دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

کفش ها به اینترنت متصل می‌شوند



کفش,کفش هوشمند,کفشی با قابلیت اتصال به اینترنت

کفش ها به اینترنت متصل می‌شوند
در عصر مدرنیته، کفش ها نیز باید رنگ و بویی از این دوران داشته باشند. مخترعان موفق به ساخت کفش منحصر به فردی شده اند که علاوه بر قابلیت اتصال به اینترنت می تواند گام های شخص را تقویت کند. کفش هایی که امروزه تولید و روانه بازار می شوند با کفش های گذشته دارای تفاوت های شگرفی هستند تا بتوانند کفش هایی باشند که نگاه مخاطبانشان را به خود جذب کنند.

 

مخترعان این کفش معتقدند که در 5 یا 10 سال آینده، تمامی کفش ها با قابلیت اتصال به اینترنت تولید و ساخته می شوند که سودی بیش از 2 میلیارد دلار را برای سازندگان در برخواهند داشت.


در سال های اخیر نیز کمپانی های مختلفی به عرضه و تولید کفش های هوشمند روی آورده اند اما هر یک از آنها به دنبال آن هستند که گزینه جدیدی را به کفش های هوشمندشان اضافه کنند تا بتوانند در دنیای رقابت به حیات خود ادامه دهند. کفش جدیدی که توسط محققان ساخته شده علاوه بر قابلیت اتصال به اینترنت می تواند گام های اشخاصی که این کفش ها را می پوشند تقویت و گام های آنها را استوارتر کرده تا کمتر احساس خستگی کنند.

 

از دیگر قابلیت های این کفش می توان به تنظیم دمای داخلی کفش اشاره کرد. در فصل تابستان و با پیاده روی در خیابان هایی که تابش آفتاب آنها را گداخته کرده است، به سادگی و با برقراری ارتباط بین سنسورهای داخل کفش و اسمارت فون می توان دمای داخل کفش را تنظیم کرد. یا برعکس در فصل زمستان و بارش مداوم باران و برف، زمین ها خیس و نمناک شده در نتیجه عابران از نقطه پا و کفش هایشان احساس سرما می کنند اما با پوشیدن این کفش و تنظیم دمای آن می توان فضای داخلی کفش را گرم کرد.

 

تقویت گام ها
از دیگر فواید این کفش ها می توان از تبدیل انرژی مکانیکی در هنگام راه رفتن به انرژی الکتریکی خبر داد که باعث تقویت گام های شخص می شود.در نتیجه با وجود اینکه مسافت های طولانی پیموده می شود اما شخص احساس خستگی نمی کند و تمام این فعالیت ها به کمک باتری و سنسورهای کوچکی میسر می شود که در زیر کفه کفش نهفته شده اند.

منبع : asriran.com


ویدیو مرتبط :
Thingsee - گجتی که همه چیز را به اینترنت متصل می کند

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

چگونه با تلفن همراه به اینترنت متصل شویم؟



 

دیتا یكی از سرویس‌های ویژه برای سیم‌کارت‌های دایمی همراه اول است كه با فعال‌سازی آن، امکان اتصال به شبکه اینترنت از طریق تلفن همراه و ارسال و دریافت فایل برای مشترکین در زمان حرکت و مکان‌هایی که برقراری ارتباط به‌وسیله خط تلفن ثابت و یا سرویس GPRS میسر نیست، امکان‌پذیر می‌شود.

 

به گزارش ایسنا، فعال‌سازی سرویس دیتا به دو صورت حضوری و غیرحضوری است؛ در روش حضوری مشترکین می‌توانند با مراجعه به دفاتر خدمات ارتباطی و تکمیل فرم مربوطه و ارائه مدارک (اصل و تصویر کارت ملی و آخرین قبض پرداختی) اقدام كنند و سیستم یک شماره به سرویس دیتا اختصاص می‌دهد.

اما در روش غیرحضوری مشترکین در صورتیکه خدمات غیرحضوری (E-Care) تلفن همراه خود را فعال كرده‌اند، می‌توانند با مراجعه به سایت همراه اول نسبت به فعالسازی سرویس دیتا اقدام كنند.

پس از فعال‌سازی سرویس دیتا، در صورتی که گوشی مشترک، این سرویس را پشتیبانی كند، مشترك می تواند به یکی از 2 روش زیر به اینترنت متصل شوند؛

در روش اول، مشترکینی که گوشی تلفن همراهشان دارای سیستم عامل با قابلیت تعریف dialup connection است، می توانند با تعریف یک اتصال dialup connection درگوشی خود، مستقیما به اینترنت متصل شوند.

در روش دوم، گوشی تلفن همراه به‌عنوان یک مودم عمل كرده و از طریق کابل رابط به رایانه شخصی متصل شده و در رایانه یک اتصال Dial up connection تعریف می‌شود و بدین ترتیب رایانه شخصی به اینترنت متصل خواهد شد.

جهت فعال كردن dial up connection، مشترک باید کارت اینترنت تهیه كند و از روی کارت، اطلاعات مربوط بهنام كاربری، كلمه عبور و شماره تماس ISP مربوطه را وارد كند.

جهت ارسال فایل به مشترکینی که سرویس دیتای آن‌ها فعال است، می‌توان از برنامه Hyperterminal و یا برنامه‌های مشابه، برای ارتباط باید از شماره دیتای اختصاص یافته به مشترک استفاده کرد.

اما درباره بررسی فعال بودن سرویس؛ درصورت تماس با شماره دیتای اختصاص یافته برروی صفحه نمایشگر پیام Data call"" را مشاهده می‌كنید.

برای قطع سرویس می توان از این دو روش استفاده كرد:

الف) حضوری: مشترکین می‌توانند، به دفاترخدمات ارتباطی مراجعه و فرم مربوطه را تکمیل و مدارک لازم (اصل و تصویر کارت ملی را ارائه كنند.

ب) غیرحضوری: مشترکین در صورتی که خدمات غیرحضوری (E-Care) تلفن همراه خود را فعال كرده‌اند می‌توانند با مراجعه به سایت همراه نسبت به قطع سرویس دیتا اقدام كنند..../ ایسنا