اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

پیروزی اصلاح طلبان در مجلس دهم = فتنه جدید



اخبار ,اخبار سیاسی ,اصلاح طلبان

 

اخبار سیاسی - پیروزی اصلاح طلبان در مجلس دهم = فتنه جدید

محمدرضا باهنر از «خطر تغییر جریان در مجلس آینده» خبر داده و گفته «فتنه‌گران می‌خواهند فتنه جدیدی را به وجود آورند»؛ هشدار این چهره ی تاثیرگذار جریان اصولگرا، به خاطر رویکرد مثبت اصلاح طلبان به شرکت با قدرت در انتخابات مجلس دهم و تغییر فضای سیاسی به نفع اصلاح طلبان است.

همانطور که باهنر می گوید، «یخ اصلاح‌طلبان نیز با آمدن دولت جدید، در حال آب شدن است» و این از رسیدن تعدادی از فعالان سیاسی اصلاح طلب به کرسی های وزارت، معاونت و حتی معاون اولی دولت جدید پیداست، کرسی هایی که تا روز قبل از انتخابات 24 خردا 92 کسی تصور نمی کرد روزی در اختیار کسانی قرار بگیرد که فتنه گر خوانده می شدند.

پس از انتخابات 24 خرداد که با همراهی، تشویق و دعوت اصلاح طلبان به انتخاب حسن روحانی منجر شد، فضای سیاسی برای فعالیت اصلاح طلبان تا حدی زیادی باز شد، نشریات اصلاح طلبان با خودسانسوری کمتری فعالیت می کنند و اصلاح طلبان برای سخنرانی و حضور در مجامع عمومی امکان نسبتا متفاوتی با 4 سال گذشته پیدا کرده اند که نمود آن در انعکاس خبر فعالیت آنها در رسانه ها پیداست.

از سوی دیگر، با شکست کاندیداهای رقیب اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری، به صورت طبیعی ترکیب مجلس نیز دچار تغییر خواهد شد، به ویژه اینکه اصلاح طلبان بر خلاف موضع عدم شرکت در انتخابات مجلس نهم، بنا دارند که در انتخابات آتی شرکتی موثر داشته باشند.

بخشی از اصولگرایان مانند آقای باهنر در این روزها تلاش می کنند با ایراد اتهام به اصلاح طلبان و ارایه ی تحلیل هایی به یک دست شدن اصولگرایانی در انتخابات مجلس آینده برسند که وحدتشان را در انتخابات 24 خرداد از دست داده بودند؛ ضمن اینکه این اتهامات می تواند بهانه ای برای ردصلاحیت کاندیداهای رقیب بشود.

چند روی پیش، آیت الله جنتی، دبیر شورای نگهبان که مسوول بررسی صلاحیت های انتخابات مجلس است، در موضعی حمایت آمیز از اصولگرایان، بر «ایجاد امید در مجموعه دوستان اصولگرا» تاکید کرده و گفته بود: اصولگرایان حرکت کنند، از گذشته عبرت بگیرند، نقاط ضعف خود را بشناسند و آنها را برطرف کنند.

آقای جنتی نیز مانند باهنر البته بدون آوردن نام از اصلاح طلبان گفت: بعضی‌ها برای مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی دارند طراحی می‌کنند و نقشه می‌کشند، باید مراقب بود که به اهداف شوم خود نرسند.

البته دبیر شورای نگهبان برای اینکه خیال «دوستان اصولگرا» راحت باشد، یادآور شد: شورای نگهبان با اقتدار در چارچوب قانون به وظایف خود عمل می‌کند.

منظور آقای جنتی از «وظایف خود»، رد صلاحیت کسانی است که از نظر «دوست اصولگرایان»، صلاحیت کاندیدا شدن در انتخابات را ندارند و یا به قول محمدرضا باهنر، به دنبال ایجاد «فتنه جدید» هستند.
اخبار سیاسی - انصاف نیوز

 


ویدیو مرتبط :
اینجا مجلس اصلاح طلبان - صدای جمهوری اسلامی ایران

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

برادر كوچكتر اسحاق جهانگیری؛ اولین نامزد قطعی اصلاح‌طلبان كشور برای مجلس دهم



اخبار,اخبار سیاسی ,انتخابات مجلس

 

 اخبار سیاسی - اصلاح‌طلبان سیرجانی‌ در برنامه‌های انتخاباتی پیشقدم شدند

 برادر كوچكتر اسحاق جهانگیری؛ اولین نامزد قطعی اصلاح‌طلبان كشور برای مجلس دهم

ابراهیم جهانگیری در انتخابات مجلس دهم باید با شهباز حسن‌پور، نماینده فعلی سیرجان و بردسیر رقابت كند. نماینده‌ای كه در ردیف چهره‌های همسو با علی لاریجانی در مجلس محسوب می‌شود.

