دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

نینتندو با همه خاطراتش منقرض می شود


عملکرد 12 ماه اخیر نینتندو به هیچ وجه قابل مقایسه با چیزی نیست که طی این چند سال از آنها دیده بودیم. چنین موضوعی برای شرکتی که تنها در تجارت خاص حضور دارد بسیار خطرناک بوده و البته آمار هم نشان می دهد کمپانی ژاپنی باید هر چه زودتر فکری به حال خود کند.

روزنامه هفت صبح: فراموش کردن خاطرات آن زمان کاری بس مشکل است. دوران کلوپ های بازی، صف های چند متری و در نهایت چشم غره های پدر و مادرمان که با کتاب های درسی به استقبالمان می آمدند.

ما تمام این خاطرات را مدیون چشم بادامی ها و کنسول محبوب آنها NES بودیم که پس از گذشت سال ها هنوز هم با نام میکرو در کشورمان شناخته می شود. حالا، پس از گذشت نزدیک به 20 سال نینتندو تنها بازمانده آن دوران طلایی است. آنها هنوز در بازار فناوری حضور دارند و البته و نسل هفتم کنسول ها را هم با موفقیت به اتمام رساندند.

نینتندو در خطر انقراض!

با این وجود عملکرد 12 ماه اخیر نینتندو به هیچ وجه قابل مقایسه با چیزی نیست که طی این چند سال از آنها دیده بودیم. چنین موضوعی برای شرکتی که تنها در تجارت خاص حضور دارد بسیار خطرناک بوده و البته آمار هم نشان می دهد کمپانی ژاپنی باید هر چه زودتر فکری به حال خود کند.

عملکرد معمولی

برعکس پیش بینی ها نینتندو سال مالی خود را با سود به پایان برد اما این نمی تواند دلیل خوبی برای بقای شرکتی باشد که پیشینه اش به 30 سال پیش بازمی گردد. بلومبرگ دیروز گزارش کرده بود نینتندو احتمالا برای دومین سال متوالی با ضرر مواجه خواهد شد اما گزارش مالی امروز نشان می دهد آنها با سود سالانه هفت میلیارد ین (70 میلیون دلار) به کار خود پایان دادند.

هر چند این یک پیشرفت بزرگ برای شرکتی محسوب می شد که با ضرری نزدیکبه 500 میلیون دلار سال مالی خود را به پایان رسانده بود اما همین میزان نصف آن سودیست که نینتندو انتظارش را می کشید.

نینتندو در خطر انقراض!



فرزند ناخلف چشم بادامی ها

دیگر حتی طرفداران نینتندو هم نمی توانند از عملکرد Wii U دفاع کنند. فرزندجدیدنینتندو در چندن روز نخست موفق ظاهر شد اما پس از آن نمایشی ضعیف را ارائه کرد. اکنون گزارش سالیانه شرکت نشان می دهد این کنسول درمدت سه ماه تنها 390 هزار نسخه فروش کرده. آماری کاملا ناامیدکننده برای شرکتی که سال گذشته به عنوان سلطان بی چون و چرای این صنعت شناخته می شد. پیش از عرضه برادر کوچکتر Wii، نینتندو پیش بینی کرده بود که تا پایان سال مالی بیش از 10 میلیون کنسول را به فروش برساند.

چند هفته پس از عرضه کنسول جدید، نینتندو انتظارش را 5/5 میلیوننسخه پایین آورد و این میزان در نهایت به 4 میلیون رسید. با این وجود فروش نهایی پس از 5 ماه به 45/3 میلیون رسیده است. از طرف دیگر نینتندو تنها موفق شده 13/42 میلیون نرم افزار برای Wii U که شامل بازی می شود را به فروش رساند.

نینتندو در خطر انقراض!



کمی واقع گرا باشید


در جبهه های دیگر نینتندو چندان بد ظاهر نشده. آنها 14 میلیون نسخه از کنسول دستی 3DS را به فروش رسانده اند و امیدوارند این میزان در سال 2013 به 18 میلیون نسخه برسد. پیش بینی 9 میلیونی برای Wii U هم نشان می دهد نینتندو بسیار واقع گرایانه تر به اتفاقات آینده چشم دوخته است. شرکت مشهور ژاپنی انتظار دارد با عرضه عناوین مشهور همچون نسخه جدید سری ماریو (بخوانیدقارچ خور)، Pikmin، افسانه زلدا و ماریو کارت، فروش کنسولش افزایش یابد. البته این سوال مطرح می شود که آیا اوضاع تجارت همانند چند سال گذشته است؟

همه می دانیم سخت افزار Wii U در همان حد و اندازه کنسول های شش سال اخیر بوده. طرفداران نینتندو در این مورد Wii و فروش بالایش را مثال می زنند. حرف آنها کاملا درست است اما نباید فراموش کنیم تبلت ها و تلفن های هوشمنددر حال تسخیر دنیای فناوری هستندو این موضوع برای کنسولی که خود طرح اصلی اشبه مانند تبلت هاست، خطری بزرگ به حساب می آید. باید منتظر باشیم و ببینیم اوضاع به چه شکلی رقم می خورد؛ هر چند از همین حالا هم بسیاری از تحلیلگران بر این باورندکه ایواتا، مدیرعامل نینتندو باید جای خود را به شخص دیگری بدهد.


