دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

معرفی Optimus G Pro، بهترین گوشی LG



بهترین گوشی LG,گوشی هوشمند Optimus G Pro

معرفی Optimus G Pro، بهترین گوشی LG

گوشی هوشمند Optimus G Pro ال جی یکی از بهترین موبایل های این شرکت کره ای به شمار می رود. پردازنده چهارهسته ای اسنپ دراگون ۶۰۰، صفحه نمایش ۵.۵ اینچ فول اچ دی و دوربین ۱۳ مگاپیکسل از جمله امکانات اوپتیموس جی پرو هستند.
تا چندی پیش بیشتر برجسته نمایی قابلیت های گوشی های هوشمند حول محور پردازنده های چهارهسته ای آنها می چرخید، اما اکنون ورق برگشته است. اکنون همه حواس ها به اندازه صفحه نمایش و نوع آن معطوف شده است. در حال حاضر، تقریبا هر ماه شاهد عرضه یک گوشی هوشمند با نمایشگر بزرگ تر از ۵ اینج به بازار هستیم.
در ادامه با ما همراه باشید تا با امکانات و ویژگی های Optimus G Pro ال جی بیشتر آشنا شویم.
 صفحه نمایش
صفحه نمایش ۵.۵ اینچ IPS با رزولوشن فول اچ دی یکی از بهترین و مهم ترین ویژگی های برتری Optimus G Pro نسبت به دیگر گوشی های این کمپانی است. ال جی، ادعا می کند این نمایشگر به طور صددرصد رنگ ها را درست نمایش می دهد و برخلاف صفحه نمایش های AMOLED سامسونگ نویز و دقت پایین ندارد.
در آزمایش های انجام شده مشخص شده است، این نمایشگر واقعا رنگ ها – به ویژه رنگ قرمز را با کیفیت عالی نمایش می دهد. وضوح تصاویر نیز به لطف تراکم تصویر ۴۰۰ پیکسل در هر اینچی که دارد، بالاست.
در ادامه نمایشگر ال سی دی IPS+ ۱۰۸۰p و اچ دی اوپتیموس G Pro را با صفحه نمایش Super AMOLED و ۷۲۰p گلکسی اس سه سامسونگ مقایسه کرده ایم.

