دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

ساخت يک جعبه سه بعدی



 

می خواهم در اين درس شما رو با ساخت يک جعبه آشنا کنم. با اينکه ساخت اين جعبه خيلی ساده هست، اما بسيار جالب و جذابه! شما می تونين هر عکسی رو روی جعبه خودتون بذارين.

 

آموزش فتوشاپ

 

گام نخست شما از راه File>New يک صفحه جديد ميسازيد (کليدهای ميانبر Ctrl+N). ابعاد آنرا 400*400 پيکسل انتخاب نماييد. Resolution کار خود را بسته به کيفيت انتخاب نماييد مثلا برای ساخت عکسهای اينترنتی از دقت 72Pixels/inch استفاده می کنند. Mode کار خود را هم روی RGB Color بگذاريد. و Contents کار خود را بر روی White انتخاب نماييد. دکمه OK را در پايان انتخابها فشار دهيد.

آموزش فتوشاپ

خوب حالا به دو عکس برای ساخت جعبه نياز داريم، از قسمت File>Open و يا کليدهای ميانبر Ctrl+O از دستگاه خود آدرس دو تصوير را بدهيد و آنها را باز نماييد. اکنون نياز است اين دو تصوير بر روی صفحه جديد شما قرار بگيرن، برای اين کار ابتدا جداگانه هر عکس را Select يا انتخاب بايد کرد. اين دستور در برنامه بدين شکل است: از قسمت Select>All را انتخاب کنين و يا کليدهای ميانبر Ctrl+A را بزنين. دور تا دور تصويری که می خواهيد به صفحه جديد انتقال دهيد و با آن جعبه بسازين، به شکل نقطه چين در حال حرکتن! خوب اکنون بايد از اين تصوير کپی برداری نماييد، از بخش Edit>copy و يا کليدهای ميانبر Ctrl+C را فشار دهيد. و سپس بروی صفحه جديد خود اين نسخه را بچسبانيد. (Edit>Paste و يا کليدهای ميانبر Ctrl+V را همزمان بزنين).

در مورد تصوير دوم هم همين اعمال را تکرار نماييد، اکنون دو تصوير روی صفحه جديد شما آمده است.

آموزش فتوشاپ

احتمال دارد عکسهای کپی شده بر روی صفحه نياز به تغيير در سايز آنها باشد، برای اين کا شما پس از Paste کردن تصوير بروی صفحه جديد يک لايه در بخش Layers به نام Layer1 اضافه شده است، که الان انتخاب شماست يعنی به رنگ آبی است. (اگر اين پنجره باز نيست از Window>Layers را انتخاب و تيک کنار آنرا بزنيد). برای تغيير در سايز از قسمت Edit>Transform>Scale را انتخاب کرده و به اندازه دلخواه، مانند تصوير در بياوريد.

لازم به ذکر است که شما در بخش لايه ها (Layers) بايد چنين وضعيتی داشته باشيد: پايين ترين لايه Background سپس Layer1 و بعد هم Layer2 مانند شکل.

آموزش فتوشاپ

حال نوبت به سه بعدی کردن جعبه رسيد، اکنون لايه اول را انتخاب و در حالت فعال قرار دهيد، از قسمت Edit>Transform>Perspective را انتخاب کنيد، هشت نقطه دور تا دور تصوير نمايان می شويد که با انتخاب نقطه پايينی راستی و حرکت کم به سمت بالا می توان شکل مورد نظر برای جعبه را بدست آورد. سپس از Edit>Free Transform را انتخاب و اگر سايز نياز به تغيير است انجام دهيد. (کليدهای ميانبر Ctrl+T ). در مورد شکل دوم هم همين کارها را تکرار کنيد. فقط با اين تفاوت که اين بار نقطه پايينی گوشه چپ را بالا ببريد تا شکل پرسپکتيو بگيرد.

 

آموزش فتوشاپ

 

خوب، اکنون دو لايه را به هم بچسبانيد تا مماس هم شوند...

اما هنوز کار تمام نشده. و کمی می خواهيم واقعی ترش کنيم.

می خواهيم سايه را به کار بيافزاييم، روی بالاترين لايه (Layer1) کليک و انتخابش کنين، اکنون از قسمت Layer>Merge Down را انتخاب کنيد يا کليدهای ميانبر Ctrl+E را بزنيد، اين کار باعث ميشود دو لايه در هم تلفيق شوند. بعد به Layer>Layer Styles>Drop shadow رفته و تنظيمات آنرا بدين شکل انجام دهيد. (تنظيمات)

آموزش فتوشاپ

حالا می خواهيم سايه زيرين را بزنيم، به لايه Background برويد و آنرا انتخاب کنيد، و از Layer>New Layer را بزنيد ( کليدهای ميانبر Shift+Ctrl+N ) و نام آنرا Shadow بگذاريد. از جعبه ابزار خود که منوی دست چپ باشد ابزار Polygon Lasso را انتخاب نماييد. و مانند شکل روبرو سايه ای طراحی کنيد و آنرا با ابزار سطل رنگ Paint bucket tool انتخاب و رنگ مشکی کنيد.