ویدیو مرتبط :
شنبه و خاطراتش

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

شمس لنگرودی، خاطراتش را كتاب می كند



 

شمس لنگرودی، خاطراتش را كتاب می كند

 

 “آنچه من از زندگی فهمیدم” روایت شمس لنگرودی از فراز و فرودهای زندگی اش است. فراز و فرودهایی كه آمیخته به تجربیاتی در زمینه های سیاسی و نیز ادبیات بوده است. چشم اندازهایی از كلمه كه به زندگی شخصی این شاعر گشوده می شود. روایت شمس لنگرودی از آدم های گوناگونی كه او با آنها سروكار داشته است.

شمس لنگرودی درباره ی این كتاب گفت: این، كتابی است كه این روزها سخت مشغولش هستم. اول با خودم قرار گذاشته بودم این كتاب را به شرح سختی ها و دشواری هایی كه در زندگی برایم پیش آمده است، اختصاص دهم. فكر كرده بودم از تاثیرات بدوی و نتایج درازمدت این سختی ها در زندگی ام بنویسم. به مرور كه كار نوشتن این كتاب را به محوریت دشواری های زندگی شخصی ام پیش بردم متوجه شدم دامنه شان بسیار بیش از آنی می شود كه بتوان محدودش كرد. چراكه تجربیات شخصی ما در ارتباط با مقولاتی اجتماعی اند كه پرداختن به آن ها و محدود كردنشان دشوار است.

شمس لنگرودی در ادامه با اشاره به اینكه به این دلایل، كتاب شكل خودزندگینامه به خود گرفت، افزود: البته كتاب ظرفیت های ادبی نیز با خود دارد. لحن، استعاره ها، پتانسیل زبانی و فضاسازی در خود دارد. به طور اتفاقی هم كتاب به شكل داستان هایی كوتاه درآمده است. داستان هایی كه از پی هم می آیند و از نوعی توالی بهره می برند.

وی ادامه داد: پس از پایان هر بخش تحلیلم را درباره ی وقایعی كه در آن فصل آمده، تبیین كرده ام. البته این موخره ها بیش از آن كه تحلیل باشند، تاثیر تحربیات من بر جهان بینی و طرز تفكر و دیدگاه من نسبت به جهان اطرافم بوده است.

سراینده ی مجموعه شعر“لب خوانی های قزل آلای من” درباره ی سرفصل های این كتاب گفت: بنا داشتم كتاب را در سه فصل ببندم، كتاب سختی ها، كتاب گذار و نتایج. اما الان كه درحال نوشتن آنم می بینم كه امكان دارد این شكل بندی بیرونی به هم بریزد.

شمس لنگرودی درباره ی این كه كتاب “ آن چه من از زندگی فهمیدم” چقدر محوریت ادبی دارد، گفت: همان قدر كه ادبیات دز زندگی شخصی من محوریت دارد در این كتاب هم محوریت دارد. از ظرفیت های ابدی بسیار استفاده كرده ام. اساسا نثر بدون جذابیت ادبی برای من مطلوبیتی ندارد.

اما پرداختن به كار ادبی همواره مستلزم گرفتاری های مالی است. بخصوص این روزها كه همه چیز در منطق فرهنگی سرمایه داری به سوی نوعی كالا بودگی پیش می رود.

شمس لنگرودی درباره ی اینكه چقدر در زندگی ادبی و دغدغه های مالی اش تناقض وجود داشته است، گفت: هر كسی در زندگی خود هدفی را كه برایش جذابیت دارد دنبال می كند. انگیزه های یكی پول و مال دیگری قدرت و دیگری نامجویی و مقام است. كنار آمدن با مسائل بستگی به این دارد كه انگیزه های هر كسی چقدر برایش بزرگند. البته پرداختن به ادبیات در ایران به غرب فرق می كند. در غرب آدم های موفق در ادبیات خود به خود از تمكن مالی برخوردار می شوند اما در ایران ادبیات حرفه ای معمولا نتایج مالی دربرندارد.

گفتنی است كتاب “روزی كه برف سرخ ببارد از آسمان” به تدوین و گردآوری شمس لنگرودی در نشر مركز مراحل آماده سازی را از سر می گذراند. شمس گفت: این كتاب گزیده ای از تك بیت های برگزیده ی تاریخ ادبیات ماست. البته در انتخاب این تك بیت ها بیشتر به سراغ شاعران سبك هندی رفته ام.... /خبرگزارى ایلنا