دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

اپل چگونه شما را وادار به خرید می‌کند؟


اگر توان هزینه کردن زیاد برای خرید گوشی داشته باشید شاید تصور کنید که با پشتیبانی عالی اپل از محصولاتش خرید آیفون می‌تواند بهترین گزینه باشد؛ اما خوب است بدانید این‌طور نیست. در واقع اپل با ترفندهایی هوشمندانه شما را مجبور به خرید آیفون‌های جدید خواهد کرد.

فارنت: اگر توان هزینه کردن زیاد برای خرید گوشی داشته باشید شاید تصور کنید که با پشتیبانی عالی اپل از محصولاتش خرید آیفون می‌تواند بهترین گزینه باشد؛ اما خوب است بدانید این‌طور نیست. در واقع اپل با ترفندهایی هوشمندانه شما را مجبور به خرید آیفون‌های جدید خواهد کرد.



اگر از کاربران گلکسی نکسوس باشید و خبر عدم عرضه آپدیت اندروید ۴٫۴ را برای این گوشی خوانده باشید احتمالاً بسیار از دست گوگل خشمگین شده‌اید که چرا گوشی‌های سری نکسوس را هم به خوبی پشتیبانی نمی‌کند آن هم در حالی که حتی آیفون ۴ سه سال پیش نیز iOS 7 جدید اپل را دریافت کرده است. اما این تنها ظاهر ماجراست و با کمی بررسی مشخص می‌شود آپدیت iOS 7 برای دستگاه‌های قدیمی حتی یک تله هوشمندانه محسوب می‌شود!

iOS 7 آی‌دیوایس قدیمی شما را کند و پرمصرف خواهد کرد



اگر از کاربران آیفون ۴ یا آی‌پد ۲ باشید و آپدیت iOS 7 را دریافت کرده باشید متوجه شده‌اید که آی‌دیوایستان نسبت به iOS 6 کندتر عمل می‌کند و دیگر خبری از روانی و سرعت بالای مثال زدنی اپل نیست. داستان حتی به همین‌جا هم ختم نمی‌شود. وقتی iOS 7 را روی گوشی یا تبلت قدیمی‌تان نصب کنید متوجه خواهید شد عمر شارژ باتری هم نسبت به iOS 6 افت کرده است و از آن‌جا که هر باتری تعداد دفعات شارژ محدودی دارد استهلاک این چند سال استفاده هم اوضاع را نسبت به آیفون‌های جدید بدتر خواهد کرد.



همان‌طور که می‌دانید آیفون و آی‌پد امکان تعویض باتری آسان به وسیله کاربر را ندارند و از آن‌جایی که لوازم جانبی و قطعات محصولات اپل هم در ایران گران است برای تعویض باتری آن‌ها باید هزینه گزافی نیز بپردازید.

تمامی قابلیت‌های iOS 7 به همه آیفون‌ها و آی‌پدها نمی‌آید

وقتی گوگل یک گوشی یا تبلت نکسوسی را به نسخه جدید اندروید آپدیت می‌کند تمامی قابلیت‌های جدید آخرین نسخه را نیز برای آن‌ها فراهم می‌کند در صورتی که ماجرا در آپدیت‌های iOS متفاوت است. به طور مثال یکی از قابلیت‌های جدید اپلیکیشن دوربین آیفون ۵S افکت‌های جالب در هنگام عکاسی است؛ اما اگر یک آیفون ۴ یا حتی ۴S داشته باشید این افکت‌ها را دریافت نخواهید کرد.



یکی دیگر از ویژگی‌های کلیدی iOS 7 قابلیت AirDrop برای ارسال و دریافت فایل‌ها بین آی‌دیوایس‌های مختلف است. این قابلیت که به سخت‌افزار متفاوتی مانند NFC بستگی ندارد متاسفانه مختص آیفون ۵، آیپد ۴، آیپد مینی و دستگاه‌های جدیدتر است؛ این در حالی است که سخت‌افزار آیفون ۴S چیزی از آی‌پد مینی کم ندارد. حالا تصور کنید دوستانتان در مقابل چشمانتان به وسیله AirDrop فایل‌هایشان را بین آیفون و آی‌پدشان منتقل کنند؛ آیا برای ارتقای آیفون ۴ـتان تشویق نخواهید شد؟

چطور ناخواسته مجبور به آپدیت iOS می‌شوید؟

شاید بگویید خُب ما که مجبور به آپدیت نیستیم؛ می‌توانیم iOS 6 را با سرعت بالاتر نگه داریم. حرفتان تا حدودی درست است؛ چرا که هر گاه به اینترنت وای‌فای متصل شوید آی‌دیوایس شما به صورت خودکار شروع به دانلود فایل حجیم آپدیت iOS 7 خواهد کرد و حتی اگر ترافیک از دست رفته اینترنت در این گرانی برایتان اهمیتی نداشته باشد پس از آن درخواست اپل از شما برای آپدیت به iOS 7 در هر بار روشن کردن گوشی یا تبلت کلافه‌تان خواهد کرد.



