اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

گلایه مطهری از میدان‌داری هتاکان سیاسی



گلایه مطهری از میدان‌داری هتاکان سیاسی

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی عدم برخورد مناسب از سوی مقامات کشور را دلیل میدان داری هتاکان در عرصه سیاسی کشور دانست.

 

 ,علی مطهری,صحبتهای علی مطهری,اخبار,,

 

اعتدال: علی مطهری ظهر پنچ شنبه در حاشیه دیدار با آیت الله جوادی آملی با اشاره به بیان برخی هتاکی ها از سوی عده ای نسبت به مراجع عظام، یادآور شد: اگر با هتاکان برخورد مناسبی انجام می شد این اتفاقات رخ نمی داد.

وی یادآور شد: بعد از انتخابات سال ۸۸ و به دنبال جریاناتی که اتفاق افتاد، تندروی هایی انجام شد و از طرفی مقامات کشور در مواجهه با این مسائل برخورد مناسبی نشان ندادند و این موضوع باعث شد تا هتاکان میدان بازی پیدا کنند.

 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که در پی این حوادث هتاکان فضا را برای میدان داری در صحنه سیاسی کشور فراهم دیدند، افزود: البته در حال حاضر فضا بهتر شده است.

 

برخورد با هتاکان فضا را برای اظهار نظر شخصیت ها باز می کند

وی با تاکید بر این که باید باز هم در مقابل هتاکان ایستاد، یادآور شد: باید این کار صورت گیرد تا افراد، شخصیت ها و نخبگان کشور حاضر به اظهار نظر شوند و فرصت بیان نظرات خود را داشته باشند و از ابراز نظرشان خودداری نکنند.

 

مطهری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به هدف از سفر اعضای ستاد سی و سومین سالگرد شهادت علامه شهید مرتضی مطهری(ره) به قم و دیدار اعضای این ستاد گفت: هر سال در آستانه برگزاری مراسم سالگرد شهادت علامه شهید مطهری، اعضای ستاد بزرگداشت این مراسم، با مراجع عظام و برخی از شخصیت ها و مقامات کشور ملاقات هایی را دارند.

 

وی تصریح کرد: در جریان این دیدارها اعضای ستاد، برنامه های خود برای برگزاری مراسم بزرگداشت را خدمت این بزرگان اعلام می کنند و از راهنمایی و رهنمودهای آنان بهره مند می شوند، امسال نیز مثل سال های گذشته این کار انجام شد.

 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه در خصوص مطالب مطرح شده از سوی آیت الله جوادی آملی در این دیدار بیان داشت: در این دیدار اعضای ستاد، برنامه های پیش بینی شده را اعلام و در مقابل آیت الله جوادی آملی نیز نقطه نظرات خود را در مورد برنامه های ستاد مطرح کرد.

 

وی با اشاره به این که آیت الله جوادی همچنین صحبت هایی در مورد شخصیت شهید مطهری و رمز ماندگاری وی داشت، اظهار داشت: به علاوه وی در مورد اسلامی شدن دانشگاه ها و علم دینی و غیر دینی مطالبی را بیان کردند و معتقد بودند اگر علامه مطهری در این زمان حضور داشتند حتما اقدامی اساسی در این خصوص انجام می دادند./اعتدال

منبع:  مهر


ویدیو مرتبط :
گلایه مجری معروف از رسایی و تشکر از مطهری

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

لاریجانی: برخی انقلابیون در میدان اخلاق سیاسی جزو هتاکان و بد‌اخلاقان و تخریب‌گران حیثیت دیگران هستند / این افراد در عمل سیاسی سکولار هستند



اخبارسیاسی,خبرهای سیاسی,لاریجانی

ظاهرا اینان در مقام نظر، مخالف سکولاریسم هستند، ولی در عمل سیاسی سکولاریست محسوب می‌شوند؛ حتی ناآگاهانه!

به گزارش عصر ایران،رییس مجلس شورای اسلامی یادداشتی تحت عنوان «بد اخلاقی سیاسی و سکولاریسم» در کانال رسمی تلگرام، صفحه رسمی اینستاگرام و سایت شخصی خود منتشر و در آن از انقلابیونی که با هتاکی و بداخلاقی حیثیت دیگرای را تخریب می‌کنند، انتقاد کرد.

به گزارش عصر ایران متن این یادداشت به این شرح است:

بداخلاقی سیاسی و سکولاریسم:

سوال این است که نسبت جریان‌ها و سیاستمداران بی‌اخلاق یا بداخلاق، با سکولاریست‌ها چیست؟

سکولاریسم مکتبی است که حوزه سیاست را مقید بر دین و ارزش‌های ثابت و لایتغیر نمی داند وعمدتاً قلمرو سیاست را بر مبنای منافع جمعی و امری عرفی تلقی می‌نماید.

به همین جهت گاه در عالم امروز مشاهده می‌کنید که در کشورهای دموکراتیک، چه ناهنجاری‌های اخلاقی در بالاترین سطوح -حتی در رقابت‌های انتخاباتی- رخ می‌دهد؛ نظیر سخنان سخیف و غیر اخلاقی این روزهای کاندیداهای ریاست جمهوری آمریکا که اکثر سیاست مداران جهان را متعجب نموده است.

اما وضعیت شگفت آورتر درمورد کسانی است که در مقام نظر معرفت شناسانه، همیشه بر سکولاریسم نقد دارند و خود را انقلابی معرفی می‌کنند، اما در میدان اخلاق سیاسی جزو هتاکان و بد‌اخلاقان و تخریب‌گران حیثیت دیگران هستند و به هیچ وجه ابائی در متهم کردن دیگران ندارند؛ یعنی کاملا در عالم اخلاق سیاسی بی‌پروایند.

ظاهرا اینان در مقام نظر، مخالف سکولاریسم هستند، ولی در عمل سیاسی سکولاریست محسوب می‌شوند؛ حتی ناآگاهانه!

رهبر معظم انقلاب در تاریخ 14 خرداد 1390 فرمودند:

« اگر به نام عدالت خواهی و به نام انقلابی گری، اخلاق را زیر پا بگذاریم، ضرر کرده‌ایم، از خط امام منحرف شده‌ایم، اگر به نام انقلابی گری، به نام عدالت خواهی، به برادران خودمان، به مردم مؤمن، به کسانیکه از لحاظ فکری با ما مخالفند، اما میدانیم که به اصل نظام اعتقاد دارند، به اسلام اعتقاد دارند، اهانت کردیم، آنها را مورد ایذاء و آزار قرار دادیم، از خط امام منحرف شده‌ایم».

 

اخبار سیاسی - عصر ایران