اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

کشتار جاده ای مردم ایران؛ سازمان استاندارد، پلیس راه و وزارت راه چه می کنند؟



اخبار,اخبار اقتصادی,کشتار جاده ای مردم

از سرکار خانم پرسش می شود این چه استانداردی است که مدام کشته می دهد؟ این چه استانداردی است که در گزارش های رسمی پلیس مکرراً "ضعف سقف و ستون های متصل به آن" مورد اشاره و انتقاد قرار می گیرد؟.

چند روز پیش، بر اثر واژگونی یک دستگاه اتوبوس اسکانیا در استان همدان، 11 نفر کشته و 25 تن دیگر مجروح شدند. پلیس در این باره گفته است: "با توجه به اینکه اتوبوس از ارتفاع سقوط نکرده و فقط بر روی سقف واژگون شده، سرعت اتوبوس غیرمجاز نبوده و مدل ساخت خودرو سال 90 بوده و جزو خودروهای فرسوده به شمار نمی رفته است، این تعداد تلفات هیچگونه توجیهی ندارد."

پس علت این اتفاق چه بوده است؟ رئیس پلیس راه استان همدان چنین می گوید:
"هم لاستیک های این اتوبوس صاف بود و هم بالا بودن شمار تلفات در این سانحه موید ضعف توجه به استاندارد 4160 مربوط به استحکام اتاق اتوبوس است که مربوط به استحکام اتاق اتوبوس است و مقرر شده بود از ابتدای سال 93 این تست توسط سازندگان اتوبوس انجام شود که متاسفانه تا کنون اجرایی نشده است."

اما چه برخوردی شد؟
بنا به اعلام پلیس راه پلیس راه استان همدان "شرکت مسافربری 'جهان گشت مهر' شهر قم که به اتوبوس دارای نقص فنی و تصادفی صورت وضعیت داده بود به مدت یک سال تعطیل شد" ؛ همین؟!

  مشتی نمونه خروار
به پاییز 1391 بر می گردیم و به عنوان مشتی نمونه خروار از آنچه اتوبوس های اسکانیا بر سر مردم می آورند، ماجرای کشته شدن غم انگیز 26 دانش آموز بروجنی را مرور می کنیم. آن روز دانش آموزان سوار بر یک دستگاه اسکانیا راهی اردوی راهیان نور بودند که ناگهان اتوبوس واژگون شد و فاجعه شکل گرفت.

 فرمانده پلیس راه کشور در تشریح علت این ماجرا ، چنین اعلام کرد: "یکی از علل حادثه، عدم رعایت نظامات دولتی از سوی شرکت سازنده اتوبوس اسکانیا است که به علت ضعف ستون‌های اتصال سقف با بدنه اتوبوس بیشترین علت ضربات وارده به سر و گردن مسافران در این بخش بوده است."
 
آن حادثه، نه اولین حادثه مرگبار اسکانیا بود و نه آخرینش؛ کما این که در اردیبشهت امسال نیز واژگونی یک دستگاه اسکانیا، 12 کشته و 18 مجروح برجای گذاشت. بعد از آن حادثه، در اطلاعیه شماره یک پلیس راه "ضعف استحکام سقف و ستون اتوبوس " علت مشدده حادثه عنوان شد.

اینک نیز دوباره همان حکایت تکرار شده است و اتوبوسی که با سرعت متعارف حرکت می کرده و به دره ای هم سقوط نکرده بوده، صرفاً به علت واژگونی روی سقف ضعیف و کم استحکام آن، 11 انسان را به کام مرگ فرستاد.

