دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

نحوه‌ی ایجاد تغییر در ظاهر دکمه‌ی نارنجی‌رنگ فایرفاکس



 

مرورگر, آموزش کامپیوتر, مرورگر firefox

همان‌طور که می‌دانید در مرورگر Firefox، دکمه‌ی نارنجی‌رنگی در بالای سمت چپ مرورگر قرار دارد که با کلیک بر آن امکان دسترسی به گزینه‌های مختلف مرورگر فراهم می‌شود. در این ترفند قصد داریم به معرفی نحوه‌ی ایجاد تغییراتی در ظاهر این دکمه بپردازیم. تغییراتی شامل تغییر رنگ پشت‌زمینه‌ی دکمه، تغییر متن آن و تغییر رنگ این متن.

بدین منظور:
ابتدا بر روی این دکمه‌ی نارنجی‌رنگ کلیک کرده و از منوی Help بر روی Troubleshooting Information کلیک کنید.
در تب باز شده، در بخش Application Basics و قسمت Profile Folder بر روی دکمه‌ی Show Folder کلیک نمایید.
اکنون در پنجره‌ی باز شده، وارد پوشه‌ی chrome شوید (در صورتی که چنین پوشه‌ای موجود نیست خودتان آن را ایجاد کنید).
در این مرحله اطمینان پیدا کنید قابلیت دیدن پسوند فایل‌ها در محیط ویندوز فعال است. بدین منظور از طریق Control Panel وارد Folder Options شده و در پنجره باز شده به تب View بروید. اکنون اطمینان پیدا کنید گزینه‌ی Hide extensions for known file types تیک نخورده باشد.
حال در این پوشه، بر روی فضای خالی از صفحه راست کلیک کرده و New > Text Document را فعال کنید.
نام این فایل را userChrome و پسوند آن را css قرار دهید (userChrome.css).
اکنون بر روی userChrome.css راست کلیک کرده و Open With > Notepad را انتخاب کنید تا این فایل با Notepad باز شود.
اکنون در محیط Notepad کدهای زیر را Copy و Paste کنید:

@namespace url("http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul");
#appmenu-button
{
background: #FFA500 !important;
}
#appmenu-button dropmarker:before {
content: "Firefox" !important;
color: #FFFFFF !important;
}
#appmenu-button .button-text {
display: none !important;
}

در این قست از کد شما می‌توانید رنگ پشت‌زمینه‌ی دکمه را تغییر دهید:

background: #FFA500 !important;

دقت کنید FFA500 کد رنگ نارنجی بر مبنای کد HEX است. در صورتی که قصد تغییر رنگ را دارید بایستی کد رنگ مورد نظر خود را به جای این کد رنگ کنونی وارد کنید.
لیست کد رنگ‌های HEX بدین صورت است:

مشکی:
#000000
قرمز:
#FF0000
سبز:
#00FF00
آبی:
#0000FF
زرد:
#FFFF00
فیروزه‌ای:
#00FFFF
صورتی:
#FF00FF
خاکستری:
#C0C0C0
سفید:
#FFFFFF

به عنوان مثال اگر قصد تغییر رنگ دکمه به آبی را داشته باشیم کد ما در این خط بدین صورت خواهد بود:

background: #0000FF !important;

همچنین در این خط می‌توانید متن دکمه را تغییر دهید:

content: "Firefox" !important;

کافی است به جای Firefox عبارت مورد نظر خود را وارد کنید.
برای تغییر رنگ متن دکمه نیز بایستی این خط را ویرایش کنید:

color: #FFFFFF !important;

در این خط نیز بایستی کد رنگ در مبنای HEX را وارد کنید.
در نهایت فایل را Save کرده و برای ایجاد تغییر در مرورگر یک‌بار مرورگر را به طور کامل بسته و آن را از نو باز کنید.
منبع:noorportal.net


ویدیو مرتبط :
ایجاد فر فره در چرخ تغییر رنگ

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ایجاد پردیس خودگردان در دانشگاه‌های وزارت بهداشت/ نحوه پذیرش دانشجوی پولی تغییر کرد



اخبار ,اخبار دانشگاه ,شیوه پذیرش دانشجویان در پردیس های خودگردان

اخبار دانشگاه - دبیر شورای گسترش دانشگاههای پزشکی:
ایجاد پردیس خودگردان در دانشگاه‌های وزارت بهداشت/ نحوه پذیرش دانشجوی پولی تغییر کرد

دبیر شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی از تغییر نام شعب بین الملل دانشگاه ها به پردیس خودگردان خبر داد و گفت: شیوه پذیرش دانشجویان در پردیس های خودگردان تغییر کرده و شیوه جدید به نوعی ساماندهی پذیرش دانشجو در بخش شهریه پرداز علوم پزشکی است.

