اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

کشته شدن 300 نفر در تصادفات/ فقط جریمه 40 تخلف رانندگی گران شد



 اخباراجتماعی  ,خبرهای  اجتماعی,پلیس راهور

رئیس پلیس راهور گفت: از 25 اسفند تا هشتم فروردین ماه 300 نفر در صحنه تصادف در کشور جانشان را از دست دادند.

به گزارش میزان،سردار تقی مهری رئیس پلیس راهور صبح امروز در استان خراسان رضوی با اشاره به اینکه تعداد کشته های تصادف رانندگی به 300 نفر افزایش یافت،گفت:با وجود 18 میلیون وسیله نقلیه در کشور این امار تلفات بالا است و ما به کاهش های صورت گرفته راضی نیستیم. باید تلفات رانندگی به حداقل برسد.

وی با اشاره به تاثیر نقاط حادثه خیز جاده ها در تصادفات، گفت: در حال حاضر پنج هزار نقطه حادثه خیز جاده ها که منجر به تصادف می شود را شناسایی کرده ایم. تعدادی از این نقاط رفع خطر شده و مابقی آشکار سازی شده است.

به گفته رئیس پلیس راهور در موضوع افزایش جریمه های رانندگی از 171 کد تخلف رانندگی تنها 40 تخلف بین 20 تا 100 درصد افزایش جریمه داشته است. 

 

 اخبار اجتماعی  - میزان


ویدیو مرتبط :
حادثه رانندگی به کشته شدن ده نفر انجامید

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آمار مجروحان زلزله سراوان/ تکذیب خبر کشته شدن 40 نفر / تشدید کنترل مرزهای شرقی



اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

آخرین آمار مجروحان زلزله سراوان/ تکذیب خبر کشته شدن 40 نفر / تشدید کنترل مرزهای شرقی

در پی وقوع زمین لرزه‌ای 7.5 ریشتری سراوان ، ستاد بحران استان سیستان و بلوچستان در محل استانداری تشکیل جلسه داد.

حاتم نارویی ، استاندار سیستان و بلوچستان در حاشیه جلسه ستاد مدیریت بحران استان در محل استانداری، با بیان اینکه خوشبختانه زلزله هیچ‌گونه خسارات جانی در بر نداشته است، گفت: اکثر انشعابات آب و برق تلفن روستاهای اطراف محل زلزله، به جزء موارد محدودی از روستاها که خط ارتباطی آنها فعلا قطع می باشد، سالم گزارش شده است.

وی خاطرنشان کرد: این زمین لرزه در نوار مرزی ایران و پاکستان که خالی از سکنه بوده رخ داده است.

استاندار سیستان و بلوچستان نیز در گفت‌وگو با ایسنا گفت: در زلزله امروز که در محل روستای گشت شهرستان سراوان در 65کیلومتری مرز بین پاکستان و ایران رخ داد؛ خوشبختانه محدوده وقوع این زمین لرزه خالی از سکنه بوده است و زلزله خسارتی دربر نداشته است.

وی افزود: فقط در حوزه شهرستان سراوان تخریب چند دیوار خشت و گلی مشاهده شده که آن هم خوشبختانه خسارتی برجای نگذاشته است.

وی ادامه داد: در پی گزارشات، در روستای گشت دو نفر مجروح بر اثر این حادثه داشته ایم که سرپایی مداوا شده اند.

وی در ادامه تصریح کرد: قطعی آب و برق و خطوط مخابراتی در منطقه زلزله، تنها 20 دقیقه بوده و آن هم به علت سیستم اتوماتیک که در چنین مواقعی خودبه خود این انشعابات قطع می شود رخ داده است و اکنون آب و برق و تلفن این مناطق وصل می باشد.

وی افزود: ستاد بحران در استانداری تشکیل شده و در این رابطه در پی تماسهایی که از طرف ریاست جمهور و وزارت کشور گرفته شده، همین موارد گزارش شده است.

حاتم نارویی با تکذیب اخباری مبنی بر کشته شدن 40 تن در این زلزله، تاکید کرد: بعضی از سایت ها تلفات زیادی را از این زلزله اعلام نموده اند که به این سایت های خبری توصیه می شود تنها اخباری که از ستاد بحران استان اعلام می گردد اکتفا کنند.

استاندار سیستان و بلوچستان در خاتمه همچنین یادآور شد: امکان دارد به طور طبیعی این زمین لرزه پس لرزه هایی نیز داشته باشد و مردم باید در این زمینه هوشیار باشند.

تشدید کنترل مرزهای سیستان و بلوچستان / اعزام نیروهای کمکی به منطقه زلزله‌زده

سردار رادان جانشین فرمانده نیروی انتظامی نیز از اعزام نیروهای کمکی و بالگرد به مناطق زلزله‌زده استان سیستان و بلوچستان خبر داد و در تشریح اقدامات نیروی انتظامی در پی وقوع زمین لرزه 7.5 ریشتری در منطقه مرزی سراوان به خبرنگار ایسنا، گفت: در مرحله اول نیروهای کمکی برای کنترل نظم و امنیت به مناطق زلزله‌زده اعزام شدند.

وی از تشدید کنترل مرزها خبر داد و گفت: همچنین در کلیه مرزهای سیستان و بلوچستان تمهیدات تشدید کنترل به مرحله اجرا گذاشته است.

جانشین فرمانده ناجا در ادامه از اعزام نیروهای کمکی و بالگرد به این منطقه خبر داد.

