دانش و فناوری
2 دقیقه پیش | گرفتن ویزای انگلیس در ایراناز زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ... |
2 دقیقه پیش | دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSPپروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ... |
اپلیکیشن هایی برای زندگی بهتر
اپلیکیشن هایی برای زندگی بهتر
ابزار هوشمند تنها برای بازی کردن ساخته نشدهاند. فلسفه آنها بسیار پیچیدهتر از آن چیزی است که عموم ما متصور میشویم. بیایید با یکدیگر روراست باشیم. تا چه اندازه از ابزار مذکور برای یادگیری استفاده میکنید؟ گمان میکنم بسیاری از شما حتی تلاش نکردهاید یک برنامه آموزشی را روی گوشی خود نصب کنید. نزدیک به یک میلیارد برنامه کاربردی روی اپ استور و گوگل پلی وجود دارد و با این وجود بسیاری از ما وقت خود را با فلپی برد و انگری بردز تلف میکنیم.
توصیه میکنیم این بار چندین اپلیکیشن آموزشی روی گوشی یا تبلت خود نصب کنید. میدانیم که در حالت عادی کارهای آموزشی میتوانند بسیار خستهکننده باشند؛ اما برنامههای جدید به شیوهای طراحی شدهاند که مخاطب خود را مجاب به استفاده از آنها کند. این برنامهها نهتنها آموزشی هستند، بلکه شباهت آنها به بازی سبب شده تا مخاطبان فراوانی را به سمت خود جذب کنند.
memrise
بازی و ریاضی + جغرافیا
در نگاه نخست memrise شبیه یک برنامه آموزش زبان است ، ولی با پیشروی در آن متوجه میشوید که اپلیکیشن مذکور کاربردهای فراوانی دارد. memrise و duolingo هر دو رابطکاربری بینظیری دارند درحالیکه اولی میتواند علاوه بر زبان در جغرافیا و ریاضی هم به شما کمک کند؛ اما دومی تنها مخصوص آموزش زبان است. memrise برنامهای تصویرمحور است و سعی میکند بااستفاده از آنها راحتتر مفاهیم را به کاربر منتقل کند. جالب اینجاست که در این برنامه امتحانهای مختلف وجود دارند که سبب میشوند کاربر میزان پیشرفت خود را اندازهگیری کند.
برای استفاده از این برنامه تنها کافی است آن را روی آیفون یا گوشی اندرویدی خود نصب کنید و سپس از طریق ایمیل یک شناسه کاربری بسازید. محیط ساده و جذاب memrise اجازه میدهد که در اوقات بیکاری به راحتی از آن استفاده کنید. تمرکز روی تصاویر شما را خسته نمیکند. تنها کافی است برنامهریزی کنید تا memrise به بهترین یار و همراه آموزشی شما بدل شود. این برنامه همچنین برای افرادی که قصد یادگیری زبانهای انگلیسی، فرانسوی و چینی را دارند مناسب است.
evernote
این فیل دوست داشتنی
خوشبختانه امکانات این برنامه به اندازه ای زیاد است که میتوان از آن در هر مطلبی که با برنامه کاربردی در ارتباط باشد استفاده کرد. بیدلیل نیست که فیل دوستداشتنی فروشگاههای مجازی، جزء 15 اپلیکیشن برتر دنیا به حساب میآید. هدف اصلی evernote برداشتن یادداشتهای روزانه و یادآوری کارهایی است که هر کدام از ما ممکن است آنها را فراموش کنیم، اما این برنامه کاربردهای دیگری هم دارد؛ evernote میتواند در زمانهای امتحان به دوست صمیمی شما مبدل شود.
بهطور مثال این برنامه طوری طراحی شده که به دارندگان آیپد اجازه میدهد از خود امتحان بگیرند. تنها کافی است کاور مخصوص تبلت اپل را تهیه کرده و سؤالات و پاسخهایشان را به این برنامه منتقل کنید. آنگاه میتوانید با برداشتن نیمه کاور، سؤال را دیده و پس از دادن جواب در ذهنتان از درستی یا نادرستی آن مطمئن شوید.
duolingo
جغد بهترین معلم شماست
سراغ فروشگاههای آنلاین که بروید با تعداد زیادی اپلیکیشن زبان روبهرو میشوید. برنامههایی که هر کدام از شیوههایی مشابه برای جذب مخاطب بهره بردهاند، اما duolingo در این بین یک استثنا بهشمار میآید. سازندگان این برنامه از متدی خاص استفاده کردهاند که تا پیش از این در هیچ اپلیکیشنی مشاهده نشده بود. آنها آموزش زبان را به یک بازی جذاب تبدیل کردهاند. سیستم اینگونه است که duolingo همانند بازیهای ویدئویی دارای مراحل مختلف است.
