دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

بررسی حرفه ای 91 NOKIA N



 

 

بررسی حرفه ای 91 NOKIA N

 

4گیگ هارد . دوربین ۲ مگاپیکسل . سیمبین ۹.۱ . موزیک پلایر قدرتمند . بلوتوث . EDGE .و Wi-Fi. پشتیبانی از ۳G . دارای بدنه استیل . دارای کنترل موزیک در قسمت لغزشی گوشی . دارای رادیوی FM . دارایAccessory زیاد موجود در جعبه .

 


● مهمترین معایب :
ناسازگاری سیستم عامل . قیمت بالا. سنگین و بزرگ بودن . قدرت نمایش ضعیف . حالت ضعیف ماکرو علیرغم دوربین ۲ مگاپیکسل . فاقد اینفرا رد و کند کار کردن موبایل.
بالاخره این مدل بعد از حدود یک سال وارد بازار شد . این مدل واقعا یک مدل چشمگیر است . طوری که دوستان و آشنایان قبل از سلام و احوالپرسی از دستگاهی که در دست شماست می پرسند . سنگین تر از وزنش احساس می شود . کلید قفل قاب در گوشه سمت راست بدنه موجود است . همچنین دارای یک شکاف در پشت قاب است که در دست مشخص نمی شود . دوستان N91را به پارو تشبیه کردند . دکمه ها در اطراف بدنه پخش هستند . قدرت اسپیکر آن آنقدر نیست که بشود در یک خیابان شلوغ موسیقی گوش داد بر خلاف ۳۲۵۰ . قسمت بالای گوشی مشابه70 N است . دارای قفل صفحه دستی در کنار دکمه خاموش / روشن است که بعد از چند بار استفاده شل می شود .
برای دسترسی به منو یک دکمه درکنار بدنه گوشی تعبیه شده است . نکته جالب در این گوشی استفاده از ۳.۵ mm jack برای اولین بار می باشد . در بررسی که در مورد وضوح تصویر بعمل آمد مشخص شد که این مدل از ۶۶۸۱ ضعیف تر است . نوشتن SMS زیر نور آفتاب کار بسیار سختی است . وضوح تصویر ۳۲۵۰ علیرغم دارا بودن وضوح یکسان با N91 بهتر است . اطاف صفحه نمایش و کلیدها بسیار شفاف است و بر خلاف ۸۸۰۰ نیاز به تمیز کردن مکرر ندارد . حساسیت دکمه ها علیرغم نحوه قرار گیری آنها بسیار بالاست . قسمت لغزشی گوشی با نیروی دست باز می شود و مواظب باشید با دست چرب اقدام به باز کردن آن نکنید ک با مشکل مواجه می شوید .

لبه های قسمت لغزشی بسیار تیز و برنده هستند. دکمه های صفحه کلید بسیار کوچک و در عین حال بسیار حساس هستند پس اگر دارای شست بزرگ هستید با مشکل مواجه می شوید !! چراغهای صفحه کلید آبی هستند . سیستم عامل این مدل نیز مانند ۳۲۵۰ دارای ناسازگاری با برنامه های قبلی است و باید منتظر ماند تا برنامه های سازگار با این ورژن وارد بازار شود . در قسمت بالای صفحه برنامه های در حال اجرا نمایش داده می شود که قبلا نیز گفته شد که وضوح صفحه برای تصویر های کوچک ضعیف است .
سایز و نوع فونت جدید هستند . حالت استند بای مانند ۶۶۸۱ و دارای ۶ ایکون می باشد ۶۶۸۱ دارای ۵ آیکون می باشد . منوی این مدل مانند سایر مدلهای اسمارت فون نوکیا دارای ماتریکس ۳*۳ است و دارای تمهای از قبل نصب شده نیز می باشد . با زدن دکمه قرمز( که برای قطع کردن مکالمه استفاده می شود ) مانند N۷۰ و ۳۲۵۰ در حالت عادی تمام برنامه های در حال اجرا بسته شده و به صفحه اول گوشی بر می گردید . از سایزر اسمارت فونها کند تر کار می کند که احتمالا به دلیل حجم بالای هارد آن است . برای بالا آمدن گوشی حدود ۳۰ ثانیه زمان لازم است . در تست اجرای برنامه های جاوا واقعا سریع است . اما بسیار نا پایدار است و در روز حدود ۴ بار ری استارت می شود و سیستم عامل و نرم افزار های اصلی دارای مشکلات اساسی است .


