دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

مصرف آب برای شارژ شدن گجت ها



مصرف آب برای شارژ شدن گجت ها
خالی شدن گجتها از باطری برای افرادی که از آنها استفاده می کنند واقعا ناامید کننده است، اما یک فناوری جدید شرایطی را فراهم کرده که هرکجا اندکی آب وجود داشته باشد بتوانید با آن دستگاه خود را بی نیاز از برق شارژ کنید.
دستگاه سبک وزن و کوچک پاو ترک (PowerTrekk) می تواند دستگاه های مهم مورد استفاده سربازان، فعالان امداد رسانی و بسیاری دیگر را در مناطق دور افتاده دنیا شارژ کند.
این دستگاه توسط یک گروه از محققان موسسه فناوری رویال کی تی اچ سوئد ساخته شده و اولین دستگاه شارژ دنیا است که با آب فعال می شوند و براساس اظهارات سازندگان هم آب آشامیدنی و هم آب شور را می پذیرد و می تواند عمر باطری را تا 3 وات افزایش دهد.

پاور ترک,دستگاه PowerTrekk,شارژ تلفن همراه با آب

برای مثال اگر یک آی فن را درنظر بگیرید این شارژ برای ظرفیت 25 تا 100 درصد از باطری آن کافی است.
استفاده از هر آبی در این دستگاه می تواند به تولید انرژی الکتریسیته کمک کند، این آب می تواند از شیر آب آشپزخانه و یا یک گودال آب در جنگل تأمین شود.

شاید شارژ خورشیدی تحت تأثیر آب و هوا و قرار گیری محل خورشید باشد و اگر نیاز شدید به شارژ در شب هنگام داشته باشید، این گزینه کاملا موثر نباشد، اما شارژ آبی به واسطه عوامل خارجی مورد تهدید قرار نمی گیرد، حتی اگر در صحرا باشید یک قاشق آب از فلاسک می تواند این انرژی برق را تأمین کند.
ساخت این دستگاه پس از 15 سال تحقیقات روی فناوری میکروپیل سوختی و غشای تبادل پرتون پیلهای سوختی در دپارتمان الکتروشیمی کاربردی در موسسه رویال فناوری سوئد محقق شد.
برای استفاده از دستگاه پاورترک، باید محفظه آب را با یک قاشق غذاخوری آب پر کرد، در محفظه را بست و آن را به وسیله یک کابل یو اس بی به دستگاه متصل کرد.درحالی که آب داخل دستگاه با صفحه فلزی تماس پیدا کرده و موجب آزاد شدن گاز هیدروژن می شود، دستگاه به صورت اتوماتیک شارژ خواهد شد.
پیل سوختی یک مبدل انرژی شیمیایی به انرژی الکتریکی است.

این تبدیل مستقیم بوده بنابراین از بازده بالایی برخوردار است. در واقع می ‌توان گفت که در این تبدیل از عمل عکس الکترولیز آب استفاده می شود، به عبارت دیگر از واکنش بین هیدروژن و اکسیژن، آب، حرارت و الکتریسیته تولید می شود.
درحال حاضر این دستگاه با تلفنهای همراه، تلفنهای هوشمند، دوربینهای دیجیتال، آی پاد و دستگاه های موقعیت یاب ماهواره ای (GPS) سازگار است. این شرکت درحال توسعه دستگاه به شکلی است که بتواند دستگاه های بزرگتری را چون لپ تاپها شارژ کند.

منبع:konjkav.com


ویدیو مرتبط :
کمربندی که گوشی شما را شارژ می کند - گجت نیوز

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مصرف آب و پیشگیری از بیماری های قلب



 

 

مصرف آب و پیشگیری از بیماری های قلب

 

 

تمام افراد به منظور پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی باید در طول شبانه روز ۲ تا ۳لیتر آب مصرف کنند.

 


یک متخصص قلب و عروق به مناسبت برگزاری دوازدهمین کنگره تازه های قلب و عروق در گفت و گوی اختصاصی افزود: مصرف روزانه آب در کنار خودداری از مصرف نمک و مصرف غذاهای پرچرب از اصول مهم در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی محسوب می شود.

 


دبیر علمی دوازدهمین کنگره تازه های قلبی و عروقی با اشاره به نقش و اهمیت تغذیه در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروق گفت: در این کنگره طی یک پانل علمی موضوع تغذیه و تغذیه صحیح موثر در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی با حضور متخصصان مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

 


وی گفت: مصرف گوشت به صورت سفید و به خصوص مصرف ماهی ، خودداری از مصرف گوشت های قرمز و روغن های جامد و اشباع شده در مقابل مصرف میوه و سبزیجات تازه به نحو چشمگیری در پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی موثر است.

 


این متخصص قلب و عروق با تاکید بر نقش و اهمیت تحرک بدنی در جلوگیری از انباشته شدن چربی ها در بدن گفت: ورزش منظم روزانه و یا ورزش و پیاده روی به صورت سه بار در هفته هر بار به مدت نیم ساعت درارتقای سلامت افراد و پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی موثر است.

 


دبیر علمی دوازدهمین کنگره تازه های قلب و عروق با اشاره به اینکه به طور کلی استرس یکی از فاکتورهای مهم ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی است گفت: عامل استرس در ایران و به خصوص در شهرهای بزرگ و شلوغ ، از عوامل مهم ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی است.

 


وی همچنین گفت : تمام افراد در طول زندگی خود به نوعی در معرض استرس قرار دارند .

 


وی اظهار داشت: بیش از ۵۰ سخنرانی در دوازدهمین کنگره تازه های قلبی و عروق از سوی متخصصانی از کشورهای آلمان، آمریکا، کانادا، سوریه، انگلستان، پاکستان، ایتالیا،عربستان صعودی، ترکیه و ارمنستان در این کنگره ایراد شد.

 


این متخصص قلب و عروق با اشاره به اینکه یکی از محورهای این کنگره نقش سلول های بنیادی در درمان بیماری های قلبی و عروقی است گفت: هم اکنون کاربرد سلول های بنیادی در درمان بیماری های قلبی و عروقی در مرحله تحقیقات قرار دارد و در کشور ما نیز تحقیقاتی دراین زمینه انجام شده است.

 


وی افزود: این تحقیقات که از حدود ده سال قبل شروع شده در برخی بیماران نتایج موفقیت آمیزی داشته است و در برخی موارد هم نتایج موثری حاصل نشده است. و در مجموع هنوز در هیچ جای دنیا در این زمینه نتایج قطعی به دست نیامده است.

 

منبع:ایرنا