دکتر احمد خالق نژاد طبری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بر اساس برنامه پنجم توسعه قرار بود دانشگاه های علوم پزشکی که توانایی پذیرش دانشجو را دارند شعبه هایی را برای پذیرش دانشجوی خارجی و دانشجوی مازاد به عنوان شعبه بین الملل تاسیس کنند. اما در نهایت این شعبه ها تنها به پذیرش دانشجوی مازاد بر ظرفیت با پرداخت شهریه اقدام کردند.

خالق نژاد اضافه کرد: بر اساس تصمیم شورای گسترش وزارت بهداشت شعب بین الملل دانشگاه های علوم پزشکی به نام پردیس خودگردان تغییر کرد. این تغییر در دفترچه های کنکور سال 93 در زمان پذیرش دانشجو درج می شود.

وی یادآور شد: مهمترین تغییر در پذیرش پردیس های خودگردان دانشگاه های علوم پزشکی رخ داده است. از آنجایی که رشته های موجود در پردیس های خودگردان شامل رشته های دکتری حرفه ای پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی و رشته های کارشناسی ارشد است و تقاضا برای این رشته ها حتی با پرداخت شهریه هم بالاست پذیرش از این پس به صورت متمرکز صورت می گیرد.

وی افزود: شیوه پذیرش در این شعبه ها نیز این گونه بود که افراد با رتبه های کنکور پذیرش می شدند و 5 برابر ظرفیت به دانشگاهها اعلام می شد که آن نیز شرایط مناسبی نبود چون در آنجا مصاحبه صورت می گرفت و امکان اعمال نفوذ و بی عدالتی وجود داشت.

دبیر شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی گفت: از این رو از این پس فردی که برای پردیس خودگردان معرفی می شود نفر بعدی آخرین رتبه پذیرفته شده در دولتی است. به این شیوه در واقع همترازها وارد رشته های یکسان می شوند.

وی درباره ظرفیت پذیرش در پردیس های خودگردان گفت: دانشگاه هایی که دارای پردیس خودگردان هستند می توانند به اندازه 50 درصد ظرفیت پذیرش دولتی، ظرفیت مازاد برای پذیرش در پردیس خودگردان داشته باشند اما دانشگاه هایی که پردیس ندارند می توانند 10 درصد ظرفیت دولتی خود را به صورت مازاد به پذیرش شهریه پرداز اختصاص دهند که البته هر دوی این میزان باید با موافقت وزارت بهداشت و تصویب شورای گسترش اعمال شود.

خالق نژاد اظهار داشت: هدف از پردیس های خودگردان دانشگاه ها این است که با این تشکیلات آموزشی، باری از دوش دولت بردارند و نه اینکه اضافه کنند. بنابراین آن دانشگاه هایی که در زمان ایجاد شعب تشکیلاتی ایجاد کرده اند از همان برای پردیس ها نیز استفاده می کنند.

وی خاطرنشان کرد: نکته دیگر این است که تقاضا برای رشته های علوم پزشکی بسیار زیاد است اما با توجه به محدودیت پذیرش در دوره های دولتی بخشی از امکانات آموزشی و پژوهشی دانشگاهها بلااستفاده می ماند که ظرفیت مازاد شهریه پرداز برای استفاده از همین توانمندی دانشگاه ها بوده است.

دبیر شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی درباره وضعیت شعبی که دانشگاهها در مناطق آزاد تاسیس کرده بودند، گفت: این شعب نیز به زودی تعیین تکلیف می شوند و در مدت یکسال مسائل آنها حل می شود.
اخبار دانشگاه - مهر