اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

پژوهشگران، نگران از خطرات جدی ابتلا به ویروس زیكا



اخبارپزشکی,خبرهای پزشکی,زیکا

محققان می‌گویند كه ویروس زیكا از آنچه تصور می شود، می تواند به مراتب خطرناكتر باشد.

به گزارش ایرنا از شبكه خبری بی بی سی، به گفته محققان، این ویروس كه از طریق نیش نوعی پشه منتقل می‌شود، ظاهرا می تواند در ایجاد مشكلات جدی در سیستم عصبی بسیاری از زنان باردار آلوده به این ویروس نقش اساسی داشته باشد.


تولد نوزادان مبتلا به'مایكروسفالی یا كوچكی غیرطبیعی جمجمه' به واسطه آلوده شدن زنان باردار به ویروس زیكا، مهمترین عارضه ای است كه تاكنون مطرح بوده است.


بیش از 12 هزار نوزاد مبتلا به مایكروسفالی از مادران آلوده به ویروس زیكا در برزیل به دنیا آمده‌اند.


از زمانی كه برای اولین ویروس زیكا در ماه مه سال گذشته میلادی (2015) در برزیل ردیابی شد، این ویروس در بیش از 20 كشور جهان دیده شده است.


این بیماری نام خود را از جنگل زیكا در اوگاندا گرفته است، جایی كه ویروس نخستین‌بار در سال 1947 در آن شناسایی شد.


تب خفیف، خارش پوست و ورم ملتحمه، اولین علایم بیماری هستند كه معمولا دو تا هفت روز طول می كشند.


درحال حاضر هیچ درمان خاصی برای این بیماری وجود ندارد و بهترین شكل پیشگیری، محافظت در برابر نیش حشره است.


تب، سردرد، قرمزی چشم ها، خارش و درد مفاصل و عضلات، مهمترین نشانه های ویروس زیكا به شمار می آیند و معمولا این نشانه ها از هر چهار بیمار، در یك تن ظاهر می شود. بسیاری از افرادی كه به این ویروس آلوده هستند، به دلیل مشاهده نشدن علایم اولیه، از بروز عفونت آگاهی ندارند.

 


ویدیو مرتبط :
اعتراف بازیگر هالیوود به ابتلا به ویروس ایدز

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

این خطرات جدی در کیف آرایشی شما وجود دارد



 

 

خطرات جدی در کیف آرایشی

 

قبل از اینکه به سراغ رژ لب محبوبتان بروید یا از ریملی که از سه ماه پیش تا به حال دوستش داشته اید استفاده کنید، کمی بیشتر به فکر سلامتی خود باشید. در کیف آرایش شما خطراتی وجود دارد که می تواند به سلامتتان آسیب جدی وارد کند. در اینجا به ۳ خطر مهم که لوازم آرایشی برای بدن شما ایجاد می کنند اشاره می کنیم.

 

۱.برس ها و شوت های کثیف

 

برس ها باید حداقل ماهی یک بار تمیز شوند در غیر این صورت کثیف و پر از باکتری خواهند شد. اگر دوست ندارید مرتب این وسائل را تمیز کنید می توانید از برس ها و شوت های یک بار مصرف استفاده کنید. ولی اگر برس شما یک بار مصرف نیست حتما آن را تمیز کنید. بهترین حالت تمیز کردن برس ها و شوت ها به صورت هفتگی است.

 

اما چگونه باید برس ها و شوت ها را تمیز کنیم؟ شوت را با آب گرم خیس کنید و سپس با ملایمت با شامپو (ترجیحا شامپو بچه) یا صابون مایع بشویید. سپس آن را با ملایمت فشار دهید. این کار را دوباره تکرار کنید تا زمانی که آبی که از بین آن خارج می شود کاملاً شفاف باشد.

 

۲.بوهای آلرژی زا

 

اگر احساس می کنید لوازم آرایشتان بویی تند و قوی دارند در مورد استفاده از آنها دقت کنید. محققان دانشکده آسم و آلرژی آمریکا می گویند حدود ۲۲ درصد از مبتلایان به آسم به مواد شیمیایی موجود در لوازم آرایش حساسیت نشان می دهند. بخش عمده این حساسیت به بوها و مواد نگهدارنده ای مربوط است که در مواد آرایشی به کار می روند. اگر بعد از استفاده از هریک از این لوازم دچار واکنش های آلرژیک شدید، بلافاصله استفاده از آن را متوقف کنید.

 

۳. ترکیبات مضر

 

در بعضی لوازم آرایشی مواد شیمیایی بیماری زایی به کار رفته که حتی نامشان را هم نمی دانیم ولی هر روز آنها را روی صورتمان قرار می دهیم. شاید وقت آن رسیده باشد که بیشتر از قبل به این نکته توجه کنیم.

 

مواد نگهدارنده ای که برای افزایش ماندگاری محصولات آرایشی به کار می رود، در پن کیک، فونداسیون، رژ گونه و مدادچشم به کار می رود. این مواد نگهدارنده از طریق پوست جذب بدن شده و هورمون ها را تحت تاثیر قرار می دهند. علاوه براین، می توانند خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش دهند . اگر روی برچسب محصولات آرایشی کلماتی مثل متیل، بوتیل، اتیل یا پروپیل دیدید از خرید آن خودداری کنید.

 

سرب ماده دیگری است که در ترکیب بسیاری از وسائل آرایشی مانند رژ لب و لاک ناخن به کار می رود. سرب می تواند عوارضی مانند مشکلات رفتاری، آسیب به حافظه، و اختلالات هورمونی ایجاد کند. موادخطرناک دیگرعبارتند از فتالات ها که در عطرها و ادوکلن ها به کار می روند، سدیم سولفات لوریل که در شامپوها و صابون ها مخصوص شسشوی صورت یافت می شود، تولوئن که در ترکیب رنگ موها و لاک ناخن به کار می رود، و پروپیلن گلیکول که در ترکیب شامپو، ژل مو، کرم های مرطوب کننده، ریمل و دئودورانت مورد استفاده قرار می گیرد.

منبع:برترین ها