دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

طراحی دستگاهی برای كاهش سردردهای میگرنی



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

طراحی دستگاهی برای كاهش سردردهای میگرنی

محققان دستگاه كوچكی طراحی كرده اند كه می تواند به كاهش و درمان سردردهای میگرنی كمك كند.

به گزارش ایسنا، دستگاه GammaCore در ابعاد یك ریش تراش برقی طراحی شده و با دو باتری كار می كند و با تولید سیگنال های الكتریكی به كاهش حملات میگرن و سردردهای خوشه‌یی كمك می كند.

این دستگاه در سمت راست گردن بر روی پوست بالای نبض شریان كاروتید به مدت 90 ثانیه قرار داده می شود و یك ژل رسانا بر روی دو بخش مرتبط با پوست، میزان اثربخشی دستگاه را افزایش می دهد.

دستگاه GammaCore در آمریكا و اروپا از جمله بر روی 50 بیمار در بیمارستان سلطنتی لندن و دوبلین مورد آزمایش قرار گرفته و نتایج آزمایش حاكی از عملكرد مثبت آن مانند داروهای متداول سردرد بدون داشتن عوارض جانبی است، به طوری كه میزان حملات سردرد در نیمی از بیماران تا حدود 50 درصد كاهش را نشان می دهد.

این دستگاه همچنین بر روی بیمارانی كه پاسخی به داروهای متداول نشان نمی دهند نیز موثر گزارش شده است و می تواند شدت حملات میگرن را كاهش داده و حتی از بروز حملات نیز پیشگیری كند.

استفاده از این دستگاه توسط متخصصان و برای استفاده خانگی با تجویز پزشك متخصص امكان پذیر است.

حملات میگرن به طور متوسط یكبار در طول ماه ایجاد می شود و زنان بیش از مردان دچار این نوع سردردها می شوند. علت دقیقی برای بروز حملات میگرن تاكنون كشف نشده است، اما كاهش سطح ماده شیمیایی سروتونین یكی از دلایل احتمالی سردرد عنوان می شود.

سردردهای خوشه ای از شیوع كمتری به نسبت میگرن برخوردار است و بیشتر مردان را درگیر می كند و در ناحیه شقیقه یا یكی از چشم ها احساس می شود./ایسنا

 


ویدیو مرتبط :
درمان سردردهای میگرنی و بیماری صرع با نوروتراپی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

طراحی دستگاهی برای تراش سنگهای قیمتی/ کاهش قیمت تمام شده سنگ



طراحی دستگاهی برای تراش سنگهای قیمتی, سنگهای قیمتی,

در حالی که سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی تراش داده شده به کشور وارد می شوند، پژوهشگران مرکز رشد پارک علم و فناوری استان مرکزی دستگاه تراش این نوع سنگها را در فاز نیمه صنعتی عرضه کردند که می تواند به صورت اتوماتیک انواع برش ها را روی سنگهای قیمتی اعمال کند.

علی زاهد انارکی-  افزود: این دستگاه، یک دستگاه چند منظوره برای تراش سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی و شامل دستگاه های نگین ساز، برش و فرم دهنده در یک دستگاه واحد است.

وی با بیان اینکه تراش سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی به صورت اتوماتیکی صورت می گیرد، اظهار داشت: این دستگاه به گونه ای طراحی شده است که فرآیند تراش سنگها که در کارگاه های تراش توسط 16 نیروی انسانی صورت می گیرد به طور همزمان انجام خواهد داد.

مجری طرح با اشاره به نحوه عملکرد این دستگاه خاطرنشان کرد: با قالب هایی که بر روی این دستگاه نصب شد، می توان تراشهای بیضی، مربع، مستطیل و همچنین اشکال خاص را بر روی سنگها در ابعاد مختلف از 3 تا 15 میلیمتر ایجاد کرد.

انارکی تراش انبوه سنگهای قیمتی در یک روز را از جمله قابلیت های این دستگاه نام برد و یادآور شد: این نوع دستگاه قادر است 200 تا 700 نگین را با توجه به ابعاد آنها در روز تراش دهد. این امر موجب کاهش قیمت تمام شده سنگها می شود.

این محقق با بیان اینکه این دستگاه به تولید نیمه صنعتی رسیده است، ادامه داد: علاوه بر این دستگاه دیگری برای تراش هنری سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی عرضه شد. این دستگاه ساب و برش سنگها را انجام می دهد ولی ساخت نگین با دست صورت می گیرد.

وی با تاکید بر اینکه این دستگاه برای تراش سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی طراحی شده است، خاطر نشان کرد: این دستگاه قادر به تراش سنگهای نیمه قیمتی مانند عقیق، فیروزه، کوارتز که سنگهای نیمه شفاف هستند، است.

انارکی با بیان اینکه این دستگاه قادر به تراش دامله (قوسی) بر روی سنگها است، اضافه کرد: سنگهای قیمتی مانند الماس و یاقوت به دلیل شفاف بودن ترش های زاویه ای دارند و کمتر برش قوسی برای این نوع سنگها انتخاب می شود. از این رو از برنامه های آینده این پروژه ساخت و بومی سازی دستگاه برش زاویه ای برای نگین های قیمتی و شفاف است.

تراش زاویه بر روی الماس

وی با اشاره به اهمیت این دستگاه توضیح داد: حدود 3 تا 4 میلیارد دلار سنگهای قیمتی به صورت قاچاق به ایران وارد می شود در حالی که به جز تراش فیروزه که در مشهد انجام می شود، سایر سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی که بر روی انگشترها سوار می شوند وارداتی است.

مجری طرح دستگاه تراش سنگهای قیمتی، ایران و عربستان را جزء کشورهای پر مصرف سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی توصیف کرد و ادامه داد: این در حالی است که تراش این سنگها در کشور صورت نمی گیرد ولی در کشوری مانند هند با استفاده از این دستگاه ها، 20 میلیون نفر خود اشتغالی ایجاد شده و سالانه 20 تا 25 میلیارد دلار صادرات از این طریق عاید این کشور می شود.

وی با تاکید بر اینکه با استفاده از این دستگاه می توان در مناطق روستایی و دور افتاده طی 5 تا 6 سال آینده 4 تا 5 میلیون شغل ایجاد کرد، گفت: علاوه بر این در حال حاضر استفاده از سنگهای مصنوعی به طور وسیعی گسترش یافته است و میزان هزینه تراش این سنگها همانند سنگهای قیمتی است که با توسعه دستگاه تراش سنگهای قیمتی می توان بازار گسترده ای در اختیار داشته باشیم.

انارکی با اشاره به لزوم حمایت بخشهای دولتی از صنعت سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی، افزود: در حال حاضر به صورت محدود سنگهای نیمه قیمتی در کشور تراشیده می شود و بیشتر آنها به صورت عمده از کشور چین وارد می شود که این امر به دلیل صنعتی سازی نشدن این صنعت در ایران است./خبرگزاری مهر