دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

بررسی جدیدترین مدل از سومین نسل آئودی E8


بررسی جدیدترین مدل از سومین نسل آئودی E8 كه با امكانات و تغییرات جدید در سال جاری میلادی عرضه می‌شود

روزنامه هفت صبح: بررسی جدیدترین مدل از سومین نسل آئودی  E8 كه با امكانات و تغییرات جدید در سال جاری میلادی عرضه می‌شود

هر چند آئودی در طول سال‌های اخیر دچار تغییرات فراوانی شده اما نمی‌توان از این موضوع به راحتی گذشت كه این شركت آلمانی سال‌ها با تولیدات خسته‌كننده‌اش زیر سایه مرسدس بنز و بی.ام.و قرار گرفته بود. شركتی كه هر چند محصولات متعددی در كلاس سدان و خانوادگی را با قیمتی متعادل عرضه كرده اما در هر صورت به خاطر نبود تنوع كافی و افت ارزش این بازار به زیر مجموعه فولكس پیوست.

آئودی در طول سال‌های اخیر با تملك تعداد زیادی از تولیدكننده‌های قدرتمند اروپا همچون لامبورگینی توانسته به قدرت فراوانی دست پیدا كند و نام‌های تجاری مختلف خود را پیشرفت دهد. یكی از این نام‌ها كه تا چند سال پیش حرفی از آن در میان جوان‌ها و علاقه‌مندان سرعت به میان نمی‌آمد، آئودی بود. تولید‌كننده‌ای كه با تغییر روند كاری خود در طول چند سال اخیر توانسته محبوبیت فراوانی را در قشر‌های مختلف جامعه به دست آورده و اكنون تبدیل به یكی از نماد‌های اصلی خودروهای موجود در كلاس اسپورت شده.

بررسی جدیدترین مدل از سومین نسل آئودی  E8

  تغییرات اساسی در طراحی

هر چند بخش عمده‌ای از این موفقیت مدیون دو مدل آر8 و تی‌تی است اما نمی‌توان از سدان‌های جذاب آئودی نیز چشم پوشی كرد كه با تحول به وجود آمده در بخش طراحی این شركت آلمانی جانی دوباره گرفته‌اند. از جمله این مدل‌ها می‌توان به ای8 اشاره كرد. اگر سابقه این مدل را در طول دو دهه گذشته مورد بررسی قرار دهیم با عملكرد مناسبی از سوی آئودی روبه‌رو نمی‌شویم.

 ای8 هر چند در زمینه قدرت خروجی و عملكرد فنی در سطح بالایی قرار می‌گرفت اما از آن دست اتومبیل‌هایی بود كه تنها مورد توجه پیرمرد‌ها یا تاجر‌های پول‌دار قرار می‌گرفت. طراحی خشك بدنه در كنار اندازه بزرگ آن و نبود جذابیت‌های خاص در طراحی بخش‌های خارجی و داخلی تا حدی پیش رفت كه تولیدات این مدل را تا سال 2009 میلادی به پایین‌ترین حد ممكن رساند. در این سال آئودی تنها موفق به فروش 9 هزار دستگاه از این مدل شد.

این روند ادامه داشت تا اینكه آئودی در سال 2010 میلادی نسل سوم از ای8 را به صورت رسمی ‌معرفی كرد. اتومبیلی كه با تاثیر‌گیری از طراحی‌های مدرن ب.ام.و و مرسدس بنز متحول شده و توانست در سطح بهترین تولیدات این دو غول آلمانی در كلاس سدان قرار گیرد. امروز قصد داریم به بررسی مدل 2013 ای8 بپردازیم كه با توجه به تغییرات اعمال شده اس8 نام گرفته است.



  ظاهری متفاوت


اولین نكته برجسته در رابطه با تغییرات به وجود آمده در مدل 2013 مربوط به ظاهر اس8 می‌شود. هر چند هنوز هم طراحی بخش پشت اتومبیل و چراغ‌های این قسمت بوی روز‌های قدیمی ‌را می‌دهد اما در هر صورت نمی‌توان از تغییر به وجود آمده در قسمت بالایی این ناحیه در اس8 چشم‌پوشی كرد. بزرگ شدن صندوق عقب و بعضی اصلاحات جزئی در زاویه نود درجه در صندوق شكلی تازه اما همچنان آشنا را به وجود آورده كه جزو نكات مثبت این مدل جدید قرار می‌گیرد.

بررسی جدیدترین مدل از سومین نسل آئودی  E8

این در حالی است كه كاهش طرح‌های قوس‌دار و كشیده شدن نوار‌های كناری به نوعی یادآور ساختار سدان‌های بزرگ آمریكایی است. این نمای عضلانی در زمان مقابله با چهره اصلی اس8 نیز ادامه دارد. بر‌خلاف اكثر سدان‌های اسپورت اروپایی آئودی چهره‌ای خشمگین به همراه جلو پنجره بزرگ را در شرایطی كنار یكدیگر قرار داده كه با دیگر قسمت‌های اس8 در سازگاری كامل قرار دارد.

