اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

پهپادهای ایرانی در کمترین فاصله از آمریکا


یک نشریه آمریکایی از احتمال خرید پهپادهای ایرانی از سوی دولت مکزیک برای مبارزه با کارتل‌های مواد مخدر خبر داد.

شبکه العالم: مجله آمریکایی "نشنال اینترست" روز پنج‌شنبه طی گزارشی تحلیلی در زمینه امکان حضور پهپادهای ساخت ایران بر فراز مکزیک نوشت: سفر چهار روزه علاالدین بروجردی رئیس کمیته امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ایران به مکزیک، اولین مورد از این دست بعد از پیروزی انقلاب ایران بود و از مهمترین دستاوردهای این سفر، امضای قرارداد تحکیم روابط سیاسی، فرهنگی و اقتصادی بین دو کشور بود.

به نوشته این نشریه، بروجردی در بازگشت به ایران از علاقه‌مندی مقامات مکزیکی برای خرید پهپادهای ساخت ایران خبر داده است. نشنال اینترست نوشته است که بعید نیست که برخی مقام‌های عضو پارلمان مکزیک برای خرید پهپادهای ایرانی ابراز علاقه کرده باشند، چراکه خرید پهپادهای ایرانی برای مبازره با قاچاقچیان مواد مخدر عجیب به نظر نمی‌رسد و بنابر برخی گزارش‌ها این کشور بازار خوبی برای فروش پهپاد می‌باشد.

این نشریه آمریکایی در ادامه گزارش خود ضمن اشاره به تلاش‌های مکزیک برای خرید پهپاد از منابع مختلف، درباره فناوری پهپادهای ایران نوشت: «برخلاف مکزیک، ایران برنامه‌های بومی نسبتا قوی در ساخت پهپاد دارد».

مرکز مطالعات پهپاد کالج آمریکایی «بارد» در این رابطه نوشته است: «ایران یکی از قدیمی‌ترین برنامه‌های ساخت پهپاد را در اختیار دارد. علاقه ایران در بهبود و توسعه پهپادها در واقع به جریان نبرد این کشور با عراق در دهه 80 میلادی برمی‌گردد».

ایران در آوریل سال 2013، 4 نمونه از پهپاد‌های خود به نام‌های «عازم - 2»، «مهاجر»، «حازم -3 » و «سریر -110» را رونمایی کرد. از دیگر دستاوردهای ایران در این زمینه باید به رونمایی از پهپاد «شاهد 129» اشاره کرد که نمونه‌ای از پهپاد اسرائیلی «هرمس 450»  با برد 2000 کیلومتر و قدرت پرواز به مدت 24 ساعت می‌باشد.

به گزارش این نشریه آمریکایی، ایران در انتقال فناوری ساخت پهپاد به کشورهای دیگر نیز تلاش دارد و گزارش‌ها در این زمینه به فروش و کمک در ساخت پهپاد به کشورها و گروه‌هایی چون حزب‌الله لبنان، حماس، سوریه و سودان حکایت دارند که البته باید مکزیک و نزوئلا را نیز به این جمع اضافه کرد.

در انتهای این گزارش آمده است که بنابر این محتمل می‌باشد که بعضی از قانون‌گذاران و سیاست مداران مکزیکی علاقه خود را به خرید پهپادهای ایرانی نشان داده باشند. ایران نیز بی‌شک اگر مکزیک بخواهد، پهپادهایش را به این کشور می‌فروشد تا از پرواز پهپادهای خود در مرزهای مکزیک بهره‌مند شود. در این میان اگر واشنگتن حرفی برای گفتن در این مورد داشته باشد، دستکم نباید به این زودی‌ها  انتظار داشت پهپادهای ایرانی در مکزیک به پرواز درآیند.

مکزیک با آمریکا 3145 کیلومتر (1954 مایل) مرز مشترک دارد و با چهار ایالت مهم این کشور یعنی تکزاس، نیومکزیکو، آریزونا و کالیفورنیا هم مرز است.


ویدیو مرتبط :
عکسبرداری از ناوهای جنگی آمریکا توسط پهپادهای ایرانی!!!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ادعای آمریکا درباره نحوه فعالیت پهپادهای ایرانی در عراق



 اخبار, اخبار سیاست خارجی,ادعای آمریکا درباره نحوه فعالیت پهپادهای ایرانی در عراق

 
 اخبار سیاست خارجی - ادعای آمریکا درباره نحوه فعالیت پهپادهای ایرانی در عراق

ادعای مقامات آمریکایی درباره نحوه حضور و فعالیت ایران در عراق، اظهارات عجیب رئیس رژیم اسرائیل درباره شیوه حل موضوع هسته‌ای ایران، بحث درباره از‌سر‌گیری روابط ایران و انگلیس، بازتاب خبر شهادت سه نیروی مرزبانی ایران در غرب کشور و بازتاب طرح مجلس برای افزایش جمعیت، از جمله مهمترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.

