دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

چرا نباید گوشی‌ های تقلبی بخریم؟


همه مردم حراج یا خرید کالاهای ارزان قیمت را دوست دارند، اما در کل برای چیزی که می‌خرند بهایی پرداخت می‌کنند. اگر معامله‌ای خوب به نظر برسد، احتمالا همین طور خواهد بود.

ایتنا:  همه مردم حراج یا خرید کالاهای ارزان قیمت را دوست دارند، اما در کل برای چیزی که می‌خرند بهایی پرداخت می‌کنند. اگر معامله‌ای خوب به نظر برسد، احتمالا همین طور خواهد بود.

در روز جهانی حقوق مشتری که ۱۵ مارس (۲۵ اسفند) بود، صنعت موبایل وب‌سایت جدید Spot a fake phone را برای کشف گوشی‌های تقلبی راه‌اندازی کرد.

مایکل میلیگان عضو فروم سازندگان موبایل بر این عقیده است که این مسئله در حال شیوع است و می‌گوید:

«بازار سیاه گوشی‌های تقلبی در جهان در چندین سال اخیر رشد سریعی به اندازه کل این بازار داشته و بالغ بر ۲۰۰ میلیون دستگاه تلفن همراه تقلبی تولید شده است.»

به دلایل زیادی که در اینجا ذکر می‌کنیم گوشی‌های تقلبی برای همه مشکل بزرگی است.



۱- شما به اندازه پولی که می‌پردازید کالا، ارزش و خدمات به دست نمی‌آورید. ممکن است به شما بگویند که این گوشی 3G، Wi-Fi، GPS و همه اینها را دارد؛ اما وقتی گوشی را می‌خرید و به خانه می‌برید، تنها می‌بینید هیولایی در دستتان است که فقط با آن می‌توانید تماس تلفنی برقرار کنید نه چیز دیگر. علاوه بر این، از آنجا که این گوشی‌ها از اجزا و تشکیلات ارزان‌تر و اغلب نامرغوب‌تر ساخته می‌شوند، به خوبی گوشی‌های واقعی یا اصلی کار نمی‌کنند.

۲- نمی‌توانید گوشی خریداری شده را پس بدهید. شانس بیاورید که ۶ ماه برایتان دوام بیاورد و بعد خراب شود. بعد از آن باید به دنبال خدمات باشید.

۳- گوشی‌های تقلبی می‌توانند خطرناک هم باشند. از آنجا که این گوشی‌ها در هیچ رگولاتوری ثبت نمی‌شوند و مجوز نمی‌گیرند، سازنده گوشی‌های تقلبی ممکن است از مواد ممنوعه و خطرناک استفاده کنند و هیچ نگرانی از عدم رعایت استانداردهای امنیتی برای شارژ کردن یا عمل کردن مطابق با دستورالعمل‌ها نداشته باشد.

برای نمونه، باتری‌های موبایل اصلی با دقت با استانداردهای بین‌المللی، ملی و صنعتی آزمایش می‌شوند و از مدارهای ایمنی برخوردارند که ولتاژ، جریان و گرمای درونی را تنظیم می‌کنند. انواع تقلبی از هیچ استانداردی تبعیت نمی‌کنند.
ممکن است در گزارش‌هایی که در رسانه‌ها منتشر شده شنیده باشید که باتری موبایل‌ها منفجر شده و در برخی موارد منجر به جراحت و صدمه دیدن کاربر شده است؛ اینها می‌تواند نتیجه استفاده از باتری‌های تقلبی باشد.



۴- فروشندگان واقعی و درست‌کار با فروش گوشی‌های تقلبی مشتری‌های خود را از دست می‌دهند. شما همیشه می‌خواهید با فروشندگان خوب معامله کنید. بنابراین، می‌توانید با اطمینان به خرید خود ادامه دهید؛ خریدی که در آن تمامی حقوق مشتری محفوظ خواهد ماند.

۵- درآمد ملی کاهش می‌یابد. زیرا این فروشندگان برای فروش این کالاهای تقلبی مالیات نمی‌دهند.

۶- و در آخر اینکه، سازندگان منافع خود را از دست می‌دهند. کم شدن فروش، عدم رعایت حقوق معنوی و تاثیر تحلیل مالی می‌تواند بر توانایی آنها در ادامه تولید محصولاتی برتر و رقابتی‌تر در کل دنیا تاثیر بگذارد.



اما گوشی‌های تقلبی گاهی اوقات پیچیده هستند؛ تولید آیتم‌هایی که درست شبیه نوع اصلی باشد کار آسانی نیست. در چنین مواردی، تحقیقات دقیق می‌تواند یک پادزهر عالی باشد.

قبل از خرید گوشی مشخصات آن را بدانید و در مورد رنگ‌هایی که گوشی با آن عرضه شده، وضعیت قرار گرفتن کلیدها، دوربین و سایر مشخصات فیزیکی و ظاهری اطلاعات کافی داشته باشید.

در هر حال هر کس که گوشی‌های تقلبی را خریداری می‌کند، بدون شک به زودی از بهایی که پرداخته پشیمان می‌شود و از خرید خود ناراضی خواهد بود.