در هر مرحله تعدادی معما پیش روی شما قرار میگیرد و موظفید آنها را به شیوهای مخصوص حل کنید؛ پر کردن جاهای خالی، تشخیص از روی عکس و مواردی مشابه. علاوه بر این، رابطکاربری جذاب باعث میشود که از همان لحظه اجرا یک دل نه صد دل عاشق طراحی برنامه شوید. این برنامه اجازه میدهد تا هرچه سریعتر به زبانهای اسپانیایی، فرانسوی ، آلمانی ، پرتغالی ، ایتالیایی و انگلیسی مسلط شوید.
منبع : مجله زندگی ایده آل
برترین ها
ویدیو مرتبط :
اپلیکیشن Siri اپل، رپ خوانی حرفه ای و بهتر از حد تصور
خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :
فراگیری مهارت هایی برای زندگی بهتر
در تعریف از مهارت های مقابله ای که یکی از مهارت های اساسی زندگی است، می توان گفت مقابله عبارت است از تلاش های فکری، هیجانی و رفتاری فرد که هنگام روبه رو شدن با فشارهای روانی به منظور تحمل کردن یا به حداقل رساندن عوارض استرس به کار گرفته می شود و تدابیر مقابله ای افکار و رفتارهایی هستند که پس از روبه رو شدن فرد با رویدادهای استرس زا به کار گرفته می شوند.
آنچه تحت عنوان مهارت های مقابله ای مطرح می شود در واقع همان روش های برخورد با مسائل است که از طرف فرد به طور آگاهانه انجام می شود و نتیجه آن حل مشکل و دور ماندن از آسیب های ناشی از بحران های روحی پیش آمده است. در این میان مقابله های ناکارآمد نیز تلاش هایی هستند که اگرچه برای مقابله با شرایط دشوار به کار گرفته می شوند ولی نوعا به بدتر شدن اوضاع و پیچیده تر شدن وضعیت منجر می شوند مانند افرادی که برای کاستن از استرس به مواد مخدر روی می آورند.
در مورد نحوه استفاده نوجوانان از مهارت های مقابله ای اکثر محققان بر این باورند که حوادث استرس زا در زندگی کودکان و نوجوانان تا حد زیادی با مشکلات رفتاری و هیجانی آنها ارتباط دارد و کوشش های نوجوانان برای حل مسائل و مشکلات موجود در زندگی شان با کاهش اثرات منفی ناشی از حوادث استرس زای محیطی مانند مشکلات در روابط بین فردی و مشکلات تحصیلی ارتباط دارد. برای مثال در رابطه با مکانیسم حل مساله در نوجوانان، توانایی در پیدا کردن مجموعه ای از راه حل های گوناگون محتوای اصلی روش مقابله ای حل مساله است و تحقیقات نشان داده که این مساله با سازگاری رفتاری در کودکان و نوجوانان ارتباط زیادی دارد.
به این صورت که نوجوانانی که مشکلات رفتاری و هیجانی بیشتری دارند معمولا از راه حل های کمتری استفاده می کنند و برعکس نوجوانانی که مشکلات کمتری دارند معمولا سعی می کنند برای حل مسائل خود به راه حل های بیشتری بیندیشند و از بین آنها بهترین را انتخاب کنند.
برای حل تنش های موجود و ارائه راه حل های مناسب ۳ عامل اساسی یعنی فهم و درک موقعیت استرس زا، انجام دادن راهکارهای مناسب و بالاخره توانایی در جهت کنترل هیجانات ناشی از این فشار نقش مهمی را ایفا می کنند. این تقسیم بندی اغلب تحت عنوان کلی مقابله های متمرکز بر هیجان و مقابله های متمرکز بر مساله (مشکل) طبقه بندی می شود.
مقابله های متمرکز بر هیجان شامل عملکردهایی همچون درخواست حمایت از دیگران، تلاش فرد برای نگران نبودن و توجه به موضوعات مثبت به منظور کاهش هیجانات منفی ناشی از آن استرس است و مقابله های متمرکز بر مساله شامل جستجوی اطلاعات، جستجوی حمایت اجتماعی و کوشش برای عمل کردن به روش دیگر جهت حل آن مشکل و در نهایت دوری از موقعیت های استرس زاست. در حقیقت افراد با استفاده از روش های مقابله ای هیجان مدار ابتدا بر هیجانات ناشی از یک استرس غلبه می کنند و سپس در شرایط مساعد با استفاده از روش های مقابله ای مساله مدار این مشکلات را از میان برمی دارند.