این دو نمایشگر کاملا با هم فرق دارند. نمایشگر ال جی ال سی دی است و ماتریکس RGB دارد در حالیکه که گلکسی اس سه از Pentile AMOLED استفاده می کند.
Pentile نوعی فناوری قدیمی است و زیر پیکسل ندارد و در عوض مجموعه کاملی از پیکسل های سبز دارد. اما تعداد پیکسل های آبی و قرمز آن کمتر از ماتریکس RGB است. در ضمن، صفحه نمایش ۴.۸ اینچ سوپر امولد سامسونگ با رزولوشن ۱۲۸۰۷۲۰ پیکسل، تراکم تصویر ۳۰۶ پیکسل دارد که می توان آن را با نمایشگرهای رتینا مقایسه کرد.
در مقایسه این دو نمایشگر با هم بلافاصله متوجه برتری Super AMOLED خواهید شد. رنگ های این نمایشگر بسیار غنی تر و کامل تر از نمایشگر اسمارت فون ال جی است.
از نظر زاویه دید و بازتاب نور نیز باز گوشی سامسونگ برنده این مقایسه است. صفحه نمایش گوشی اوپتیموس G Pro ال جی، انعکاس نور زیادی دارد و هنگام تماشای نمایشگر از زوایای مختلف، کنتراست آن کاهش پیدا می کند.
به طور کلی، کیفیت صفحه نمایش این گوشی همچون Optimus G است و فقط اندازه بزرگ تر آن باعث می شود تا بیشتر به چشم بیاید و کاربران بیشتر دوستش داشته باشند.
طراحی و کیفیت ساخت
طراحی Optimus G Pro کاملا متفاوت از اوپتیموس جی قبلی است. شاید الگوهای قاب پشتی شبیه هم باشند اما طراحی کلی گوشی بیشتر به گلکسی اس ۲ سامسونگ شباهت دارد تا برادر بزرگ تر خود!
جنس بدنه این گوشی از پلاستیک بادوام است. اما همچنان شیک و ارزشمند دیده می شود. این گوشی به نسبت اندازه ای که دارد، تاحدی سنگین است. اندازه آن ۱۵۰.۲۷۶.۱۹.۴ میلی متر است و حدود ۱۶۰ گرم وزن دارد.
همان طور که اشاره کردیم، کیفیت ساخت گوشی خوب است. علاوه بر اینها، مکان تعبیه کلیدهای فیزیکی این گوشی نیز به خوبی انتخاب شده اند. کاربر می تواند کلید شورت کات موجود در بالای سمت چپ گوشی را بر اساس سلیقه شخصی خود تنظیم کند. از این کلید می توانید به منظور دسترسی سریع به برنامه های مورد نظر هنگام قفل بودن صفحه استفاده کنید.
در بالای نمایشگر شاهد ورودی هدفون، حسگر مجاورت و دوربین دوم ۲.۱ مگاپیکسل به منظور برقراری تماس تصویری هستیم. گوشی Optimus G Pro ال جی، این قابلیت را دارد که بتوان از هر دو دوربین پشت و جلوی گوشی به طور همزمان استفاده کرد.
نتیجه آن ضبط تصویری واحد با کیفیت ۱۰۸۰p است و شبیه تصاویر تماس تصویری است. تصاویر دوربین اول در کل صفحه نمایش داده می شود در حالیکه تصویر دوربین دوم در باکس کوچکی در پایین سمت چپ صفحه نمایش داده می شوند. مزیت این قابلیت در این است که می توانید تعیین کنید کدام دوربین اولی و کدام دومی باشد.
در زیر صفحه نمایش، کلید سخت افزاری خانه قرار دارد و با کلیدهای لمسی بازگشت و منو احاطه شده است. در زیر کلید خانه، لامپ ال ای دی کار گذاشته شده است. این چراغ قابل تنظیم است و با توجه به رویدادهای گوشی – تماس، پیامک، آلارم، تقویم، یادآوری کننده، اپلیکیشن و ... – رنگ های متفاوتی دارد. در سمت چپ اوپتیموس G Pro، کلید Q Slide و کلید یک تکه کنترل صدا قرار دارند. در سمت راست نیز شاهد کلید پاور و قفل گوشی هستیم.

G Pro، سوکت ۳.۵ میلی متری هدفون در بالای خود دارد. در حالیکه پورت میکرویو اس بی (MHL) در زیر آن جای گرفته است. کاور باتری به طور کامل از پلاستیک شیشه ای ساخته شده است اما بافت زیبایی دارد و ما را یاد گوشی موبایل نکسوس ۴ می اندازد. حسگر ۱۳ مگاپیکسل دوربین، فلاش ال ای دی و شبکه بلندگوی گوشی نیز در قاب پشت آن تعبیه شده اند.

در زیر قاب باتری، جایگاه کارت حافظه میکرو اس دی و باتری ۳۱۴۰ میلی آمپر ساعتی هستند و در زیر آنها، جایگاه میکروسیم است. طراحی و کیفیت ساخت G Pro بسیار عالی است و هر کاربری را می تواند جذب خود کند. بدنه باریک، نمایشگر مینیمالیستی و قاب بافت دار زیبای پشت آن کلید این زیبایی و کیفیت هستند.
دوربین ۱۳ مگاپیکسل با عکاسی HDR
گوشی هوشمند اوپتیموس G Pro، دوربین ۱۳ مگاپیکسل دارد و می تواند با حداکثر رزولوشن ۴۲۰۸۳۱۲۰ پیکسل عکاسی کند. کیفیت فیلم های این دوربین نیز فول اچ دی است.
رابط کاربری دوربین کمی بهتر از دوربین گوشی Optimus G است اما قالب کلی آنها یکسان است. در سمت راست ستونی وجود دارد که کلید سوئیچ بین عکس و فیلم، شاتر مجازی و شورت کات گالری عکس ها در آن جای گرفته اند. ستونی نیز در سمت چپ با ۵ شورت کات قرار دارد.کاربر می تواند ۴ شورت کات بالایی را به سلیقه شخصی تغییر دهد.

