اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

پس از تخلف پدیده شاندیز در فروش سهام، وعده سود 40 درصدی سهام یک پروژه عمرانی/ عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: پروژه «سارینا 2» زمین میخورد!



اخبار,اخبار اجتماعی , پروزه سارینا

یک مجموعه اقتصادی نمی تواند سود 40 درصد بدهد که حالا تضمین می کند و مردم نیز می گویند وقتی در روز روشن اطلاعیه می دهند که این کار را می کنند پس دولت اطلاع دارد و نظارت می کند

 پیش از این برخی پروژه های عظیم عمرانی،  وقتی با کسری بودجه برای اتمام پروژه و به مرز ورشکستگی میرسیدند دست به فروش سهام غیر قانونی با سودهای کلان بدون پشتوانه و توجبه اقتصادی میزدند تا از این راه هزینه های تکمیل پروژه ها را تامین کنند و چه بسا در برخی موارد مشابه پس از دریافت مبالغ میلیاردی از خریداران سهام طرحهی ساختمانی را نیمه کاره رها میکردند.

همچنین در بعضی موارد شرکتها دست به فروش سهام بدون پشتوانه و بدون مجوزهای لازم میزنند که پلمپ دفاتر فروش سهام پدیده شاندیز از این قبیل است.

اخیرا شرکت انبوه سازان سارینا کیش با تبلیغات گسترده تلویزیونی و بیلبوردهای سطح شهر اقدام به پیش فروش واحدها کرده است.

نکته قابل توجه آن است که در تماس با این شرکت پیشنهادی قابل تامل به شما داده میشود، که میتوانید سهامی با سود قطعی بیش از چهل درصد از این شرکت بخرید. اما در حقیقت این سهام مربوط به فروشگاهی در این پروژه نیمه کاره است.

 یك عضو كمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با پیش بینی شكست پروژه سارینا ٢ در كیش گفت: در این صورت وزارت اقتصاد و بانك مركزی مقصر خواهند بود.


غلامعلی جعفرزاده ،نماینده رشت در مجلس در گفت و گو با پارسینه اظهار كرد :فکر می کنم وزارت اقتصاد و بانک مرکزی باید به فعالیت این مجموعه های که نمی توانند این سودها را احصاء کنند ورود پیدا کنند و سود 40درصد در اقتصاد ما تقریبا مثل روز روشن است که نتیجه نمی دهد و برای پروزه سارینا 2 که در کیش وعده سود 40 درصد را داده است عاقبت خوشی را پیش بینی نمی کنم

.مردم دارند در این پروژه ها سرمایه گذاری می کننند و به احتمال بسیار قوی این پرژه زمینه بخورد و اگر زمین بخورد مقصر اصلی وزرائ اقتصاد و بانک مرکزی است
.
وی افزود: اکنون  نقش بانک مرکزی و وزارت اقتصاد و دستگاههای نظارتی را ضعیف می بینم و یک مجموعه اقتصادی نمی تواند سود 40 درصد بدهد که حالا تضمین می کند و مردم نیز می گویند وقتی در روز روشن اطلاعیه می دهند که این کار را می کنند پس دولت اطلاع دارد و نظارت می کند و در واقع مردم به دولت تکیه کرده اند و دولت نباید بی تفاوت شود و بگوید مردم عقل دارند و باید خودش اطلاع رسانی کند و جلو برود و بگوید نمی توانی 40 درصد را بدهید پس کنار بروید و به مردم اسیب نرسانید

 این انتظار را از دولت داریم که در زمینه پروزه سارینا 2 اطلاع رسانی شفاف کند.

این نماینده مجلس در پایان تصریح كرد: از اقدامات از این دست ما نگران هستیم زیرا این اقدامات نشان می دهد که متاسفانه نقش نظارتی مجموعه های اقتصادی کشور بی نهایت کم شده است و هرکس هرکاری دوست دارد در این کشور انجام می دهد.


اخبار  اجتماعی  -  انتخاب 


ویدیو مرتبط :
‫فیلم پروژه پیش بینی سهام با R‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مالکان پدیده را بشناسیم/ برخورد دستگاه قضایی با شرکت های دلالی سهام مربوط به پروژه پدیده شاندیز



 اخبار اجتماعی -  مالکان پدیده را بشناسیم/ برخورد دستگاه قضایی با شرکت های دلالی سهام مربوط به پروژه پدیده شاندیز

اقدام دستگاه قضایی در برخورد با شرکت های دلالی سهام مربوط به پروژه پدیده شاندیز، توجهات را به این پروژه پرماجرا جلب کرده است.

آنچه در سال‌های اخیر به مدد تبلیغات بی سابقه و گسترده، تحت عنوان پروژه عظیم پدیده شاندیز به‌عنوان بزرگ‌ترین مجتمع تفریحی توریستی کشور بر سر زبان‌ها افتاده، از سوی یکی از سرمایه‌داران معروف مشهد در حال اجرا است.

این مجتمع توریستی به علت وسعت و تعدد اماکنی که در آن تعریف‌شده، همچون هتل، رستوران، پارک، فروشگاه، باغ و شهربازی؛ به‌اصطلاح «شهر جدید شاندیز» نام گرفته و در منطقه خوش آب و هوای اطراف مشهد به نام شهر شاندیز در حال ساخت است.

از یک سال پیش به مرور اخباری درباره تخلفات مکرر در احداث این پروژه، رسانه ای می شد تا این که از چندی پیش دستگاه قضایی با تعطیل کردن شرکت های دلالی سهام پروژه پدیده، بار دیگر توجهات را به تخلفات آن جلب کرد.

نام اصلی شرکت مجری پروژه پدیده شاندیز، «شرکت توسعه بین‌المللی صنعت گردشگری پدیده شاندیز» است که به طور خلاصه به آن شرکت پدیده یا پدیده شاندیز می گویند.

بنابر اعلام پایگاه اطلاع رسانی شرکت پدیده، این شرکت در تاریخ 18 بهمن 1383 در اداره ثبت شرکت های مشهد تحت نام شرکت سرمایه گذاری کاوشگران سهام ( سهامی عام ) به ثبت رسید و در تاریخ 28 آبان 1387 نام آن به شرکت توسعه بین المللی صنعت گردشگری پدیده شاندیز ( سهامی عام ) تغییر یافت.

اخبار,اخباراجتماعی ,مجتمع توریستی  پدیده

 مدیران شرکت های پدیده چه کسانی هستند؟
شرکت پدیده دارای 7 شرکت زیرمجموعه است که اعضای هیئت مدیره آنها تقریبا مشابه هستند. شرکت های زیرمجموعه پدیده عبارتند از: باشگاه پدیده، شرکت ابنیه و ساختمان پدیده، شرکت شهربازی پدیده شاندیز، شرکت آریا دوام ساز شرق، شرکت بین المللی تجارت الکترونیک پدیده کیش، شرکت بین الملل کیش و شرکت پدیده پارسیان توس.

از اسامی مدیران شرکت های پدیده مشخص است که به ترتیب محسن پهلوان مقدم، سعید ورودی طرقبه، علی اکبر عبدی فریمانی، علیرضا یزدانی لنگرودی و محمدرضا ریاحی همه کاره پروژه پدیده هستند.

 

اخبار,اخباراجتماعی ,مجتمع توریستی  پدیده

 برای دیدن اندازه واقعی تصویر کلیک کنید.

 

 اخبار اجتماعی  - مشرق