اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

پورمحمدی: 71 میلیون یورو از پرونده 100 میلیون یورویی توقیف شده است



پورمحمدی: 71 میلیون یورو از پرونده 100 میلیون یورویی توقیف شده است

حجت‌الاسلام مصطفی پورمحمدی ظهر امروز در حاشیه نشست بانوان فرهیخته خراسان‌رضوی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی در ارتباط با پرونده 100 میلیون یورویی بانک ملی بندرعباس اظهار داشت: پرونده بانک ملی بندرعباس اختلاس نیست بلکه تخلف بانکی و مالی بوده و تاکنون 71 میلیون یورو آن توقیف و بازگشت داده شده است.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: پرونده بانک ملی بندرعباس اختلاس نیست بلکه تخلف بانکی و مالی بوده و تاکنون 71 میلیون یورو آن توقیف و بازگشت داده شده است.

 

فارس: حجت‌الاسلام مصطفی پورمحمدی ظهر امروز در حاشیه نشست بانوان فرهیخته خراسان‌رضوی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی در ارتباط با پرونده 100 میلیون یورویی بانک ملی بندرعباس اظهار داشت: این پرونده اختلاس نبوده بلکه تخلف مالی بوده و تاکنون 71 میلیون یورو توقیف و برگشت داده شده است.

وی ادامه داد: البته جزئیات بیشتر این پرونده از سوی سخن‌گوی قوه قضائیه در اختیار مردم و رسانه‌ها قرار می‌گیرد.

 

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با تاکید بر اینکه قوه قضاییه با قاطعیت پرونده‌های مفاسد اقتصادی را تعقیب و با مجرمان برخورد می‌کند، خاطرنشان کرد: این پرونده در دست بررسی‌های قضایی است و با متخلفان آن بدون اغماض برخورد می‌شود.

وی با اشاره به روند بررسی اختلاس 3 هزار میلیاردی گفت: تا حد امکان تلاش می‌شود دادگاه‌های این اختلاس به صورت علنی برگزار شود و همواره شاهدیم که نتایج بررسی‌های هر جلسه دادگاه به طور دقیق در جامعه اطلاع‌رسانی می‌شود.

 

پورمحمدی در ارتباط با نیروهای شرکتی که قرار بود رسمی  شوند، خاطرنشان کرد: اقدامات و تحولات اداری کار سختی بوده و با سرعت امکان‌پذیر نیست، البته دیدگاه‌ها و ابهاماتی در زمینه نیروهای شرکتی و رسمی شدن آنها توسط مجلس و دیوان عدالت اداری وجود دارد و به همین دلیل انجام این سیاست به سرعت و به خوبی مشاهده نمی‌شود و در همین راستا باید دیدگاه‌های مجلس شورای اسلامی و دیوان عدالت اداری در این زمینه مورد بررسی و توجه قرار گیرد.


ویدیو مرتبط :
از دروغ پرونده زنجانی تا رانت 650 میلیون یورویی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

رییس سازمان بازرسی كل كشور خبر داد: ارسال پرونده تخلف بانكی 100 میلیون یورویی به دادگاه



رییس سازمان بازرسی كل كشور خبر داد:

ارسال پرونده تخلف بانكی 100 میلیون یورویی به دادگاه

رییس سازمان بازرسی كل كشور از ارسال پرونده تخلف بانكی 100 میلیون یورویی به دادگاه خبر داد.

آفتاب: رییس سازمان بازرسی كل كشور از ارسال پرونده تخلف بانكی 100 میلیون یورویی به دادگاه خبر داد.