به گزارش «تابناک»، ادعای مقامات آمریکایی درباره اقدامات ایران در عراق، از جمله موضوعاتی است که از روز گذشته تاکنون مورد توجه شماری از مطبوعات بین‌المللی قرار گرفته است.

روزنامه «نیویورک تایمز» می‌نویسد، مقامات آمریکایی گفته‌اند ایران اقدام به انجام عملیات ‌شناسایی با استفاده از پهپاد در عراق کرده و همچنین حجم انبوهی تجهیزات نظامی و دیگر اقلام را در اختیار نیروهای عراقی می‌گذارد.

این روزنامه می‌نویسد، هرچند ‌ایران و آمریکا در زمینه کمک به دولت عراق برای مبارزه با تروریست‌های تکفیری دارای «منفعت مشترک» هستند، ‌هر کدام به دقت اقدامات طرف مقابل را رصد کرده و زیر نظر دارند.

ادعاهای رئیس رژیم اسرائیل در دیدار با رئیس‌جمهور آمریکا، از جمله دیگر موضوعاتی است که امروز مورد توجه مطبوعات و رسانه‌ها بوده است. خبرگزاری «آسوشیتدپرس» ضمن انتشار گزارشی از دیدار این دو تن می‌نویسد، باراک اوباما و شیمون پرز درباره عراق، ایران و روند صلح خاورمیانه با یکدیگر گفت‌و‌گو کرده اند.

پس از این دیدار که در کاخ سفید برگزار شده، پرز ادعای عجیبی ‌درباره برنامه هسته‌ای ایران مطرح کرده و گفته، بهترین راهکار برای موضوع هسته‌ای ایران، خارج کرده تأسیسات و مواد هسته‌ای از این کشور است؛ درست مشابه کاری که درباره سلاح‌های شیمیایی سوریه انجام گرفت.

بحث درباره احیای روابط ایران و انگلیس، از جمله دیگر موضوعاتی است که این روزها در عرصه رسانه‌ای جهانی مورد توجه قرار دارد. در این زمینه، خبرگزاری «ترند» به نقل از مرضیه افخم، سخنگوی وزارت خارجه ایران می‌نویسد، پس از موافقت‌نامه ‌میان ایران و انگلیس در سال 2013، روابط بین دو کشور به تدریج در حال بهبود است.

ترند اشاره می‌کند، ‌در موضوع خسارات وارده به سفارت انگلیس در تهران، افخم گفته هنوز موضوعات بسیاری ‌مانده که باید ‌بررسی شود؛ هنوز مذاکرات در این زمینه آغاز نشده است.

اما انتشار خبر شهادت چند مرزبان ایران در مرزهای غربی کشور نیز از روز گذشته تاکنون توجه شمار بسیاری از مطبوعات را به خود جلب کرده است.

«گالف تودی» می‌‌نویسد، در جریان یک حمله به مرزهای ایران با عراق، سه نیروی مرزبانی ایران کشته شده‌اند. این روزنامه اشاره می‌کند، این سه فرد، سه‌شنبه شب و در جریان گشت‌زنی در مرزهای غربی ایران در استان کرمانشاه مورد حمله قرار گرفته‌اند.

این روزنامه می‌نویسد، به گفته مقامات محلی، یک گروه تروریستی نامشخص مسئولیت این حمله را بر عهده داشته و یکی از افراد کشته شده، فرمانده پاسگاه مرزبانی بوده است.


در پایان باید اشاره کرد، ‌در پی جدی‌تر شدن موضوع تصویب طرح افزایش جمعیت در مجلس شورای اسلامی، این موضوع و حواشی آن به شدت مورد توجه مطبوعات و رسانه‌های خارجی قرار گرفته است.

«واشنگتن پست» امروز این موضوع را در یکی از مطالب خود مورد توجه قرار داده و می‌نویسد، در اقدامی با هدف جلوگیری از کاهش رشد جمعیت، مجلس ایران گام دیگری را به سمت جرم اعلام کردن انجام عمل‌های جلوگیری از بارداری انجام داده است.

این روزنامه پس از بیان مواردی از مهمترین بخش‌های بحث‌برانگیز این طرح، می‌نویسد به نظر منتقدان، طرح مذکور سبب افزایش جراحی‌های غیرقانونی پیشگیری از بارداری خواهد شد. 
 اخبار سیاست خارجی  - تابناک