اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

کشوری که ۳۳ میلیون مرد اضافه دارد!



اخبار,اخباراجتماعی ,  تعداد مردان در چین

تعداد مردان در چین ۳۳ میلیون نفر بیش از زنان شده است و این کشور در میان پنج کشور اول دنیا که دارای بدترین نسبت جمعیتی زن و مرد است، قرار دارد. همین امر نگرانی مقامات چینی را حسابی برانگیخته است.

در حالی که نسبت نرمال متولدین پسر به دختر در جهان، ۱۰۵ به ۱۰۰ است؛ یک دهه قبل در چین به ازای هر ۱۲۱ نوزاد پسر، ۱۰۰ نوزاد دختر متولد می شد و این اتفاق زنگ خطر را برای پر جمعیت ترین کشور جهان به صدا درآورد. چشم انداز نگران کننده رسیدن به جامعه‌ای بحران زده که دارای میلیون ها پسر مجرد است، منجر به این شد که دولت قوانینی را بر آزمون تعیین جنسیت پیش از تولد، سقط جنین انتخابی و قانون تک فرزندی اعمال کند. در حالی که شکاف جنسیتی در سال های اخیر رو به کاهش می رود و در مقابل هر ۱۰۰ دختر، ۱۱۶ پسر به دنیا می آیند، باز هم نیاز مبرمی به انجام اقداماتی جهت استاندارد سازی این نسبت جنسیتی وجود دارد.

در کشوری که نام خانوادگی توسط پسرها به نسل بعد منتقل می شود و فرزندان مذکر بیشترین امنیت اجتماعی و اقتصادی را برای خانواده به همراه می آورند، ترجیح خاصی برای داشتن نوزاد پسر وجود دارد. خانم «ژیا» که یک معلم زبان انگلیسی ۳۴ ساله است، می گوید خانواده همسرش از او می خواستند صاحب فرزند پسر شود تا وی بتواند مدیریت تجارت خانواده را بر عهده بگیرد. خانم ژیا می افزاید: «من با خانواده ثروتمندی وصلت کردم و مادر شوهرم مشتاق بود تا فرزندمان پسر باشد. در نظر داشتم تا در صورتی که فرزندم دختر بود، سقط جنین کنم. یکی از دوستانم کلینیکی را پیشنهاد داد که کار تعیین جنسیت جنین را انجام می داد. این تست اصلا دردآور نبود و تنها ۱۵ دقیقه طول کشید اما به دلیل اینکه در چین، تعیین جنسیت جنین غیر قانونی است، غیر از خانواده خودم آن را به احدی نگفتم.»

بر اساس آخرین سرشماری ملی در چین، این نخستین مرتبه در ۵ سال گذشته است که نسبت پسرهای متولد شده در شانگهای نسبت به دخترها، افزایش نشان می دهد. شانگهای با ۱۵ میلیون جمعیت بزرگترین شهر چین است و در سال اخیر در این شهر نسبت تولد پسر به دختر ۱۱۲ به ۱۰۰ بوده در حالی که در سال قبل تر، این نسبت ۱۰۹.۶ به ۱۰۰ بوده است. کارشناسان عقیده دارند که ممکن است این تغییر عمده به علت ورود جمعیت مهاجر به شانگهای باشد. مقامات چینی در سال های گذشته سعی کرده اند با ممنوع ساختن آزمایش تعیین جنسیت جنین و جلوگیری از سقط جنین های دختر، به یکنواخت سازی نسبت جمعیتی کمک کنند اما این تلاش ها خیلی موفق نبوده و اکنون یک مادر باردار چینی به راحتی می تواند با صرف حدود ۴۰ تا ۵۰ دلار، بوسیله آزمایش سونوگرافی، جنسیت فرزند خود را پیش از زایمان بداند و اگر مایل بود، با پرداخت پول بیشتر، سقط جنین انجام دهد.

برخی از کارشناسان عقیده دارند، سیاست تحمیل تک فرزندی در دهه های اخیر و بر هم زدن تعادل طبیعی زایمان، موجب شده که این شکاف جمعیتی گسترده بروز کند. سال گذشته، دولت چین به زوج‌هایی که هر دو تنها فرزند خانواده خود بوده اند اجازه داد فرزند دوم را هم بیاورند و این موضوع، گامی اصلاحی در یکسان سازی جمعیت زنان و مردان چینی برآورد شده است.

 اخبار اجتماعی  -  مهر
 


ویدیو مرتبط :
۳۳- اضافه کردن آرایه ها با حلقه ها در جاوااسکریپت

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اضافه وزن زن، مرد را خواهان طلاق كرد!



 

جدایی نادر از سیمین از امروز در سینماهای تایلند

 

مردی در دادگاه گفت: همسرم به دلیل اضافه وزنی كه دارد از به گردش رفتن امتناع می كند و خستگی را بهانه كار خود قرار می دهد و ذره ای به فكر من و زندگی مان نیست.

مردی با حضور در دادگاه خانواده با ارائه دادخواست طلاق به رئیس دادگاه گفت: سال ۸۶ با همسرم ازدواج كردم. او زنی خوش برخورد و مهربان است اما متاسفانه برای حرف من ارزش قائل نیست و گویی چیزی نمی شنود.

وی در ادامه مدعی شد: همسرم به علت اضافه وزنی كه دارد نمی تواند زیاد از خانه خارج شود زیرا به سرعت خسته می شود و به جرئت می توانم بگویم چندین ماه است ما حتی برای قدم زدن بیرون نرفته ایم. هر بار كه از او می خواهم به گردش برویم، خستگی را بهانه می كند و مرا همراهی نمی كند.

این مرد جوان عنوان كرد: بارها از او خواستم كه به پزشك تغذیه مراجعه كند تا بتواند اضافه وزنی را كه دارد، كاهش دهد اما او با سماجت تمام می گوید كه نمی خواهد وزنش را كم كند. حالا روز به روز وزن همسرم اضافه می شود و او از این اضافه وزن راضی است.

وی در پاسخ به این پرسش قاضی كه «آیا از ابتدا همسرتان اضافه وزن نداشته كه اكنون همین اضافه وزن باعث شده شما به فكر جدایی بیفتید؟»، بیان كرد: بله. همسرم از ابتدا از لحاظ ظاهری همین گونه بود و من متاسفانه فكر می كردم كه با مراجعه به پزشك می تواند اضافه وزنش را كاهش دهد اما او هرگز نمی تواند خود را به وزن ایده آلی كه مد نظر من است برساند.

همسر این مرد نیز كه در دادگاه حضور داشت گفت: من به جدایی رضایت كامل دارم زیرا از سركوفت های همسرم و خانواده اش خسته شده ام. دیگر توان ادامه زندگی با او را ندارم زیرا او از ابتدا من را همین گونه كه اكنون هستم به همسری انتخاب كرد و در حال حاضر به دلیل همین اضافه وزن، خواهان طلاق است. من هم اشتیاقی به ادامه زندگی با او ندارم.

به گزارش ایسنا، رئیس دادگاه پس از شنیدن اظهارات زوج جوان، حكم طلاق را صادر نكرد و آنان را نزد مشاور فرستاد..... / خبرگزارى ایسنا