دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

سه ترفند در «جی میل» برای رهایی از شر ایمیل‌های مزاحم



هرچند جی‌میل خود در فیلتر کردن ایمیل‌های تبلیغاتی و مزاحم یا به اصطلاح Spam خود دستی توانمند دارد، ‌هنوز هم در Inbox بسیاری از ما که از سرویس جی‌میل استفاده می‌کنیم، از این گونه ایمیل‌های ناخواسته و مزاحم بسیار یافت می‌شود. برای این دست از ایمیل‌ها که از فیلتر جی‌میل فرار می‌کنند، چه باید کرد؟

 

بسیاری از ما در حین وب‌گردی خود به وب‌سایت‌هایی برخورد می‌کنیم که از ما تقاضای ورود آدرس ‌ای‌میل برای ثبت‌نام یا مانند آن را دارند؛ هرچند در بسیاری از موارد این وب‌سایت‌ها تنها برای ثبت نام درخواست آدرس ایمیل دارند، ‌در موارد دیگر برخی از این وب سایت‌ها اقدام به ارسال ایمیل‌های متناوب به آدرس شما می‌کنند.

 

ما امروز به شما سه ترفند کاربردی آموزش می‌دهیم که به واسطه آن‌ها می‌توانید در حین ثبت نام در وب‌سایت‌ها از این گونه موارد نا‌خواسته پرهیز کنید. ‌مبنای این ترفند‌ها تغییر ایمیل آدرس به گونه‌ای است که تا حد زیادی مشکل Spam‌ها با آن‌ها بر طرف خواهد شد.

 

جیمیل, فیلتر کردن ایمیل‌های تبلیغاتی

 

1 – ترفند نقطه
اگر تا به حال نمی‌دانستید، اکنون با خبر باشید که جی‌میل به وجود نقطه در آدرس ایمیل شما هیچ اهمیتی نمی‌دهد؛ برای مثال اگر شما آدرس ایمیل خود را [email protected]   به جای [email protected] وارد کنید، در هر صورت هیچ فرقی نخواهد داشت.

 

به عبارت دیگر، به هر تعداد نقطه که دوست داشته باشید، می‌توانید در هر کجای آدرس ایمیل خود وارد کنید، ولی با این حال هنوز ایمیل‌ها به آدرس اصلی شما ارسال خواهند شد. این ترفند به ویژه ‌زمانی که در حین ثبت‌نام در انجمن‌ها یا سایر وب‌سایت‌ها هستید به کار می‌آید.

 

جیمیل, فیلتر کردن ایمیل‌های تبلیغاتی

 

2 – ترفند علامت +
این ترفند برای مدت زمان زیادی است که در جی میل کاربردی است و اغلب کاربران در مورد آن مطلع هستند. به این ترتیب که به سادگی بعد از نام کاربری خود یک علامت + اضافه نمایید و بعد از آن کلمه یا کلماتی را برای ایجاد یک آدرس ایمیل منحصر به فرد اضافه کنید.

 

برای مثال ما می‌توانیم، آدرس ایمیل خود را به [email protected] برای ثبت نام در هر وب سایتی که به لحاظ موضوعی مربوط به عملیات مالی می‌شود ـ مثل بانک‌ها ـ تغییر دهیم. به این ترتیب با ایجاد یک فیلتر در جی میل می‌توانیم تمامی ایمیل‌های ارسالی از این وب‌سایت‌ها را به یک برچسب یا پوشه خاص منتقل کنیم.

 

ترفند علامت + بسیار کاربردی است؛ اما یک نقطه ضعف دارد و آن اینکه در برخی ‌موارد در حین ورود این گونه آدرس‌ها سایت پذیرنده از تأیید آن سر باز می‌زند و دلیل آن عدم تأیید آدرس ایمیل‌هایی است که از این گونه سمبل‌ها در آن استفاده شده باشد. در این گونه موارد باید از ترفند نقطه استفاده کنید.

