دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

نبضی که مصنوعی تولید شد



مخمر,عضله مصنوعی,مقالات علمی,اختراعات جدید

نبضی که مصنوعی تولید شد
محققان موفق به ساخت پمپی شده‌اند که از گاز منتشر شده از مخمر زنده برای تولید فشار و متورم کردن یک غشا استفاده کرده و آن را به یک عضله مصنوعی تبدیل می‌کند.
یک دریچه که با برق تولید شده از یک سلول سوخت میکروبی فعال می‌شود، حرکات این غشا را کنترل می‌کند.
هنگامی که عضله مصنوعی به شکل کامل متورم می‌شود، این دریچه باز می‌شود تا فشار آزاد شده و غشا دوباره به حالت استراحت خود برای آغاز یک دوره دیگر بازگردد.
به گفته محققان، استفاده از مخمر به تولید سریع فشار زیاد کمک کرده است.
اگرچه بوی این مخمر در زمان استفاده زیاد بوده و همچنین خلاصی از دست ضایعات تولید شده توسط آن نیز یک چالش است اما محققان دانشگاه غرب انگلستان، این سیستم را در ترکیب با ربات «اکوبوت» ساخته‌اند که می‌تواند غذا و فاضلاب را برای تامین نیروی خود هضم کند.
نسخه جدید این عضله می‌تواند مایعات را پمپاژ کرده و غذای مایع و آب را برای سلول سوختی میکروبی اکوبوت به گردش درآورد که در عوض نیروی عضله را تامین می‌کند.
یک چاپگر سه بعدی اجزای سخت سیستم را به همراه قالب‌هایی برای بخش‌های سیلیکون منعطف تولید کرده است. این کار به ساخت آسان‌تر اجزا با استفاده از رزین مایع درمان شده با نور فرابنفش منجر شده است.
در آینده می‌توان از ربات‌های ضربان‌دار در حوزه های هنر و طراحی نیز بهره برد.
منبع:konjkav.com

 


ویدیو مرتبط :
خط تولید سنگ مصنوعی ( ماشین آلات خط تولید سنگ مصنوعی )

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تولید پوست مصنوعی ؛ نخستین بار در ایران



 

تولید پوست مصنوعی

 

نخستین بار در کشور محققان قطب علمی تکنولوژی های آموزش های پزشکی مستقر در مشهد پوست مصنوعی تولید کردند.

واحد مرکزی خبر: نخستین بار در کشور محققان قطب علمی تکنولوژی های آموزش های پزشکی مستقر در مشهد پوست مصنوعی تولید کردند.

پوست مصنوعی که از مواد پلیمری ساخته شده است ، کاربرد درمانی ندارد و در فـعالیـت های آموزشی دانشجویان پزشکی کاربرد دارد.

رئیس قطب علمی تکنولوژی های آموزش های پزشکی کشور امروز در نشست خبری با خبرنگاران استان خراسان رضوی با بیان اینکه این طرح در مدت 2 سال با150 میلیون ریال هزینه اجراشده است افزود : پیش از این پوست مصنوعی از خارج تهیه می شد.

دکتر عباس مکارم از این پس این پوست های مصنوعی با یک سوم قیمت خارجی ،معادل هر قطعه حدود 100 هزار تومان در داخل کشور تولید می شود.

 

منبع : seemorgh.com