برای خروج از انتخاب (Deselect) بايد از Select>Deselect را انتخاب کنين يا کليدهای ميانبر Ctrl+D را بزنين. يه ذره ديگه می خوايم واقعيش کنيم، از بخش Filter>Blur>Guassian Blur را انتخاب نماييد و عدد Radius 5 را برای آن انتخاب نماييد.

خوب برای اتمام کار هم کمی روی Back ground آن افکت می دهيم.

ابتدا لايه Back ground را انتخاب نماييد. يک لايه جديد به همان روش قبل به نام BG بسازين، رنگ اين لايه را کامل سفيد کنيد البته بوسيله ابزار Paint bucket tool، خوب حال از Filter>Render>Lighting effects را انتخاب کنين و سپس در پنجره باز شده گزينه "five lights up" انتخاب شود. و اونجوری که باعث خوشحالی شما ميشه اونها رو چينش کنين.

 

آموزش فتوشاپ


ویدیو مرتبط :
ساخت جعبه ایمن برای فیلامنت پرینتر سه بعدی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تصاویر دیجیتالی ترین خانه جهان/ ساخت خانه با طراحی سه بعدی



تصاویر دیجیتالی ترین خانه جهان/ ساخت خانه با طراحی سه بعدی

یک شرکت معماری مدرن مدعی شده که نخستین شرکت جهان است که به طور دیجیتالی می تواند یک خانه سفارشی را در محل بنا کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، شرکت معماری مدرن Facit Homes با ایجاد فرآیندی که از آن با عنوان فرآیند D یاد می کند تسهیلات ساخت خانه را به محل ساخت منتقل می کند و درحالی که مجهز به تمام مواد و ماشین آلات تبدیل یک طرح دیجیتالی سه بعدی به یک ساختمان فیزیکی است، کار ساخت را آغاز می کند.

دیجیتالی ترین خانه جهان, خانه های دیجیتالی

نخستین خانه دیجیتالی در جهان توسط شرکت Facit Homes ساخته شد

بروس بل مدیر عامل شرکت Facit Homes اظها رداشت: ما نخستین شرکت در دنیا هستیم که به شکل موفقیت آمیز خانه ای را در محل به طور دیجیتالی بنا کرده ایم. ما ماشین آلان کامپکت خود را با فناوری بالا به محل ساخت منتقل می کنیم و پس از آن به شکلی چشمگیر ساخت خانه را براساس طراحی دیجتالی سه بعدی آغاز می کنیم.

شرکت Facit Homes در ابتدا خانه را با استفاده از یک مدل سه بعدی رایانه ای که دربرگیرنده تمام ابعاد آن از موقعیت، میزان مواد و حتی جایگاه قرارگیری پریزهای برق می شود را تهیه می کند.

دیجیتالی ترین خانه جهان, خانه های دیجیتالی

پس از فراهم کردن طرح دیجیتالی سه بعدی فرآیند D آغاز می‌شود

این فرآیند D  پس از آن طرحهای دیجیتالی سه بعدی را به اجزای ساختمان فیزیکی خانه تبدیل می کند و با استفاده از برش دهنده ای که توسط رایانه کنترل می شود اجزاء ساختمانی را برش می دهد.

این اجزا معمولا از تخته چند لایی های مهندسی سبک ساخته می شود و معمولا به سادگی در محل به یکدیگر متصل می شوند.

دیجیتالی ترین خانه جهان, خانه های دیجیتالی

تخته های چند لایی که برحسب نیاز و به طور رایانه ای برش می خورند به سادگی به یکدیگر متصل می شوند

از آنجا که این اجزا براساس نیاز تولید می شوند هزینه ها در کمترین حالت خود حفظ می شود و زمان هدر رفته به صفر می رسد که براساس اظهارات مدیرعامل این شرکت، این امر به سیستم ساخت ارتباطی ندارد بلکه به شیوه کار مربوط می شود.

این شیوه منحصر به فرد ساخت و ساز کنترل کیفیت در محل، پیش بینی پذیری، کاهش هزینه، سرعت، کاهش اثرات کربنی و قابلیت انعطاف را فراهم می کند. علاوه بر اینکه فرآیندهای هر پروژه دارای یک طراحی منحصر به فرد است که براساس نیاز و خواسته ساکنان آینده خانه فراهم می شود.

دیجیتالی ترین خانه جهان, خانه های دیجیتالی

طراحی این خانه به شیوه ای است که دارای کمترین میزان هدررفت انرژی خواهد بود

هرکدام از این خانه ها دارای محفظه حرارتی است که توسط یک کلید خاموش و روشن می شود، این اقدام موجب می شود که انرژی در خانه ذخیره شده و کمترین میزان انرژی هدر برود. حتی طراحی این خانه ها می تواند به طوری صورت پذیرد که دربرگیرنده سیستم حرارتی خورشیدی و صفحات فتوولتائیک باشد..../مهر