اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

وقتی پوتیـن قدرت بدنش را به رخ می‌كشد


نخست‌وزیر روسیه با تلاش برای خم‌كردن یك ماهیتابه، بالارفتن از یك دیوار صخره‌ نوردی و شركت در رقابت مچ‌اندازی طی یك روز قدرت بدنی خود را پیش از انتخابات ریاست‌جمهوری سال 2012 به رخ كشید.

نخست‌وزیر روسیه با تلاش برای خم‌كردن یك ماهیتابه، بالارفتن از یك دیوار صخره‌ نوردی و شركت در رقابت مچ‌اندازی طی یك روز قدرت بدنی خود را پیش از انتخابات ریاست‌جمهوری سال 2012 به رخ كشید.

به نوشته روزنامه دیلی تلگراف، ولادیمیر پوتین، نخست‌وزیر 58 ساله روسیه در اردوی جوانان كرملین در 230 مایلی شمال‌غرب مسكو حضور پیدا كرد و در مقابل هزاران تن از "وطن‌پرستان جوان روس" قدرت‌ بدنی خود را به رخ كشید.

هرساله سازمان‌دهندگان این اردو، جوانان روس را تشویق می‌كنند تا از ولادیمیر پوتین ستایش كنند.

در این اردو پوتین همچنین در سخنان تند و تیزی، آمریكا را انگل اقتصاد جهان خواند. اما بیش از همه اعمال خارق‌العاده فیزیكی وی بود كه مخاطبان جوان را به وجد آورد.

در تصاویر ارائه شده پوتین در حال خم كردن یك ماهیتابه با دستان خود است اما معلوم نیست كه آیا موفق به انجام این كار شده یا خیر.


ویدیو مرتبط :
کره شمالی بار دیگر قدرت نظامی خود را به رخ کشید

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

چرا قدرت افكار عمومی را در سیاست خارجی به رخ نمی کشیم؟



 

 

 

چرا قدرت افكار عمومی را در سیاست خارجی به رخ نمی کشیم؟

 

چرا مقامات روسی در ایران آشکارا در معرض نقد خبرنگاران عمومی یا افكار عمومی قرار نمی گیرند؟ مگر در یك مورد بی سابقه كه خاویر سولانا، مسئول سابق سیاست خارجی اتحادیه اروپا، رودروی خبرنگار «پرس تی وی» قرار گرفت، با چالش های عمیق روبه رونشد؟ مگر افكار عمومی به تناقض های وی پی نبردند؟

یكی از شگردهای كشورهای گوناگون در حین بازدید مقامات جمهوری اسلامی ایران از آن كشورها، برگزاری كنفرانس مطبوعاتی با شركت نمایندگان رسانه های گوناگون این كشور هاست. این مسأله از دیرباز و از زمان تأسیس جمهوری اسلامی مسبوق به سابقه بوده است و مقامات دولت ها، چنین چیزی را تجربه كرده اند.

آنچه معمولا در این كنفرانس های مطبوعاتی پرسیده می شود، پرسش های صریح و انتقادی درباره وضعیت های گوناگون حاكم در ایران است، به گونه ای كه به دلیل برخی ملاحظات و حساسیت ها در برخی اوقات، مسئولان ایرانی در پاسخگویی با مشكل روبه رو می شوند، این در حالی است كه توضیح برخی از مسائل موجود در ایران با توجه به بافت دینی كشور، برای مخاطب خارجی نیز بسیار سخت است.

بنا بر این گزارش، عموما وزارت خارجه كشورها با این حربه و مطرح كردن پرسش هایی خاص و بعضا تكراری، از یك طرف وضعیت بغرنجی را در پاسخگویی برای مقامات ایرانی ایجاد می كنند و از سوی دیگر، می كوشند بدین وسیله، رویكرد انتقادی افكار عمومی خود نسبت به حكومت ایران را نشان دهند و سپس با انتشار گسترده آنچه را كه خود می خواهند، در حوزه رسانه ای محقق می كنند.

هم اکنون پرسش اینجاست كه چرا وزارت خارجه كشور ما، مقامات كشورهایی كه به ایران سفر می كنند، مستقیم رودرروی خبرنگاران ایرانی قرار نمی دهند تا آنان پرسش های بدون پرده خود و مطالبات افكار عمومی ایرانیان را از آنان بپرسند؟

برای نمونه، چرا مقامات روسی در ایران آشکارا در معرض نقد خبرنگاران عمومی یا افكار عمومی قرار نمی گیرند؟ مگر در یك مورد بی سابقه كه خاویر سولانا، مسئول سابق سیاست خارجی اتحادیه اروپا رودروی خبرنگار «پرس تی وی» قرار گرفت، با چالش های عمیقی روبه رو نشد؟ مگر افكار عمومی به تناقض های وی پی نبردند؟

از سویی، هرچند در دیدارهای رسمی، ممكن است، برخی مواضع از سوی مقامات رسمی گفته نشود، اما این كار به راحتی می تواند توسط خبرنگاران انجام شود و حتی مقامات وزارت خارجه، می توانند بر پایه توافق با مقامات خارجی، برای برگزاری كنفرانس های غیر مطبوعاتی و حضور این افراد در دانشگاه ها و... برنامه ریزی كنند.

در سالیان اخیر، افكار عمومی، بارها شنیده است كه با مقامات كشورهایی چون روسیه كه در امر تأسیسات هسته ای ایران دخیل هستند، توافقاتی شده، ولی هیچ گاه مقامات روسی كه از ایران بازدید می كنند، در معرض سخنان صریح افكار عمومی قرار نگرفته و البته مقامات دیگر كشورها هم كه به ایران سفر می كنند، نیز چنین وضعیتی دارند.

اما به راستی، چرا ایران قدرت افكار عمومی خود را در برابر دیگران به تصویر نمی كشد؟ آیا باید باور كنیم، برخی مواقع، تأثیر افكار عمومی در تنظیم سیاست خارجی كشورها نسبت به ایران بسیار بیشتر از نشست ها و توافقاتی است كه هیچ گاه عملی نمی شوند؟!...../تحلیل:تابناک