دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

پنکه بدون پره!



 

پنکه بدون پره! (عكس)

 

این پنکه جدید به نام Dyson Fann بدون داشتن پره و با استفاده از تکنولوژی جدید هوا را به درون میکشد. سپس به جلو می وزد.

 

پنکه بدون پره! (عكس)

 

پنکه بدون پره! (عكس)


ویدیو مرتبط :
پنکه های بدون پره

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

حقوق بشر بدون مباني وحي ممکن نيست



 

 

قم - آيت الله عبدالله جوادي آملي از مراجع تقليد گفت : مشکل جدي تدوين منشور حقوق بشر به اخذ مباني از منابع غير ازلي باز مي گردد و اين درحالي است که حقوق بشر بدون استمداد از مباني وحي، ممکن نيست و راه علمي ندارد.به گزارش ايرنا به نقل از مرکز خبر حوزه آيت الله جوادي آملي روز پنجشنبه در ديدار گروهي از دانشجويان دانشگاه ها و طلاب حوزه هاي علميه با بيان اينکه اخلاق، علم بايدها و نبايدهاست، اظهار داشت: اين علم داراي موادي برگرفته از اصولي است که از منابع خاص گرفته شده و به دليل اينکه اين منابع ازلي هستند اخلاق نيز جاودانه و ثابت است.

وي با بيان اينکه نبايد جهان را انسان مدارانه نگاه کرد، افزود: تمام اختلافات در علم اخلاق به مباني باز مي گردد، بعضي ها مباني را از آداب و رسوم و تاريخ ملت‌ها مي گيرند و بر اساس آن اخلاق را ترسيم مي کنند و اين در حالي است که اخلاق بايد از منابع ازلي اخذ شود.

آيت الله وادي آملي با بيان اينکه مشکل جدي تدوين منشور حقوق بشر به اخذ مباني از منابع غير ازلي باز مي گردد، خاطرنشان کرد: اگر حقوق بشر بخواهد يک منشوري داشته باشد بايد از يک سامانه علمي مناسب برخوردار باشد.

اين استاد حوزه علميه قم افزود: اگر هفت ميليارد بشر بخواهند حقوق بشر مشترکي داشته باشند يک سامانه علمي مدون بايد ايجاد گردد.

وي ابرازداشت: سي اصل و سي ماده حقوق بشر را از مباني مشترک مي خواهيد بگيريد؟ بايد اين مباني را از منابعي خاص بگيريد، ولي چون منبع مشترک نداريد، چگونه مي توانيد براي هفت ميليارد نفر قانون مشترک بنويسد.

آيت الله جوادي آملي اظهارداشت: وقتي سخن از تفاوت ميان زن و مرد پيش مي‌آيد دادشان در مي‌آيد که اين تبعيض و ظلم است در حالي که خداوند خالق بشر است و جايگاه زن و مرد را مشخص کرده است.

استاد حوزه علميه قم تصريح کرد: آنها بين خوک و گوسفند فرقي نمي‌گذارند زيرا که منبع را رعايت نکردند.

آيت الله جوادي آملي در بخش ديگري از سخنان خود علم را تنها از راه حس ندانسته و اظهار داشت: اگر کسي تقوا را از دست بدهد علم وابسته به تقوا و وارستگي را نيز از دست خواهد داد و علم، تنها از راه حواس پنجگانه به دست نمي‌آيد.