اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

یاران روحانی در صحنه



اخبار ,اخبار سیاسی , جشن سالگرد پیروزی حسن روحانی

 

اخبار سیاسی - گزارشی از آیین بزرگداشت 24خرداد در شهرهای مختلف

نخستین جشن سالگرد پیروزی حسن روحانی در بسیاری از شهرها برگزار شد.

روز پنجشنبه ساختمان وزارت کشور میزبان جشن «اعتدال و پیروزی» حامیان روحانی در پایتخت بود اما سایر شهرهای کشور هم شاهد آیین‌های بزرگداشت سالروز انتخابات یازدهم ریاست‌جمهوری بود. این مراسم در تهران با حضور شخص رییس‌جمهوری بدون هیچ مشکلی و با حضور جمعیت زیادی از هواداران برگزار شد. این آرامش در برخی شهرها نیز تکرار شد اما برخی شهرهای دیگر با مشکلاتی برای برگزاری مراسم 24خرداد مواجه شدند.

 

همچنین سخنرانی فائزه هاشمی در اراک که قرار بود دیروز برگزار شود؛ به تعویق افتاد.


تلاش تندروها برای برهم‌زدن مراسم اصفهان
بنا بر گزارش‌های رسیده، مراسم گرامیداشت ۲۴خرداد در اصفهان با چالش‌هایی همراه شد. قرار بود این مراسم جمعه‌شب با حضور مسوولان ملی و استانی برگزار شود اما حضور گروهی از تندروها در سالن برگزاری این همایش که در نقاط مختلف سالن مستقر شده بودند و با واکنش منفی به همایش «انتظار و امید» و صلوات‌های پی‌درپی و مغرضانه سعی در بر‌هم‌زدن نظم این همایش داشتند، این مراسم را تحت‌تاثیر قرار داد.

 

«خبرآنلاین» گزارش داد که نوع برخورد برگزار‌کنندگان همایش «انتظار و امید» با تندروهای حاضر در سالن به‌گونه‌ای بود که هیچ‌گونه مقابله‌‌ لفظی یا فیزیکی با این افراد صورت نگرفت و با وجود تقاضای مجری و سخنرانان این مراسم مبنی بر رعایت نظم و حفظ برادری ایرانیان، تندروهای حاضر همچنان به کار خود ادامه دادند و در هنگام سخنرانی‌ها، حرکت‌های غیراخلاقی‌ انجام می‌دادند. این اقدام افراطیون حاضر در همایش «انتظار و امید» به شکلی بود که رسول زرگرپور، استاندار اصفهان شخصا به سمت آنها رفت و به‌عنوان استاندار تقاضا کرد از ایجاد هرج‌ومرج در سالن خودداری کنند. او خطاب به تندروها گفت: «می‌دانم شما از کجا آمده‌اید، سوابق شما را هم می‌دانم اما در عین حال به‌عنوان استاندار با شما صحبت می‌کنم و از شما می‌خواهم که نظم این همایش را برهم نزنید.»


پیروزی با طعم گاز فلفل
 اما در آمل ماجرا به‌گونه‌ای دیگر اتفاق افتاد. بنا بر برخی گزارش‌ها، همایش سالروز ۲۴خرداد در آمل، قبل از سخنرانی استاندار مازندران با قطع برق، پرتاب گاز اشک‌آور و اسپری فلفل ناتمام ماند. هنگامی که قرار بود کلیپی از پیام تلفنی رییس‌جمهوری پخش شود، برق سالن قطع شد و قبل از ایراد سخنرانی استاندار، این مراسم به تشنج کشیده شد. سایت «آمل‌نیوز» گزارش داده استشمام بوی گاز فلفل در سالن، موجب ازدحام بانوان در درهای خروجی شد که به دلیل بسته‌بودن در خروجی، مشکلاتی برای برخی از بانوان و دیگر شرکت‌کنندگان در مراسم ایجاد شد. اگرچه پس از دقایقی زمینه خروج همه مسوولان و مردم از سالن فراهم شد اما ادامه برنامه و سخنرانی استاندار به انجام نرسید. احمد ناطق‌نوری، استاندار مازندران، و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی نیز که در سالن حضور داشتند پس از دقایقی با مشاهده وضعیت نابهنجار و سروصدای مردم، از سالن خارج شدند.


