دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

مسدود کردن مزاحمان در جیمیل



نرم‌افزار جیمیل, آموزش کامپیوتر

آموزش مسدود کردن ایمیل‌های مزاحم در جیمیل


گوگل همواره امکانات جدیدی را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد و یکی از جدیدترین این امکانات قابلیت مسدود کردن آدرس‌های ایمیل در سرویس جیمیل است. به کمک این قابلیت می‌توانید آدرس‌های ایمیل موردنظرتان را مسدود کنید تا ایمیل‌های ارسالی از این آدرس‌ها به‌طور خودکار به بخش اسپم (Spam) ارسال شده و صندوق دریافت‌های شما را اشغال نکند.

 

به‌ این ترتیب به‌محض دریافت ایمیل‌های مزاحم، تنها کاری که باید انجام دهید این است که آدرس فرستنده ایمیل را مسدود کنید تا برای همیشه ایمیل‌های دریافتی از او در پوشه هرزنامه‌ها قرار گیرد. مسدودسازی آدرس‌های ایمیل در نسخه تحت وب و اندروید نرم‌افزار جیمیل امکان‌پذیر بوده و روش اجرای آن به شرح زیر است:

 

در مرورگر
1ـ با استفاده از مرورگر، به حساب کاربری خود در سرویس جیمیل وارد شوید.


2ـ ایمیلی را که قصد دارید فرستنده آن در فهرست مسدودی‌ها قرار گیرد، باز کنید.

 

3ـ روی آیکون کوچک پیکان که در سمت راست گزینه Reply قرار دارد کلیک کرده و از منوی به‌نمایش درآمده گزینه [Block [sender’s email address را کلیک کنید.
توجه: به‌جای عبارت sender’s email address نام فرستنده ایمیل به‌نمایش درمی‌آید.

 

در اندروید
1ـ روش کار در اندروید نیز بسیار ساده است. از فهرست برنامه‌ها اپلیکیشن جیمیل را اجرا کرده و ایمیلی که قصد دارید فرستنده آن را در فهرست مسدودشده‌ها قرار دهید باز کنید.

 

2ـ از بالا سمت راست روی آیکون منو که به شکل سه نقطه عمودی به‌نمایش درآمده است فشار داده و گزینه [Block [sender’s email address را انتخاب کنید.

 

3ـ در این مرحله هشداری شامل مسدود شدن آدرس مورد نظر در کادری زردرنگ برای شما به‌نمایش درمی‌آید.

 

رفع مسدودی
ممکن است مدتی پس از مسدود کردن یک ایمیل پشیمان شوید و بخواهید دوباره ایمیل‌های ارسالی از آن فرستنده را در صندوق دریافت‌های خود مشاهده کنید. برای رفع مسدودی آدرس‌های ایمیل در ساده‌ترین روش کافی است به پوشه‌ اسپم مراجعه کرده و یکی از ایمیل‌های ارسال شده از سوی فرستنده مورد نظر را باز کنید.

 

در ادامه مراحل مشابه با مسدودسازی را طی کرده و به‌جای کلیک روی گزینه Block، گزینه‌ [Unblock [sender’s email address را از منوی به‌نماش درآمده انتخاب کنید
منبع:jamejamonline.ir


ویدیو مرتبط :
آموزش مسدود سازی مزاحمان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

انتقاد از محدود کردن جیمیل/فیلترینگ گوگل و جی‌میل نشان داد مسئولین از دنیای ارتباطات درک جامعی ندارند



انتقاد از محدود کردن جی میل/ کم اطلاعی تصمیم‌گیران از جامعه اطلاعاتی

نماینده مدیران مسئول در هیات نظارت بر مطبوعات گفت: بستن گوگل تا اطلاع ثانوی و فیلتر جی میل که مکاتبات مردم دربستر آن انجام می شود نشان می دهد تصمیم گیرندگان از مدلها و اقتضائات روز جامعه اطلاعاتی کم اطلاعند چرا که موتور جستجو و بستر مکاتباتی را که نمی توان تا ‌اطلاع ثانوی تعطیل کرد.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

حسین انتظامی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به قطع سرویسهای گوگل در ایران که گفته شده به دنبال تقاضای مردم و به دلیل محکوم کردن سوء استفاده از فضای مجازی برای توهین به مقدسات صورت گرفته است، گفت: اگرچه انگیزه و نیت مجریان، ‌ارزشی است اما در این باره به چند دلیل کج سلیقگی رخ داده است.

