اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

پایان چك‌های بی‌نشان!



اخبار,اخبار سیاسی,تبلیغات انتخاباتی

در هر انتخاباتی ممکن است عده‌ای باشند كه منافع خصوصی خود را دنبال می‌كنند و برای رسیدن به این مقصود حاضرند هزینه هم بکنند. 

هرچند احتمال بروز چنین رویدادی در انتخاباتهای کشور ما غیرممکن می‌نمود اما پس از ماجرای اثبات تخلف معاون اول دولت دهم و محکومیت وی به حبس و ردمال و مسائلی که در پی آن رخ داد از جمله نامه محمدرضا رحیمی خطاب به محمود احمدی‌نژاد که در آن پرده از كمك مالی به 170 كاندیدای مجلس هشتم پرده برداشته بود، این موضوع وارد فاز تازه‌ای شد.

 

شاید به نظر عده‌ای کمک یك‌میلیارد و 200میلیون تومان مورد اشاره معاون اول دولت دهم به 170 نفر رقم قابل توجهی نباشد اما این مساله می‌تواند یک تلنگر باشد و آن اینكه مبالغ بیشتری نیز می‌تواند وجود داشته باشد كه مطمئنا متخلفان تمایلی به افشا شدن آنها ندارند.


 حضور در انتخابات با پول‌های كثیف؟
در همین زمینه وزیر کشور با بیان اینکه «اگر دقت نكنیم امكان دارد پول‌های كثیف در حوزه سیاست و قدرت ورود پیدا كند. » بابی را باز كرد تا مسئولان به دنبال چاره‌ای باشند که ابهامات نسبت به مسائل مالی انتخابات‌ها كم شود. با پررنگ‌تر شدن موضوع حال نوبت راه چاره برای فرار از این دست شائبه‌هاست.

 

مساله‌ای كه حجت‌الاسلام پورمحمدی در گفت‌وگو با ایرنا از آن به عنوان نظارت بر هزینه انتخابات یاد می‌كند. وزیر دادگستری درباره ورود پول‌های كثیف به انتخابات می‌گوید: «این موضوع؛ دغدغه‌ای قدیمی است و بنده همزمانی كه وزیر كشور بودم، صریحا موضوع انتخابات و قوانین و لوازم آن را خدمت رهبر معظم انقلاب عرض كردم.»

 

وی می‌افزاید: «رهبری هم دستور دادند و مجمع تشخیص مصلحت نظام، به جد، موضوع سیاست‌های كلی انتخابات را در دستور كار قرار داد و بندهایی را نیز به تصویب رساند و مصوبات دیگر هم باقی مانده و در راه است.»

 

پورمحمدی با اشاره به این مساله كه یكی از مباحثی كه به صورت اساسی مطرح شد و به تصویب رسید، بحث شفاف‌سازی هزینه‌های انتخاباتی است، تاکید می‌کند: «مطابق این مصوبات باید منشأ هزینه‌های انتخاباتی مشخص، قابل ردگیری و نظارت باشد. بعد از بررسی كامل سیاست‌های انتخاباتی در مجمع، مصوبات به مجلس شورای اسلامی می‌رود تا به صورت جزئی‌تر مطرح و موضوعات تصویب شود.»

 

وزیر دادگستری همچنین اشاره می‌كند: «در دورات تصدی بر وزارت كشور می‌دیدیم افرادی كه صلاحیت زیادی ندارند، در انتخابات پول‌های زیادی خرج می‌كنند. حتی اگر این وجوه «پول‌های كثیف» هم نباشند، باز مشخص است كه مطامعی پشت آن نهفته است.»

 

وی تاكید می‌كند: «این موضوع همیشه و همه جا هست و مختص كشور ما یا دوران خاصی هم نیست.» همچنین عوض حیدرپور نماینده شهرضا و عضو هیات نظارت بر رفتار نمایندگان در مجلس شورای اسلامی نیز در توضیح این مورد به آرمان می‌گوید: «هزینه‌هایی كه یك نماینده می‌خواهد به مجلس راه پیدا كند مشخص است و هیچ فردی نمی‌تواند مدعی شود كه بدون صرف هیچ مبلغی می‌خواهد وارد مجلس شود و متقابلا مبالغ هزینه شده نیز قابل پنهان كردن نیست.»

 

وی با بیان اینکه باید دستگاه‌های نظارتی وارد عمل شوند و مبالغ هزینه شده با منشأ دریافت آن را در اختیار این دستگاه‌ها مانند شورای نگهبان قرار دهند، تاکید می‌کند: «اگر چنین رویكردی در دستور كار قرار گیرد افرادی كه منشأ هزینه‌هایشان مشخص نیست را می‌توان ردیابی كرد و در نتیجه پول‌هایی كه وارد چرخه انتخابات می‌شود قابل كنترل خواهد شد.»

 

حیدرپور با اشاره به اینکه این موضوع كه كنترل هزینه‌ها و رصد منشأ آنها در همه انتخابات از شورای شهر گرفته تا ریاست‌جمهوری قابل كنترل و نظارت است و می‌توان با خاطیان برخورد كرد، اظهار داشت: «با اتخاذ چنین رویكردی تا حد زیادی اتهامات اینچنین از دامان انتخابات پاك خواهد شد.»

 

اخبار سیاسی - آرمان

 


ویدیو مرتبط :
قصر آینه رستاق(قصر دختر یا تنگ چك چك)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

بازبینی فیلم های سینمایی به پایان می رسد



 

 

 

تاکنون بیش از ۳۰ فیلم سینمایی ایرانی توسط هیات انتخاب سینمای ایران جشنواره ، بازبینی شده است .

 

 

بازبینی فیلم های سینمایی ایرانی رسیده به دبیرخانه بیست و هشتمین جشنواره فیلم فجر، روز سه شنبه پانزدهم دی ماه پایان می یابد.

 

 

به گزارش خبرنگار ایلنا تا روز جمعه یازدهم دی ماه جاری ، بیش از ۳۰ فیلم سینمایی ایرانی توسط هیات انتخاب سینمای ایران جشنواره ، بازبینی شده اند.

 

 

کار هیات انتخاب سینمای ایران روز پانزدهم دی ماه پایان می یابد و صاحبان فیلم های ایرانی متقاضی حضور در جشنواره فیلم فجر که نسخه اولیه آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارایه نکرده اند موظفند تا روز سه شنبه آثار خود را به دبیرخانه این رویداد ارایه کنند.

 

 

اسامی فیلم های ایرانی منتخب بخش مسابقه سینمای ایران بعد از پایان بازبینی و برگزاری جلسات جمع بندی هیات انتخاب، اعلام می شود

 

 

بیست و هشتمین جشنواره بین المللی فیلم فجر از ۵ تا ۱۵ بهمن ماه سال جاری در تهران برگزار می شود.