 هر چند چراغ‌های جلو اتومبیل در دیگر مدل‌های آئودی نیز به كار رفته‌اند اما بخش یك پارچه زنون و قسمت خالی چراغ‌ها توانسته نمای مورد نظر طراح این مدل برای مقابله با خودروهای آمریكایی را به بهترین شكل ممكن نمایان كند. این در حالی است كه برای حفظ نماد كلی آئودی كه با جلو پنجره آن در یك راستا قرار می‌گیرد شاهد تغییری نامناسب نیستیم. تغییری كه بعضا در مدل‌های قبلی و نسل‌های پیشین این مدل دیده شده است. از تمامی‌ این توضیحات كه بگذریم باید اشاره كوتاهی نیز به رینگ‌های 22 اینچی این مدل كنیم كه از سوی آئودی در مدل 2013 قرار گرفته‌اند.



  جزئیات سرنوشت‌ساز


اوج هنری آئودی در طراحی اس8 به فضای داخل كابین اختصاص می‌یابد. این بخش از مدل 2013 نه تنها ظاهر كلاسیك و مخصوص به اتومبیل‌های سدان را حفظ كرده بلكه سعی داشته با ایجاد و استفاده از نكات جدید و البته جزئی به نوعی ساختار مدرن را به خوبی پیاده سازی كند. رگه‌های نور ملایم قرمز رنگ در‌‌ها و حاشیه كنسول میانی از جمله این موارد است كه در اوج سادگی ظاهر فوق‌العاده‌ای را در این قسمت به وجود آورده.

این در حالی است كه داشبورد این مدل شباهت فراوانی به مدل‌های اخیر بی.ام.و داشته و از اصول كلی این شركت الگوبرداری كرده است. این الگو‌برداری مناسب در نهایت به این موضوع منتهی شده كه خطی طولانی تنها به وسیله یك سری المان‌های كاربردی و صفحه نمایشی بزرگ قطع شده است.

بررسی جدیدترین مدل از سومین نسل آئودی  E8

 آئودی در همین راستا توضیح داده كه تمامی‌ امكانات مورد نیاز راننده و دیگر سرنشین‌ها به صورت یك سیستم چند رسانه‌ای در آمده‌اند كه حتی قابلیت به نمایش در آوردن كاربرد‌های مختلف به صورت همزمان را نیز در اختیار دارد. این عملكرد جدید در كنار سیستم صوتی شش هزار دلاری اس8 و ساختار مقاوم در مقابل صدا‌های خارجی مطمئنا این قابلیت را در اختیار دارد كه فضای مناسبی را برای راننده و سرنشین‌ها به وجود آورد.



  كاهش مصرف سوخت


در نهایت باید به بررسی عملكرد فنی این مدل بپردازیم. آئودی در این مدل از یك موتور چهار لیتری هشت سیلندر با انتقال مستقیم سوخت و توربو دو قلو استفاده كرده است. این فناوری جدید تا‌كنون در موتور اتومبیل‌هایی از مرسدس و ب.ام.و نیز به كار رفته. جالب است كه بنتلی در طراحی مدل كونتینانتال جی‌تی نیز دقیقا از همین موتور استفاده كرده كه آئودی آن را در اس8 قرار داده است. یكی از مشكلات اصلی چنین موتور چهار لیتری كه در گذشته و مدل‌های قبلی نیز مشاهده شده بود، مصرف بالا بود.

بررسی جدیدترین مدل از سومین نسل آئودی  E8

مسئله‌ای كه این تولید‌كننده آلمانی با استفاده از سیستمی‌جالب آن را برطرف كرده است. این سیستم به نوعی عمل می‌كند كه در مسیر‌های معمولی و با سرعت پایین تنها از چهار سیلندر به صورت V شكل استفاده كرده و مصرف سوخت را به شكل قابل توجهی كاهش می‌دهد. اس8 این توانایی را در اختیار دارد كه با تولید 512 اسب بخار در كمتر از 4.2 ثانیه به سرعت 100 كیلومتر بر ساعت دست پیدا كند.

آئودی با طراحی اس8 نشان داده كه در كنار ساخت سدانی قابل اعتماد قصد دارد محصولی مناسب را به عنوان یك اتومبیل اسپورت برای رقابت با خودرو‌هایی همچون بی.ام.و آلپینا بی7 و مرسدس بنز اس63 در سال جاری میلادی عرضه كند. 


