دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

نسل آینده دست‌ خط ندارد!


از قرن نوزدهم میلادی، نوشتن با دست یکی از لازمه های نظام آموزشی کلاسیک است. امروزه، این مهارت که به نظر غیرقابل تغییر می آمد، با خطر مواجه است.





صبح بخیر: از قرن نوزدهم میلادی، نوشتن با دست یکی از لازمه های نظام آموزشی کلاسیک است. امروزه، این مهارت که به نظر غیرقابل تغییر می آمد، با خطر مواجه است.

به گزارش برترین‌ها به نقل از یورونیوز، دسترسی آسان همه افراد خانواده، چه در محیط کار و چه در منزل به رایانه و لوح در کشورهای توسعه یافته، باعث دگرگونی عادت ها شده است. یکی از این عادت ها نوشتن با دست بود که هم اکنون عملی بسیار نادر شده است.

مدرسه ها نیز بیش از پیش این روش را کنار می گذارند. یک مدرسه راهنمایی غیردولتی در ناحیه ژنو سوییس، هشتصدهزار یورو طی سه سال برای مجهز کردن همه کلاس ها به لوح سرمایه گذاری کرده است. هر دانش آموز لوح وِیژه خود را در اختیار دارد که دارای برنامه آموزشی است.

نسل آینده شاید نداند دست‌خط چیست!

آموزگار می تواند تمرین های دانش آموزان را به طور مستقیم ببیند. به جای تخته سیاه، یک ویدیو پروژکتور، تصویر لوح آموزگار را بر روی دیوار نمایش می دهد.

اولین ویره، آموزگار زبان مدرسه لمان می گوید: «اکنون باید به مهارت های قرن بیست و یکم توجه کنیم. مهارت هایی که کودکان امروز، در بزرگسالی به آنها نیاز خواهند داشت. در عین حال فکر می کنم که نوشتن با دست، منطقه هایی از مغز را به هم مرتبط می کند که متفاوت از مناطقی است که هنگام تایپ کردن بر لوح از آنها استفاده می کنیم.»

بنابه گفته کلر کلیوز، استاد دانشگاه لوزان سوییس، ناپدید شدن نوشتن با دست، شاید منجر به تحول تمدن ها شود مانند آنچه اختراع دستگاه چاپ توسط گوتنبرگ در سال ۱۴۵۵ باعث شد. او می گوید: «شاید به سوی یک تغییر بسیار مهم می رویم. به نظرم هنوز برایمان کمی دشوار است که بگوییم دیگر قادر به نوشتن با دست نخواهیم بود. ولی فکر می کنم ما می توانیم خود را با وضعیت جدید منطبق کنیم. زیرا روی آیفون و آیپد با دست می نویسیم. تماس با کاغذ را از دست می دهیم. این تغییر تماس بین بدن، نوشتن و کاغذ، یک تغییر مهم تمدنی است. ژک دریدا، فیلسوف، می گفت: «این یک مرحله جدید تاریخی است که باعث اضطراب می شود.» من با دقت اینرا دنبال خواهم کرد که چه فرهنگ جدیدی توسط این دستگاه های الکترونیک ایجاد خواهد شد. ما شاهد این هستیم که نوشتن به سوی فرهنگ متن، تصویر و صدا می رود. تصویر و صدا اهمیت بیشتری از متن می یابند.»

در حال حاضر هیچگونه پژوهشی امکان ثابت کردن اینکه نوشتن با صفحه کلید، برای توسعه و رشد مغزی بهتر یا بدتر است، ارائه نکرده است.

میشل کافمن، درمان شناس، می گوید: «حتما یک تفاوت بین انجام یک عمل ساختاری مانند رونویسی از یک حرف و عمل ساختاری دیگر که تایپ کردن با صفحه کلید است، وجود دارد. فکر نمی کنم به اندازه کافی در این باره مطالعه شده باشد تا بتوانیم به وضوح بگوییم که نوشتن با دست در مقابل روش دیگر نوشتن، بر روی رشد کودک تاثیر خواهد داشت.»

خودکار در حال بازنده شدن در این نبرد است. بنابه آمار منتشر شده در سال ۲۰۱۲، فروش خودکار در کشورهای توسعه یافته کاهش پیدا کرده است. در کشور سوییس فقط فروش خودکارهای لوکس افزایش پیدا کرده است. شاید نوشتن با دست در آینده به کاری هنری تبدیل شود، چیزی که فرد را به هویت و فرهنگ خود مرتبط می کند، یعنی خطاطی.


ویدیو مرتبط :
همگانی شدن نسل سوم و ورود نسل چهارم تلفن همراه در سال آینده

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

وزیر خارجه آینده عراق: ایران دست بالا را در عراق دارد



 

 

وزیر خارجه آینده عراق: ایران دست بالا را در عراق دارد

 

صالح مطلک پیش از این با حضور در همایش های منافقین در پادگان اشرف در عراق، حمایت های زیادی از این گروهک تروریستی به عمل آورده بود.

یک عضو برجسته در فهرست العراقیه گفت: قوی ترین اراده اعمالی در عراق متعلق به ایران است.

صالح المطلک از سران ارشد فهرست العراقیه و کاندیدای بالقوه تصدی پست وزیر خارجه در کابینه آینده عراق در گفت وگو با شبکه الجزیره اظهار داشت: به دلیل ضعف کشورهای عربی و آمریکا، امروز قوی ترین اراده در عراق متعلق به ایران است.

وی ادامه داد: ایران با تمام قدرت برای تحمیل اراده خود برای تشکیل دولت جدید عراق فعالیت کرد.

این سیاستمدار عراقی اضافه کرد: به دلیل درک رنج های واقعی ملت عراق، در تشکیل کابینه عراق مشارکت کردیم و این درحالی است که می دانیم حق ما ضایع شده است ولی با این حال در این دولت مشارکت کردیم.

وی درباره قرار گرفتن نام وی در فهرست سیاه هیئت بازخواست و عدالت نیز گفت: با این اقدام ما پاکسازی یا تصفیه نشدیم بلکه از لحاظ سیاسی دور نگه داشته شدیم و مذاکراتی میان گروه های سیاسی برای تصمیم گیری در باره خروج تعدادی از افراد از فهرست سیاه در پارلمان انجام شده است.

این هیئت وظیفه شناسایی و تصفیه منسوبان به رژیم صدام و حزب بعث را در عراق برعهده دارد. قرار است پارلمان عراق با مصوبه ای تعدادی از اعضای ارشد گروه العراقیه از جمله صالح مطلک را از فهرست سیاه هیئت بازخواست و عدالت حذف کند.

افراد موجود در این فهرست سیاه از کاندیداتوری در انتخابات و برعهده گرفتن سمت های مهم منع می شوند.

مطلک ادامه داد: گروه های سیاسی براساس نسبت کرسی های در اختیار خود در پارلمان، مسئولیت تعدادی از وزارتخانه ها را برعهده خواهند گرفت و براین اساس، فهرست العراقیه 10 تا 20 وزارتخانه کابینه پیش رو را در اختیار خود می گیرد.

وی همچنین خبر داد که براساس توافق میان نوری مالکی (نخست وزیر) و علاوی ، مسئولیت وزارتخانه های کشور و دفاع نیز به دو فرد مستقل سپرده می شود.

مطلک پیش از این با حضور در همایش های منافقین در پادگان اشرف در عراق، حمایت های زیادی از این گروهک تروریستی به عمل آورده بود.

وی از حامیان جدی حضور منافقین در عراق، حفظ پادگان اشرف و فعالیت های آنهاست..../تحلیل:عصرایران