با توجه به آخرین شایعات، مایکروسافت در حال کار روی یک راه حل برای این است که بتواند ویندوز را عملا در زمان کمی آماده به کار کند. شاید مهم به نظر نرسد اما در نظر داشته باشید که صبر برای بوت شدن یک ویندوز، می تواند تا چه اندازه عذاب آور باشد. پس بوت فوری، چیزی است که می تواند به یک امکان عالی تبدیل شود.

 

6. احتمالا ویندوز 8 برای تبلت ها مناسب تر خواهد بود
مایکروسافت چند وقتی هست که سیستم عامل خود را آماده برای به کارگیری در تبلت ها می داند. اما با توجه به چیزی که آمار و ارقام نشان می دهد؛ هم تولید تبلت های مبتنی بر ویندوز 7 کم بوده و هم کاربران اندروید یا آی او اس را ترجیح می دهند. به دلیل پشتیبانی از دستگاه های مبتنی بر ARM و این که مایکروسافت قطعا دارد برای سازگاری بیشتر ویندوز 8 با تبلت ها تلاش می کند؛ باید منتظر دستگاه های قابل حمل بیشتری بر مبنای ویندوز بعدی باشید. اما تا چه حد بیشتر بودنش را بازار تعیین می کند.

 

7. صرفه جویی بیشتر در انرژی:
یکی از مسائل ویندوز 7 این است که نتوانسته به عملکرد موثری در زمینه ی صرفه جویی انرژی برسد. اما با توجه به اطلاعاتی که از توسعه ویندوز 8 درز کرده اند، گویا مایکروسفات در حال کار برروی قابلیت هایی است که ذخیرهی انرژی را تا حد زیادی بهبود می بخشند. پس باید منتظر عمر بیشتر باتری بر دستگاه های قابل حملی باشیم که از این سیستم عامل پشتیبانی می کنند. اگر این ها درست باشد؛ مسلما مصرف کنندگان خوشحال خواهند شد.

 

8. History Vault چیست؟
ویندوز 8 احتمالا یک قابلیت جدید به نام History Vault خواهد داشت. با توجه به شایعات، این قابلیت شبیه Time Machine شرکت اپل خواهد بود که یک رابط آسان برای بک آپ گیری در مک او.اس ایکس؛ ارائه می دهد. اما این گزینه ی مایکروسافتی به کاربران اجازه خواهد داد که فایل های شخصی خود را بازیابی نمایند، پرونده های قدیمی را اصلاح کنند و خیلی کار های دیگر... مایکروسافت هنوز این قابلیت را تایید نکرده است. اما اگر قابلیت بزرگی مانند این، به ویندوز اضافه شود؛ بسیار عالی خواهد شد.

 

9. اینترفیس بهتر:
ویندوز 7 با یک رابط کاربری قدرتمند تر وارد بازار شد که می توان آن را کاملا از نسل های قبلی اش بهتر دانست. این ویژگی از نظر زیبایی هم چیزی کم ندارد. فعلا مایکروسافت چیز زیادی از سیستم عامل بعدی اش نگفته اما احتمالا ویندوز 8 هم اینترفیسی مشابه خواهد داشت. اما افرادی که همیشه مایکروسافت را تعقیب می کنند؛ باور دارند که اینترفیس کمی کار آمد تر شده و برای استفاده آسانتر خواهد بود. اگر مایکروسافت بتواند این کار را محقق کند، تاحدود زیادی انتظارات از اینترفیس براورده خواهند شد. چون اینترفیس فعلی نیز چیز زیادی کم ندارد.

 

10. مایکروسافت درسش را آموخته:
جدا از خود سیستم عامل، ویندوز 8 به احتمال زیاد بهتر از ویندوز 7 خواهد بود. آن هم به یک دلیل: مایکروسافت نمی خواهد شکست ویندوز ویستا را تکرار کند. آخرین سیستم عامل مایکروسافت قبل از 7، برای این شرکت چیزی کم از کابوس نداشت. مایکروسافت به خاطر موفقیت های 7 خیلی به خود مغرور شده بود ولی در ویستا کار را خراب کرد. نتیجه ی این، چند سال رنج آور برای این شرکت بود. همچنین مایکروسافت با فقدان اعتماد فروشنده ها و خریداران و سرمایه گذارانش مواجه شد. پس انتظار داریم که این کمپانی کار های ویژه ای با ویندوز 8 انجام دهد. درعین حال، این شرکت به جز رسیدن به یک سیستم عامل بهتر، چاره دیگری نخواهد داشت.

شما چه انتظاراتی از سیستم عامل بعدی مایکروسافت دارید و فکر می کنید که از زوایای مختلف، چگونه عمل کند؟ این سیستم عامل، در رقابت با رقیبانش چه خواهد کرد؟
منبع:narenji.ir