جشن مشهد در آرامش
همچنین به گزارش خبرنگار «شرق» در مشهد، همایش «امید و انتظار» در تالار رازی دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد در حالی برگزار شد که جمعیتی بیش از دو برابر پیش‌بینی مسوولان برگزارکننده، به مراسم آمده بودند. درهای تالار، پیش از آغاز رسمی مراسم به علت ازدحام جمعیت بسته شد. تعداد زیادی از حاضران در تالار، بیش از دو ساعت، سرپا برنامه را دنبال کردند و تعداد افراد پشت درها و در محوطه و حیاط دانشگاه هم کمتر از افرادی که داخل تالار حضور داشتند، نبود. حاضران در تالار به رسم چنین برنامه‌هایی، علاوه بر شعارهایی که در طول مراسم سر می‌دادند، خواسته‌های خود را در قالب نوشته روی پلاکارد اعلام می‌کردند. نوشته‌هایی مانند «ما تا آخر پای رای‌مان به تغییر ایستاده‌ایم» و شعار «به عهدی که بسته‌ایم وفاداریم» نیز پیامی بود که روی پوسترهای حسن روحانی به چشم می‌خورد. محمدعلی نجفی، معاون رییس‌جمهوری و محمدعطریانفر نیز از میهمان مراسم مشهد بودند. محمدعلی نجفی در این مراسم از بازگشتن امید به دل‌های مردم در انتخابات سال گذشته گفت: «انتخابات در کشور ما کارکردی امیدآفرین دارد، چراکه شرایطی فراهم می‌شود تا مردم خواسته‌های خود را مطرح کنند و به برآورده‌شدن آنها امیدوار باشند.»


حاشیه‌سازی ناکام در رشت
به گزارش «شرق» در رشت، مراسم پیروزی روحانی در سالن اجتماعات بانک صادرات این شهر نیز به نسبت آرام برگزار شد. در اواسط این مراسم که نمایندگان مجلس و محمدباقر نوبخت هم در آن حضور داشتند، دو نفر از افراد حاضر سعی داشتند با دادن شعار و قطع‌کردن صحبت‌های سخنگوی مراسم، این جلسه را به هم بریزند اما موفق به این کار نشدند. نوبخت در این مراسم، درخصوص لزوم بیمه سلامت و هدفمندی یارانه‌ها و همچنین نرخ تورم سخنانی ایراد کرد. در پایان مراسم دو نفر به سمت نوبخت رفتند که با ممانعت حراست سالن روبه‌رو شدند و همین امر باعث به‌وجودآمدن درگیری فیزیکی بین آنان شد.


کرمانشاه در آرامش به سخنان یونسی گوش داد
علی یونسی نیز به نمایندگی از دولتمردان یازدهم به کرمانشاه رفت. به گزارش خبرنگار «شرق» دستیار ویژه رییس‌جمهوری در امور اقوام و مذاهب با حضور در استانداری کرمانشاه و در جمع اصلاح‌طلبان این استان به سخنرانی پرداخت. این مراسم با حضور جمعی از اصلاح‌طلبان و در آرامش برگزار شد. یونسی همچنین در جلسه‌ای دیگر به دیدار اهل سنت کرمانشاه رفت و از لزوم وحدت مسلمانان شیعه و سنی سخن گفت.


کرمان میزبان آرام معاون پارلمانی رییس‌جمهوری
مجید انصاری هم به کرمان رفت تا به‌عنوان یکی از اعضای کابینه در مراسم گرامیداشت روز ۲۴خرداد شرکت کند. معاون پارلمانی رییس‌جمهوری با اشاره به برخی تخریب‌ها، گفت: «عده‌ای در کشور سعی می‌کنند دل مردم را خالی کنند و مدام به انتقاد از دولت می‌پردازند.» به گزارش «ایسنا» انصاری افزود: «عده‌ای تلاش می‌کنند با انواع بداخلاقی‌های سیاسی ذهن مردم را خراب کنند و آنها را نسبت به دولت بدبین کنند.» او که عمده سخنان خود را به مسایل اقتصادی و معیشتی اختصاص داد، گفت: «دولت در این مدت کوتاه و بدون هیچ‌گونه امکاناتی توانست امیدی در دل سرمایه‌گذاران داخل و خارج کشور ایجاد کند و شخص رییس‌جمهور معتقد است سرمایه‌گذاری به‌عنوان یک امر مقدس و واجب کفایی در شرایط کنونی است.»
اخبار سیاسی - شرق


ویدیو مرتبط :
یاران یاران مهدی منم... ذاکراهلبیت عباس احمدی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

روحانی: بزرگان نظام به صحنه بیایند



 

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام برای ایجاد آرامش و وحدت ملی در کشور خواستار حضور بزرگان نظام در صحنه شد. به گزارش ایلنا، حسن روحانی روز گذشته طی مصاحبه یی با برخی از رسانه های گروهی ضمن اشاره به وقایع ناگوار روز عاشورا و واکنش های بعدی مردم کشور در پاسخ به خبرنگاران گفت؛ «مردم بعد از حادثه روز عاشورای امسال یک واکنش بسیار قوی را نشان دادند. اولاً مردم ایران خواستند در تاریخ ثبت کنند و به مردم جهان بگویند که جایگاه ولایت، اهل بیت عصمت و طهارت و عاشورا نزد مردم ما چقدر بلند و والاست. عاشورا یکی از ارزش های والای ملی ما و امت اسلامی و کشور ما است. از دیرباز مردم به ائمه و به ویژه به امام حسین(ع) عشق می ورزیدند و اساساً اگر امام حسین(ع) و عاشورا نبود انقلاب ما پیروز نمی شد و ما نظام اسلامی نداشتیم. اگر عاشورا و امام حسین(ع) نبود ما در دفاع هشت ساله در برابر آن همه توطئه هایی که دشمن طراحی کرده بود، پیروز نمی شدیم.» وی افزود؛ «مردم ما می دانند ما با عراق نمی جنگیدیم، امکانات همه جهان بود که علیه ما بسیج شده بود. همه جا عشق به حسین(ع) بود که ما را در برابر تهدیدات گوناگون به پیروزی رساند. بنابراین عاشورا برای ما بسیار مهم است.»

