دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

خارج از منظومه شمسی کجاست؟!



منظومه شمسی, سیارات خارج از منظومه شمسی,سیارات منطومه شمسی

 خارج از منظومه شمسی کجاست؟!
در این مطلب تعدادی از سیارات خارج از منظومه شمسی را به شما معرفی می کنیم.

۱. ۵۵ Cancri e
۵۵ Cancri e یک سیاره زمین بسیار بزرگ است. این سیاره بسیار بزرگ تر از زمین اما سبک تر از سیاره غول پیکر مبتنی بر گاز است. این سیاره به خورشید خود بسیار نزدیک است و هر ۱۸ ساعت دور آن می چرخد. سبک بودن این سیاره با تلسکوپ فضایی اسپاتزر کشف شده است.

 

۲. نزدیک ترین همسایه ما
نزدیک ترین سیاره به زمین در خارج از منظومه خورشیدی، Alpha Centauri B است. این سیاره هم اندازه زمین و از سیاره عطارد به خورشید نزدیک تر است. به همین دلیل قابل سکونت نیست.


۳. آسمان شب پر از ستاره
سیاره بزرگی که اتمسفر گازدار دارد در خارج از منظومه خورشیدی، مجموعه ای متشکل از یک هزار ستاره است.


۴. مشتری بزرگ
Kappa Andromedae b حدود ۱۳ برابر بزرگ تر از سیاره مشتری است و باید گفت یکی از بزرگ ترین سیاره های شناخته شده به شمار می رود. بعلاوه، این سیاره درست در خط جداکننده بزرگ ترین سیاره ها از کوچک ترین ستاره ها واقع شده است.


۵. کوچک تر و گرم تر از زمین
Kepler-۲۰e نخستین سیاره خارج از منظومه خورشیدی است که دانشمندان آن را کشف کردند کوچک تر از زمین است. این سیاره بسیار نزدیک خورشید خود دور آن می چرخد. دمای سطح این سیاره حدود ۱۴۰۰ درجه فارنهایت است.


۶. سیاره قابل سکونت؟
Kepler-۲۲b نخستین سیاره ای بود که کشف شد در منطقه قابل سکونت ستاره قرار دارد. به این معنی که فاصله آن به اندازه کافی است و آب آن مایع است. حدود ۲.۲ برابر اندازه کره زمین است و موقعیت آن همچنان ناشناخته باقی مانده است.


۷. گردش دو خورشید
منظومه Kepler-۴۷ نخستین منظومه ستاره ای است که چندین سیاره دارد که به دور چندین ستاره می چرخند. یکی از این سیاره ها، Kepler-۴۷c است و در منطقه قابل سکونت از دو خورشید قرار دارد.


۸. دنیایی به اندازه زمین
Kepler-۲۰f هم اندازه زمین است. اما فاصله آن از خورشید دمای سطح آن را به ۸۰۰ درجه فارنهایت رسانده است.


۹. سطح پوشیده از گدازه
UCF-۱.۰۱ تنها ۳۳ سال نوری از زمین فاصله دارد و اندازه تقریبا برابر با زمین دارد. اما کیفیت و ساختار آن هیچ ربطی به زمین ندارد. همه سطح این سیاره از گدازه پوشیده شده است.

منبع : bartarinha.ir


ویدیو مرتبط :
سفر به خارج از منظومه شمسی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

کشف یک سیاره قابل سکونت در خارج از منظومه شمسی



اخبار,اخبار علمی , منظومه شمسی

 

اخبار علمی - کشف یک سیاره قابل سکونت در خارج از منظومه شمسی

گروهی بین المللی از دانشمندان اخترشناس برای نخستین بار، سیاره ای خارج از منظومه شمسی کشف کردند که تقریبا اندازه کره زمین است و در آن احتمالا آب به صورت مایع وجود دارد.

به گزارش ایرنا از خبرگزاری فرانسه، دانشمندان سازمان فضایی آمریکا (ناسا) می گویند: این سیاره به نام «کپلر 186 اف» (Kepler-186f) اندازه کره زمین است و به دور یک ستاره کوتوله بسیار کوچکتر و سردتر از خورشید در خارج از منظومه شمسی می چرخد . دمای این سیاره به اندازه ای است که آب می تواند به صورت مایع در آن وجود داشته باشد.

از هزار و 800 سیاره خارج از منظومه شمسی که از 20 سال پیش کشف شده اند ، حدود 20 سیاره در مدار ستاره های خود در حال چرخش هستند.

اما این سیاره ها بزرگتر از کره زمین هستند و به همین سبب است که نمی توان تشخیص داد این سیارات گازی هستند یا سنگی.

سیاره کپلر 186 اف که به تازگی کشف شده است در منطقه ای خارج از منظومه شمسی در فاصله 490 سال نوری از خورشید قرار دارد.

در این منطقه پنج سیاره هم اندازه زمین وجود دارد ولی کپلر 186 اف در منطقه ای قرار دارد که به آن ناحیه قابل سکونت می گویند زیرا احتمال وجود آب در این سیارات بسیار زیاد است. 

اخبار علمی - ایرنا