نماینده مدیران مسئول در هیات نظارت بر مطبوعات درباره دلایل آنچه که از آن به کج سلیقگی تعبیر کرده، اظهار داشت: در برابر این اقدام موهن، اقدامات خودجوش جامعه مسلمانان زیباتر و موثرتر است و بهتر می تواند احساسات مسلمانان را نشان داده و فراگیر و اثربخش باشد.

وی ادامه داد: موجی که اتفاقا از مسلمانان غیرایرانی شروع و باعث شد در اعتراض به بی احترامی گوگل به خواست جامعه میلیاردی مسلمان و بهانه کردن "آزادی اطلاعات"، ‌استفاده از این موتور جستجو در روزهای 24 و 25 سپتامبر یعنی 2شنبه و3 شنبه به شکلی نمادین تحریم شود ارزش ویژه ای داشت و در شبکه های اجتماعی و به کمک ابزار اطلاع رسانی جدید و موج آفرین نظیر توئیت و پیامک، شمول یافت؛ بنابراین دولتی و دستوری کردن این اقدام خودجوش،‌ نقض غرض است.

نماینده مدیران مسئول تصریح کرد: تجربه نشان داده از زمانی که زمینه های خودجوش و مردمی جشنهای نیمه شعبان و دهه فجر، ‌کمرنگ شده و به نحوی دولتی شده اند جذابیت، ‌خلاقیت و فراگیری قبلی جای خود را به نگاه شابلونی داده که انفعالی شدن مخاطب را هم در پی داشته و خطر ابتذال یعنی دم دستی شدن را هم دارد.

انتظامی با بیان اینکه وقتی اقداماتی از این دست، دولتی می شود، ممکن است بعضی از موافقان طرح به دلیل مخالفت سیاسی خود با دولت از آن طرح روی بر گردانند و حتی مخالفت کنند، تاکید کرد: بستن گوگل تا اطلاع ثانوی و از آن بدتر، فیلتر جی میل که مکاتبات مردم در آن بستر انجام می شود به معنای آن است که تصمیم گیرندگان از مدلها و اقتضائات روز رسانه و جامعه اطلاعاتی درهم تنیده، کم اطلاعند.

وی به مهر گفت: موتور جستجو و بستر مکاتباتی را که نمی توان تا "‌اطلاع ثانوی" تعطیل کرد؛ اتفاقا فلسفه انتخاب هوشمندانه 2 روز به صورت نمادین، از درک درست طراحان اولیه این کمپین حکایت دارد اما می بینیم وقتی آن واکنش منطقی و درست و آن ایده جذاب، دولتی و فرمایشی می شود تبعات ناپسند می یابد.

نماینده مدیران مسئول در هیات نظارت بر مطبوعات خاطرنشان کرد: این تصمیم علاوه برآنکه از فقدان درک جامع دنیای ارتباطات حاکی است از نشناختن تغییر مناسبات جهانی هم حکایت می کند؛ در الگوی کهن، ‌دولتها بازیگران اصلی روابط بین الملل بودند و طیف همکاری تا تخاصم را رقم می زدند اما سالهاست فقط دولتها، ‌تنها بازیگران جهان نیستند.

به گفته وی، هم اکنون سازمانهای بین المللی، شرکتها، ‌شبکه های اجتماعی، سازمانهای مردم نهاد و حتی فرد، یعنی آحاد جمعیت زمین، علاوه بر دولتها بازیگران صحنه بین الملل شده اند و وقتی ما در مواجهه با یک پدیده از الگوی قدیمی تبعیت می کنیم و از نقش آفرینی یا ظرفیت سازی بازیگران جدید مثل سازمانهای مردم نهاد و شبکه های اجتماعی استفاده نمی کنیم می تواند به معنای آن باشد که از نقش این موارد بی اطلاعیم و جغرافیای موضوع را نمی شناسیم./مهر