و حال چند سوال داریم که امیدواریم مسوولان مربوطه به جای شکایت از رسانه، به این سوالات پاسخ دهند و کاری بکنند:

1 - خانم نیره پیروزبخت، رئیس سازمان ملی استاندارد، در فروردین سال گذشته و در واکنش به اعتراضات گسترده ای که در سطح رسانه ها نسبت به استاندارد اتوبوس اسکانیا وجود داشت ، در کمال خونسردی منتقدان را به جوسازی متهم کرد و گفت:" اعتقاد دارم در مورد اتوبوس اسکانیا و استاندارد و کیفیت آن از سوی برخی جوسازی رسانه‌ای صورت گرفته و من از اصحاب رسانه می خواهم در این زمینه با دقت عمل کنند. اتوبوس اسکانیا از نظر ما استاندارد بوده و تائیدیه‌های لازم را نیز کسب کرده است." (+)

جالب اینجاست که سفیر سوئد در ایران در همان روز اعلام کرد که با توجه به دستکاری های انجام شده در تولید این اتوبوس در ایران، تولیدات ایرانی اسکانیا، از شمول استاندارد خارج شده است. سوئد کشور اصلی سازنده اسکانیاست. (+)

از سرکار خانم پرسش می شود این چه استانداردی است که مدام کشته می دهد؟ این چه استانداردی است که در گزارش های رسمی پلیس مکرراً "ضعف سقف و ستون های متصل به آن" مورد اشاره و انتقاد قرار می گیرد؟


گیریم انتقادات دلسوزانه رسانه ها ، جوسازی است، آیا خون های بناحق ریخته شده مسافران این اتوبوس استاندارد هم جوسازی است؟ اصلاً از نزدیک، مغزهای متلاشی شده و گردن های شکسته مسافران که از زیر سقف های استاندارد شده شما بیرون کشیده می شوند را دیده اید؟
کی می خواهید استانداردهایتان را استاندارد کنید تا مردم کمتر تاوان این استانداردهای ناکارآمد را بپردازند؟

2 - آن دسته از نمایندگان مجلس که انشاءالله برای رضای خدا و منافع ملی، مدام سنگ اسکانیا را به سینه می زدند و آن دسته از مسؤولانی که در تلاش بودند پلیس را به خاطر ممنوعیت شماره گذاری محکوم کنند، چه پاسخی دارند در برابر این اتفاقات مرگبار و آیا اگر یکی از اعضای خانواده هایشان هم در اسکانیاها کشته می شدند آیا باز هم دم از تولیدات استاندارد داخلی می زدند؟ ای کاش پلیس، تصاویر قربانیان را به طور محرمانه به این افراد ارسال می کرد و زیرش می نوشت: فقط برای خلوت کردن با وجدان تان!

3 - از پلیس هم انتقاد جدی داریم. مگر نه این است که پلیس در همه جاده های کشور حضور دارد؟ و مگر نه این است که اتوبوس ها مدام در ایستگاه های پلیس راه متوقف می شوند و مدارک شان را جهت ثبت و بررسی ارائه می کنند؟ چرا پلیس اتوبوس های دارای نقص فنی را متوقف نمی کند؟ چرا وقتی پلیس می بیند اتوبوسی، اعم از اسکانیا و غیر اسکانیا، دارای لاستیک های صاف است، آن را متوقف نمی کند؟


یا وقتی می بیند اتوبوسی باک اضافه وصل کرده یا دستکاری های مشهود دیگری انجام داده ، یا چکش های شیشه شکن را که برای مواقع اضطراری تعبیه شده اند را برداشته است و ... ، چرا از ادامه حرکت آن ممانعت نمی کند؟

شاید گفته شود که با مسافرانش چه کند؟ سؤال اینجاست که آیا کمی معطلی تا رسیدن اتوبوس های دیگر و راهی کردن مسافران با هزینه شرکت متخلف بهتر است یا این که آن مسافران چند کیلومتر آن طرف تر کشته و مجروح شوند؟


وانگهی، اگر پلیس چند بار این کار را بکند، دیگر شرکت های اتوبوسرانی بین شهری و رانندگان اتوبوس ها جرأت نخواهند کرد با هر اتوبوس دستکاری شده و دارای نقص فنی، جان مردم را به بازی بگیرند. مشکل، همان چند روز اول است ولی قطعاً به خاطر جان هایی که در آینده نجات می یابند، ارزشش را دارد.

