اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

چه كسی از كاهش ۱۰ درصدی قیمت گوشت نفع برد؟



 

 

چه كسی از كاهش ۱۰ درصدی قیمت گوشت نفع برد؟

 

 

درحالی كه مدیر عامل اتحادیه ی مركزی دامداران از كاهش ۱۰ درصدی قیمت گوشت قرمز نسبت به چهار ماهه اخیر خبر می دهد، بازار مصرف هیچ گونه كاهش قیمتی را لمس نكرده است شاید این كاهش نرخ برای جیب واسطه ها بوده چرا كه قیمت گوشت قرمز در شهر تهران همیشه به دلیل حضور همین سوداگران ۳۰ درصد گران تر از دیگر شهرها است.

به گزارش خبرنگار دامپروری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در حال حاضر میانگین قیمت خرید لاشه گوسفندی از دامدار ۱۲ هزار تومان است اما در بازار مصرف ۱۷ هزار تومان عرضه می شود.

همچنین قیمت خرید لاشه گوساله از دامدار ۹ هزار تومان، هر كیلو گوسفند زنده شش هزار و ۲۰۰ تومان و گوساله زنده نیز چهارهزار تومان است.

در این زمینه مدیرعامل اتحادیه دامداران به ایسنا گفت: با توجه به این كه خلأ های زیادی در بازار گوشت تهران وجود دارد، دلالان و واسطه ها سوءاستفاده های زیادی از قیمت عرضه گوشت داشته و نرخ عرضه گوشت در تهران همیشه۳۰ درصد گران تر از دیگر شهرها بوده و تفاوت فاحشی بین نرخ خرید گوشت از دامدار و نرخ عرضه ی آن در بازار مصرف وجود دارد.

به گفته ی سلطانی اگر دولت كمك كند بازار گوشت متعادل خواهد شد، لذا با خرید به موقع دام زنده و عرضه گوشت قرمز در زمان لازم از سوی شركت پشتیبانی امور دام علاوه بر تعادل در بازار مصرف، از قاچاق دام زنده به دیگر كشور ها نیز جلوگیری می شود و انگیزه ای برای تولید داخلی ایجاد خواهد شد اما اكنون به دلیل عدم پرواربندی از سوی شركت پشتیبانی امور دام و نبود برنامه ی مشخص، دام نارس را به دیگر كشور ها قاچاقی صادر می شود.

وی معتقد است: از زمانیكه واگذاری شركت پشتیبانی امور دام به بخش خصوصی مطرح شده این شركت وظایف خود را انجام نمی دهد.

سلطانی اظهار كرد: طبق تاكید رییس جمهوری و سازمان خصوصی سازی باید این شركت با شرایط آسان به دامداران واگذار شود كه دراین زمینه كارشناسان در حال بررسی قیمت پایه فروش این شركت هستند.

به گفته ی وی به دلیل بالا بودن قیمت علوفه و نیاز به واردات و پرداخت كرایه حمل، هزینه ی تولید گوشت در كشور ما حداقل ۴۰ درصد گران تر از دیگر كشور هاست چراكه علوفه خشبی كه ۵۰ درصد هزینه تولید را دربر می گیرد، در كشورهای دیگر مجانی تامین می شود اما در ایران به دلیل شرایط نامساعد اقلیمی و خشكسالی، این علوفه بی ارزش باید وارد شود.

مدیرعامل اتحادیه مركزی دامداران تصریح كرد: طبق قانون افزایش بهره وری اگر میزان بازدهی واحدهای تولیدی با بهبود مدیریت و حمایت دولتی افزایش یابد نیازی به واردات ۱۰۰ هزار تنی گوشت منجمد نخواهیم داشت و در تولید گوشت قرمز خودكفا می شویم..... /  خبرگزارى ایسنا


ویدیو مرتبط :
افزایش 30 درصدی قیمت گوشت گوسفند و بررسی علل گران شدن آن

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

موافقت سازمان حمایت با افزایش ۱۰ درصدی قیمت لوازم خانگی



 

قیمت لوازم خانگی,افزایش لوازم خانگی

 

 

دبیر انجمن صنایع لوازم خانگی از موافقت سازمان حمایت با متوسط افزایش ۱۰ درصدی قیمت لوازم خانگی خبر داد.

خبرگزاری فارس: موافقت سازمان حمایت با افزایش ۱۰ درصدی قیمت لوازم خانگی

حبیب‌الله انصاری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس اظهار داشت: طبق توافق تولیدکنندگان لوازم خانگی و سازمان حمایت، قیمت برخی محصولات لوازم خانگی از جمله یخچال، بخاری، چرخ خیاطی، اجاق گاز، کولر، ماشین لباسشویی، ماشین ظرف‌شویی و سماور به طور متوسط 10 درصد افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه پیشنهاد تولیدکنندگان لوازم خانگی افزایش 5 تا 15 درصدی قیمت برخی محصولات بود، تصریح کرد: سازمان حمایت با متوسط افزایش 10 درصدی برخی محصولات موافقت کرد که کارخانه‌ها نیز ملزم به اجرای این مصوبه هستند.

انصاری با اشاره به افزایش هزینه تولید لوازم خانگی از محل بالا رفتن قیمت مواد اولیه، دستمزد کارگر و انرژی، گفت: لوازم خانگی از نظر قیمت و کیفیت در بازار رقابت بالایی را دارند و تولیدکنندگان داخلی علاوه بر رقابت با یکدیگر باید با واردات بی‌رویه لوازم خانگی نیز رقابت کنند.

وی با اشاره به مشکل تأمین نقدینگی در برخی واحدهای تولیدی لوازم خانگی، گفت: عدم تعدیل قیمت باعث تعطیلی و بیکاری نیروی کار این واحدها خواهد شد.

دبیر انجمن لوازم خانگی با بیان اینکه پیشنهادات دیگری نیز از سوی برخی تولیدکنندگان لوازم خانگی در سازمان حمایت مطرح است، تأکید کرد: طبق قانون برنامه پنجم واحدهایی که از کمک‌های دولتی برخوردار شده باشند، مشمول قیمت‌گذاری دولتی می‌شوند اما این در حالی است که صنایع لوازم خانگی از کمکی برخوردار نشده‌اند و به همین دلیل پیشنهاد ما واگذاری قیمت‌گذاری به کارخانه‌ها است..... / خبرگزاری فارس