اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

پشتیبانی بازار «مصالح» از کاهش قیمت مسکن



قیمت مصالح ساختمانی,قیمت مسکن

رشد قیمت مصالح ساختمانی کند شد
پشتیبانی بازار «مصالح» از کاهش قیمت مسکن

 آهنگ رشد قیمت مصالح ساختمانی که سال گذشته سه تا 100 درصد هزینه های ناشی از تامین مصالح را برای سازندگان افزایش داده بود، کند شد.

به گزارش «دنیای اقتصاد»، رشد قیمت مصالح که سال گذشته بر مبنای آمارهای رسمی، در تمام اقلام ساختمانی به طور متوسط بیش از 70 درصد رخ داد، امسال در شش ماهه اول سال در بیشترین حالت، به اندکی بیش از 50 درصد رسیده است.


به این ترتیب، عمده افزایش قیمت مصالح در شش ماهه اول سال 91 که مربوط به قیمت آهن و میلگرد بود، امسال در قیمت سنگ ساختمانی لحاظ شده، این در حالی است که متوسط رشد قیمت تیرآهن طی شش ماهه اول سال، نسبت به مدت مشابه سال قبل، به طور متوسط کمتر از 40 درصد اعلام شده است.


بر این اساس و بر مبنای گزارشی که روز گذشته با موضوع قیمت مصالح ساختمانی در شش ماهه اول سال 92، از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد، قیمت انواع میلگرد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته (نیمه اول سال91) حدود 15 درصد افزایش داشته است.

 

بر پایه این گزارش، مقایسه درصد رشد قیمت مصالح در نیمه اول سال جاری در مقایسه با نیمه دوم سال گذشته، حاکی است حداکثر میزان رشد قیمت مصالح در این مدت کمتر از 30 درصد بوده است و در برخی مصالح ساختمانی مانند انواع میلگرد رشد منفی شده است. 

 

بر این اساس، در شرایطی که قیمت مسکن طی چهار ماه گذشته تحت تاثیر وضعیت اقتصادی و برخی عوامل دیگر، در دو مرحله، کاهش را تجربه کرده است، به نظر می رسد با کند شدن رشد قیمت مصالح نسبت به سال گذشته و رشد منفی برخی از اقلام ساختمانی در مقایسه با شش ماهه دوم سال91، پیش بینی تعدیل بیشتر قیمت ها ظرف روزها و ماه‌های آتی، با احتمال وقوع بیشتری همراه شود.

قیمت مصالح ساختمانی,قیمت مسکن

/دنیای اقتصاد


ویدیو مرتبط :
افزایش قیمت مصالح ساختمانی و رکود در بازار

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آثار اولیه مذاکره ایران با آمریکا بر بازار مسکن/ قیمت بدون کاهش و خرید و فروش راکد‌



آثار مذاکره ایران با آمریکا بر بازار مسکن, بازار مسکن

آثار اولیه مذاکره ایران با آمریکا بر بازار مسکن/ قیمت بدون کاهش و خرید و فروش راکد‌

بررسی آثار اولیه مذاکره ایران با آمریکا بر بازار مسکن نشان می‌دهد قیمت‌ها در دو هفته گذشته تغییر چندانی نداشته و خرید و فروش همچنان راکد است.

 بازار مسکن در سال جاری به طور مشخص دو بار منتظر کاهش قیمت بود که همین انتظار کاهش باعث شده، تا رکود بر بازار مسکن حاکم شود.

بنابراین گزارش، دور نخست کاهش قیمت به واسطه رکودی که سه ماه قبل از برگزاری انتخابات، دامن معاملات را گرفته بود و به زمان انتخابات ریاست جمهوری باز می‌گردد.

همین انتظار و پیروزی روحانی در انتخابات باعث شد، تا یک رکود انتظاری دیگری بر بازار حاکم شود و قیمتها نیز تا حدودی کاهش یابد.

این گزارش می‌افزاید، دور دوم انتظار بازار مسکن برای کاهش قیمتها و تاثیر آن بر بازار مسکن به رابطه ایران و آمریکا باز می‌گردد.

تمام کارشناسان مسکن و اقتصادی به خوبی می دانند که تحولات بخش مسکن بیشتر متاثر از فضای اقتصادی کشور است، نه اینکه فضای سیاسی بر آن تاثیرگذار باشد.