حجت‌الاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی پیش از ظهر چهارشنبه در جمع علما و طلاب حوزه علمیه بندرعباس، در پاسخ به سوالی درباره حواشی برخی مسئولان مانند ارتباطشان با جادو و جادوگری تصریح كرد: طرح این موضوعات صرفا وقت ما را تلف می‌كند و به مباحث اصلی نمی‌رسیم. دولت یك‌سری تكالیف قانونی دارد. باید دید آیا تكالیف خود را انجام می‌دهد یا خیر. باید فقر كاهش پیدا كند و تولید و اشتغال افزایش یابد. این موارد سند و قانون دارد و باید سوال شود، نه حواشی مسئولان. مسئولان باید گزارش دقیق و صادقانه بدهند و باید بررسی شود كه آیا گزارش آنان دقیق است یا خیر و اگر گزارش درست و صادقانه نبود، باید به مسئول مربوطه گفت چرا گزارش درست ارائه نمی‌دهی.

 

وی با تاكید بر اینكه مبنای قضاوت درباره مسئولان باید تكالیف باشد نه حواشی و شایعات، ادامه داد: برخی از آقایان در اظهارات خود به مسایل دست چندم می‌پردازند كه من صراحتا به آنان انتقاد كردم و بارها اعلام كردم كه طرح موضوعاتی مانند ارتباط فلان مسئول با جادوگر و امثالهم موضوعی انحرافی است. این موضوعات برای آن مطرح می‌شود كه مسئله اصلی فراموش شود. مسئولان متعهد هستند نسبت به مردم تكالیفی را انجام دهند. باید عملكرد مسئولان بررسی شود كه آیا تكلیف خود را انجام می‌دهند یا خیر.

 

رییس سازمان بازرسی كل كشور همچنین درباره ماجرای تخلف بانكی 100 میلیون یورویی در استان هرمزگان كه موضوع سوال یكی از طلاب بود، اظهار كرد: پرونده به دادگاه ارسال شد. امیدواریم با حساسیت و جدیت به این پرونده رسیدگی شود. كسی كه صد میلیون یورو با زد و بند به دست آورد بلد است با یك وكیل حرفه‌ای خودش را از دست قانون نجات دهد بنابراین از دوستان دستگاه قضایی درخواست داریم این پرونده را با توجه ویژه به سرانجام برسانند.

 

طلبه‌ای درباره نقش برخی از مسئولان اجرایی در پرونده تخلف بانكی اخیر سوال كرد كه پورمحمدی پاسخ داد: تا آنجا كه ما سند داریم اینكه آقایان مستقیما پولی گرفته باشند، چیزی نداریم اما اینكه كمك اداری كرده باشند، بله، سند نامه‌شان وجود دارد اما آنان گفته‌اند كه ما وظایف اداری خود را انجام داده‌ایم.

 

وی ادامه داد: البته حرف‌های جدیدی در جلسات اخیر دادگاه تخلف بانكی مطرح شده مبنی بر اینكه بخشی از كمك‌های رسمی صورت گرفته غیر متعارف انجام شده است كه به عنوان موارد جرم به این اقدامات اعتراض شد. سندهایی به دست آمده كه این حمایت‌ها ساده نبوده و با زد و بند انجام شده است. اگر این موضوع ثابت شود دست برخی از افراد در این پرونده رو می‌شود.

 

به گزارش ایسنا، رییس سازمان بازرسی كل كشور در پاسخ به سوالی درباره اینكه علت كارشكنی در برخی ادارات با وجود دستگاه‌های نظارتی چیست؟ خاطرنشان كرد: واقع امر این است كه در فرهنگ اداری و دیوان‌سالاری مشكلات زیادی داریم. باید مفاهیم ارتقای سلامت نظام اداری و مبارزه با فساد پیوسته در جامعه تكرار شود. ما با یك ضعف عمومی در خدمت‌رسانی روبرو هستیم. اصلی‌ترین علتی كه در ادارات با كارشكنی مواجه هستیم به خاطر ضعف فرهنگی است. شما انتظار دارید دستگاه‌های نظارتی مانند سازمان بازرسی كل كشور خوب عمل كند كه انتظار به‌جایی است اما این به فرهنگ‌سازی نیاز دارد. وظیفه ما امر به معروف و نهی از منكر و دعوت به نیكی و درستی است. معتقدم یكی از مهم‌ترین موضوعات دعوت به نیكی و درستی این است كه به كارمند گفته شود پاسخ درست به ارباب رجوع بدهد./آفتاب