روحانی تصریح کرد؛ «آنهایی که به امام حسین(ع) هتاکی کرده و به اموال عمومی تعرض کردند و آنهایی که قانون را زیر پا گذاشتند تعدادشان زیاد نبود. لذا مردم ما وقتی احساس کردند این عده اندک فریب خورده عاشورا را هتک کردند، خشم و هیجان آنها شعله ور شد و روز چهارشنبه پاسخ محکم و قاطعی به معاندان و ضدانقلاب دادند.» وی که نماینده ولی فقیه در شورای عالی امنیت ملی نیز هست، ادامه داد؛ «در واقع مردم خواستند بگویند هر چیز و هر کس که بخواهد منابع مشروعیت نظام ما و منافع ملی ما را هم تهدید کند و اهانت به مقدسات و ارزش های دینی و انقلابی کند و در واقع امنیت ملی و منافع ملی ما را مورد هجمه قرار دهد، آنها را تحمل نخواهند کرد.»روحانی خاطرنشان کرد؛ «به اعتقاد من پاسخ مردم در تجمع روز چهارشنبه ۹ دی ماه، یک پاسخ قاطع و محکمی بود در برابر هتاکان و در برابر آنهایی که در خارج از کشور با تحلیل های غلط فکر می کنند انقلاب و نظام ما در معرض خطر و در شرف نابودی قرار گرفته است، در حالی که مردم به خوبی می دانند برای این انقلاب چه خون هایی ریخته شده و چه زحمت هایی کشیده شده است.»

وی تاکید کرد؛ «نه تنها در طول ۱۶ سال نهضت اسلامی و ۳۰ سال انقلاب اسلامی، قرن ها تلاش شده تا امروز ثمره آن را به عنوان نظام اسلامی شاهدیم، بنابراین مردم ما هرگز تحمل نمی کنند ضربه یی به نظام و ارزش های ملی و انقلابی ما که از جمله آن ارزش ها نظام و انقلاب و امام و رهبری و قانون اساسی است، وارد شود. مردم هرگونه اهانت نسبت به ارزش ها را تهدید منافع حیاتی خود تلقی می کنند و تحمل نخواهند کرد.» وی که عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز هست در پاسخ به سوال دیگری برای حل معضلات اخیر کشور گفت؛ «من فکر می کنم همه جریانات باید احترام به قانون را به عنوان یک اصل قرار دهند. جریانات سیاسی باید بدانند ثبات و آرامش تنها در سایه احترام به قانون میسر می شود. تعرض به قانون و تعرض به حقوق مردم، تعرض به سمبل های وحدت ما، نقض قانون اساسی و قوانین موضوعه کشور است.

قانونگرایی و احترام به آن برای ما یک اصل بنیادین و اساسی است. حتی اگر کسی تخلف و جرمی مرتکب شده باشد، باز هم باید در برابر او، فقط قانون اجرا شود.» روحانی افزود؛ «حتی نسبت به هتاکان هم فقط اجرای قانون را می خواهیم. برای ما روشن است که قانون می تواند عدالت را برقرار کند، تنبیه افراد مجرم را تعیین کند و هم می تواند حقوق جریانات سیاسی و احزاب را مشخص کند.» عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد؛ «نقد و نقادی در کشور آزاد است اما تحریک مردم به اینکه بیایند در خیابان یا اینکه فکر کنیم مشکل در کف خیابان حل خواهد شد، چیزی نیست که با قانون سازگاری داشته باشد. تجربه کشور ما هم می گوید حرکت های خیابانی برای کسی سودی ندارد. تجارب ماه های اخیر نیز ثابت کرد با این گونه کارها کسی نمی تواند به اهدافی برسد.» وی گفت؛ «اگر کسی اعتراض و نقدی دارد، آزاد است، اما باید در مسیر و بستر قانون باشد. از طرف دیگر بزرگان نظام باید نقش خود را در این زمان ایفا کنند. بیشتر در صحنه باشند و افراطیون و ساختارشکنان را طرد کنند. برای ایجاد آرامش و وحدت ملی به صحنه بیایند، بزرگانی که مورد تایید عامه مردم هستند و سوابق شان در قبل و بعد از انقلاب روشن است با حضور آنها می توانیم انسجام و اعتماد عمومی و ثبات را هرچه بیشتر به کشورمان بازگردانیم.»