بنابراین گزارش،تحولات سیاسى اخیر و حتی مکالمه تلفنی اوباما با روحانی نیز نتوانست بازار مسکن را تحت الشعاع خود قرار دهد و قیمت مسکن را به آن اندازه‌ای که انتظار می‌رفت کاهش دهد و بازار مسکن را از رکود خارج کند.

گزارش ها از بازار مسکن حاکی از این است که قیمت مسکن در یک هفته گذشته و پس از دیدار وزاری خارجه ایران و آمریکا و مکالمه تلفنی اوباما و روحانی کاهشی نداشته و سایه رکود بر بازار مسکن هنوز تداوم دارد.

تمام کارشناسان اقتصادی بر این موضوع واقف هستند که اگر فضای جدید سیاسی بخواهد بر بازار مسکن تاثیر بگذارد، باید ماهها منتظر ماند و این بازار به این سرعت به فضای موجود سیاسی که گفته می شود تا حدودی تلطیف شده نمی‌تواند واکنش نشان دهد.

پس برای اینکه آثار روانی دستاوردهای اخیر دولت یازدهم در حوزه سیاست خارجی را بخواهیم بر بازار مسکن ارزیابی کنیم حداقل 3 ماه زمان می برد.

مشاوران املاک نیز در خصوص تاثیر روانی رابطه ایران با آمریکا می گویند: بسیارى از مردم و حتی فعالان بازار مسکن تصور می کردند که تحولات سیاسى اخیر در روابط ایران و آمریکا در بازار مسکن نیز تاثیر بگذارد، اما می بینیم که بازار مسکن همچنان در رکود به سر مى برد و فعالان در انتظار آینده و اعلام سیاست هاى مالى جدید دولت در بخش مسکن هستند.

آنان می افزایند:تا زمانی که دولت یازدهم سیاستهای خود را برای بخش مسکن بطور مشخص اعلام و ارائه نکند، بازار مسکن نمی‌تواند رفتار خود را تنظیم کند.

برخی از کارشناسان اقتصادی معتقد هستند بازار مسکن به عوامل محکم و قوی تر اقتصادی نیاز دارد تا علاوه بر رونق ساخت و ساز،قیمتها کاهش بیشتری داشته باشد.

ظاهرا اقدام عملی قوی از سوی دولت می تواند بازار مسکن را از این وضعیت انتظار نجات دهد، تا علاوه بر رونق ساخت و ساز و خرید و فروش،قیمتها را به یک حالت متعادل خود بازگرداند.

خرید و فروش مسکن در حالی همچنان در رکود به سر می‌برد که به گفته مشاوران املاک قیمت‌ها اگر چه به کف خود رسیده، اما این بازار نیاز به یک محرک جدید برای خروج از رکود دارد تا متقاضیان مسکن از یک سو و سازندگان مسکن از سوی دیگر ترغیب به خرید و فروش و ساخت مسکن شوند.

آرام گرفتن بازار مسکن را از این جهت باید در این شرایط که نرخ ارز در حال کاهش است، مناسب دانست که می‌تواند از سفته بازی جلوگیری کند.

قیمت هر متر مربع آپارتمان نوساز در برخی مناطق تهران
* آپارتمان نوساز در خیابان اشرفی اصفهانی متر مربعی 7 تا 8 میلیون تومان

*آپارتمان نوساز در سعادت آباد متری 10 میلیون تومان 

*آپارتمان نوساز در پاسداران متری 7 تا 15 میلیون تومان

*آپارتمان نوساز در ونک متری 9 تا 12 میلیون تومان

*آپارتمان نوساز در دولت متری 8،5 تا 9 میلیون تومان

*آپارتمان نوساز در تهرانپارس متری 3،5 تا 4 میلیون تومان

 *آپارتمان نوساز در جنت آباد متری 5 میلیون تا5،5 میلیون تومان

*آپارتمان نوساز در فلکه دوم صادقیه متری 5،5 میلیون تا 6،5 میلیون تومان

*آپارتمان نوساز در آیت الله کاشانی متری 5،5 میلیون تا 6،5 میلیون

*آپارتمان نوساز در فاطمی (میدان گلها) متری 6،5 میلیون تا 7 میلیون

 *آپارتمان نوساز در افسریه متری 2،5 میلیون تا 3 میلیون تومان

*آپارتمان نوساز در خیابان شهید رجایی متری 3 میلیون تومان 

*آپارتمان نوساز در نازی آباد متری 3،5 میلیون تا 4 میلیون تومان

*آپارتمان نوساز در خانی آبادنو (شریعتی)متری 2،800 تا 3 میلیون تومان/فارس