دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

قفل کردن صفحه کلید بدون استفاده از نرم افزار


در این ترفند قصد داریم با یک آموزش ساده و بدون نصب هیچ گونه نرم افزار ، صفحه کلید رایانه خود را قفل کنیم

وب‌سایت ترفندها: همانطور که از عنوان این ترفند پیداست، در این ترفند قصد داریم با یک آموزش ساده و بدون نصب هیچ گونه نرم افزار ، صفحه کلید رایانه خود را قفل کنیم.برای مشاهده این ترفند به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

 قفل کردن صفحه کلید بدون استفاده از نرم افزار

مرحله اول: ابتدا دکمه Shift سمت راست صفحه کلید را به مدت ۸ ثانیه نگه دارید.

مرحله دوم: پس از مشاهده پنجره ی زیر، بر روی دکمه Yes کلیک کنید.

قفل کردن صفحه کلید بدون استفاده از نرم افزار
 
مرحله سوم: اکنون صفحه کلید شما قفل خواهد شد.اکنون اگر میخواهید قفل صفحه کلید را باز کنید کافیست کلید Shift سمت راست را ۸ ثانیه نگه دارید.


ویدیو مرتبط :
بررسی نرم افزار قفل صفحه نمایش اندروید

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نحوه استفاده از نرم‌افزار راهنمای انتخاب رشته/معرفی 250 رشته محل به کنکوری‌ها



اعلام زمان  آغاز انتخاب رشته داوطلبان کنکور 92,نحوه استفاده از نرم‌افزار راهنمای انتخاب رشته

نحوه استفاده از نرم‌افزار راهنمای انتخاب رشته/معرفی 250 رشته محل به کنکوری‌ها

مشاور عالی سازمان سنجش با اشاره به آغاز انتخاب رشته داوطلبان کنکور 92 از 17 مردادماه نحوه استفاده از نرم افزار راهنمای انتخاب رشته را تشریح کرد.

حسین توکلی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه داوطلبان باید رشته‌های دانشگاهی را بر اساس علایق، توانمندی‌ها،‌ شرایط اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و ویژگی‌های اخلاقی انتخاب کنند، اظهارکرد: نرم افزار راهنمای انتخاب رشته می‌تواند به داوطلبان در انتخاب رشته‌های مورد علاقه کمک کند.

وی افزود: نرم افزار راهنمای انتخاب رشته بر اساس اطلاعات علمی داوطلبان 92 و اطلاعات کد رشته محل‌های کنکور 91 در وضعیت مشابه و با رعایت تمامی ضوابط رشته‌هایی که شان قبولی در آن بیشتر است را معرفی می‌کند.

امکان استفاده از نرم‌افزار راهنمای انتخاب رشته فقط برای مجازین
وی با بیان اینکه داوطلبانی که در کنکور 92 مجاز به انتخاب رشته نشده و یا در پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی ثبت نام کرده‌اند امکان استفاده از این نرم افزار را ندارند، اظهارکرد: کد رشته محل‌های موجود در نرم افزار راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی بر اساس کد رشته محل‌های آزمون 91 است، بنابراین ممکن است در آزمون 92 رشته محلی اضافه، حذف و یا اصلاح شده باشد.

توکلی با تاکید بر اینکه استفاده از نرم افزار انتخاب رشته‌های تحصیل کاملا اختیاری است، خاطرنشان کرد: اطلاعات نرم افزار برای راهنمایی بیشتر و معرفی رشته‌هایی که شانس قبولی داوطلب در آن بیشتر است می‌باشد، بنابراین تنها سند انتخاب رشته محل تحصیلی فقط دفترچه انتخاب رشته کنکور 92 گروه آزمایشی مربوطه است.

وی افزود: بنابراین هر داوطلب باید نسبت به مطالعه دقیق دفترچه و اطلاعیه مرتبط با انتخاب رشته اقدام کند.
وی با اشاره به هزینه خرید کارت اعتباری 10 هزار تومانی برای استفاده از نرم افزار راهنمای انتخاب رشته، اظهارکرد: داوطلبان مجاز به انتخاب رشته باید به ازای هر گروه آزمایشی یک کارت اعتباری تهیه کنند.


پیشنهاد 250 رشته محل به ازای هر گروه آزمایشی
مشاور عالی سازمان سنجش با بیان اینکه نرم افزار راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی به ازای هر گروه آزمایشی حداکثر 250 کد رشته محل را پیشنهاد می‌کند، اظهار کرد: بنابراین داوطلبانی که در چند گروه آزمایشی شرکت کرده‌اند از بین کد رشته‌ محل‌های پیشنهادی تا 750 کد رشته محل به آنان پیشنهاد داده می‌شود که آنان باید پس از بررسی و بر اساس اولویت علاقه حداکثر 150 کد رشته محل را انتخاب کنند.

توکلی در پایان خاطر نشان کرد: چنانچه داوطلبی در هر یک از کد رشته محل‌ها پذیرفته شود انتخاب‌های بعد از آن بررسی نخواهد شد./ایسنا