سرعت گرفتن عکس اول نسبتا زیاد است ولی برای مشاهده عکسهای گرفته شده فرصت بیشتری نیاز است . حالتهای عکس برداری شاملSepia و سیاه سفید و نگاتیو است . دارای نایت مود قوی است ولی فاقد فلاش است . عکس متن و اشیا از نزدیک تار می شود و در حالت ماکرو ضعیف است . دارای زوم ۲۰x است . بعد از گرفتن عکس اول در حالت زوم عکس حاصل تار مشود ولی عکس دوم درست در می آید که احتمالا مشکل نرم افزاری است . تصویر های فیلمبرداری شده توسط N91 دارای وضوح تصویر بالا ۳۵۲ x ۲۸۸ pixels و با فرمت 4 MP است .
در هنگام فیلمبرداری از همه حالتهای عکسبرداری و زوم می توان استفاده کرد . ویژوال رادیوی این مدل در همه موجهای FM کارایی دارد . هنگامی که گوشی در حالت استند بای است و رادیو روشن است فرکانس موج و نام شبکه رادیویی نمایش داده نمی شود . این مدل مشابه یک MP۳ Player توسطMiniUSB به کامپیوتر متصل می شود . بعد از اتصال به کامپیوتر موبایل دارای سه حالت می شود و از کاربر حالت کاری مورد نظرش را می پرسد . ا

ین سه حالت عبارتند از :
۱ ) حالت MediaPlayer که گوشی با نرم افزار موجود در CD همراه گوشی کار می کند .
۲ ) حالت دوم که با PCSuite کار می کند .
۳ ) حالت حافظه جداشدنی که بی نیاز از هر نرم افزار است.
در حالت استند بای و در حالتی که موزیک در حال اجراست نام آهنگ و میزان پیشرفت آن در صفحه نشان داده می شود . کنترلهای موزیک روی صفحه کلید و Remote نیز موجود است . این مدل دارای هدفون کامل همراه با Remote است ولی اگر آنرا برای گوش دادن به موزیک استفاده کنید خواهید دید که اصلا قابل مقایسه با سایر مدلهای مشابه مانند سونی اریکسون 800W نیست . دارای ۸ باند اکولایزر است . این مدل دارای حالتی به نام extended stereo است که مانند SRS WOW effects در ویندوز مدیا پلایر عمل می کند .
برای زیاد کردن صدا باید یک تن آزاردهنده را شنید . باتری این مدل از نوع Lithium-Ion battery می باشد که نگهداری آن در حالت استندبای ۱۹۰ ساعت و در حالت مکالمه ۲۴۰ دقیقه است . ولی در حالت کار کردن روزمره وگوش دادن به موزیک باعث تمام شدن باتری طی یک شبانه روز می شود . این مدل دارای یک پایه جهت شارژ است . صدای مکالمه تا یک دقیقه قابل ضبط است و هر ۳ دقیقه طرف مقابل با یک بیپ آگاه می شود . ثبت تماسها و دفترچه تلفن مانند سایر مدلهای این گروه است با این تفاوت که صفحه مشخصات فردی ۳۸ فیلد دارد . Messaging این مدل تفاوت چندانی نکرده است ولی ارگانایزر آن کامل شده و مشابه ۳۲۵۰ است .

 

 

● جعبه این مدل دارای
Handset N91▪
USB cable ▪
Charger with a small-size connector ▪
Charger adapter of the small-size / big-size connector type ▪
Active stand ▪
Installation CD incl. PC Suite ▪
User Manual ▪
می باشد .

 

 

● نقطه نظرات David Polesny
یک سال از اولین معرفی N۹۱ می گذرد. بر این عقیده بودیم که طی این یک سال مندسان نوکیا مشغول کامل و بهتر کردن این مدل هستند ولی متاسفانه چنین نشد و این مدل دارای مشکلات فراوانی نظیر بسته نشدن کامل قسمت لغزشی، دکمه های کوچک و قیمت بسیار بالاست که اصلا نمی ارزد. این مدل سنگین و دارای طراحی زشت است مخصوصا قسمت بالای آن . وجود قفل دستی و جک گوشی استاندارد از مزایای این مدل محسوب می شود. نکته نا امید کننده این مدل برای من وضوح تصویر پایین آن است.

 

 

● نقطه نظرات Mark Lutonsky
این مدل یک غول بی ریخت سنگین است . به نظر من طراحان این مدل به شکل ظاهری آن بی توجهی کرده اند . این مدل شبیه پاروست که هنگامی که قسمت لغزشی آن باز است بسیار تیز و برنده است . صفحه کلید آن راحت نیست . عوض کردن قاب براحتی صورت نمی گیرد . وضوح تصویر این مدل در مقایسه با QVGA اصلا قابل مقایسه نیست . مشکل دیگر آن سیمبین ۹.۱ و ناسازگاری با برنامه های قبلی است . پشتیبانی از Wi-Fi و موزیک پلایر و جک گوشی استاندارد از نکته های مثبت این مدل می باشد که در سایر مدلهای این گروه نیز یافت می شود .