4 - وزارت راه و شهرسازی در این میان چه می کند؟ چرا در پایانه های مسافری، نظارت جدی تری بر اتوبوس ها و مسوولان فنی شرکت های اتوبوسرانی ندارد؟ آیا فقط شمردن تعداد مسافران و تطبیق آن با بلیت ها مهم است و نظارت جدی بر کیفیت و سلامت اتوبوس ها، کار پیش پا افتاده ای است که نیاز چندانی بدان احساس نمی شود؟ همه چیز که فروش بلیت نیست!


چرا شرکت سازنده را ملزم نمی کنند اتوبوس های تولیدی اش را فراخوان و مقاوم سازی کند؟ آیا قرار است هزاران اتوبوس مشابه، سالیان سال در جاده ها تردد کنند و به خاطر سوانحی که در همه جای دنیا تلفات ندارد یا خیلی کم دارد، ملت کرور کرور کشته و زخمی شوند؟!

نمی شود که یک کارخانه اتوبوس هایی با بدنه ضعیف بسازد، یک عده هم در آن دستکاری و کار راخراب تر کنند ، ملت را سوار نمایند و وزارت راه و پلیس هم بی توجهی کنند و بعد از هر تصادف، بروند تعداد کشته ها و مجروحان را بشمارند و گزارش دهند که چون سقف ضعیف بود یا چون در اتوبوس دستکاری کرده اند، مردم کشته شدند؛ تا تصادف و مرگ بعدی خداحافظ!

اخبار اجتماعی - عصر ایران


ویدیو مرتبط :
تاریخچه سازمان ملی استاندارد ایران

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

احمدی مقدم: رفع توقیف از فیلم‌های توقیف شده با تلاش پلیس/ایران ستاره درخشان سازمان ملل بود



دیدار  احمدی‌مقدم با سینماگران,فیلم‌های توقیف شده,رابطه سینما و نیروی انتظامی

فرمانده ناجا خبرداد:
رفع توقیف از فیلم‌های توقیف شده با تلاش پلیس/ایران ستاره درخشان سازمان ملل بود

فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به اینکه در ساخت فیلم‌ها باید به ریشه‌های جرم و مسائل اجتماعی پیرامون آن پرداخته شود گفت: فیلم‌های ویترینی و اکشن مطلوب ما نیست.

سردار اسماعیل احمدی‌مقدم در دیدار با سینماگران به رابطه متقابل سینما و نیروی انتظامی تاکید کرد و گفت: برگزاری این گونه نشست‌ها حتی اگر نتیجه‌ای به دنبال نداشته باشد، نشانگر آن است نیروی انتظامی از سینماگران استقبال می‌کند و می‌دانند گوش شنوایی هست تا سخنان آنها را بشنود و با تغییر نگرش‌های به وجود آمده اتفاقاتی در این حوزه رخ داده است.

وی درباره پلیس هوشمند و فراهوشمند، گفت: به سمت این مراحل در حال حرکت هستیم و پلیس جامعه محور هم دارای جنبه اقتدارگرایی و نیز نرم است.

فرمانده ناجا ادامه‌داد: این ادبیات به حوزه قدرت نرم و سخت نیز تعمیم داده می‌شود، قدرت سخت به معنای این است که با سلاح و اعمال زور، اراده خود را تحمیل کنیم این در حالی است که قدرت نرم در شرایطی به وقوع می‌پیوندد که افراد جامعه اقناع شده و مردم را جذب کنند.

احمدی‌مقدم با اشاره به اینکه ادبیات راهبردی دنیا تغییر کرده و باید به صورت مناسب از قدرت نرم و سخت استفاده کنیم، گفت: دیپلماسی در همه موارد با این تناسب به میدان می‌آید و قدرت هوشمند پلیس به این معناست که به صورت همزمان پلیس اقتدارگرا و جامعه‌گرا باشد.

