اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

کاندیداها نباید بی‌دلیل از انتخابات محروم شوند / در مذاکرات هسته‌ای از روش امام حسین (ع) استفاده کردیم



اخبار,اخبار سیاسی,حجت الاسلام والمسلمین سید محمود علوی

وزیر اطلاعات با اشاره به حرکت امام راحل (ره) در مساله انقلاب که تکلیف محور بوده است، گفت: ما در مذاکرات هسته‌ای هم از روش امام حسین (ع) استفاده کردیم.

حجت الاسلام والمسلمین سید محمود علوی در اجلاس سراسری روسای دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی، پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علمی و فناوری سراسر کشور ضمن تسلیت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) این واقعه را نه تقابل دو طرف بلکه تجاوز یک طرف درگیری قلمداد کرد و اظهارداشت: در واقعه کربلا عاطفه و احساس و تفکر انسان تحریک می‌شود ولی بخش عاطفه و احساس زودگذر است ولی تفکر عاشورایی همیشه ماندگار است و اگر می‌خواهیم این تفکر به اعمال و رفتارمان حاکم شود باید عقل و فکرمان حسینی باشد.

وزیر اطلاعات با اشاره به حرکت امام راحل (ره) در مساله انقلاب که تکلیف محور بوده است، گفت: ما در مذاکرات هسته‌ای هم از روش امام حسین (علیه السلام) استفاده کردیم.

وی در ادامه با بیان اینکه سیستم اطلاعاتی کشور خود را خدمتگزار مردم به حساب می‌آورد، افزود: پیام‌های مقام معظم رهبری برای دانشگاه‌ها نشانگر لزوم آرامش و اطمینان در دانشگاه‌ها و مراکز علمی است و ما وظیفه خود می‌دانیم آرامش و امنیت را فراهم کنیم به صورتی که استاد و دانشجو با اطمینان خاطر، درس بدهد و سؤال کند و حاکمیت چنین فضایی است که موتور علمی کشور را به حرکت در می‌آورد.

علوی با بیان اینکه راهبرد وزارت اطلاعات درخصوص دانشگاه‌ها، ابراز عقاید و افکار و تدریس با دلایل منطقی و متقن است، خاطرنشان کرد: در این شرایط امنیت با هماهنگی دانشگاهیان و با هزینه کمتر در این مراکز آموزش عالی ایجاد می‌شود و کاملاً معتقدیم که همراهی دانشگاهیان با سیستم اطلاعاتی کشور نقش موثری در ایجاد آرامش و امنیت دارد.

وی با بیان اینکه مجموعه وزارت اطلاعات، پلیس امنیت نیست، ادامه داد: امروزه مجموعه افرادی که در وزارت اطلاعات خدمت می‌کنند، یک مجموعه علمی تحصیل کرده و متفکر است و افرادی هم که جذب می‌شوند از همین گروه فرهیخته و باسواد هستند.

علوی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه انتخابات حق الناس است گفت: ما در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی به عنوان نماد مردم‌سالاری قرار داریم که باید رقابتی سالم و تعیین کننده برای مردم باشد و با امنیت کامل و همه‌جانبه برگزار شود.

وی ادامه داد: افرادی که برای کاندیداتوری در انتخابات ثبت نام می‌کنند و به صورت قانونی شرایط ثبت نام را دارا می‌باشند، نباید بی‌دلیل محروم شوند و اگر اینگونه شود پا روی حق الناس گذاشته شده است.

علوی خاطرنشان کرد: تمایلات جناحی نباید عاملی برای محروم کردن کسی در انتخابات باشد و فقط قانون مصوب در نظردهی وزارت اطلاعات درخصوص سازمان انتخابات مؤثر خواهد بود.

اخبار سیاسی - انتخاب


ویدیو مرتبط :
کلیپ /انتخابات ریاست جمهوری کلید مذاکرات هسته ای ایران؟!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اوباما توافق هسته ای را بعید می داند اما به دلیل انتخابات، به شدت دنبال آن است/کاخ سفید در قبال مذاکرات هسته ای با چندگزینه مواجه است؟



اخبار,اخبار سیاست خارجی , مذاکرات ایران و 5+1

 

اخبار سیاست خارجی - الحیات به نقل از منابع دیپلماتیک:
اوباما توافق هسته ای را بعید می داند اما به دلیل انتخابات، به شدت دنبال آن است/کاخ سفید در قبال مذاکرات هسته ای با چندگزینه مواجه است؟

منابع دیپلماتیک نیز گفتند باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا دستیابی به توافق تا پیش از مهلت 24 نوامبر را بعید دانسته است هرچند دولت آمریکا مایل است تا پیش از انتخابات میان دوره‌ای کنگره که قرار است 4 نوامبر برگزار شود، توافق به دست آید.

الحیات نوشت: به گفته ی منابع ایرانی، مذاکرات وین و نشست های وزیر خارجه ایران و همتایانش به شدت به منظور یافتن راه حل حائز اهمیت است.

به گزارش تیک پس از تاکید طرفین مذاکرات هسته ای بر مواضع خود در نیویوک، عباس عراقچی معاون وزیر خارجه ایران از احتمال تمدید مذاکرات هسته ای در صورت تاکید پنج بعلاوه یک بر روی مواضع خود سخن گفت.

منابع ایرانی به «الحیات» گفتند شکست مذاکرات وین در دستیابی به نتایجی که امضای توافقنامه نهایی را تسهیل کند، به معنای حرکت به سوی توقف مذاکرات در سطح وزیران و روی آوردن به توافق موقت پس از تمدید مذاکرات است.

منابع دیپلماتیک نیز گفتند باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا دستیابی به توافق تا پیش از مهلت 24 نوامبر را بعید دانسته است هرچند دولت آمریکا مایل است تا پیش از انتخابات میان دوره‌ای کنگره که قرار است 4 نوامبر برگزار شود، توافق به دست آید.

این منابع معتقدند دموکرات‌ها به علت موقعیت ضعیف خود در انتخابات نیاز به توافق با تهران دارند زیرا نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد جمهوری‌خواهان از آنان پیش افتاده‌اند.

به گفته این منابع، به احتمال زیاد در پنج هفته باقی‌مانده از مذاکرات، فشار زیادی بر دوطرف وارد خواهد شد به ویژه آن که اوضاع منطقه نیز ناآرام است.

منابع مستقل معتقدند دولت آمریکا با چند گزینه مواجه است: پایان دادن به مذاکرات بدون هیچ توافقی که به معنای بازگشت شرایط به دوره پیش از توافق نوامبر 2013 بین ایران و شش قدرت جهان است؛ یا دستیابی به راه حلی میانه در چارچوب «توافق موقت» تا مذاکرات بعد از تمدید شدن مهلت آن از سر گرفته شود، یا لغو محدودیت زمانی تا هنگامی که شرایط برای امضای توافقنامه نهایی فراهم شود.

افرادی پیش‌بینی کرده‌اند که اگر دوطرف به توافق -نهایی یا موقت- دست نیابند اوضاع منطقه به هم خواهد ریخت زیرا چنین رویدادی به این معنا خواهد بود که دوطرف یا یکی از آنها مایل است تحولات منطقه به روی هر احتمالی باز بماند.
اخبار سیاست خارجی - تیک