فرض کنید که با مشکلات بالا بسازید؛ باز هم اپل به نحوی شما را مجبور به آپدیت خواهد کرد. همان‌طور که می‌دانید اپل با عرضه iOS 7 طراحی سیستم‌عامل موبایلی خود را از سبک و سیاق اسکیئومورفی به حالت ساده و مینیمال تغییر داد و همه اکوسیستم اپل در حال حرکت به این سمت است. برنامه‌نویس‌ها با آپدیت اپلیکیشن‌هایشان با شکل شمایل و رابط کاربری اپ‌ها را به iOS 7 نزدیک می‌کنند و اگر شما از iOS 6 استفاده کنید تناقض طراحی رابط کاربری و اپلیکیشن‌ها ممکن است آزاردهنده باشد.

همچنین برنامه‌نویسانی که از SDK مربوط به iOS 7 استفاده می‌کنند بعضاً اپلیکیشن‌های خودشان را صرفاً برای iOS 7 ارائه می‌کنند و اگر به یکی از این اپ‌ها نیاز داشته باشید ناچار به آپدیت خواهید شد.

راه بازگشت وجود ندارد!



فرض کنید امکانات جدید iOS 7 مانند Control Center و مالتی‌تسکینگ جدید توجه شما را جلب کرد و گوشی‌تان را به iOS 7 آپدیت کردید. حالا اگر از کندی یا مصرف بالای آن کلافه شوید و یا از ظاهر جدیدش خوشتان نیاید راهی برای بازگشت به iOS 6 وجود ندارد؛ باید بسوزید و بسازید!

تب پردازنده و اپلیکیشن‌های ۶۴ بیتی جدید



با این‌که در این مطلب برایتان نوشتیم که ۶۴ بیتی بودن پردازنده آیفون و آی‌پد جدید آن‌قدرها هم بی‌ثمر نیست و ممکن است در آینده پتانسیل‌های بیشتری از آن مشخص شود نمی‌توان انکار کرد که اپل از این موضوع برای ترغیب کاربران قبلی نیز استفاده کرده است. ۶۴ بیتی بودن پردازنده A7 ذره‌ای در اجرا و عملکرد بیش از ۸۰ درصد اپلیکیشن‌ها تأثیری نخواهد داشت و تأثیر آن در بقیه موارد حداقل در حال حاضر بسیار ناچیز است. اما وقتی برنامه‌نویسان اپلیکیشن‌های خودشان را آپدیت کرده و در لیست تغییرات می‌نویسند: "بهینه شده برای پردازنده ۶۴ بیتی” شما قطعاً به خرید دستگاه‌های جدید ترغیب خواهید شد بدون آن‌که از میزان واقعی تأثیر آن بر تجربه کاربری باخبر باشید.

بهانه جذابیت رنگ‌ها برای فروش پلاستیک!

بله قبول داریم که کیفیت ساخت آیفون ۵S نسبت به بسیاری گوشی‌های پلاستیکی رقبا بهتر است اما موضوع این نیست. اگر اپل به شیوه سابق عمل می‌کرد در حال حاضر قادر بودید آیفون ۵ را صد دلار ارزان‌تر خریداری کنید و این صد دلار در وضعیت نابسامان ارزی کشور تفاوت زیادی برای کاربر دارد. اما اپل در عوض آیفونی ارزان قیمت‌تر را با همان قیمت تولید کرد تا نه تنها حاشیه سودش را بالا ببرد بلکه با تبلیغات بسیار در مورد رنگ‌های جذاب آیفون ۵C بتواند فروش بیشتری را نسبت به موقعیتی به دست بیاورد که آیفون ۵ را با این قیمت عرضه می‌کرد. آیفون ۵ نسبت به آیفون پلاستیکی رنگارنگ جدید از کیفیت ساخت و البته زیبایی بیشتری برخوردار است و شباهت بیشتری هم به آیفون ۵S دارد. آیفون ۵C همچنین سنگین‌تر و ضخیم‌تر از آیفون ۵ است و رنگ‌هایش برای کاربران مسن‌تر چندان جالب توجه نیست.