ویدیو مرتبط :
جدیدترین مدل مفهومی آئودی: خودروی آفرود سری TT

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

بررسی آئودی A1 مدل 2015


آئودی A1 در نیمه عمر خود دچار تغییر و تحولات بسیاری شد و حال، مدل جدید این اسپرت‌بک آلمانی با دو پیشرانه جدید، فرمان الکترومکانیکی و تجهیزات بیشتر در می 2015 روانه بازار استرالیا می‌شود.

1car.ir: آئودی A1 در نیمه عمر خود دچار تغییر و تحولات بسیاری شد و حال، مدل جدید این اسپرت‌بک آلمانی با دو پیشرانه جدید، فرمان الکترومکانیکی، امکان سفارش گیربکس اتوماتیک برای تیپ پایه، و تجهیزات بیشتر در می 2015 روانه بازار استرالیا می‌شود.

بررسی آئودی A1 مدل 2015

گفتنی است، برای نخستین بار کمپانی آئودی از پیشرانه سه سیلندر 1 لیتری TFSI طراحی شده توسط گروه خودروسازی فولکس‌واگن، بر روی A1 استفاده می‌کند. اگرچه قیمت این خودرو هنوز به صورت رسمی اعلام نشده است، اما کمپانی سازنده از بازه قیمتی مشابهی با مدل های فعلی خبر می‌دهد. جالب است بدانید که از زمان معرفی A1 در سال 2010 تاکنون، بیش از 500,000 دستگاه از این خودرو در سراسر جهان به فروش رسیده است.

بررسی آئودی A1 مدل 2015

در مدل جدید، پیشرانه 1 لیتری مجهز به توربوشارژر جایگزین 1.2 لیتری تیپ پایه و 1.8 لیتری TFSI اسپرت جایگزین 1.4 لیتری مجهز به توربوشارژر دوگانه شده است؛ تغییراتی نیز در پیشرانه 1.4 لیتری TFSI مشاهده می‌شود. با این حال، مدل جدید S1 با پیشرانه 2 لیتری TFSI و حدود 231 اسب‌بخار قدرت و 370 نیوتن‌متر گشتاور، پیشتاز این گروه می‌باشد. شایان ذکر است، S1 که در ماه مارس تولید و اکتبر به بازار عرضه شده است، نخستین عضو این گروه می‌باشد که از سیستم چهار چرخ محرک آئودی بهره می‌برد. پیشرانه 1 لیتری عرضه شده بر روی A1 در کنار گیربکس پنج سرعته دستی یا هفت سرعته S-Tronic دو کلاچه اتوماتیک نیرویی در حدود 95 اسب‌بخار و گشتاوری معادل 160 نیوتن متر تولید می‌کند. پیشرانه چهار سیلندر 1.4 لیتری TFSI نیز که در کنار گیربکس شش سرعته دستی یا هفت سرعته اتوماتیک عرضه می‌شود، نیرویی در حدود 125 اسب‌بخار و گشتاوری معادل 200 نیوتن متر در اختیار این آلمانی کوچک قرار می‌دهد. پیشرانه چهار سیلندر 1.8 لیتری TFSI اسپرت که برای اولین بار و فقط با گیربکس هفت سرعته S-Tronic دو کلاچه اتوماتیک عرضه می‌شود، A1 را با نیرویی در حدود 192 اسب‌بخار و گشتاوری در حدود 250 نیوتن‌متر به پیش می‌راند. لازم به ذکر است، در مدل های سفارش اروپا و آسیا پیشرانه های توربودیزل و بنزینی با سیلندرهای بیشتر نیز، به چشم می‌خورد.

بررسی آئودی A1 مدل 2015

حضور گیربکس S-Tronic در کنار تمامی پیشرانه ها و مطابقت با استانداردهای Euro 6 یکی از نقاط قوت A1 به شمار می‌رود. پیشرانه سه سیلندر با وجود عملکرد نسبتا خوب از فقدان گشتاور مناسب در دور پایین رنج می‌برد؛ اما پیشرانه 1.8 لیتری بسیار پر قدرت ظاهر شده و عملکرد مناسبی از خود ارائه می‌دهد. کمپانی سازنده با بکارگیری روش های جدید در ساخت بدنه و استفاده از مواد عایق با کیفیت، صدای داخل کابین را به طرز چشمگیری کاهش داده و تنها صدایی که گاهی اوقات به گوش سرنشینان می‌رسد، صدای جاده است. تغییرات ایجاد شده در سیستم تعلیق A1 و استفاده از سیستم تعلیق مکفرسون با جناغی‌های کوتاه‌تر و اتصالات متقاطع در جلو و نیمه مستقل با فنرها و کمک فنرهای مجزا در عقب، سبب شده است این اسپرت‌بک آلمانی به نرمی و راحتی از دست‌اندازها و ناهمواری‌های جاده عبور کند و در پیچ ها، با حفظ آرامش، قابل کنترل و پایدار باقی بماند؛ کمپانی سازنده امکان سفارش سیستم تعلیق اسپرت با تنظیمات خشک‌تر را در پکیج S Line فراهم آورده است.

