دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

افزایش خطر افسردگی با استفاده از گوشی هوشمند!



افسردگی, گوشی هوشمند, عوارض استفاده از گوشی هوشمند

افزایش خطر افسردگی با استفاده از گوشی هوشمند!

 

بر اساس پژوهشی جدید که توسط محققان دانشگاه باسل انجام شده است استفاده از رسانه‌های دیجیتال در ‌میان نوجوانانی که گوشی هوشمند دارند باعث اختلالات خواب و افسردگی می شود. نوجوانانی که گوشی‌های هوشمند دارند اوقات زیادی را حتی در طول شب به ‌صورت آنلاین سپری می‌کنند که ممکن ‌است بر خوابشان تأثیر منفی بگذارد.


نتایج پژوهش جدیدی که توسط دانشگاه Basel روی بیش ‌از 300 دانش‌آموز انجام گرفته است، نشان می‌دهد استفاده‌ی نوجوانان از رسانه‌های دیجیتال در طول شب با افزایش احتمال مشکلات خوابی و نشانه‌های افسردگی در آنها ارتباط دارد.

 

محققان می گویند: با اینکه گوشی‌های هوشمند درسال 2007 معرفی شدند، امروزه بسیاری از نوجوانان صاحب گوشی‌های هوشمند هستند. با داشتن اینترنت بی سیم و تعرفه‌های ثابت و ارزان در آمریکا، دانش‌آموزان با صرف هزینه‌ی کم با گوشی‌های هوشمند خود آنلاین می‌شوند و با همسالان خود ارتباط برقرار می‌کنند که این دلیل الگوی استفاده از گوشی هوشمندشان را تغییر داده است.

 

پژوهشی جدید توسط دانشگاه باسل تفاوت های استفاده از رسانه‌های دیجیتال در ‌میان نوجوانانی که گوشی هوشمند دارند و همسالانشان را که گوشی‌های معمولی دارند، بررسی کرد. در این پژوهش 162دانش‌آموز دختر و ‌200 ‌پسر دانش‌آموز شمال‌غرب سوئیس با سنین ‌12 ‌تا 17 ‌سال در ‌مطالعه شرکت کردند. نتایج نشان ‌داد که دانش‌آموزانی که گوشی هوشمند دارند در ‌طول هفته زمان بیشتری را نسبت به همسالان خود که گوشی معمولی دارند، در اینترنت سپری می‌کنند؛ به‌طور میانگین این مقدار دو ساعت در برابر یک ساعت بود. به ‌علاوه، آنها پیام‌ کوتاه‌های بیشتری می‌فرستند - به ‌طور میانگین 85 پیام در ‌برابر هفت ‌پیام.

 

گوشی هوشمند,افسردگی,عوارض استفاده از گوشی هوشمند

استفاده‌ از رسانه‌های دیجیتال در طول شب باعث اختلالاتی در  خواب میشود

 

اختلالات خواب و نشانه‌های افسردگی
به گفته محققان اختلاف قابل ‌توجه این دو گروه در زمانی بود که در رختخواب سپری می‌کردند. تنها 17 درصد صاحبان گوشی‌های هوشمند در طول شب گوشی خود را خاموش می‌کردند یا در حالت بی صدا قرار می‌دادند. این مقدار در نوجوانانی که گوشی معمولی داشتند ‌47 درصد بود. علاوه‌براین، نوجوانان دارای گوشی هوشمند اغلب بیشتر از همسالان خود که گوشی معمولی داشتند، در طول شب فیلم می‌دیدند، آنلاین بودند و به دوست خود پیام می‌دادند.

 

مهمتر از همه، دانش‌آموزانی که در شب از رسانه‌های دیجیتال استفاده می‌کردند، احتمال داشتن خواب بد و نشانه‌های افسردگی در آنها بیشتر بود؛ بنابراین متخصصان به نوجوانانی که از اختلالات خواب یا خستگی‌های شدید روزانه رنج می‌برند، توصیه می‌کنند که گوشی تلفن همراه هوشمند خود را حداقل یک ساعت قبل ‌از زمان خواب خاموش کنند.
منبع : isna.ir


ویدیو مرتبط :
افزایش عمر باتری گوشی های هوشمند

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

افسردگی، خطر سكته مغزی را تا 45 درصد افزایش می‌دهد



 

 

محققان با بررسی بیش از 300 هزار نفر در قالب 28 مطالعه دریافتند: افسردگی تا 55 درصد خطر بروز حملات کشنده مغزی را افزایش می‌دهد.

به گزارش ایسنا، محققان دانشگاه هاروارد، با تجزیه و تحلیل 28 مطالعه که تا کنون انجام شده و در برگیرنده 318 هزار فرد و هشت هزار و 478 مورد سکته مغزی بود، دریافتند افسردگی تا 45 درصد خطر سکته‌های مغزی و تا 55 درصد حملات کشنده مغزی را افزایش می‌دهد.

بر اساس نتایج بررسی این محققان، حمله‌های مغزی، اصلی‌ترین علت مرگ و ناتوانی های دائمی در انسان است.

نویسنده پژوهش، دکتر پان از دانشکده سلامت عموم هاروارد می گوید: در نتیجه تجزیه و تحلیل داده‌ها، شواهد قوی دال بر این که افسردگی عامل مهم در سکته است، وجود دارد؛ با توجه به شیوع بالا و بروز افسردگی و سکته مغزی در جمعیت عمومی، ارتباط مشاهده شده بین افسردگی و سکته مغزی، دارای اهمیت بالینی و بهداشت عمومی است.

محققان عواملی را برای علت ارتباط بین افسردگی و سکته مغزی ارائه دادند كه از آن جمله، داشتن سیستم غدد عصبی (اعصاب و غدد درون‌ریز) و سیستم ایمنی ملتهب، داشتن عادات سلامتی ناسالم نظیر سیگار کشیدن، بی‌تحرک بودن، مصرف دارو یا رژیم غذایی ناسالم، داشتن شرایط پزشکی نظیر دیابت یا فشار خون بالا که عوامل خطر ابتلا به سکته مغزی هستند. اما ارائه دقیق علت این عارضه نیازمند مطالعات بیشتری است.

نتایج این تحقیق در مجله jornal of the emerican medical association به چاپ رسیده است.... / تحلیل عصر ایران