به طور پیش فرض، نخستین گزینه بین دوربین اول و دوم سوئیچ می کند، گزینه دوم شاتر «Cheese» را فعال می کند (که به کاربر اجازه می دهد با بیان کلمه Cheese بدون فشار کلید شاتر، عکس بگیرد)، گزینه تایم که اجازه می دهد در لحظه عکاسی کنید، حالت های مختلف عکاسی و شورت کات تنظیمات دوربین هستند.
برای عکاسی می توانید از میان چهار گزینه نرمال، HDR، پانوراما و عکاسی پیاپی یکی را انتخاب کنید. قابلیت عکاسی تایم نیز عملکرد جالبی دارد. این قابلیت به کاربر اجازه می دهد عکس بگیرد و چندین عکس نیز از قبل از اینکه کلید شاتر را فشار دهید ثبت می کند. شما می توانید هرکدام از عکس ها را که دوست دارید ذخیره کنید. در این حالت، اگر لحظه و صحنه ای را از دست داده باشید، G Pro آن را برای شما ضبط می کند.
این دوربین با کیفیت ۱۰۸۰p و سرعت ۳۰ فریم در ثانیه فیلم برداری می کند. افکت های زنده به شما اجازه می دهند تا جلوه های واقعی به تصاویر خود اضافه کنید. این گزینه همان زمان که تصویربرداری می کنید، تغییرات را روی منظره یاب نشان می دهد و همچون افکت های دیگر نیست که بعدا اعمال شود.
همچنین می توانید از افکت صورت های خنده دار (که به صورت خودکار چهره های داخل کادر را ردیابی می کند) استفاده کنید یا پس زمینه تصویر را به موضوعی جالب تغییر دهید.
کلام آخر
جدیدترین اسمارت فون ال جی، Optimus G Pro فناوری های به روز، بدنه باریک و طراحی زیبا دارد و مسلما هنگام ورود به بازار مشتری های بسیاری خواهد داشت.
رابط کاربری این گوشی عملکرد بسیار خوبی دارد و کاملا کاربرپسند است. این رابط کاربری ویژگی های مفیدی دارد و تقریبا احساس نمی کنید که با سیستم عامل اندروید روبه رو هستید. تنها شاهدی که به شما یادآوری می کند نسخه آب نبات ژله ای اندروید روی این دستگاه نصب است، حضور قابلیت Google Now است.
تراشه اسنپ دراگون ۶۰۰ پردازنده عملکرد کلی دستگاه را بهبود بخشیده است و باعث شده است Optimus G Pro از بنچ مارک سربلند بیرون بیاید. صفحه نمایش زیبا و شفاف ۵.۵ اینچ گوشی با کیفیت ۱۰۸۰p برای استفاده و تماشای فیلم و تصویر واقعا عالی و مناسب است.
دوربین ۱۳ مگاپیکسل آن عکس های خوبی می گیرد و از همه جالب تر اینکه کاربر می تواند با هر دو دوربین پشت و جلوی این موبایل به طور همزمان فیلم برداری کند.
احتمالا با آمدن Optimus G Pro ال جی، گلکسی نوت ۲ سامسونگ باید کمی نگران از دست دادن بخشی از بازار باشد.

منبع:aftabir.com

 


ویدیو مرتبط :
LG optimus G pro

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

معرفی گوشی Xperia Pro سونی اریکسون




 

معرفی گوشی Xperia Pro سونی اریکسون

 

گوشی Xperia Pro سونی اریکسون از فوریه سال 2011 میلادی وارد بازار جهانی تلفن همراه شده است. ساختار گوشی Xperia Pro تماما پلاستیکی است و وزن آن 142 گرم است.