به هر حال اپل با این ترفند زیرکانه به برخی مردم قبولاند که از امسال می‌توانند با پرداخت صد دلار هزینه کمتر یک آیفون جدید از اپل تحویل بگیرند.

مهاجرت دشوار است



اگر کاربران ایرانی و دیگر کشورهایی را که به قانون کپی‌رایت احترام نمی‌گذارند کنار بگذاریم کاربران دیگر کشورها تنها بابت آیفون و یا آی‌پد پول پرداخت نکرده‌اند، بلکه در اکوسیستم اپل سرمایه‌گذاری کرده‌اند. بعضی کاربران شاید صدها دلار اپلیکیشن‌های مختلف را از اپ استور خریداری کرده باشند و حالا که قصد خرید یک گوشی جدیدتر را داشته باشند حتی خرید یک گوشی اندرویدی قدرتمند و ارزان‌تر هم در واقع برایشان از خرید یک آیفون ۵S یا ۵C گران‌تر تمام خواهد شد.



علاوه بر اپلیکیشن‌ها لوازم جانبی گران قیمت محصولات اپل هم یک دلیل دیگر برای باقی ماندن در اکوسیستم اپل محسوب می‌شود. اپل همچنین با تغییر پورت آیفون‌ها و آی‌پدها به پورت جدید Lightning به مرور زمان کاربران دستگاه‌های قدیمی را مجبور کرد که اگر می‌خواهند لوازم جانبی جدید و جذاب بخرند آی‌دیوایس‌های خودشان را ارتقا دهند.

چگونه دم به تله ندهیم؟!

متأسفانه در این رابطه کار زیادی از دست شما ساخته نیست. اگر شیفته و مجذوب اکوسیستم اپل شده‌اید می‌توانید با خرید آیفون ۵S یا آی‌پدهای ایر یا مینی رتینا به آینده چیپست‌های ۶۴ بیتی A7 امیدوار باشید و یا دعا کنید که اپل دوباره با نوآوری‌هایش کاربران را به خرید محصولات جدیدش ترغیب کند و نه با ترفندهای این چنینی!


ویدیو مرتبط :
با تبلیغ نویسی صفحه محصول،مشتریان را وادار به خرید کنید

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

خرید محصولات اپل حتی به قیمت فروش کلیه!


مسابقه خرید و استفاده از آیفون‌ها و آی‌پدهای «اپل» در چین کاملا داغ و جدی است؛ تا جایی‌که رسانه‌های این کشور از جوانانی خبر می‌دهند که حاضر به فروش کلیه‌شان برای خرید این محصولات می‌شوند.

خبرگزاری مهر: مسابقه خرید و استفاده از آیفون‌ها و آی‌پدهای «اپل» در چین کاملا داغ و جدی است؛ تا جایی‌که رسانه‌های این کشور از جوانانی خبر می‌دهند که حاضر به فروش کلیه‌شان برای خرید این محصولات می‌شوند.

 اینکه چین کشور پرجمعیتی است موضوع تازه‌ای نیست و هر گاه اسم چین به گوش مردم جهان می‌رسد یاد رقم یک میلیارد و 300 میلیون نفری می‌افتند که در این کشور آسیایی گرد هم آمده‌اند.

سفر 12 روزه به این کشور بزرگ و پرجمعیت یکی از فرصت‌هایی است که برایم به عنوان یک خبرنگار پیش آمده تا نگاهی هر چند اجمالی به حال و هوای چین و مردمش داشته باشم؛ گرچه فرصت اندک و هدف اصلی سفر پوشش برنامه دیدارها و گفتگوهای سخنگوی وزارت خارجه کشورمان به چین و هنگ کنگ بود.

 ولی در فراغت‌های حاصل شده سعی بر این بود نگاهی به وضعیت فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و رسانه‌ای این کشور داشته باشم و بخشی از آنها را نیز در گزارش‌هایی برای شناخت بهتر این کشور منتشر کنم.




از آنجا که مردم چین البته آنهایی که در شهرهای پکن، شانگهای، گوانگجو، شن‌زن و کمی دورتر در هنگ کنگ زندگی می‌کنند، همگی شهرنشین هستند، با تکنولوژی ارتباط خوبی دارند. قریب به اتفاق آنها از تلفن همراه استفاده می‌کنند و در یک نگاه کلی با جوانانی روبه‌رو می‌شوی که هندزفری در گوششان هست و یا در حال موسیقی گوش دادن هستند یا تلفن صحبت کردن.