ویدیو مرتبط :
بررسی دقیق و حرفه ای گوشی موبایل Nokia X2

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نقد و بررسی فیلم The Man from U.N.C.L.E (مردی از U.N.C.L.E)


« مردی از U.N.C.L.E » براساس یک مجموعه تلویزیونی موفق به همین نام که در سالهای 1964 تا 1968 از تلویزیون پخش می شد، ساخته شده است.

وب‌سایت مووی مگ:

نام فیلم: مردی از U.N.C.L.E

کارگردان : Guy Ritchie

نویسنده : Lionel Wigram ، Guy Ritchie

بازیگران :        

enry Cavill...Solo

Armie Hammer...Illya

Alicia Vikander ... Gaby

Hugh Grant...Waverly

و...                        

رده سنی : PG-13 ( مناسب برای افراد بالای 13 سال)

ژانر : اکشن             

زمان : 116 دقیقه 


منتقد : میثم کریمی

نقد و بررسی فیلم The Man from U.N.C.L.E (مردی از U.N.C.L.E)

آثار جاسوسی در سالی که گذشت سهم بسزایی در سینماهای جهان بدست آوردند. در این سال، فیلم « کینگزمن » با بازی کالین فیرث توانست به موفقیت های قابل توجهی در گیشه دست پیدا کند و اخیرا هم تام کروز با جدیدترین قسمت « ماموریت غیرممکن » به سینماها بازگشته و در ادامه هم نوبت به اکران فیلم جدید جیمزباند به نام « اشباح » خواهد رسید تا سال خوب آثار جاسوسی تکمیل شود. اما در این بین، فیلم « مردی از U.N.C.L.E » جزو آن دسته از آثاری به شمار می رود که خیلی خودش را جدی نگرفته و برای اکران نیز مانور تبلیغات وسیعی بر روی آن داده نشده است.

« مردی از U.N.C.L.E » براساس یک مجموعه تلویزیونی موفق به همین نام که در سالهای 1964 تا 1968 از تلویزیون پخش می شد، ساخته شده است. در آن سالها رابرت وان و دیوید مک کالوم ایفاگر نقش های اصلی بودند و حال در این بازسازی به ترتیب هنری کویل و آرمی همر ایفاگر جایگزین این دو شده اند.

ناپلئون سولو ( هنری کاویل ) مامور سازمان اطلاعات جاسوسی آمریکا می باشد که مردی خودخواه و مغرور است. ناپلئون در سال 1963 مجبور می شود با یک مامور اهل شوروی به نام « ایلیا کوراکین ( آرمی همر ) که فردی باهوش و زیرک است همکاری کند چراکه در این دو باید با همکاری یکدیگر دنیا را از شر یک جنگ هسته ای تمام عیار که در حال سازماندهی شدن می باشد نجات دهند. آنها برای رسیدن به هدف خود دختری به نام گبی ( آلیشیا ویکاندر ) را در کنار خود دارند که پدرش دانشمند سابق نازی ها بوده اما حالا برای ایالات متحده کار می کند و...

نقد و بررسی فیلم The Man from U.N.C.L.E (مردی از U.N.C.L.E)

« مردی از U.N.C.L.E » در ماه آگوست به نمایش درآمده که گواه بر این ادعاست که تهیه کنندگان خیلی به اثرشان به عنوان یک فیلم جاسوسی اعتماد نداشته اند و به همین جهت فیلم را در این ماه کم فروغ به اکران درآورده اند و وضعیت خود فیلم نیز توضیح فوق را تکمیل می کند. « مردی از U.N.C.L.E » فیلمنامه جالبی ندارد و حفره های ریز و درشت در آن به چشم می خورد. پیچش های داستانی عجیب و عجولانه و کم ظرافت، باعث شده تا « مردی از U.N.C.L.E » شبیه به آثاری نباشد که بطور کامل نیازمند توجه مخاطبش باشد اما با اینحال بطور شگفت انگیزی سرگرم کننده است.

داستان فیلم جدید گای ریچی نکته تازه ای برای مخاطبش ندارد. داستان درباره جنگ سرد و اتحاد دو نماینده از دو کشور که دشمن دیرینه یکدیگر هستند و حالا قرار است دنیا را نجات دهند می باشد. این داستان در دورانی که نسخه تلویزیونی این فیلم ساخته و پخش می شد، جذابیت های زیادی برای مخاطبینش داشت اما در سال 2015 تنها می تواند یاداور خاطرات مربوط به جنگ سرد و مسائل مربوط به آن باشد. البته خود فیلم هم توجه چندانی به فیلمنامه نداشته و بیشتر تمرکز خودش را بر روی رویه داستان که آن را به یک اثر « بادی مووی » مبدل می کند قرار داده است.