اعزام 17 تیم آنست به مناطق زلزله زده / دور دوم اعزام نیروی امدادی به منطقه

محمود مظفر رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس حوادث خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اعلام خبر وقوع زمین لرزه‌ای به بزرگی 7.5 ریشتر در اعماق درونی زمین، گفت: در پی وقوع این زمین لرزه علاوه بر پنج تیم ارزیاب اعزامی از شعب شهرستان‌های خاش و سراوان به منطقه، 5 تیم امدادی دیگر نیز به همراه سه فروند بالگرد از استان های معین به این منطقه اعزام شده‌اند تا نسبت به بررسی خسارت احتمالی و امدادرسانی اقدام کنند.

وی با بی‌سابقه خواندن وقوع زمین‌لرزه‌ای با این بزرگی در کشور، افزود: در پی وقوع زمین لرزه در 36 کیلومتری منطقه «گشت» حد فاصل خاش و سراوان، تیم‌های ارزیابی و امدادی جمعیت‌های هلال‌احمر استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، کرمان و هرمزگان از طریق زمین و هوا به مناطق زلزله‌زده اعزام شده‌اند.

مظفر در عین حال اظهار کرد که بر اساس اطلاعات آماری سرشماری سال 85 خوشبختانه شمار خانواده‌های ساکن در این منطقه بالا نیست.

رییس سازمان امداد و نجات همچنین با اعلام اعزام 17 تیم آنست به مناطق زلزله زده از افزایش تیم‌های امدادی اعزامی به 32 تیم خبر داد.

وی گفت: با توجه به نوع حادثه و همچنین برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، بلافاصله 22 تیم دیگر نیز از استان‌های اصفهان، یزد، کرمان، هرمزگان، خراسان جنوبی، رضوی و چهارمحال و بختیاری به منطقه اعزام شدند.

وی با بیان اینکه این تیم‌ها در قالب عملیات‌های جست‌وجو و نجات، اسکان و سگ‌های زنده‌یاب به محل اعزام شده‌اند، گفت: همچنین تیم‌های بهداشت و درمان اضطراری نیز برای استقرار در مناطق زلزله‌زده، راهی منطقه «گشت» شدند.

وی با بیان اینکه با توجه به نوع حادثه و زمان‌بر بودن حضور امدادگران در محل، سه فروند بالگرد نیز به محل حادثه برای ارزیابی نخست ارسال شد، گفت: همچنین 17 قلاده سگ زنده‌یاب برای پوشش امدادگران به منطقه اعزام شده است.

براساس این گزارش، گروه‌های واکنش سریع امدادی، به منظور انجام عملیات جستجو و نجات از زیر آوار با استفاده از تجهیزات زنده یاب به منطقه اعزام شدند.

شمار مجروحان زلزله سراوان به 6 تا 7 نفر رسید

خالقی فرماندار شهرستان سراوان نیز شمار مجروحان زلزله امروز را تا این لحظه حدود شش تا هفت نفر اعلام کرد و با بیان اینکه کانون زلزله در 25 کیلومتری شهر «گشت» و 65 کیلومتری مرکز شهر «سراوان» بوده است، گفت: تلفات انسانی زلزله در حد مجروحیت شش تا هفت نفر تا این لحظه گزارش شده است و در روستاهای حاشیه شهر سراوان و گشت نیز تخریب ساختمانی داشته‌ایم.

وی ادامه داد: از آنجایی که بافت فرسوده این منطقه خشتی و گلی است، تخریب در سطح منطقه وجود دارد، بر این اساس تمام تیم‌های امدادی به کار گرفته شده‌اند که در کوتاه‌ترین زمان، مناطق تخریب شده را ساماندهی کنند.

به گفته فرماندار سراوان، آثار تاریخی این منطقه تخریب نشده است و فعلا نیازی به کمک از استان‌های معین وجود ندارد.

خالقی خاطر نشان کرد: در حال حاضر تیم‌های هلال‌احمر، بسیج، مرزبانی و نیروهای انتظامی در صحنه حضور دارند و ستاد مدیریت بحران استان نیز در محل حادثه مستقر شده‌ است، اما ستادهای استان‌های معین هنوز به محل حادثه نرسیده‌اند. در عین حال تلاش می‌کنیم نیازهای امدادی را با استفاده از امکانات استان پیش‌بینی کنیم.

وی با بیان اینکه زلزله طبعا سراسیمگی و شتابی را در شهروندان ایجاد می‌کند، به مردم توصیه کرد که از تردد اضافی در سطح شهرستان خودداری کنند و منتظر اخبار رسانه‌ها در این باره باشند تا در صورت لزوم، توصیه‌های ضروری به آنها اعلام شود.

زلزله هیچ‌گونه خسارات جانی نداشته است

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: خوشبختانه زلزله هیچ‌گونه خسارات جانی در بر نداشته است.

به گزارش خبرنگار ایسنا در سیستان و بلوچستان، حاتم نارویی در حاشیه جلسه ستاد مدیریت بحران استان در محل استانداری، گفت: اکثر انشعابات آب و برق تلفن روستاهای اطراف محل زلزله، به جزء موارد محدودی از روستاها که خط ارتباطی آنها فعلا قطع می باشد، سالم گزارش شده است.

استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: این زمین لرزه در نوار مرزی ایران و پاکستان که خالی از سکنه بوده رخ داده است./ایسنا