وی با اشاره به پلیسی که در فیلم "مرد دو هزار چهره" به نمایش گذاشته شده بود، گفت: دیدیم که در این فیلم، پلیس هم به صورت جامعه‌گرا و هم اقتدارگرا به نمایش گذاشته شد اما مردم پلیسی که دارای اقتدار بود را بیشتر می‌پسندیدند و این نشانگر آن است که مردم بیشتر طالب اقتدار پلیس هستند.

فرمانده ناجا افزود: نظر مقام معظم رهبری بر استفاده ترکیبی و هوشمندانه از این دو قدرت است؛ به هر صورت وظیفه خود را به نحو احسنت انجام می‌دهیم.

سریال" هشدار برای کبری 11" مطلوب پلیس ایرانی نیست
 فرمانده ناجا با اشاره به صحبت یکی از سینماگران مبنی براینکه پلیس دنیا مقتدر است و در مواقعی خشونت را نیز چاشنی کار خود قرار می‌دهد و پلیس ایران نیز باید این خشونت مثبت را در دستور کار خود داشته باشد، اظهارکرد: این صحبت‌ها حرفی درست است اما ما ایرانی هستیم و در الگوهای خود از جایی کپی‌برداری نمی‌کنیم.

وی ادامه داد: جامعه ما، جامعه آمریکا نیست، در مقابل پلیس ما نمی‌تواند مانند پلیس آمریکا رفتار کند، پلیس ایرانی شاید بتواند مانند سریال" هشدار برای کبری 11" فیلم بسازد اما این مطلوب پلیس ایرانی نیست؛ البته مبالغه در فیلم‌سازی و بزرگنمایی برخی موارد برای انتقال مفهوم اجتناب‌ناپذیر است اما باید توجه داشته باشیم فیلمی نسازیم که نماد بیرونی نداشته باشد چرا که مضحکه می‌شویم.

احمدی‌مقدم با اشاره به سخن یکی دیگر از سینماگران مبنی بر اینکه "امروز فرهنگیان جای سیاستمداران را در دنیا گرفته‌اند" بر این مطلب صحه گذاشت و گفت: نمونه بارز آن، حمله آمریکا به سوریه بود که کسی همراهی نکرد حتی مردم کشور آمریکا نیز از این طرح رئیس‌جمهور خود حمایت نکردند؛ به طور قطع افکار عمومی بسیار مهم است.

فرمانده ناجا با اشاره به اینکه اساساً جامعه یک دست و بدون تفاوت مناسب نیست، گفت: جامعه‌ای که در آن انتقاد وجود داشته باشد، پویا و سرزنده است اما باید مراقب باشیم که تعارض و درگیری در این جامعه صورت نگیرد؛ حتی اگر در همین جلسه نسخه‌ای معین تعریف کنیم تمام شما سینماگران روی آن اجماع نخواهید داشت البته تفاوت چیز خوبی است، افراد دیدگاه‌های خود را دارند که همین باعث پویایی جامعه می‌شود.

احمدی‌مقدم اظهارکرد: باید تلاش کنیم پلیسی که در فیلم‌های خود می‌سازیم باورپذیر باشد.

66 درصد از قتل‌های کشور بدون نیت قبلی اتفاق می‌افتد
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر نزاع در کشور ما یکی از مشکلات اساسی است، گفت: هم‌اکنون 66 درصد از قتل‌های کشور بدون نیت قبلی اتفاق می‌افتد و اگر نزاع کاهش یابد آمار این نوع قتل‌ها نیز کمتر می‌شود.

