اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

گروگان‌گیر سیدنی یک شیخ خودخوانده مهاجر از ایران است



اخبار,اخبار سیاست خارجی ,گروه تروریستی داعش

 

اخبار سیاست خارجی - ادعای رسانه‌های غربی:
گروگان‌گیر سیدنی یک شیخ خودخوانده مهاجر از ایران است

برخی از رسانه‌های غربی مدعی هستند که یک شیخ خودخوانده ایرانی به نام هارون منطقی بروجردی که با فرار از ایران به استرالیا در سال 1996 نام خود را به هارون مونس تغییر داده، عامل گروگانگیری در سیدنی است. گفته می‌شود که وی اخیرا مدعی شده از رافضی بودن (تفسیر تکفیری‌ها از تشیع) دست برداشته و مسلمان شده است.

برخی از رسانه‌های غربی مدعی هستند که یک شیخ خودخوانده ایرانی به نام هارون منطقی بروجردی که با فرار از ایران به استرالیا در سال 1996 نام خود را به هارون مونس تغییر داده و پیشتر نیز با انتشار ایمیل هایی در مخالفت با حضور نظامیان استرالیایی در افغانستان معروف شده بود، عامل گروگانگیری در سیدنی است.

به گزارش «تابناک»، شیخ هارون موسی پیشتر به خانواده های کشته شدگان استرالیا در افغانستان نیز نامه های اهانت آمیز می نوشته است. وی به همین اتهام در دادگاه حاضر شد و به 300 ساعت کار اجباری و عمومی محکوم شد

شیخ مونس سال گذشته به اتهام 40 مورد آزار جنسی زنان قرار است در فوریه سال 2015 در دادگاه حاضر شود. گفته می‌شود وی به عنوان یک شفاگر این زنان را مورد آزار قرارداده است.

وبسایت و صفحه فیسبوک این فرد اکنون از دسترس خارج شده است ولی گفته می‌شود که وی اخیرا مدعی شده از رافضی بودن دست برداشته و مسلمان شده است. (تفسیر احتمالی وی از دست برداشتن از تشیع و گرویدن به افکار افراطی)

مجموعه‌ شعری به نام درون و برون پیش از این و در اواسط دهه 70 از منطقی بروجردی منتشر شده است.

انتشار نام هارون مونس توسط رسانه‌های استرالیا با اجازه مقامات ارشد پلیس این کشور صورت گرفته است.
اخبار سیاست خارجی - تابناک

 


ویدیو مرتبط :
تروریست بدلی- گروگان گیری اخیر در سیدنی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

واکنش ایران به واقعه گروگان‌گیری در شهر سیدنی



اخبار,اخبار سیاست خارجی ,گروگان‌گیری در شهر سیدنی

 

اخبار سیاست خارجی - واکنش ایران به واقعه گروگان‌گیری در شهر سیدنی

واکنش ایران به واقعه گروگان‌گیری در شهر سیدنی، برگزاری گفت‌و‌گوهای دوجانبه هسته‌ای ایران و آمریکا در ژنو، مواضع رئیس جمهور ایران درباره چشم‌انداز دستیابی به توافق هسته‌ای و ادامه تلاش عربستان سعودی برای توسل به جنگ نفتی علیه ایران، از جمله مهم‌ترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.

به گزارش «تابناک»، واکنش ایران به واقعه دیروز گروگان‌گیری در استرالیا، از جمله موضوعاتی است که امروز مورد توجه شمار زیادی از مطبوعات و رسانه‌ها قرار گرفته است.

خبرگزاری «ترند» ضمن پرداختن به این موضوع می‌نویسد: ایران گروگان‌گیری در کافه‌ای در شهر سیدنی را به شدت محکوم کرده است. این خبرگزاری به نقل از مرضیه افخم، سخنگوی وزارت خارجه ایران می‌نویسد: «توسل به شیوه‌های غیر انسانی و ایجاد ترور و وحشت به نام دین مقدس اسلام، در هیچ شرایطی قابل توجیه نیست». افخم اشاره کرده پلیس استرالیا کاملا از شرایط غیرعادی روانی گروگان‌گیر که دو دهه پیش به استرالیا مهاجرت کرده، آگاه بوده است.

اما آغاز دور جدید مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه ۱+ ۵، موضوع دیگری است که در عرصه رسانه‌ای بین‌المللی مورد توجه قرار گرفته است. خبرگزاری چینی «شین هوا» می‌نویسد، چند هفته پس از گذشت ضرب‌‌الاجل ۲۴ نوامبر و تمدید دوره زمانی مذاکرات هسته‌ای ایران، مقامات ایالات متحده و ایران، ملاقات دوجانبه‌ای ‌درباره موضوع هسته‌ای در شهر ژنو برگزار کردند.

یک مقام آمریکایی اشاره کرده که گفت‌و‌گو‌ها میان طرفین از بعدازظهر روز دوشنبه آغاز شد و در روز سه شنبه نیز ادامه پیدا می‌کند. شین هوا اشاره می‌کند، ‌این دیدار‌ها، پیش از برگزاری دور جدید مذاکرات ایران با کشورهای عضو گروه ۱+ ۵ انجام می‌شود.

در مطلبی دیگر در موضوع هسته‌ای، روزنامه «نیویورک تایمز» جدید‌ترین مواضع رئیس جمهور ایران را درباره موضوع مذاکرات هسته‌ای بازتاب داده و می‌نویسد، روز گذشته حسن روحانی، رئیس جمهور ایران، تأکید کرده مصمم به دستیابی به توافق هسته‌ای بوده و آماده است در برابر آن دسته از محافظه‌کارانی که ترجیح می‌دهند توافقی با غرب ‌نشود، بایستد.

این روزنامه به نقل از روحانی می‌نویسد: «ممکن است برخی افراد نخواهند تحریم‌ها برداشته شود. تعداد آن‌ها اندک است و می‌خواهند آب را گل‌آلود کنند». نیویورک تایمز اشاره می‌کند، ‌روحانی مستمر بر قابلیت حصول توافق هسته‌ای تأکید داشته است.

در ‌‌نهایت‌ در ادامه مطالبی که درباره جنگ نفتی عربستان سعودی علیه ایران مطرح می‌شود، روزنامه «واشنگتن تایمز» مطلبی را در همین موضوع منتشر کرده و می‌نویسد، باور عمومی در کشورهای غربی این است که عربستان سعودی با مقاومت جدی در مقابل کاهش سطح تولید نفت در اجلاس اوپک، قصد دارد از یک سو سهم خود را به ضرر دیگر کشورهای تولیدکننده نفت اوپک گسترش داده و از سوی دیگر، سرمایه‌گذاران را از ادامه سرمایه‌گذاری در پروژه‌های نفتی آمریکا منصرف کند. با این حال، این راهبرد نمی‌تواند در ‌‌نهایت موفقیت‌آمیز باشد، زیرا کاهش درآمدهای نفتی، سبب کسری بودجه شدید در عربستان شده و این کشور را با دشواری‌های زیادی مواجه خواهد ساخت.

اخبار سیاست خارجی - تابناک