اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

3 خطر برای جهان اسلام از زبان روحانی


رئیس‌جمهور شنبه‌شب پس از دیدار و گفت‌وگو با رئیس‌جمهور و دیگر مقامات ترکیه، به سفر خود پایان داد و به تهران بازگشت. وی در بدو ورود، درباره سه خطر بزرگی که امروز جهان اسلام را تهدید می‌کند سخن گفت.

خبرگزاری ایسنا: رئیس‌جمهور شنبه‌شب پس از دیدار و گفت‌وگو با رئیس‌جمهور و دیگر مقامات ترکیه، به سفر خود پایان داد و به تهران بازگشت. وی در بدو ورود، درباره سه خطر بزرگی که امروز جهان اسلام را تهدید می‌کند سخن گفت.

دیدار دوجانبه با رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر ترکیه، شرکت در نشست هیات‌های عالی‌رتبه دو کشور، شرکت و سخنرانی در سیزدهمین نشست سران سازمان همکاری اسلامی در استانبول، دیدار با برخی سران شرکت‌کننده در این اجلاس و دیدار با ایرانیان مقیم ترکیه از جمله برنامه‌های حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی در سفر چهار روزه‌اش به استانبول و آنکارا بود.

روحانی در فرودگاه مهرآباد و در گفت‌وگویی کوتاه با خبرنگاران، با اشاره به اینکه "تفرقه، تروریسم و صهیونیسم، خطرات بزرگی است که امروز جهان اسلام را تهدید می‌کند"، افزود: حضور پررنگ جمهوری اسلامی ایران در اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی بسیار حائز اهمیت بود و ما باید از هر فرصتی برای تقویت وحدت در جهان اسلام استفاده کنیم.

رئیس‌جمهور افزود: صهیونیست‌ها و برخی کشورهایی که از حکمت کافی برخوردار نیستند قصد داشتند تا این اجلاس را به صحنه اختلافات داخلی در جهان اسلام تبدیل کنند که برخلاف خواست آنها، در اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی، خطرات حقیقی دنیای اسلام مطرح شد.

وی اضافه کرد: لازم بود تا جمهوری اسلامی ایران در این اجلاس به صراحت اعلام کند تا صهیونیسم و تروریسم خطرات اصلی و تهدیدکننده برای جهان اسلام هستند.

روحانی سفر رسمی به ترکیه و دیدار با رئیس‌جمهور و مقامات بلندپایه این کشور را نیز در راستای توسعه و تعمیق همه‌جانبه مناسبات میان دو کشور برشمرد و گفت: توافقات بسیار خوبی میان دو کشور به امضا رسیده که می‌توانیم با اجرای آنها شاهد ارتقاء همه‌جانبه مناسبات تهران - آنکارا باشیم.


ویدیو مرتبط :
خطر بزرگ جهان اسلام

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

روحانی : سیاست ایران تقویت پایه‌های دوستی با همسایگان و کشورهای اسلامی است/ کشورهای اسلامی برای رفع مشکلات جهان اسلام متحد شوند



 اخبار سیاست خارجی ,خبرهای  سیاست خارجی,رئیس‌جمهور

رئیس‌جمهور در دیدار با مشاور نخست‌وزیر پاکستان در امور خارجی با بیان اینکه سیاست جمهوری اسلامی ایران تقویت پایه‌های دوستی و برادری با همسایگان و کشورهای اسلامی است، گفت: کشورهای اسلامی برای رفع مشکلات جهان اسلام متحد شوند.

به گزارش فارس، حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران روز شنبه و در محل اقامت خود در اسلام‌آباد، مشاور نخست‌وزیر پاکستان در امور خارجی را به حضور پذیرفت.

حجت‌الاسلام روحانی در این دیدار با تأکید بر اینکه سیاست جمهوری اسلامی ایران، تقویت پایه‌های دوستی و برادری با همسایگان و همه کشورهای اسلامی است، اظهار داشت: کشورهای اسلامی باید برای رفع مشکلات جهان اسلام، متحد و یکپارچه شوند.

وی روابط ایران و پاکستان را به عنوان دو کشور دوست و برادر، بسیار صمیمی و نزدیک دانست و اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران برای گسترش روابط خود در همه حوزه‌های مورد علاقه با پاکستان اهمیت قائل است و تقویت این روابط خواست هر دو ملت مسلمان است.

رئیس‌جمهور در ادامه به مرزهای طولانی ایران و پاکستان اشاره کرد و گفت که این مرزها باید مرز دوستی و آبادانی دو کشور باشد و در همین راستا تقویت تجارت با ایجاد مناطق مشترک مرزی ضروری است.

وی همچنین با اشاره به اشتراک نظر دو کشور در بسیاری از مسائل منطقه‌ای و جهانی تصریح کرد: ایران و پاکستان به عنوان دو کشور مسلمان و بزرگ منطقه باید در چارچوب‌های دوجانبه، چندجانبه و در سازمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی همانند سازمان همکاری اسلامی، برای وحدت و امنیت جهان اسلام تلاش کنند.

مشاور نخست‌وزیر پاکستان در امور سیاست خارجی که مسئولیت وزارت خارجه پاکستان را بر عهده دارد، در این دیدار گفت که اسلام‌آباد برای گسترش همکاری‌ها با تهران در همه عرصه‌ها آماده است.

«سرتاج عزیز» تأکید کرد: اسناد همکاری‌های میان دو کشور مسلمان و برادر باید هر چه سریعتر نهایی و اجرایی شوند تا گامی معنادار در روابط اسلام‌آباد و تهران برداشته شود.

وی همچنین تقویت راه‌های ارتباطی و همکاری میان بنادر ایران و پاکستان را گامی ارزنده در مسیر ارتقای سطح همکاری‌ها برشمرد.

این مقام ارشد پاکستانی همچنین با اشاره به گسترش تروریسم در منطقه، همکاری مشترک در مبارزه با تروریسم را مورد تأکید قرار داد و افزود: اسلام‌آباد آماده است در مبارزه با تروریسم و افراط گرایی در منطقه با جمهوری اسلامی ایران همکاری کند.

 

 اخباربین الملل  - فارس