اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

گزارش مرتضي نبوي از طرح كميسيون...



 

 

 

 

گزارش مرتضي نبوي از طرح كميسيون...

 

در جلسه شب گذشته جامعه اسلامي مهندسين صورت گفت؛

گزارش مرتضي نبوي از طرح كميسيون ملي انتخابات


طرح كميسيون ملي انتخابات ابهاماتي از جمله بحث نظارت دارد، چرا كه طبق اصل سريع قانون اساسي اصل نظارت بر انتخابات بر عهده شوراي نگهبان است و كميسيون ملي انتخابات نمي‌تواند در اين مورد وارد شود.

ایلنا: مسوول روابط عمومي جامعه اسلامي مهندسين از تاكيد اعضاي شوراي مركزي اين تشكل بر توجه به نظارت شوراي نگهبان در طرح كميسيون ملي انتخابات خبر داد.
مرتضي سبحاني‌نيا در گفت و گو باخبرنگار ايلنا، در تشريح نتايج جلسه شب گذشته شوراي مركزي جامعه اسلامي مهندسين با بيان اينكه اين جلسه به رياست باهنر برگزار شد، اظهارداشت: يكي از مباحث مطرح در اين نشست بحث كميسيون ملي انتخابات بود و با توجه به حضور دو نفر از اعضاي شوراي مركزي در مجمع تشخيص مصلحت نظام گزارشي از روند بررسي سياست‌هاي كلي انتخابات در مجمع به اطلاع اعضا رسيد.
وي ادامه داد: آقاي نبوي ضمن ارائه اين طرح به بيان ابهامات و نقاط قوت طرح پرداخت و اظهار داشت كه اين طرح اجرايي است، ولي ابهاماتي از جمله بحث نظارت دارد، چرا كه طبق اصل سريع قانون اساسي اصل نظارت بر انتخابات بر عهده شوراي نگهبان است و كميسيون ملي انتخابات نمي‌تواند در اين مورد وارد شود.
مسوول روابط عمومي جامعه اسلامي مهندسين گفت: در جلسه شوراي مركزي دبير كل و اعضاي اين شورا ديدگاه‌هاي خود را در مورد طرح مجمع مبني بر اصلاح سياست‌هاي مربوط به انتخابات مطرح كردند و تاكيد داشتند كه نظارت بايد برعهده شوراي نگهبان بوده و ابهام در اين مورد بايد برطرف شود.
سبحاني نيا خاطرنشان كرد: بعد از جلسه شوراي مركزي كميته اجراي كنگره تشكيل جلسه داد و در اين جلسه درمورد محل برگزاري كنگره ميهمانان و مباحث اجرايي و شعار كنگره بحث و تبادل نظر شد...../تحلیل:ایلنا


ویدیو مرتبط :
گزارش یک طرح

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

رویترز گزارش داد: طرح سنای آمریکا برای به نیم رساندن صادرات نفت ایران!



صادرات نفت ایران,دولت اوباما

رویترز گزارش داد:
طرح سنای آمریکا برای به نیم رساندن صادرات نفت ایران!

درحالی که دولت اوباما مدعی است به دنبال دستیابی به راه حل دیپلماتیک برای حل اختلافات با ایران است، سنای این کشور در اقدامی مخاصمه جویانه به دنبال اعمال تحریم‌های جدید بر صنعت نفت ایران است.

به گزارش  ایسنا ، به نقل از رویترز، یک سناتور آمریکایی گفت: تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران که پشت درهای بسته سنای آمریکا در حال تهیه است، با هدف کاهش صادرات نفت ایران به نیم ظرف یک سال از زمان اجرایی ‌شدن است.

رابرت منندز رییس کمیته روابط خارجی سنای آمریکا در نشست کمیته امور عمومی لابی رژیم صهیونیستی (آیپک) در نیویورک گفت: بسته جدید تحریمها آماده ارائه در کمیته امور خارجه است و هدف آن کاهش صادرات کنونی نفت ایران به زیر 500 هزار بشکه در روز است.

این کاهش حدود 500 هزار بشکه کمتر از لایحه قبلی تحریم از مجلس نمایندگان آمریکا در ماه ژوییه است که قصد داشت صادرات نفت ایران را به صفر برساند.

لایحه سنای آمریکا که باید توسط کمیته بانک‌داری ارائه شود، انتظار می‌رود تا حد زیادی ضعیف‌تر از لایحه مجلس نمایندگان باشد که برخی از تحلیلگران آن را غیرواقع‌بینانه می‌دانستند.

این گزارش مدعی شد: آمریکا و اتحادیه اروپا از سال 2012 با تحریم‌های خود صادرات نفت ایران را از 2.5 میلیون بشکه در روز به حدود یک میلیون بشکه در روز تنزل داده‌اند که باعث کاهش ماهانه چند میلیارد دلاری درآمد‌های ایران شده است.

اما گفت‌وگو‌ها درباره‌ برنامه‌ هسته‌ای ایران پس از انتخاب حسن روحانی به عنوان رییس جمهور احیا شده است. روحانی و اوباما در ماه سپتامبر به‌طور تلفنی گفتگو کردند که بالاترین سطح تماس دو کشور از سال 1979 تاکنون بود.

این مسائل باعث شده که برخی تحلیلگران به لغو تحریم‌های کنونی آمریکا علیه ایران امیدوار باشند.

منندز گفت: ایران باید برنامه‌ هسته‌ای خود را متوقف کند و نشان دهد که از قوانین بین‌المللی تبعیت می‌کند تا تحریم‌ها برداشته شود.

وی در نشست آیپک گفت: اکنون زمان کاهش تحریم‌ها نیست.

این سناتور آمریکایی تاکید کرد که به اعضای دولت اوباما گفته است آماده‌ همکاری با سناتورهای دیگر برای پیشبرد بسته جدید تحریم‌ها در صورت لزوم است.

منندز خاطرنشان کرد: بسته جدید تحریم‌ها نیازمند این است که چین، هند، کره جنوبی، ترکیه و ژاپن واردات نفت و دیگر فرآورده‌های نفتی ایران را بیشتر کاهش دهند.

باب مک نالی مشاور انرژی کاخ سفید در زمان جورج بوش رییس جمهور اسبق آمریکا گفت: لایحه مجلس نمایندگان از نظر بسیاری از قانونگذاران بیش از حد تهاجمی است.

مک نالی گفت: تنها چیزی که در کنگره قوی ‌تر از عشق به اسرائیل است، حرکت به سمت یک مناقشه نظامی دیگر است.

وی افزود: این نگرانی در کنگره وجود دارد که تشدید تحریم‌ها به قدری باشد که به یک جنگ منجر شود.

طرح پیشنهادی منندز احتمالا قبل از تصویب در سنا و امضا توسط اوباما(اجرایی شدن)، تغییرات بزرگی را در کمیته بانکداری خواهد دید.

دولت اوباما سنا را تحت فشار گذاشته تا ارائه‌ تحریم‌های جدید علیه ایران را متوقف کند تا گفت‌وگوها فرصت بیشتری برای موفقیت داشته باشد.

جان کری وزیر امور خارجه آمریکا و جک لیو وزیر خزانه‌داری این کشورقرار است روز پنجشنبه جلسه‌ محرمانه‌ای را با سناتورهای آمریکایی درباره‌ پیشرفت در گفتگوهای هسته‌ای با ایران داشته باشند.

گروه 5+1 متشکل از آمریکا، چین، روسیه، انگلیس و فرانسه به همراه آلمان قرار است دور دوم گفتگوها با ایران را هفتم و هشتم نوامبر در ژنو برگزار کنند./ایسنا