فرمانده ناجا تاکید کرد: باید آستانه تحمل اجتماعی را بالا ببریم در این میان فیلم هایی مانند زیر هشت ، زیر تیغ و گل های گرمسیری اثرات خود را در جامعه نشان داده است؛

 

در حال حاضر در برخی از استان های کشور قتل های ناموسی صورت می گیرد و برای خود دادگاه تشکیل داده و با ظن و گمان دختران و یا حتی زنان خود را می کشند بنابراین لازم است که در این استان ها فیلم هایی با این موضوع ساخته شود.

وی، گفت: در 15 سال اخیر جمعیت کشور افزایش یافته اما شاهد کاهش قتل و دیگر جرائم در کشور هستیم. این درحالی است که در دیگر کشورها آمار قتل رو به افزایش است.


وی ادامه‌داد: به عنوان مثال ساخت فیلم‌هایی نظیر دهلیز و دختران فریاد نمی‌زنند در نشان دادن مسائل مبتلایه جامعه بسیار اثرگذار بود البته من فیلم اخیر را در جشنواره دیدم و خانم پوران درخشنده به بنده گفت که سوژه این فیلم را از میان سخنان من الهام گرفته است.

احمدی‌مقدم گفت: باید فیلم‌هایی ساخت که احساس امنیت در جامعه خدشه‌دار نشود چرا که ما تولیدات رسانه‌ای داریم تا یک مجرم را بترسانیم درحالی که آن فیلم ممکن است جامعه را دچار وحشت کند.

فرمانده ناجا با اشاره به فعالیت 14 ساله معاونت اجتماعی گفت: ما مرحله به مرحله پیش رفته‌ایم اما این جایگاه هنوز مطلوب ما نیست.

وی با اشاره به اینکه فیلم‌های ویترینی و اکشن مطلوب ما نیست گفت: فیلم باید اجتماعی باشد و به ریشه‌های جرم بپردازد این برای ما مطلوب‌تر است تا بتوانیم به برقراری امنیت بپردازیم.

فیلم‌های توقیف شده با تلاش پلیس، رفع توقیف می‌شود
وی با اشاره به اینکه با سینماگران برای ارائه سوژه و در اختیار قرار دادن پرونده‌ها همکاری می‌کنیم، گفت: فیلم‌های توقیف شده با تلاش پلیس، رفع توقیف می‌شود.

فرمانده ناجا با بیان اینکه ناجا تا حدی که بتواند به سینماگران کمک می‌کند و ابزار و امکانات را در دسترس آنان قرار می‌دهد تصریح‌کرد: مردم هرچه ببینند رفتار می‌کنند این تصویرسازی حرفه شما سینماگران است و ما باید راه را برای شما باز کنیم.

احمدی‌مقدم، با اشاره به اینکه ناجا رشد سازمانی مناسبی داشته و از مهارت‌های گفتمانی و رسانه‌ای بهره می‌برد گفت: خط قرمز ما بسیار کم است و هرکس درخواستی داشته آن را اجابت کرده و با وی همراهی و همکاری می‌کنیم.

فرمانده نیروی انتظامی، به تصویری که سینماگران از بازداشتگاه‌های ناجا می‌سازند اشاره کرد و گفت: آنان بازداشتگاه‌های ما را تنگ و تاریک نشان می‌دهند که در حال حاضر باید بدانیم این مکان‌ها تغییر کرده و بهتر است این تغییرات نیز در فیلم‌های شما ظهور پیدا کند.

وی ادامه داد: برای مثال نویسندگان شما می‌توانند وارد بازداشتگاه‌های ما شوند و آن گاه هرچه را مشاهده کردند به صورت دقیق در نوشته‌های خود بیاورند.

سینماگران، ناجا را پناهگاه خود می‌دانند
احمدی‌مقدم با اشاره به اینکه با وجود تمامی مشکلات باید به سینما، فرصت محور نگاه کنیم گفت: در حال حاضر ایران در حوزه سینما حرف اول را می‌زند و دارای استعدادهای زیادی است؛ نظر شما این است که ما هنرمند صادر کنیم و آنان در آنجا فیلم بسازند هرچند این مطلوب است اما بهتر است هنرمندان ما آستانه تحمل خود را بالا برده و با وجود مشکلات و مسائل به ساخت فیلم‌های خوب در کشور بپردازند.