همان طور که حدس زدید، نوکیا جعل کردن گوشی‌هایش را خیلی جدی می‌گیرد و در حال انجام فعالیت‌هایی در سراسر دنیا است تا از کسب‌وکار نوکیا و مشتری محافظت کند. کاملا واضح است که جعل کردن با دیگر فعالیت‌های مجرمانه جهان در ارتباط است.    


ویدیو مرتبط :
چه گوشی ای بخریم؟ - قسمت اول

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

متهم را شناسایی کنید /فروش گوشی های تقلبی به روش «بدل اندازی»(+عکس)



 اخبار حوادث - متهم را شناسایی کنید
فروش گوشی های تقلبی به روش «بدل اندازی»

پلیس آگاهی تهران بزرگ موفق به شناسایی و دستگیری فردی شد که با مهارت خاصی، گوشی‌های تلفن همراه تقلبی را به دهها نفر از شهروندان به جای گوشی‌های اصل فروخته بود.

نوزدهم مرداد ماه امسال فردی با مراجعه به مأموران انتظامی مستقر در خیابان جمهوری به آنها اعلام کرد فردی را که چند ماه پیش اقدام به فروش گوشی تقلبی به وی کرده بود را در تقاطع خیابان جمهوری – حافظ شناسایی کرده است لذا با هدایت این فرد، مأمورین اقدام به دستگیری جوانی 30 ساله به نام «رضا . ق» و انتقال وی به کلانتری 129 جامی کردند.

با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع «بدل اندازی» و به دستور شعبه سوم بازپرسی دادسرای ناحیه 11 تهران، پرونده به همراه متهم در اختیار اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

مالباخته پس از حضور در اداره چهاردهم در اظهاراتش به کاراگاهان گفت: حدوداً سه ماه پیش برای خرید گوشی تلفن همراه به پاساژی در خیابان جمهوری مراجعه کردم؛ در آنجا جوانی با نشان دادن یک دستگاه گوشی تلفن همراه، مدعی شد که قصد فروش آن به قیمتی بسیار ارزان تر از قیمت مغازه ها را دارد؛ این شخص (متهم) با نشان دادن فاکتور خرید گوشی، مدعی اصل بودن گوشی شد و نیاز مالی را دلیل فروش گوشی تلفن همراه خود عنوان کرد و مدعی شد حاضر است گوشی تلفن همراهش را به قیمتی حدوداً 400 هزار تومان بفروشد در حالیکه من در مراجعه به چند مغازه از قیمت نزدیک به یک میلیون تومانی گوشی اطلاع داشتم.

وی افزود: پس از خرید گوشی تلفن همراه و برای نصب برنامه بر روی گوشی، به مغازه ای مراجعه کردم که متوجه شدم گوشی اصل نیست و قیمت آن نیز حدود 200 هزار تومان است لذا بلافاصله به محل خرید گوشی در مقابل پاساژ مراجعه کردم اما هرچقدر در آن حوالی چرخیدم نتوانستم تا آن جوان را پیدا کنم تا اینکه پس از گذشت حدود 3 ماه از موضوع، در مراجعه مجدد به آن محل موفق به شناسایی متهم شدم.

 

اخبار,اخبارحوادث,فروش گوشی های تقلبی

متهم را شناسایی کنید

 

در ادامه رسیدگی به این پرونده، متهم در اظهاراتش ضمن اعتراف صریح به فروش ده ها دستگاه گوشی تلفن همراه دسته دوم و تقلبی در قالب گوشی های اصل، در خصوص شیوه و شگرد کار خود نیز گفت: من پس از شناسایی افراد، تحت عنوان نیاز مالی، آن ها را راضی می کردم تا اقدام به خرید گوشی تلفن همراه من کنند و در هنگام فروش نیز با نشان دادن فاکتور خرید جعلی، اعتماد آن ها را جلب و این افراد نیز قانع می شدند که گوشی ها اصل هستند؛ پس از آن، با دادن قیمتی بسیار ارزان تر از قیمت گوشی های اصل، خریداران گوشی بلافاصله اقدام به خرید گوشی های تلفن همراه می کردند؛ من نیز پس از فروش گوشی های تلفن همراه بلافاصله از محل خارج و مدتی را ناپدید می شدم تا خریداران گوشی از پیدا کردن من ناامید شوند و پس از مدتی مجدداً به مقابل پاساژ می رفتم و به همان شیوه و شگرد، اقدام به فروش گوشی های دسته دوم، بدل و تقلبی می کردم.

سرهنگ محمدرضا ذاکراستقامتی، معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ، با اعلام این خبر، افزود: با توجه به اعتراف صریح متهم به ده ها فقره بدل اندازی انواع گوشی های تلفن همراه و به منظور شناسایی مالباختگان و همچنین دیگر جرایم ارتکابی، دستور انتشار بدون پوشش تصویر متهم از سوی مقام محترم قضایی صادر شده است لذا از کلیه مالباختگان و شکاتی که موفق به شناسایی تصویر متهم شدند دعوت می شود تا جهت پیگیری شکایات خود به اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ واقع در خیابان وحدت اسلامی – پلیس آگاهی تهران بزرگ مراجعه کنند.

 

 اخبار حوادث - باشگاه خبرنگاران