ابعاد این گوشی سونی‌اریکسون 120 گرم است و در ابعاد 120 در 57 در 5/13 میلی‌متر ساخته شده است. اندازه این گوشی تقریبا مانند Neo است؛ اگرچه درXperia Pro یک صفحه کلید QWERTY وجود دارد و قطر آن اضافه نشده است. این یک گوشی پیام رسان جمع و جور است که در دست گرفتن آن راحت است و به موجب انحنای قاب پشت، باریک‌تر از آنچه هست به‌نظر می‌رسد. طرف چپ Xperia Pro دارای سوکت صوتی 5/3 میلی‌متری و کلید قفل و پاور است که اندازه کوچکی دارد.
محل کارت حافظه MicroSD زیر درب باتری و در پایین‌ترین بخش محفظه باتری است که در زمان روشن بودن گوشی نمی‌توان کارت حافظه را جابه‌جا کرد. Xperia Pro از کارت حافظه تا 32GB پشتیبانی می‌کند و یک کارت هشت گیگابایتی نیز در جعبه گوشی وجود دارد. محفظه سیمکارت نزدیک محل کارت حافظه MicroSD است و باتری این گوشی دارای توان 1500 میلی آمپری است. بخش عمده قاب جلوی گوشی Xperia Pro را صفحه نمایش 7/3 اینچ LCD با وضوح 480 در 854 پیکسل در برگرفته است که 16 میلیون رنگ را نشان می‌دهد. Pro نیز مانند Arc ، Neo ، Ray و Arc S از صفحه نمایش Reality استفاده می‌کند که به موتور Bravia Mobile سونی مجهز است. بخش عمده قاب جلوی گوشی Xperia Pro را صفحه نمایش 7/3 اینچ LCD در برگرفته است که 16 میلیون رنگ را نشان می‌دهد.

با باز کردن درب کشویی گوشی مهم‌ترین ویژگی آن نمایان می‌شود که صفحه کلید چهار ردیفی QWERTY است. با کمک تنظیمات می‌توان صفحه کلید هوشمند را غیرفعال کرد، سونی اریکسون دسترسی فوری به ویژگی‌های مربوطه را فراهم می‌کند. سونی اریکسون Xperia Pro نخستین گوشی هوشمند این کمپانی با جدیدترین نسخه آندروید (2.3.4) است.


سونی اریکسون Xperia Pro دارای پنج پنل صفحه اصلی (امکان حذف یا اضافه کردن پنل‌ها وجود ندارد) و چهار میانبر است که در دو طرف میانبر راه انداز قرار دارند. تمامی Widgets در این صفحه جمع می‌شوند و با کلیک کردن روی Widget مورد نظر می‌توان به صفحه مربوطه رفت. اگر چه در این گوشی، Widgets روی صفحات کوچک که خواندن آن مشکل است قرار ندارند و Widgets روی یک صفحه به‌طور تصادفی انتخاب می‌شوند در نتیجه بهتر می‌توان از فضای صفحه استفاده کرد و Widgets نیز اندازه بزرگی دارند. Xperia Pro آنتن‌دهی خوبی دارد و کیفیت خروجی صدای گوشی رضایت بخش است.


دوربین هشت مگاپیکسلی با کانون اتوماتیک، فلاش LED و Geotagging، قابلیت فیلمبرداری در وضوح 720P در 30fps با کانون اتوماتیک مداوم و صدای استریو، دوربین ثانویه VGA در قاب جلو برای چت تصویری، شتاب‌سنج و حسگر Proximity، سوکت صوتی استاندارد 5/3 میلی‌متری، رادیو FM استریو با RDS، پورت MicroUSB (شارژ) و نسخه 2/1 بلوتوث استریو، شماره‌گیری صوتی، پشتیبانی Adobe Flash 11 و پورت MicroHDMI از امکانات اصلی این گوشی به شمار می‌آید.
عدم شماره‌گیری هوشمند و امکان جابه‌جایی کارت حافظه در زمان روشن بودن گوشی و استحکام پایین در ساختار کشویی از نقاط ضعف این گوشی به شمار می‌آید.
منبع:donya-e-eqtesad.com