نقد و بررسی فیلم The Man from U.N.C.L.E (مردی از U.N.C.L.E)

جذابیت تماشای « مردی از U.N.C.L.E » در تماشای بازی های هنری کویل و آرمی همر می باشد که شیمی خوبی در میان خودشان برقرار کرده اند. کویل در نقش ناپلئون، مغرور و جنتلمن است و یک تصویر کلیشه ای از یک مامور مخفی آمریکایی را ترسیم کرده است. تصویری که البته خیلی ارجینال نیست و برگرفته از شکل و شمایل ماموران مخفی بریتانیایی در تاریخ سینما می باشد. ناپلئون اما در ظاهر فقط رفتارهای یک مامور باهوش و البته مغرور را دارد و فیلمنامه خیلی به پرداخت شخصیت او بهایی نداده است. ناپلئون هویت مشخصی در « مردی از U.N.C.L.E » ندارد و فیلم هم خیلی تمایل به معرفی او هم چنین ایلیا ندارد و به یک توضیح کوتاه در مورد آنان بسنده کرده. یا اینحال با افزایش دقایق فیلم، تماشاگر این شخصیت های نامتوازن را می پذیرد و با آنها همسو می شود.

نقد و بررسی فیلم The Man from U.N.C.L.E (مردی از U.N.C.L.E)

خوشبختانه ضرباهنگ مناسب فیلم اجازه بروز خستگی به مخاطبش را نمی دهد. « مردی از U.N.C.L.E » چندتایی تعقیب و گریز جذاب و تماشایی دارد و تدوین مناسب به همراه اکشن و تک لحظه های کمیک ، امضای گای ریچی را پای اثر دارد. گای ریچی به خوبی می دانسته که نمی تواند متکی بر فیلمنامه پر اشتباه « مردی از U.N.C.L.E » باشد به همین جهت تمرکزش را بر روی لحظات اکشن که شوخی های ریزی همانند آنچه که در سری « شرلوک هولمز » شاهدش بودیم قرار داده و این اتفاق باعث شده تا تماشای داستان نصفه و نیمه فیلم تجربه خوشایندی به نظر برسد.

نقد و بررسی فیلم The Man from U.N.C.L.E (مردی از U.N.C.L.E)

خوشبختانه بازی های فیلم به حدی خوب هستند که باعث جلب رضایت مخاطب شود. هنری کویل که عادت کرده ایم وی را در نقش سوپرمن مشاهده کنیم، در نقش ناپلئون بیشتر از هر زمان دیگری ثابت می کند که می تواند جیمزباند بعدی سینما باشد! وی نگاه سردی دارد، مغرور است و البته خوشتیپ! کویل در نقش ناپلئون بازی بسیار خوبی از خود به نمایش گذاشته است. آرمی همر نیز حضور نسبتا موفق در نقش ایلیا داشته است. همر که امیدوار بود بازی اش در « رنجر تنها » بتواند او را تبدیل به یک ستاره موفق کند، در « مردی از U.N.C.L.E » در کنار هنری کویل بازی خوبی از خود به نمایش گذاشته است اما برای اینکه یک روس به نظر برسد کمبودهای زیادی دارد.

دیگر بازیگر فیلم آلیشیا ویکاندر است که پس از حضور موفقش در فیلم « فراماشین » ، اینبار تماشاگران می توانند او را با شکل و شمایل انسانی مشاهده کنند که البته به نوعی رویه پسا « فراماشین » را در اینجا ادامه داده است! ویکاندر بازیگر خوبی هست و به نظر می رسد که بتواند آینده مناسبی در هالیوود بدست آورد. هیو گرانت کهنه کار و رمانتیک هم در فیلم حضور دارد که بهرحال دیدن موی سپید و چروک روی صورتش، اتفاق خوشایندی برای طرفداران فیلمهای رمانتیک محسوب نمی شود.

نقد و بررسی فیلم The Man from U.N.C.L.E (مردی از U.N.C.L.E)

« مردی از U.N.C.L.E » روی هم رفته اثر جاسوسی قابل قبولی است که در صورت کاهش انتظارات مخاطب از فیلم، می تواند لحظات خوشایندی برای بیننده به همراه داشته باشد. ترکیب هنری کویل و آرمی همر به همراه ضرباهنگ و تدوین مناسب، می تواند باعث لذت بردن مخاطب از تماشای « مردی از U.N.C.L.E » شود. جدیدترین ساخته گای ریچی در مقایسه با « کینگزمن » در جایگاه پایین تری قرار می گیرد اما بهرحال سرگرم کننده است.