● روش های مقابله ای مناسب
۱) روش فعال بر مبنای شناخت مساله: افرادی که این روش را به کار می برند مشکلات را آسان می گیرند، اضطراب کمتری دارند و به همین دلیل نتیجه بهتری نیز می گیرند. این افراد از اعتماد به نفس بالایی برخوردارند. احساسات خود را براحتی بیان می کنند، از دیگران کمک می خواهند، از ناملایمات درس می گیرند، شوخ طبعی را پیشه می کنند و با حفظ ایمان و اعتماد به نفس احساسات خود را کنترل می کنند.
۲) روش خویشتندارانه: افراد در این روش از اعتماد به نفس خوبی برخوردار بوده و سعی می کنند همواره بر احساسات و هیجانات خود مسلط باشند. عجله ای برای مقابله ندارند و خیلی زود، هنگام بروز مساله و مشکل روحیه خود را نمی بازند.
۳) روش حمایت جویانه: افرادی که از روش حمایت جویانه استفاده می کنند هنگام مواجهه با مشکل براحتی از دیگران کمک می خواهند، با کسانی که تجربه مشابهی داشته اند مشورت می نمایند و سعی می کنند از حمایت عاطفی، مالی و فکری دوستان و اقوام استفاده کنند.
● مقابله های ناکارآمد
این دسته از مقابله ها، مجموعه ای از شیوه های مقابله ای را در بر می گیرد که اگرچه برای کاهش موقعیت های فشارزا به کار گرفته می شوند ولی متاسفانه وضع را بدتر می کنند. برخی از این مقابله ها به شرح ذیل هستند:
ـ پرداختن به احساسات دردناک از طریق تفکر آرزومندانه: این مقابله شیوه ای برای خنثی کردن آنچه اتفاق افتاده، است و با عباراتی از قبیل «ای کاش حقیقت نداشته باشد که» شروع می شود. در این حالت زمان و فرصتی که می توانست برای یافتن راه های جدید مواجهه با واقعیت و مشکل پیش آمده مورد استفاده قرار بگیرد به هدر می رود.
ـ استفاده از دارو برای فرار از رنج: گاهی اوقات افراد برای رهایی از رنج ناشی از استرس ها و بحران ها از داروهایی مانند الکل، نیکوتین، تریاک، هروئین و مسکن های خواب آور و ضدافسردگی بدون تجویز پزشک استفاده می کنند.
ـ تفکر منفی: در این حالت فرد به طور غیر واقعگرایانه ای بر موارد منفی مشکل تاکید کرده و مشکلات را بیشتر از آنچه هست و به صورت غیرقابل حل ارزیابی می کند.
ـ رفتارهای تکانشی: این دسته از رفتارها به شیوه خاصی از مقابله اطلاق می شود که طی آن فرد بدون فکر، اندیشه و ارزیابی درست از آنچه رخ داده یا رخ خواهد داد فورا دست به اقدام و عمل می زند و باعث بدتر شدن وضعیت می شود.
ـ عدم درگیری ذهنی و رفتاری: در این نوع مقابله فرد با انجام رفتارهای متنوع و متفاوت خود را مشغول می کند و به این وسیله سعی می کند به مساله فکر نکند. (مانند فرار از مساله به صورت خوابیدن یا تماشای تلویزیون)
ـ مقابله به صورت انکار: در این مقابله فرد به گونه ای برخورد می کند که انگار مساله ای روی نداده است غافل از این که انکار واقعیت رخ داده و حادثه پیش آمده بر وخامت مساله می افزاید و مانع مقابله موثر بعدی می شود.
● اضطراب و مهارت های مقابله با آن
همه ما در مواقعی از زندگی خود احساس اضطراب می کنیم. اضطراب به گونه ای عمل می کند که بدن را برای دفاع بسیج کرده و به ما دستور می دهد تا مراقب بوده و از خود محافظت کنیم. برخی از عوامل همچون کمال گرایی، نیاز افراطی به مورد تایید قرار گرفتن و نیاز افراطی بر کنترل اغلب زمینه بروز اضطراب را فراهم می سازند.
در مورد کمال گرایی می توان گفت افراد هنگامی مضطرب می شوند که بی دلیل توقعات بالایی دارند و زمان زیادی را صرف نگرانی در مورد مسائل بی اهمیت می کنند.
نکته: اکثر محققان بر این باورند که حوادث استرس زا در زندگی کودکان و نوجوانان تا حد زیادی با مشکلات رفتاری و هیجانی آنها ارتباط دارد و کوشش های نوجوانان برای حل مسائل و مشکلات موجود در زندگی شان با کاهش اثرات منفی ناشی از حوادث استرس زای محیطی ارتباط دارد
گاه نیز افراد زمانی که احساس ارزشمند بودن خود را براساس نحوه رفتار دیگران می سنجند، دچار اضطراب می شوند. نیاز افراطی برای کنترل نیز اضطراب و نگرانی را برای افراد به همراه دارد چرا که این دسته از افراد هنگامی که کنترل دارند به دلیل آن که نمی دانند که این کنترل داشتن چقدر دوام خواهد داشت، مضطرب می شوند.