ولی آنچه درباره استفاده مردم چین از تلفن همراه جلب توجه می‌کند، این است که 80 درصد آنها از محصولات شرکت «اپل» استفاده می‌کنند و محصولاتی چون سامسونگ، نوکیا، اچ تی سی، سونی اریکسون و ... کمتر در دستشان دیده می‌شود.

آیفون‌ها و آی‌پدهای «اپل» در چین خدایی می‌کنند و مسابقه خرید و استفاده از آنها کاملاً داغ و جدی است. فروشگاه‌های اپل در مراکز خرید شهرهای مهم دیده می‌شوند و چینی‌ها نیز عمده مشتریان آن هستند. استفاده از ضمانت‌نامه‌های اپل این فرصت را به آنها می‌دهد که دائما گوشی‌های خود را به‌روز کنند و البته استفاده از ابزارهای جانبی اپل (accessories) نیز رونق ویژه‌ای دارد.

در حالی که در کشور ما نمایندگی‌های معتبر اپل وجود ندارد و بیشتر گوشی‌های نوکیا و سامسونگ مورد استقبال ایرانی‌هاست و هنوز استفاده از اپل همه‌گیر نشده است، در چین کمتر چینی‌ای را می‌بینید که اپل به‌دست نباشد.

مسابقه خرید و استفاده از گوشی‌های اپل به قدری جدی است که چندباری به گوشم می‌رسد که حتی برخی جوانان حاضرند کلیه خود را بفروشند و از محصولات اپل خریداری کنند!

این شنیده‌ها که ابتدا برایم بیشتر جنبه شایعه دارد، با خواندن و شنیدن خبرهای رسمی رسانه‌های چینی مبنی بر دستگیری چند نفر که به جوانان کمک می‌کرده‌اند تا کلیه‌شان را فروخته و آیفون بخرند، رنگ و بوی حقیقت می‌گیرد.

اپل به عنوان یک برند آمریکایی چنان در بین چینی‌ها طرفدار دارد که حاضرند برای داشتن آیفون و آیپد، قید کلیه‌شان را بزنند و البته گویا این عضو عزیز را به قیمت‌های چندان بالایی هم نمی‌فروشند!


از سوی دیگر چین و هنگ کنگ از جمله کشورهایی هستند که پیش‌فروش مدل‌های جدید آیفون در آنها رونق زیادی دارد؛ به طوری که گفته می‌شود، آیفون 5 که قرار است ماه اکتبر سال جاری میلادی به بازار جهانی عرضه شود پیش فروش خوبی در چین و هنگ کنگ دارد و حتی مبلغی که از طرفداران خود می‌گیرد، نزدیک به قیمت اصلی محصول است.

به هر حال چین به عنوان یکی از تولیدکنندگان محصولات اپل تحت لیسانس نمایندگی اصلی آمریکایی آن، برای مردم خود رقابت برای داشتن آی‌پد و آیفون را به ارمغان آورده است.



همچنین بازار ساخت محصولات جعلی اپل نیز در چین داغ است، ولی چینی‌ها به خوبی می‌توانند محصولات تقلبی را از اصل شناسایی کنند و بیشتر این محصولات تقلبی به کشورهای دیگر صادر می‌شود و شما کمتر چینی‌ای را می‌بینی که یک اپل قلابی دستش باشد. بالاخره هرچه باشد، کسی که جنس قلابی می‌سازد، خودش می‌تواند اصل و فرع را از هم تشخیص دهد!

البته سرعت بالای اینترنت نیز به مردم چین کمک کرده که بتوانند از همه امکانات گوشی‌های اپل خود استفاده کنند؛ هرچند وضعیت فیلترینگ نیز در این کشور رونق دارد و تقریبا خیلی از سایت‌های مهم از دسترس خارج هستند، ولی از سوی دیگر کشور چین اقدام به راه اندازی سایت‌های مختلف محلی کرده تا جایی‌که برای گوگل و فیس بوک نیز نسخه‌های بومی دارند که خیلی هم پرطرفدار هستند.

در هنگ کنگ اما وضع بسیار بهتر است و دیگر از فیلترینگ و بسته بودن جریان اطلاعات خبری نیست. در هنگ کنگ مردم حرفه‌ای‌تر از اینترنت بهره‌مند می‌شوند و سرعت دسترسی به سایت‌ها نیز بالاتر است و به همین دلیل استفاده از گوشی‌های مدرن که بسیاری از کاربردهای آن تحت اینترنت تعریف می‌شود، نیز رونق بیشتری دارد.