 اصلاح‌طلبان اولین نامزد خود را برای انتخابات مجلس دهم در كشور برگزیدند؛ ابراهیم جهانگیری برادر كوچكتر اسحاق جهانگیری. او قرار است از حوزه انتخابیه سیرجان و بردسیر وارد گود رقابت با اصولگرایان شود. تقریبا دو هفته پیش شورای هماهنگی اصلاح‌طلبان سیرجان بعد از انجام رای‌گیری او را به عنوان گزینه اصلی خود انتخاب كرده بودند. بعد از گذشت این مدت اكنون اعلام شده كه برادر كوچكتر معاون اول رئیس جمهور پیشنهاد نامزدی در انتخابات مجلس دهم از سوی اصلاح‌طلبان سیرجان و بردسیر را پذیرفته است.

به گزارش خرداد، ابراهیم جهانگیری در انتخابات مجلس دهم باید با شهباز حسن‌پور، نماینده فعلی سیرجان و بردسیر رقابت كند. نماینده‌ای كه در ردیف چهره‌های همسو با علی لاریجانی در مجلس محسوب می‌شود. حسن پور در دور دوم انتخابات مجلس نهم، بعد از اینكه خیالش از حضور دوباره در بهارستان راحت شده بود ریاست ستاد انتخاباتی محمدرضا باهنر را بر عهده گرفت كه این روزها دچار اختلافاتی جدی با علی لاریجانی شده است.

ابراهیم جهانگیری هم اكنون مدیركل آموزش و پرورش استان كرمان است. 7 سال پیش و در استانه انتخابات مجلس هشتم كه اسفند ماه 86 برگزار شد، جمعی از اصلاح‌طلبان سیرجانی در پی ورود اسحاق جهانگیری به رقابت انتخاباتی بودند كه نهایتا وی ترجیح داد از حوزه انتخابیه تهران وارد این كارزار سیاسی شود. البته در آن انتخابات اسحاق جهانگیری نتوانست در دور دوم به لیست 30 نفره نمایندگان تهران راه پیدا كند. او در آن انتخابات سر لیست فهرست اصلاح‌طلبان بود. اكنون بردار كوچكتر او در حالی قرار است بخت خود را برای ورود به بهارستان بیازماید كه از جمع چهره‌های اصلاح‌طلب اولین نامزدی محسوب می‌شود كه این جریان سیاسی برای نامزدی وی به توافق رسیده است. البته به نظر می‌رسد معدود نمایندگان اصلاح‌طلب حاضر در مجلس نهم چندان مشكلی برای پذیرش از سوی جریانات اصلاح‌طلب حوزه‌های انتخابیه مختلف در كشور نداشته باشند. نكته مهم برای اصلاح‌طلبان در این شرایط حوزه‌های انتخابیه‌ای است كه نمایندگی آنها اكنون در اختیار اصولگرایان قرار دارد.

هر چند با این انتخاب خیال اصلاح‌طلبان شهرستان سیرجان تا حدود زیادی برای رقابت سیاسی سال آینده راحت شده است اما با احساب حدود 10 نماینده اصلاح‌طلب مجلس نهم، ههواداران این جریان باید در انتظار تعیین و تكلیف حدود 280 نامزد دیگر برای كرسی‌های مجلس دهم باشند. در این شرایط نسبت ابراهیم جهانگیری با معاون اول رئیس جمهور و حسن شهرت این خانواده در شهرستان سیرجان، اصلاح‌طلبان این شهر را امیدوار كرده كه بعد از سه دوره بتوانند دوباره یك نماینده اصلاح طلب را به مجلس بفرستند. 

اخبار سیاسی - خرداد