 

جیمیل, فیلتر کردن ایمیل‌های تبلیغاتی

 

ترفند Googlemail
در ‌‌نهایت اینکه می‌توانید بخش آخر آدرس ایمیل خود را به googlemail به جای gmail تغییر دهید و این راه دیگری برای پرهیز از ورود آدرس ایمیل اصلی شماست. البته به این ترتیب اگر کسی از این ترفند آگاه باشد، می‌تواند به سادگی ایمیل اصلی شما را حدس بزند، ولی در اغلب موارد از آنجا‌ که ایمیل‌های Spam ‌خودکار ارسال می‌شوند این موضوع زیاد مصداق ندارد.

 

به این ترتیب، [email protected] دقیقا مشابه [email protected] است و به همین ترتیب می‌توانید با ایجاد یک فیلتر از نوع To همه ایمیل‌های ارسالی به یک چنین آدرسی را در یک پوشه جداگانه دسته‌بندی کنید.

 

جیمیل, فیلتر کردن ایمیل‌های تبلیغاتی

 

این ترفند‌ها البته چندان جدید نیستند و اگر مدت زمان زیادی است ‌از جی میل استفاده می‌کنید، قطعا باید با آن‌ها آشنا باشید؛ اما اگر تا کنون از آن‌ها اطلاع نداشته‌اید یا به تازگی از جی میل استفاده می‌کنید، این سه ترفند کمک بزرگی به شما می‌کند تا یک Inbox پاکیزه داشته باشید.
منبع:tabnak.ir


ویدیو مرتبط :
معرفی سه ترفند مفید برای کار با جی میل

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

چگونه از خوانده شدن ایمیل توسط مخاطب در جی میل مطلع شویم؟



افزونه جیمیل, ترفندهای جیمیل, گوگل کروم

ارسال پیام کوتاه در گوشی های هوشمند به سیستمی مجهز است که به وسیله آن کاربر از رسیدن پیام به دست مخاطب اطمینان حاصل میکند. برخی از نرم افزارهای شبکه های اجتماعی پا را از این هم فراتر گذاشته اند و همانند واتس اپ و وایبر از خوانده شدن پیام توسط مخاطب نیز گزارش ارائه میکنند. اما چگونه میتوان از خوانده شدن ایمیل توسط مخاطب اطمینان حاصل کرد؟

 

نکته امنیتی روز: چرا باید اعتماد کنم؟!
به هنگام باز کردن ایمیل هایی که از مخاطبین ناشناس برای شما ارسال میشود و اغلب نیز همراه با فایل های پیوست هست، به شدت مراقب بوده و جانب احتیاط را رعایت کنید. اگر انتظار رسیدن ایمیلی خاص از جایی را نداشته اید، از خود بپرسید: چرا باید به این ایمیل اعتماد کنم؟ این روزها استفاده از اسمی جعلی برای به دام انداختن قربانیان از طریق ایمیل به شدت رایج است...

 

شاید برای شما نیز پیش آمده باشد که بعد از ارسال یک ایمیل به مخاطبی خاص منتظر پاسخ مخاطب مانده اید اما بعد از گذشت چندین روز هیچ پاسخی دریافت نکرده اید. اولین نکته ای که به ذهن هر مخاطبی میرسد این است که شاید فرد مورد نظر ایمل مربوطه را بدون پاسخ خوانده است، و یا آنکه اصلا ایمیل ارسالی شما باز و خوانده نشده است.

 

در حالی که برخی از سرویس های ایمیل - اغلب تجاری - به سیستمی مجهز هستند که کاربر را از خوانده شدن ایمیل توسط مخاطب مطلع میسازد، اما در اینجا شما را با افزونه ای برای جی میل آشنا میسازیم که به وسیله آن میتوانید اطمینان حاصل کنید که ایمیل ارسالی توسط مخاطب خوانده شده است.

