اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

چرا آلمان برای حل بحران اروپا دست به جیب نمی شود؟



اخبار,اخبار اقتصادی ,بحران اروپا

 

اخبار اقتصادی - چرا آلمان برای حل بحران اروپا دست به جیب نمی شود؟

آلمان تاکنون از مازاد بودجه اش برای دیگر کشورهای منطقه یورو هزینه نکرده است.

به گزارش خبرآنلاین، اقتصاد منطقه یورو بار دیگر در آستانه رکود قرار گرفته و نگرانی ها در مورد صفر و یا منفی شدن رشد اقتصادی این منطقه افزایش یافته است. هرچند که بانک مرکزی اروپا نیز تلاش کرده که با سیاست های پولی به اقتصاد این منطقه رونق ببخشد اما این سیاست ها چندان نتیجه بخش نبوده اند و به همین خاطر بسیاری انتظار دارند که آلمان با توجه به اینکه از نظر مالی وضعیت خوبی دارد و با بحران بدهی دولتی مواجه نیست با استفاده از سیاست های مالی یعنی از طریق  ایجاد تقاضا در منطقه یورو به رشد اقتصادی در این منطقه کمک کند.

 

آلمانی ها اما تاکنون در مقابل چنین درخواستی مقاومت کرده اند و ترجیح داده اند که بودجه خود را صرف کمک به اقتصاد یورو نکنند. اما چرا بزرگترین اقتصاد اروپا در حالیکه نظاره گر بحران اقتصادی دیگر کشورهای منطقه یورو است تصمیم گرفته که از به کار بردن سیاست های مالی اجتناب کند؟ خبرگزاری رویترز از دلایل زیر به عنوان دلایلی نام برده که تاکنون آلمانی ها برای عدم به کار بردن سیاست هایی مانند ایجاد تقاضا در منطقه یورو مطرح کرده اند:

1) آلمان مصمم است که به الگویی برای تحقق اهداف مالی در منطقه یورو تبدیل شود و برای نخستین بار از سال 1969 تاکنون بودجه دولت فدرال را بدون بدهی به سرانجام برساند. به خصوص اینکه اعتبار منطقه یورو به تعهد دولت های عضو نسبت به اهداف مالی و بودجه ای تعیین شده بستگی دارد.

2) دست آلمان در سیاست های مالی به آن اندازه که برخی گمان می کنند باز نیست چرا که اقتصاد این کشور با مشکلاتی مانند پیر شدن جامعه و کاهش جمعیت مواجه است و مازاد بودجه فعلی برای برآورده کردن نیازهای مربوط به مستمری بازنشستگان و کمک هزینه های درمانی در آینده مورد نیاز خواهد بود.

3) مشکل اقتصاد منطقه یورو بیش از آنکه مربوط به بخش تقاضا باشد مربوط به طرف عرضه است و به همین خاطر باید اصلاحاتی ساختاری در بازار کار و نظام حقوقی کشورهای عضو ایجاد شود تا رقابت پذیری منطقه یورو افزایش یابد. به همین خاطر افزایش هزینه های بخش عمومی تنها باعث به تاخیر انداختن انجام چنین اصلاحاتی خواهد شد.
اخبار اقتصادی - خبرآنلاین

 


ویدیو مرتبط :
بحران در اروپا

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اتحادیه اروپا با اقدام نظامی برای حل بحران سوریه مخالف است



اتحادیه اروپا , حل بحران سوریه,مخالفت اتحادیه اروپا با اقدام نظامی برای حل بحران سوریه,

رئیس کمیسیون اروپا:
اتحادیه اروپا با اقدام نظامی برای حل بحران سوریه مخالف است

رئیس کمیسیون اروپا در بحبوحه تشدید لفاظی‌های جنگ‌طلبانه کشورهای غربی به سرکردگی آمریکا علیه سوریه تأکید کرد اتحادیه اروپا با اقدام نظامی برای حل بحران آن کشور مخالف است.

 رئیس کمیسیون اروپا گفته اتحادیه اروپا با کاربرد نیروی نظامی برای حل بحران سوریه مخالف است.

 

خبرگزاری اینترفاکس گزارش داد آقای «خوزه مانوئل باروسو» در یک کنفرانس خبری در حاشیه نشست سران سران کشورهای گروه بیست درسن‌پترزبورگ ضمن تأکید بر اینکه اتحادیه اروپا خواهان حل بحران سوریه از راه‌های سیاسی است، گفت: « اتحادیه اروپا  با اقدام نظامی برای حل بحران سوریه مخالف است».»

وی افزود: «اتحادیه اروپا خواستار آن است که نتایج تحقیقات کارشناسان سازمان ملل متحد در مورد کاربرد احتمالی سلاح شیمیایی در سوریه ، هرچه زودتر منتشر شود».

اشاره رئیس کمیسیون اروپا به لفاظی‌های جنگ‌طلبانه‌ای است که کشورهای غربی و در رأس آنها آمریکا در هفته‌های گذشته با طرح ادعاهایی درباره حمله شیمیایی در منطقه غوطه شرقی سوریه علیه دولت آن کشور به راه انداخته‌اند.

باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا چند روز پیش در سخنرانی کاخ سفید اعلام کرد اگرچه می‌تواند بدون مجوز کنگره به سوریه حمله کند اما تصمیم دارد برای اقدام نظامی در سوریه از کنگره اجازه بگیرد.

این اظهارات آقای اوباما در حالی مطرح شد که رأی کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل درباره استفاده از سلاح‌های شیمیایی در سوریه هنوز اعلام نشده است.

ادعای توسل دولت سوریه به حمله شیمیایی در روز 21 آگوست، در حالی صورت گرفت که بازرسان سازمان ملل به درخواست دولت سوریه به دمشق سفر کرده بودند تا درباره یک حمله شیمیایی دیگر که چند ماه پیش در منطقه خان‌العسل صورت گرفته بود، تحقیق کنند.

دولت سوریه به شدت این ادعا را رد می‌کند و می‌گوید در شرایطی که پیروزی‌های نظامی به دست آورده و بازرسان سازمان ملل در سوریه به سر می‌برده‌اند، نیروهای دولتی دلیلی برای استفاده از تسلیحات شیمیایی نداشته‌اند.

دمشق همچنین به بازرسان تسلیحاتی سازمان ملل اجازه داده در مناطقی که ادعا می‌شود در آنها از حمله شیمیایی استفاده شده تحقیقات لازم را به عمل آورند.

علی‌رغم این، دولت آمریکا ضمن کوبیدن بر طبل جنگ در سوریه گفته دولت سوریه برای اعتمادسازی دیر وارد عمل شده است.

سوریه از سال 2011 صحنه ناآرامی و خشونت‌های مرگبار بوده است. بسیاری از مردم و مأموران امنیتی در درگیری‌های این کشور از آن زمان کشته شده‌اند.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده، قدرت‌های غربی و متحدان آنان در منطقه به ویژه قطر، عربستان سعودی و ترکیه از شبه‌نظامیان معارض دولت در سوریه حمایت می‌کنند./ خبرگزاری فارس