دانش و فناوری
2 دقیقه پیش | گرفتن ویزای انگلیس در ایراناز زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ... |
2 دقیقه پیش | دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSPپروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ... |
ربات های تلگرام را بهتر بشناسیم
شاید کمتر کسی تصور می کرد تلگرام در مدت کوتاهی تا این حد قدرتمند شود. امکانات تلگرام دیگر فراتر از یک شبکه ارتباطی است. امروز بسیاری از کاربردها در کنار ارتباط سریع و آسان در تلگرام یافت می شود.
بعد از گذشت زمان کوتاهی از اضافه شدن این امکان توسط تلگرام، شاهد توسعه تعداد زیادی بات کاربردی و مفید هستیم. ایرانی ها هم مثل همیشه سهم بسزایی در رونق گرفتن کاربردهای این ربات ها داشتند. هر چند در کنار ربات های کاربردی و مفید، بات هایی هم به چشم می خورند که قوانین و ارزش های جمهوری اسلامی ایران را رعایت نمی کنند و بعضا حقوق کاربران را پایمال می کنند. با همه این اوصاف ربات های تلگرام فضای ارتباطات در این نوع شبکه را دستخوش تحول کرد.
اگر بخواهیم نیم نگاهی به مهترین کاربردهای این ربات بیندازیم از موارد زیر چشم پوشی نمی توان کرد:
۱- ربات های خبری: ربات های متنوعی با کاربرد خبری ایجاد شده است. از ربات های ویژه خبرگزاری ها تا بات های خبرخوان.
۲- آموزشی: ربات های آموزشی زیادی هم این روزها مورد توجه کاربران قرار گرفته است. ربات آموزش زبان، آموزش معماری، مترجم، احادیث روزانه و …
۳- سرگرمی: نیازی به گشتن در اپ استورها و پیدا کردن یک اپلیکیشن سبک برای سرگرمی نیست. یکی از این ربات ها حتما شما را سرگرم خواهد کرد.
۴- سلامتی: اطلاعات زیادی در زمینه سلامتی را با استفاده از این بات ها می توانید دریافت کنید.
۵- تبلیغاتی: بات هایی که به کسب و کارها کمک می کنن و می توانند بوسیله آن ها مردم را از سرویس و محصولاتشان آگاه کنند. به سادگی، سرعت و امکانات زیاد.
۶- بازی: گیم بات ها واقعا فوق العاده اند. کمتر کسی تصورش را می کرد روزی در تلگرام، امکان بازی های هیجان انگیز و سرگرم کننده وجود داشته باشد.
۷- آب و هوا: دیگر نیازی به نصب اپلیکیشن حجیم آب و هوا روی گوشی نیست. خیلی راحت با استفاده از این بات ها از اوضاع آب و هوای منطقه مورد نظرتان مطلع می شوید.
۸- ابزارهای کاربردی: ابزارهای بسیار خوبی مثل بات Readme که مورد توجه خیلی از کاربرای تلگرام قرارگرفته است، وب گردی، جستجو، تحقیق، گردشگری و … را آسان تر از قبل کرده است.
تعداد زیاد این بات ها باعث شده کاربران میان این همه بات سردرگم شوند. بعضی از این بات ها هم فقط با هدف استخراج اطلاعات کاربران و اغراض ناپسند طراحی شده است. در این اوضاع وجود بستری برای تشخیص ربات های کاربردی از ربات های با کاربرد نامناسب یا مضر، ضروری است. گروه فناوری و رسانه جاذبه با تولید این بستر در قالب نرم افزار اندروید "تلبات” سعی نموده این امکان را به بهترین نحو ممکن برطرف کند.
در این نرم افزار محبوب ترین ربات های کاربردی، جدیدترین ربات ها و ربات های برگزیده در نُه دسته به سادگی قابل دسترس است. به علاوه اینکه توضیحات مربوط به هر ربات به همراه تصاویر آموزشی کار با ربات ها در اختیار کاربران قرار می گیرد. مشاهده تعداد نظرات و امتیاز ربات ها از امکاناتی است که در "تلبات” به چشم می خورد. در این اپلیکیشن که مناسب دستگاه های اندرویدی با سایز صفحه نمایشگرهای مختلف طراحی شده، هم اکنون بیش از ۱۲۰۰ ربات قابل دسترس است.
ویدیو مرتبط :
آموزش ساخت ربات تلگرام | بات تلگرام | بازاریابی با تلگرام
خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :
برج زیبای آزادی را بهتر بشناسیم
برج آزادی نماد شهر تهران است که در سال ۱۳۴۹توسط معمار ایرانی، حسین امانت به یادبودجشنهای ۲۵۰۰ساله شاهنشاهی ایران طراحی و ساختهشد. این برج، تا قبل از انقلاب ۱۳۵۷ به نام «برج شهیاد» معروف بود هم اکنون به «برج آزادی» معروف گردیدهاست.
در مراسم آغاز به کار این برج که در سمت غرب شهر تهران قرار دارد محمدرضا شاه پهلوی و همسرش شهربانو فرح دیبا حضور داشتند و منشور حقوق بشر کوروش بزرگ (نخستین نوشته حقوق بشر از کوروش کبیر، پادشاه هخامنشی) برای نخستین بار در این مکان پردهبرداری شد.
برج آزادی در ا یران، نمونه ای از نماد و نشانههای شهری به طراحی و اجرای حسین امانت است که معماری شاخص آن، تلفیق طاقهای معماری قبل و بعد از اسلام و تبدیل آن به نمادی زیبا به لحاظ معماری است. در این طرح، معمار حتی به جزئیات اجرای بنا و نحوه چیدمان سنگهای نماد دقت وافری مبذول داشته تا در نهایت جز جز اجزا به کل واحدی بدل گردند
تاریخچه
تاریخچه برج آزادی به سال ۱۳۴۵ هجری شمسی بر میگردد. در این سال طرح یک نماد معرف ایران بین معماران ایرانی به مسابقه گذاشته شد و در نهایت طرح مهندس حسین امانت، بیست و چهار ساله و فارغالتحصیل دانشگاه تهران برنده و برای ساخت انتخاب شد.
عملیات بنا برج آزادی در یازدهم آبان ۱۳۴۸ خورشیدی آغاز شد و پس از بیست و هشت ماه کار، در ۲۴ دیماه ۱۳۵۰ با نام برج شهیاد به بهره برداری رسید.
معماری برج آزادی تلفیقی از معماری دوران هخامنشی، ساسا نی و اسلامی است. این بنای سه طبقه دارای چهار آسانسور و دو راه پله و ۲۸۶ پلکان است. در محوطه زیرین آزادی چندین سالن نمایش، نگارخانه، کتابخانه، موزه و... قرار دارد. طول این بنا ۶۳ متر، ارتفاع آن از سطح زمین ۴۵ و ارتفاع از کف موزه ۵ متر است. [۴] گفته میشود در ساخت برج آزادی چهل و شش هزار قطعه سنک بریده و پرداخت شده به کار رفتهاست.
نمای برج آزادی
میدان آزادی از نمای قائم (تصویر ماهوارهای) دارای نمایی مستطیل شکل است. در تصویر افقی از روبرو، به مانند یک سرباز هخامنشی تصور میشود.