اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

کتاب پرفروشی که تقلبی از آب درآمد


این کتاب را والتر ایزاسکون، مدیر اجرایی سی. ان. ان، رئیس سابق مجله تایم و مدیر اجرایی موسسه اسپن نوشته است.

پیش از این قرار بود در 6 مارس 2012 کتاب داستان زندگی استیو جابز وارد کتابفروشی‌های اروپا و آمریکا شود، اما اکنون قرار است این کتاب تا پایان سال جاری عرضه شود.

این کتاب را والتر ایزاسکون، مدیر اجرایی سی. ان. ان، رئیس سابق مجله تایم و مدیر اجرایی موسسه اسپن نوشته است.

جعل کتاب بیوگرافی استیوجابزموسسه اسپن، یک سازمان عام المنفعه است که در بخش فرهنگ و آموزش فعال است و به خصوص زندگینامه های شخصیتهای مهمی چون آلبرت انیشتین و بنجامین فرانکلین را تالیف و منتشر کرده است.

اما در شرق دور یعنی در تایوان که پس از چین به ساخت محصولات تقلبی شهرت دارد کتاب داستان زندگی مغز اپل در یک نسخه جعلی به فروش می رسد.

این بیوگرافی که با عنوان 11 توصیه استیو جابز به نوجوانان به فروش می رسد در راس طبقه بندی پرفروش ترین کتابهای کتابفروشی‌های زنجیره ای KingStone تایوان قرار گرفته است.

جان کیج این کتاب را با استفاده از کپی/ پیست (Copy & Paste) از منابع مختلف گردآوری کرده و با این کار تاکنون 40 هزار دلار به دست آورده است.

پلیس در تحقیقات اولیه توانست آدرس این فرد مرموز را به دست آورد. اما این آدرس نیز که مربوط به یک ساختمان مخروبه بود همانند کتاب و اسم این فرد جعلی است.

منبع: مهر



ویدیو مرتبط :
‫تماشاگر // اسناد هشت تایی استقلالی ها تقلبی از آب درآمد!‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

لباس تیم‌ ملی فوتبال، تقلبی از آب درآمد!



اخبار,اخبار ورزشی,تیم ملی فوتبال ایران

طبق گفته‌ها، لباس بازیکنان تیم‌ملی، اصل نبود و شخصی که هنوز هویتش مشخص نیست، با خرید چندین دست لباس از میدان منیریه، موجبات زدن آرم آل‌اشپورت روی این پیراهن‌ها را فراهم کرد!

این همه چانه زده شد تا تیم‌ ملی به اسپانسر خسته و دل‌آزرده‌اش وفادار بماند اما همین که دور جدید تمرینات شکل گرفت، آقای سرمربی با لباس مارک نایک در تمرینات حضور یافت تا بوی خیانت در قول و قرار در فضا بپیچد.

روزنامه شهروند ادامه داده است: آیا کی‌روش حق داشت لباسی با آرم غیر بپوشد؟ بله، چون طبق ادعاهای قبلی، آل‌اشپورت پس از جام‌جهانی قراردادی با تیم‌ملی نداشته و تنها به صورت مقطعی و بازی به بازی به ما لباس می‌دهد. نداشتن قرارداد، کی‌روش را برای پوشیدن لباسی با هر آرمی آزاد گذاشته است.

در کنار این اقدام، کی‌روش متهم به دریافت 100 هزار دلار از اسپانسر لباس تیم‌ملی، همه بازیکنان تیم‌ملی با لباسی منقش به آرم «آل‌اشپورت» در اولین تمرین دور جدید اردوی جدید حضور یافتند اما انگار بین این آل‌اشپورت با آل‌اشپورت واقعی تفاوت زیادی وجود دارد! طبق گفته‌ها، لباس بازیکنان تیم‌ملی، اصل نبود و شخصی که هنوز هویتش مشخص نیست، با خرید چندین دست لباس از میدان منیریه، موجبات زدن آرم آل‌اشپورت روی این پیراهن‌ها را فراهم کرد!

ماجرا چیست؟
وحید جعفری، مدیر بخش خاورمیانه آل‌اشپورت، ماجرا را به گونه‌‍‌ای دیگر توضیح داد: «ما هیچ دخل و تصرفی در لباس‌های تیم‌ملی نداریم. گاهی اوقات از ما لباس می‌گیرند و موردی با هم حساب و کتاب می‌کنیم اما اکنون شرایط طوری رقم خورده که اکثر اوقات تیم‌ملی لباس‌هایی با برند آل‌اشپورت می‌پوشد که این لباس‌ها برای ما نیست! لباس‌های سفیدرنگ با خط‌های نارنجی که بازیکنان در دور جدید تمرینات بر تن کرده‌اند هم از این دست لباس‌ها است. احتمالا آقایان رفته‌اند از منیریه لباس خریده‌اند و لوگوی آل‌اشپورت روی آن چسباندند.»

جعفری حرف‌هایش را اینگونه ادامه می‌دهد: «در زمانی که ما با فدراسیون فوتبال قرارداد داشتیم هم این اتفاق 20 - 30 بار رخ داد، حالا که دیگر قراردادی هم نداریم، چندان عجیب نیست که مسئولان لباس تقلبی به اعضای تیم بدهند.»

جعفری همچنین گفته به خاطر مصالح تیم‌ملی اجازه شکایت علیه ایران را به آل‌اشپورت نمی‌دهد.

باران تکذیب‌ها
محمد درخشان، عضو کمیته بازاریابی فدراسیون فوتبال اعلام می‌کند از این مسأله خبری ندارد: «حتما اطلاعاتی در این رابطه وجود داشته که چنین اظهارنظری صورت گرفته است. ما نه انباردار هستیم و نه برای تهیه لباس به منیریه رفته‌ایم.»

در همین رابطه، افشین پیروانی، مدیر تیم‌ملی فوتبال هم حرف‌های جذاب اما ناامیدکننده‌ای زد: «لباسی که برای تیم‌ملی می‌آید باید از اروپا باشد. لباس‌هایی که در حال حاضر در اردوی تیم‌ملی استفاده می‌شود کیفیت لازم را ندارند. امیدوارم مسئولان فدراسیون با نمایندگان آل‌اشپورت صحبت کنند تا این مشکل برطرف شود.»

ترابیان، دبیر کمیته بازاریابی فدراسیون هم توپ را به زمین رقبا می‌اندازد: «من در این مسأله نقشی ندارم. وظیفه ما فقط بستن قرارداد با آل‌اشپورت است و اجرای آن بر عهده دبیرکل فدراسیون است. از سوی دیگر الان فدراسیون قراردادی با آل‌اشپورت ندارد و مسئولان به صورت موردی با این برند کار می‌کنند.»

گفته می‌شود آفتاب اقبال آل‌اشپورت در ایران رو به غروب است و همان سلسله مذاکرات قدیمی برای جایگزینی یکی از چهار برند مورد نظر دوباره به جریان افتاده است. با این وضع باید دید کدام یک، زودتر از دیگری، توان دل کندن از رابطه را دارند.


 اخبار ورزشی  -  شهروند