اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

چرا پایداری‌چی‌ها این چنین قافیه را باختند؟



اخبار,اخبارسیاسی,اعضای پایداری

اخبار سیاسی - انتحار پایداری برای امتیاز حداقلی
چرا پایداری‌چی‌ها این چنین قافیه را باختند؟

 اعضای پایداری کم کم دارند منش اصلی فرقه ائی و ذات سیاسی خودشان را نشان می دهند که اثبات می کند اگر یک جائی کار دست این گروه بیافتد، به جز خود، هیچکس دیگری در کشور را صالح و اصلح نمی دانند. تازه ترین نمونه اش هم همین موضوع معرفی کاندیدا برای عضویت در هیئت نظارت بر مطبوعات است. این گروه که از همه مناصب کشور تنها کمیسیون فرهنگی مجلس را در اختیار دارد، نشان داده آنقدر موقعیت شناسند! که حاضر نیستند حتی یک نفر از چهره های مستقل مجلس را هم به دو نفر هم مسلک خودشان بعنوان کاندیدا اضافه کنند.

البته که در حساب دو دو تا چهارتائی، کار آقایان چندان هم بی راه نیست، چرا که خودشان بهتر از هر کسی وزن و مقبولیت خود در بین همکاران مجلسی آگاهند و می دانند که از مقبولیت حداقلی هم برخوردار نیستند. اینان واقفند که چنانچه گمنام ترین چهره هم در کنار اعضای پایداری مورد قضاوت نمایندگان قرار گیرد، فرد منتخب اکثریت، گزینه غیر پایداری خواهد بود. اعضای پایداری كه با نشان دادن این حد از تنگ نظری، دست خودشان را بیش از پیش برای جامعه رو کردند. حالا حساب بفرمائید مثلاً اگر وزارتی مثل وزارت کشور دستشان افتاده بود، هم اکنون حتی کاندیدای دربانی یک بخشداری هم ابتدا باید عضو تشکُّل پایداری می شده و بعداً حکم کارگزینی اش صادر می گردید!

معمولاً رأی و نظر یک نفر در تشکُّلی مانند هیئت نظارت بر مطبوعات که تعداد زیادی عضو دارد، آنچنان هم تغییر دهنده و مؤثر نیست ولی این دوستان تمام همِّشان را برای تصاحب همین جایگاه هم بگذارند، آنهم به قیمتی که جامعه به روشنی متوجه نهایت تنگ نظری شان بشود. گویا آقایان برای آینده سیاسی شان نگران نیستند و یا بهتر بگویم که شاید هم از فردای سیاسی خود ناامیدند وگرنه هرگز حاضر نمی شدند همه داشته هایشان را در سبد عضویت در هیئت نظارت بگذارند و البته شاید هم این تشکل رو به انتحار آورده باشد. بحمدالله ملّت ایران ملّت بسیار تیزبین و زیرکی است و نسبت به کوچکترین رفتار سیاسیون و صاحب منصبان هم واکنش نشان می دهد.

بدون شک پیروز این میدان جناب دکتر مطهری است، گرچه در ظاهر گفته شد که ایشان مورد اجماع اعضای کمیسیون قرار نگرفته، لیکن آنکه باید اصل قضیه را بداند، نیازی به شنیدن این قبیل توجیهات نخ نما شده ندارد. انعکاس نظر مخاطبین اکثر سایتها راجع به ایشان، مؤید مقبولیت اجتماعی آقای مطهَّریست و بدون شکّ، ترس آقایان از بی رقیب بودن آقای مطهری باعث شد که این چنین قافیه را ببازند. نکته اساسی اینکه، کوتاه آمدن هیئت رئیسه و نمایندگان محترم مجلس در قبال اینگونه تنگ نظری ها، باز نمودن عرصه برای تاخت و تاز افراطیون بوده و قطعاً به نفع کشور و نظام نخواهد بود.
 اخبار سیاسی - بهارنیوز


ویدیو مرتبط :
کلیپ زیبای جبهه پایداری ؛ گفتمان پایداری چیست ؟

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

بگو چی گوش میدی تا بگم کی هستی!!




 

 

تست


طبق این تحقیقات موسیقی راک،رپ وتکنو معمولا متهم می‌شوند که سبب بروز رفتارهای خشونت‌آمیز در نوجوانان هستند.اما به گفته محققان آمریکایی آنچه که سبب بروز خشونت در پی گوش دادن به برخی موسیقی‌ها می‌شود،آهنگ نیست بلکه بار معنایی کلمات استفاده شده است.بار منفی کلمات گاهی می‌تواند سبب افزایش احساسات منفی و رفتارهای خشونت‌آمیز شود.کلمات حتی می‌تواند بر نوع نگاه به جامعه نیز تاثیر بگذارد.این موضوع به ویژه وقتی در یک موسیقی از کلمات رکیک استفاده می‌شود، پررنگ‌‌تر است...
در سال 2003 تحقیقات وسیعی در آمریکا انجام شد که رابطه میان هر نوع شخصیت و تمایل آن به گوش دادن به نوعی موسیقی را روشن می‌کرد.در این تحقیق پژوهشگران 3500 دانشجو را زیر نظر گرفتند و آنها را برحسب علاقه‌شان به نوعی موسیقی به 4 دسته تقسیم کردند:

 


1)موسیقی کلاسیک،جاز،بلوز و فولک


علاقه‌مندان به این دسته موسیقی‌ها انسان‌هایی باهوش،از نظر سیاسی آزاد و به دنبال تجربیات تازه‌اند.

 

 

2 )موسیقی راک،آلترناتیو و هوی‌متال


علاقه‌مندان به این موسیقی،کنجکاو،باهوش،فعال از نظر فیزیکی و بدون علاقه به مسایل سیاسی‌اند.

 

موسیقی

3 )موسیقی پاپ،موسیقی ملایم و موزیک فیلم‌ها


علاقه‌مندان به این موسیقی خیلی کنجکاو نیستند.بیشتر جنبه احتیاط را می‌گیرند و در سیاست محافظه‌کارند.

 

 

4 )موسیقی رپ،سول و فانک


علاقه‌مندان به این نوع از موسیقی‌ها از نظر اجتماعی باز هستند و روابط عمومی خوبی دارند. دلنشین‌ هستند و به دنبال ریاست نیستند.


* البته باید به این نکته توجه داشت که نتایج این تحقیق به این معنی نیست که شخصیت همیشه تحت تاثیر موسیقی است یا برعکس.لازم است بدانید مردم به دو دسته تقسیم می‌شوند:گروهی که این فرمول برای آنها صادق است و گروهی که بیشتر نوجوانان در آن جای می‌گیرند و از موسیقی به عنوان یک ویترین و وسیله استفاده می‌کنند و توسط آن می‌خواهند خود را آن گونه که می‌خواهند باشند به مردم نشان دهند.