 

افزونه جیمیل, ترفندهای جیمیل, گوگل کروم

 

افزونه MailTrack برای گوگل کروم - و اپرا - ابزاری است که این مقصود را برای شما دست یافتنی میکند. این افزونه بر روی فروشگاه گوگل دسترسی و نصب است.

 

افزونه جیمیل, ترفندهای جیمیل, گوگل کروم

 

بعد از نصب افزونه، صفحه اصلی آن باز شده و از شما در خواست ورود به حساب کاربری جی میل و دسترسی به اطلاعات ابتدایی را میکند.

 

افزونه جیمیل, ترفندهای جیمیل, گوگل کروم

 

این افزونه کار خود را در پشت صحنه انجام میدهد. اگر به جی میل خود مراجعه کنید متوجه میشوید که این افزونه نماگر خوانده شدن ایمیل را به برخی از ایمیل ها اضافه کرده است که دقیقا شبیه نماگر خوانده شدن پیام توسط مخاطب در واتس اپ است. البته این نماگر در  خصوص ایمیل هایی که قبلا فرستاده شده، خاموش است، حتی اگر این ایمیل ها خوانده شده باشند.

سبز بودن هر دو تیک در این قسمت به معنی خوانده شدن ایمیل توسط مخاطب است.

 

افزونه جیمیل, ترفندهای جیمیل, گوگل کروم

 

همانگونه که میبینید هیچ نیازی به انجام عملی خاص از سوی شما برای رصد خوانده شدن ایمیل توسط مخاطب نیست.

نکته جالب این است که بدانید این افزونه از هر سیستمی برای رصد و پیگیری ایمیل استفاده میکند!


افزونه MailTrack از سیستم Remote Content استفاده میکند: یک پیکسل یک در یک، که در هر ایمیل که ارسال میکنید تعبیه میشود. وقتی ایمیل توسط مخاطب باز شده و خوانده میشود این پیکسل با ارسال درخواستی به سرور اصلی MailTrack موضوع را اطلاع میدهد و در نتیجه مقصود نهایی حاصل میشود.

 

افزونه جیمیل, ترفندهای جیمیل, گوگل کروم

 

اما سه نکته در خصوص استفاده از این افزونه وجود دارد که باید مورد توجه واقع شد:
اول: متد Remote Content به شکل پیش فرض توسط برخی از نرم افزاها و سرویسهای ایمیل Block میشود. برای مثال Thunderbird یکی از این نرم افزارهایی است که اقدام به Block کردن این Remote Content میکند.

 

دوم: این متد از کد HTML استفاده میکند و چنانچه کاربر ایمیل را در حالت Plain Text باز کند، عملیات رصد ناموفق خواهد بود.

 

سوم: این متد تنها در صورتی که از طریق خود جی میل اقدام به ارسال ایمیل نمایید عمل خواهد کرد و استفاده از ابزارهای ثانویه تاثیری بر رصد ایمیل نخواهد داشت.

 

نکته دیگر در خصوص این افزونه آن است که هر بار که ایمیل از سوی مخاطب باز شود، آن را رصد کرده و تاریخ و ساعت خوانده شدن را به روز میکند. چنانچه ماوس را بر روی نماگر این افزونه قرار دهید میتوانید از تاریخ و ساعت خوانده شدن ایمیل مطلع شوید.

 

اما نکته مهمی که باید در اینجا به آن اشاره کرد، یک نکته امنیتی است. رصد شدن ایمیل شما به معنی این است که عملا ایمیل های شما رصد میشوند و هر چند این رصد مربوط به محتوی ایمیل نمیشود اما ذات رصد شدن برای بسیاری از کاربران ناخوشایند است. در صورتی که اقدام به ارسال ایمیل هایی خاص میکنید، استفاده از این ابزار توصیه نمیشود، هرچند طراح این افزونه اذعان کرده است که هیچ کپی از ایمیل ها در سرور این شرکت ایجاد نخواهد شد.
منبع:tabnak.ir