وی با اشاره به موضوع خانه سینما و درخواست آنان از نیروی انتظامی برای حل مشکل گفت: همین که سینماگران، ناجا را پناهگاه خود می‌دانند بسیار خوب است.

فرمانده ناجا با تاکید براینکه مردم ما از فرایندهای دستوری استقبال نمی‌کنند گفت: شما سینماگران در برخی موارد با یکدیگر به مقابله برمی‌خیزید اما در نهایت این نیروی انتظامی است که در مقابل تعارضات، زخمی میدان می‌شود.

فرمانده ناجا با بیان اینکه ایران ستاره درخشان سازمان ملل بود. گفت:‌ آمریکایی‌ها نیاز به مذاکره با ما را احساس می‌کردند و این کم عزتی نیست و رییس‌جمهور آمریکا این همه مقدمه‌چینی کرد تا با همتای ایرانی‌اش دیدار کند و این کم عزتی نیست که نصیب ایران شده است.

 سردار اسماعیل احمدی‌مقدم در مراسم محفل انس با پیشکسوتان عرصه جهاد و شهادت ضمن تبریک هفته دفاع‌مقدس گفت: آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی تغییرپذیر نیست اما همواره میدان کارزار و ابزارهای حفظ و مبارزه تغییر می‌کند.

وی با بیان اینکه انسان‌ها برای دفاع از ارزش‌هایشان همواره هزینه می‌پردازند گفت: بر سر آرمان‌ها و ارزش‌ها نمی‌توان معامله کرد و برای حفظ آن باید هزینه داد.

به گفته فرمانده ناجا اصول اخلاقی، ارزشی و آرمان‌های انقلاب تغییرناپذیر است.

وی با بیان اینکه صحنه، ابزار، دشمنان و آزمایشات همواره در حال تغییر است اما اصل موضوع که همان حفظ ارزش‌ها و آرمان‌ها است، تغییرناپذیر است.

فرمانده ناجا با بیان اینکه امام‌حسین (ع) برای دفاع از اسلام به صحرای کربلا رفت، گفت: حتی امروزه هنگامی که آمریکایی‌ها به افغانستان و عراق حمله کردند برخی خوشحال شدند و گوسفند سربریدند اما جای سوال است که بعدا چه اتفاقی برای آنها افتاد. به گونه‌ای که بر اساس آمارها امسال در انفجارات عراق 4000 تن جان خود را از دست داده‌اند و کمتر خانواده‌ای در بغداد پیدا می‌شود که کشته و معلول نداده باشد.

وی با اشاره به سخنان امیرالمومنین (ع) گفت: اگر با دشمن در مرز نجنگید باید در عمق خانه‌تان بجنگید.

فرمانده ناجا با بیان اینکه صدام پس از پاره‌کردن قرارداد الجزایر عنوان کرد که تنها چند روز زمان می‌خواهد تا به ایران حمله کرده و خوزستان را به عراق ملحق کند، گفت: با این حال این جنگ هشت سال طول کشید و به ناچار حضرت امام مجبور به قبول قطعنامه 598 شد.

احمدی‌مقدم با بیان اینکه در اواخر جنگ قیمت هر بشکه نفت به شش دلار رسید و دشمن با موشک باران و حمله شیمیایی عرصه را بر ایران تنگ کرده بود، تا جایی که توان ادامه جنگ وجود نداشت،

 

گفت: سرانجام حضرت امام پذیرفتن قطعنامه 598 را به جام زهر تشبیه کرد و آن را پذیرفت و توانستیم امتیازات حداقلی را در این زمینه کسب کنیم که یکی از این امتیازات شناخته‌شدن عراق به عنوان متجاوز جنگ بود که دروغگویی صدام مشخص شد و فراز پایانی جنگ مرهمی بر دل سوخته مردم بود.