سیستم فرمان الکترومکانیکی جدید، نرم و سبک بوده و کار با آن در مقایسه با فرمان هیدرولیک قدیمی به انرژی کمتری نیاز دارد. مدل جدید A1 از سیستم‌های کنترل پایداری الکترونیکی مجهز به مبدل گشتاور در محور جلو، Start-Stop و Drive Select با امکان انتخاب سه حالت مختلف به صورت استاندارد و کمک‌فنرهای قابل تنظیم به صورت سفارشی بهره می‌برد. اگرچه مینی سرسخت‌ترین رقیب A1 به شمار می‌رود، اما کمپانی آئودی بر این باور است که با فراهم آوردن بیش از یک میلیون حالت مختلف جهت سفارش تجهیزات و امکانات، مدل جدید اسپرت‌بک این خودروسازی تمام رقبا را از میدان به در می‌کند. دو تیپ قدیمی Ambition و Attraction با تیپ های جدید Design و Sport جایگزین شده‌اند و بر اساس اظهارات خودروساز آلمانی مبنی بر اینکه چهار پنجم خریداران A1 به تازگی به جمع طرفداران این برند پیوسته‌اند، اینطور به نظر می‌رسد که ارائه محدوده گسترده‌ای از تجهیزات سفارشی و امکان شخصی‌سازی خودرو با توجه به نیازها و سلایق فردی، خریداران جوان را به سوی اسپرت‌بک آئودی سوق می‌دهد.

بررسی آئودی A1 مدل 2015

افزایش طول دو سانتی‌متری در کنار خطوط برجسته‌تر و عضلانی‌تر و همچنین، وجود 17 حالت مختلف برای رینگ‌های آلومینیومی 18-15 اینچی از جمله تغییراتی هستند که در ظاهر این خودرو ایجاد شده و چهره جذاب‌تری به A1 بخشیده است. طراحی جدید چراغ‌های جلو به همراه چراغ های حرکت در روز LED، کاهش ارتفاع جلوپنجره و پهن‌تر کردن آن در کنار هواکش های بزرگ‌تر، زیبایی نمای جلوی این خودرو را صدچندان کرده‌اند. چراغ‌های عقب LED، درب صندوق لُنگی شکل و دیفیوزر بزرگ‌تر، بر اسپرت بودن A1 تاکید می‌کنند. در مجموع می‌توان گفت تغییرات ایجاد شده زیبایی‌های A1 را برجسته‌تر کرده است.

 بررسی آئودی A1 مدل 2015

بررسی آئودی A1 مدل 2015

همانند مدل قبلی، طراحی کنسول مرکزی ساده و خلوت و البته قابل سفارشی شدن می‌باشد. مسیریاب ماهواره‌ای به صورت سفارشی عرضه می‌شود و تمامی تیپ ها از نمایشگر بازشو (Pop-Up) بهره می‌برند. اگرچه دوربین دید عقب به صورت استاندارد عرضه نمی‌شود، اما سنسورهای نصب شده در قسمت عقب به همراه هشدار صوتی موجود به شما در پارک خودرو کمک می‌کنند. صندلی ها بسیار نرم و راحت بوده و امکان سفارش صندلی‌های تک نفره در طرح‌ها و رنگ‌های مختلف، بر مشتری‌مداری آئودی تاکید می‌کند.

بررسی آئودی A1 مدل 2015

فضای مناسب صندلی عقب، صندوق عقب جادار و سیستم صوتی Bose (به صورت سفارشی) افراد بسیاری را به خرید A1 تشویق می‌کند. با سفارش پکیج Driver Assistance می‌توانید از سیستم هشدار نقاط کور بهره‌مند شوید. فقدان ترمز اضطراری خودکار نیز، انتظار می‌رود در نسل بعدی A1 جبران شود. توجه به جزئیات از سوی کمپانی سازنده در طراحی داخلی خودرو کاملا محسوس است؛ همه چیز زیبا و باکیفیت بوده و در هماهنگی کامل با یکدیگر قرار گرفته‌اند؛ تنها ایراد و نقطه ضعف به کابل شارژ تلفن همراه قرار گرفته داخل داشبورد بازمی‌گردد. گفتنی است، A1 با ارائه هندلینگ مناسب و رانندگی اسپرت و جذاب در کنار تجهیزات سفارشی بیشمار، ادامه‌دهنده راه آئودی می‌باشد.

بررسی آئودی A1 مدل 2015