برای رویارویی با اضطراب ۴ اصل را در نظر داشته باشید:
ـ فردی اجتناب کننده نباشید، چرا که اجتناب در کوتاه مدت اضطراب را تخفیف می دهد، اما در درازمدت باعث زیان می شود. مخفی کردن خود از افراد، مکان ها و وظایف اضطراب زا در کوتاه مدت یک عامل تقویتی قوی محسوب می شود، اما به مرور ماندگار خواهند بود.
ـ از رویارویی مثبت استفاده کنید، در اینجا ۲ دلیل مناسب برای استفاده از رویارویی مثبت با اضطراب وجود دارد، اول این که رویارویی راهی برای از بین بردن حساسیت شما نسبت به افراد، مکان ها یا وظایفی است که زندگی تان را دشوار می سازند و دوم این که رویارویی مثبت برخود انگاره شما تاثیر می گذارد.
ـ تسلط مدار باشید. برای تسلط مدار بودن بایستی یاد بگیرید که توجه تان را بر کاری که پیش رو دارید متمرکز کنید و خود را مجبور کنید از فکر کردن در مورد تردیدهایی که نسبت به خود دارید و همچنین ایده های منفی دیگری که مانع از عملکردتان می شود، دوری کنید.
ـ یادداشت برداری کنید، سعی کنید در هنگام کار کردن بر روی اضطراب خود یادداشت بردارید. این کار ایده صحیحی از این که «چه موقع» و «کجا» مضطرب می شوید به شما می دهد و به شما کمک خواهد کرد تا تعیین کنید که کدام یک از مهارت های رویارویی مناسب و کدام یک مناسب نیستند.
● خشم و مهارت های مقابله با آن
ما انسان ها زمانی خشم خود را نشان می دهیم که در معرض تهدید، ناکامی، آسیب یا ضایع شدن حقمان قرار می گیریم. خشم ممکن است به شکل های مختلفی بروز نماید، اما کنترل آن یکی از ضروریات زندگی ماست. درواقع بسته به ماهیت و باورهایی که اساس خشم را تشکیل می دهند، خشم می تواند مناسب یا نامناسب باشد.
برخی تکنیک های مهم مقابله با خشم عبارتند از:
ـ تقویت عزت نفس
ـ خویشتن پذیری و دگرپذیری
ـ کاهش حساسیت
ـ عجول نبودن در قضاوت ها
ـ بخشش خود و دیگران
ـ تغییر محیط
ـ پرهیز یا کاهش حسادت
می توان گفت، اگر نسبت به افکار و نظریات خود تعصب نشان ندهیم، انعطاف پذیری داشته باشیم و به همیاری و همکاری اهمیت دهیم، هیچ گاه دچار خشم نخواهیم شد. چنانچه برای مشکل پیش آمده سعی کنیم بدون عجله راه حل هایی بیابیم، نظرات خود را روشن بیان کنیم، برای انجام کارهای خود برنامه ریزی نماییم و در صورت نیاز از دوستان و افراد متخصص و مطمئن کمک بگیریم، گرفتار خشم نخواهیم شد.
● کمرویی و مهارت های مقابله با آن
در تعریف کمرویی می توان گفت کمرویی یعنی دستپاچه شدن در مقابل افراد و احساس ناراحتی کردن در حضور دیگران.
علت پیدایش اختلال کمرویی می تواند وراثت، یادگیری از والدین، انتقاد زیاد والدین از کودک، توقع بیش از توان کودک و... باشد. نشانه های کمرویی افراد شامل مهارت های اجتماعی ضعیف، عرق کردن در هنگام صحبت، گوشه گیر بودن، داشتن احساس بی کفایتی، دشواری در صحبت با غریبه ها و شک و تردید داشتن نسبت به توانایی های اجتماعی خود است.
● راه های عمومی مقابله با کمرویی
▪ از فکر کردن به این مساله که آیا دیگران مرا تحسین یا تایید خواهند کرد، دوری کنید.
▪ سعی کنید حالت های اضطراب، تشویش و خود تردیدی را در وجودتان بشناسید و خود را آرام سازید.
▪ سعی کنید از ملاقات با افراد جدید هراس نداشته باشید.
▪ مهارت های اجتماعی جدیدی را بیاموزید و احساس اطمینان و اعتماد بیشتری کسب نمایید.
▪ مهارت های مکالمه ای خود را بهبود بخشید و با ویژگی های مکالمه مطلوب آشنا شوید.
منبع: jamejamonline.ir