دانش و فناوری
2 دقیقه پیش | گرفتن ویزای انگلیس در ایراناز زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ... |
2 دقیقه پیش | دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSPپروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ... |
ابزار جدید گوگل برای توسعه اندروید: با اندروید استودیو آشنا شوید
اخیرا در کنفرانس سالانه توسعه دهندگان گوگل ابزاری جدید برای تولید برنامه های اندرویدی معرفی شد. ابزاری که اندروید استودیو نام گرفت و احتملا از این به بعد نام آن را زیاد می شنویم.
اندروید استودیو (Android Studio) محیطی برای توسعه برنامه های اندرویدی است که بر پایه IntelliJ IDEA طراحی شده است. همانند Eclipse (با پلاگین ADT)، اندروید استودیو ابزارهای متنوعی برای تولید، توسعه و آزمایش برنامه ها دارد.
برخی از مشخصات اصلی اندروید استودیو به این شرح است:
- پشتیبانی از تولید فایل های بر مبنای Gradle
- ابزارهای خاص بازیابی و خطایابی سریع
- وجود ابزارهای Lint برای سنجش کارایی و سازگاری نسخه های مختلف
- ویزاردهای متنوع برای تولید کامپوننت ها و طرح های متداول اندروید
- ویرایشگر حرفه ای با امکان درگ-دراپ اشیا به همراه پیش نمایش زنده در چند نمایشگر
خبر خوب این است که امکان انتقال پروژه های Eclipse به اندروید استودیو وجود دارد. اما متاسفانه به خاطر عمر کم این نرم افزار ممکن است بسیاری از امکانات ناقص و یا اصلا وجود نداشته باشند و یا حتی باگ هایی در نرم افزار دیده شود.
ساختار فولدرها زمانیکه در اندروید استودیو یک پروژه ایجاد می کنیم (و یا پروژه را از Eclipse دریافت می کنیم) نسبت به گذشته متفاوت است. همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید، تمام فایل ها (از جمله منابع و مانیفست) داخل فولدر src قرار گرفته اند.
یکی دیگر از امکانات اندروید استودیو امکان دسترسی مستقیم به تمام امکانات Android Virtual Device Manager است؛ کتابخانه ای کامل از دستگاه های اندرویدی برای شبیه سازی محیط و اجرای برنامه ها. پیش نمایش زنده ای که به گفته Hugo Barra (در کنفرانس دیشب) حتی با تغییر اندازه فونت سریعا خروجی را مشاهده خواهیم کرد. می توانیم ویجت ها را با درگ-دراپ در صفحه قرار دهیم و یا در زمان ویرایش XML، پیش نمایش زنده آن را مشاهده کنیم.
می توانیم تنظیمات پنجره پیش نمایش (مانند دستگاه، نسخه سیستم عامل و...) که در سمت راست نرم افزار قرار دارد را تغییر دهیم. با فعال کردن "Preview All Screen Sizes" امکان مشاهده همزمان خروجی در سایزهای مختلف فعال خواهد شد.
اندروید استودیو در زمینه خطایابی امکانات مناسبی در اختیار توسعه دهنده قرار می دهد. زمان تولید و اجرای برنامه، می توانیم لاگ های مربوط به adb و دستگاه (logcat) را در پانل DDMS با کلیک روی "Android" در پایین پنجره مشاهده کنیم. امکان Android Debug Monitorنیز در نرم افزار وجود دارد.
با برخی از امکانات کلی اندروید استودیو آشنا شدیم. باید منتظر بمانیم تا ببینیم در آینده می تواند جایگزین نرم افزارهای مشابه دیگر باشد یا نه. برای دانلود اولین نسخه آن، می توانید به این آدرس مراجعه کنید.
منبع:nardebaan.ir
ویدیو مرتبط :
با روند شکل گیری نام اندروید 6 مارشمالو آشنا شوید.
خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :
با این پنج ترفند جالب و جدید گوگل هم آشنا شوید
حتماً تاکنون به خوبی متوجه شدهاید که موتور جستجوی گوگل کاراییهای بیشتری از جستجو و پیدا کردن اطلاعات و وبسایتها دارد؛ قابلیتهایی که به رغم جنبههای سرگرمکننده آنها به جای خود میتوانند بسیار کاربردی نیز باشند. پس بگذارید شما را با پنج نمونه از این ترفندها و قابلیتهای جدید و سرگرمکننده آشنا سازیم.
پیش از این در چند مقاله به جنبههای پنهان موتور جستجوی گوگل و قابلیتهای سرگرمکننده آن پرداختهایم؛ اما خوبی یک موتور جستجوی قدرتمند مانند گوگل این است که برای کاربران خود هر روز جنبههای جدید و قابلتوجهی رونمایی میکند.
پس اگر کمی وقت دارید و میخواهید از این فرصت برای سرگرم شدن در اینترنت استفاده کنید، این پنج قابلیت جدید را که کمتر کسی با آن آشناست، آزمایش کنید.
1 – با گوگل گیتار بنوازید
گوگل برای علاقهمندان به گیتار، ابزار جالب توجهی دارد؛ ابزاری که به رغم جنبه سرگرمکننده خود، میتواند قطعاتی کوتاه نیز ضبط و پخش نماید. پس برای سرگرمی با گیتار گوگل به لینک زیر مراجعه کنید.
http://elgoog.im/guitar/
میتوانید با دکمههای صفحه کلید یا ماوس، سیمهای این گیتار را به ارتعاش درآورید. همچنین گوگل چند ملودی را از پیش برای شما آماده کرده که میتوانید آنها را گوش کنید. حتی بعد از ضبط ملودی خود، گوگل یک لینک در اختیار شما قرار میدهد که میتوانید آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
2 – زیر آب در گوگل جستجو کنید!
این ترفند تا حد زیادی شبیه ترفند Gravity است که حتماً با آن آشنایید؛ با این تفاوت که این بار جستجوی شما در زیر آب یک اقیانوس با ماهیها و جانداران عجیب و غریب صورت میگیرد و زمانی که به دنبال کلمهای مانند Fish میگردید، تصویر آن در این آب نمایش داده میشود. برای جستجو در زیر اقیانوس گوگل به لینک زیر بروید.
http://elgoog.im/underwater/
3 – بازی محبوب «خط خور» را به یاد دارید؟
حتماً شما نیز اگر با کنسولهایی نظیر میکرو، اولین بازیهای دیجیتالی را انجام داده باشید، با بازی محبوب خط خور آشنا هستید. بازی دهه 80 میلادی که اکنون دوباره گوگل آن را برای شما زنده کرده است؛ با این تفاوت که در اینجا هیچ محدودیتی برای تعداد دفعاتی که میتوانید بازی کنید وجود ندارد. به لینک زیر بروید و از کلیدهای جهتدار برای هدایت خط خور استفاده کنید.
http://elgoog.im/pacman/
4 – پس حتماً به بازی «مار» هم علاقه دارید!
اگر با گوشیهای قدیمی نوکیا سر و کله زده باشید، حتماً میدانید که آنها علاوه بر آنکه هیچ وقت نمیشکستند، یک قابلیت کلاسیک و منحصربفرد هم داشتند که اتفاقاً بسیار محبوب بود؛ بازی مار. حالا گوگل این بازی را در یک قالب جدید و متفاوت برای شما زنده کرده است. به لینک زیر بروید و با همان کلیدهای جهتدار این مار سیریناپذیر را هدایت کنید.
http://elgoog.im/snake/
5 – شوخی گوگل با موتور جستجوی مایکروسافت
شوخطبعی گوگل گویا دامن رقیب اصلی خود در موتورهای جستجو یعنی Bing و صاحب آن مایکروسافت را نیز گرفته است. اگر میخواهید ببینید که گوگل چگونه با رقیب اصلی خود شوخی میکند، به لینک زیر بروید و سعی کنید یک مورد خاص را جستجو کنید!
gnib.org
منبع:tabnak.ir