وی با بیان اینکه تاریخ نشان داده که خون‌های ریخته شده در جنگ منتقم دارد و پیام‌ها زنده ماند گفت: امروز آمریکایی‌ها در سوریه عنوان می‌کنند که کلید اصلی عدم پیروزیشان در سوریه، ایران است و کلید شکستشان نیز در افغانستان و عراق نیز ایران بود.

فرمانده ناجا با اشاره به هزینه‌های میلیاردی آمریکا در افغانستان و عراق گفت: با اینکه هزینه‌های زیادی در این کشورها صرف کرده‌اند اما در آخر این کشورها به همرزمان ما در عملیات‌های مرصاد و ... تحویل داده شد و انسان‌هایی در عراق بر سر کار آمدند که از جنس ما هستند، هرچند ما چشم داشتی نداریم اما نشان می‌دهد که پیام انقلاب اسلامی زنده است.

ایران ستاره درخشان سازمان ملل بود
آمریکایی‌ها نیاز به مذاکره با ما را احساس می‌کنند
احمدی‌مقدم با بیان اینکه در تکلیف‌گرایی و بندگی نباید به دنبال نتیجه‌گرایی و کسب نتایج آنی باشیم، به سخنان رییس‌جمهور و هیات همراه در سازمان ملل اشاره کرد و گفت: در سازمان ملل، ستاره درخشان ایران بود و این در حالی بود که آمریکایی‌ها نیاز به مذاکره با ما را احساس می‌کردند و این کم عزتی نیست و رییس‌جمهور آمریکا این همه مقدمه‌چینی کرد تا با همتای ایرانی‌اش دیدار کند و این کم عزتی نیست که نصیب ایران شده است.

فرمانده ناجا با بیان اینکه رییس‌جمهور آمریکا کسی را آدم حساب نمی‌کند اما برای مذاکره با همتای ایرانی‌اش مقدمه چینی می‌کند، گفت: امروز ما برای حفظ آرمان‌ها و اهداف خود مصمم هستیم اما تاکتیک و روش‌ها متفاوت است.

وی با بیان اینکه راه‌اندازی شوراها و محافلی برای گردهم آیی پیشکسوتان عرصه جهاد و شهادت در ناجا الزامی است، گفت: باید کانون و محفلی ایجاد شود که بچه‌های دفاع‌مقدس دور همدیگر جمع شوند تا علاوه بر ثبت خاطرات و اقداماتشان آنها فراموش نشوند.

احمدی‌مقدم با بیان اینکه تاکنون چهار بار برای ثبت خاطراتم نزد من مراجعه کرده‌اند، گفت: آخرین بار عنوان شد با اینکه یک روز برای ثبت خاطراتم وقت گذاشته‌ام فیلم خاطراتم نیست در حال حاضر برای پنجمین بار برای ثبت خاطراتم نزد من آمده‌اند.

سردار عصار، فرمانده دانشگاه علوم انتظامی نیز در این مراسم با بیان اینکه در سال 91 برابر تدابیر فرمانده ناجا و به منظور بهره‌گیری از توانمندی پیشکسوتان و در راستای حفظ معارف و ارزش‌های ماندگار دفاع‌مقدس شورای عالی گسترش دفاع‌مقدس با ریاست سردار زاده‌کمند تشکیل شد گفت:‌ این شورا 125 مصوبه داشت که بر اساس آن مصوباتی همچون تبیین چشم‌انداز کلان این نیرو، تربیت وقایع‌نگاران و راویان شهادت، تربیت 35 استاد دفاع‌مقدس و همچنین راه‌اندازی سایت امین از جمله اقدامات این شورای عالی بود.

وی همچنین از برگزاری 1158 نفر ساعت درس خبرداد و گفت: دو واحد درسی دفاع‌مقدس به دانشجویان این دانشگاه آموزش داده شد./ایسنا